icon

Žiarlim na svoju mamu

14. feb 2023

Ahojte , zažili ste niekedy niečo podobne ? . Som z toho taka smutna a normalne žiarlim na svoju mamu . Som asi čudná :( . Ale pracujem a neda sa mi pre malu chodit do škôlky . Tak pre ňu chodi moja mama a ja pridem pre malu potom k nej . Nedá sa mi to teraz nijako zmeniť . Ale som už zúfalá . Ked som snou doma Túli sa ku mne hrame sa vraví ako ma strasne lubi a starku ani raz nespomenie . Ani ked snou cely vikend niesme . Ale ako náhle ju idem zobrat od starkej a ideme domov začne revat ze ona chce byt zo starkou . Som z toho unavená a mam chut odísť z práce a chodit od rana do večera prw nu do škôlky ? Mali ste niekto taketo pocity ?

Strana
z2
akiana
14. feb 2023

Boze, ved to je uplne normalne. U nas v skolke niektore deti vrestia, ze nechcu ist domov, to maju ich mamy ziarlit na ucitelky? Babka jej asi dovoli veci, co ty nie (co babky uplne bezne robia), to nie je o tom, ze by ju mala radsej. Myslim, ze trochu prehanas 🙂

mirco50
Odpoveď bola odstránená
zdencaaaa
14. feb 2023

Inak baby ja mam doma 7 rocnu.Ked pride piatok, pobali si svoje carachy a ide dole k nasim spat (byvame v dvojgeneracnom dome, dve bytove jednotky). Rano sa pride naranajkovat, aj vecera, sprcha, vsetko doma ale spat ide dole. No co....zvykli sme si 😉

1angelika
14. feb 2023

netráp sa , prejde to určite, deti sa menia aj my rodičia...ja som toto mala keď pre covid zavreli škôlku, do práce som musela a dcérka chodila k mojej mame na týždňovky lebo bývajú inde, to bolo niečo strašné, dokonca sa potom aj mýlila malá a volala ma starká ale prežili sme to a už je dobre. Aj u vás je to len obdobie, ktoré pominie, ber to tak a nezožieraj sa. Ale úplne ťa chápem, viem ako sa cítiš.

ujaju
14. feb 2023

Ju to prejde, to sa netráp, skôr sa teš z toho, že ako babku vníma, že môžeš mať aj čas pre seba, že nemá problém ostať u nej, skús na to pozrieť z iného uhla 🙂

elenka.k
14. feb 2023

no tiež bývali dni, keď som si poplakala, ale vydržala som to a deti rýchlo rastú, uvedomujú si ... budú väčšie, budeš s nimi častejšie chodiť - viesť ich na krúžky, akcie ..... uvedomia si Mama je mama, nechaj , nech babička im dáva tiež lásku - pokým môže.

tykat
14. feb 2023

Tak ju obcas nechaj u mamy a ty si uzi volne poobedie a mozno aj noc (s patnerom). 😊
Vies babka je s nou len chvilu, mozno povoli viac, je dcerke vzacna ...bud rada ze ju ma rada a ze mas taku super mamu.

pipistrel13
14. feb 2023

akurat si torocha precitlivela,moze ti to byt luto,to je take normalne,ale ziarlit za to na mamku a takto to prehanat je uz cudne...je to len dieta a u deti je to uplne bezne...a este ked z teba citi ako ti to vadi len sa tu u nej stupnuje...

babulkomale
14. feb 2023

@zdencaaaa pripravuje sa na intrak 😂👍

zdencaaaa
14. feb 2023

@babulkomale len trosku opacne 🙂 zacalo to prazdninami, tym ze s muzom pracujeme obcas prespala dole u nasich aby sa rano nezobudila hore sama. Nejako sa to ujalo u nas. S mojimi rodicmi ma dole anarchiu a my hore s muzom romantiku :D

luccija
14. feb 2023

@zdenka11081983 má pravdu.Musis si na to zvyknúť.Kazdej máme stíska hrdlo, keď dieťa plače, ale to neznamena, že Ťa nemá rada.

zdena1990
14. feb 2023

@zdencaaaa my máme 13 ročnú. A je stále skoro u babky to je až starkeho mama 80 ročná babka keby mohla aj u nej spáva ... No čo s nimi...

katica06
14. feb 2023

Neboj to presne ,mala som to tiež tak. Moja malá chytila babku za nohu a držala ju tak silno ako len vedela a nechcela pustiť, babka nás potom sprevádza aspoň na pol cesty niekedy až celkom domov. Lebo ináč vrešťala ako zmyslov zbavená.

jaskolka
14. feb 2023

Je to úplne v pohode, vôbec si to neber osobne. Je to dieťa, u babky ma to proste "iné"prostredie nie je doma, kde to už pozná, možno tam na babka niečo zaujímavé (domáce zvieratko, iné hračky).
Syn mal obdobie, keď reval vždy, keď od nás šiel môj brat, ten aa s nim blaznil, nosil ho na chrbte, skákal s nim po izbe ako zajac a podobne. Keď odchádzal, syn plač, slzy ako hrachy, visel mu okolo krku
Po jeho odchode Poplakal vždy pár minút a prestal, normálne šiel ku mne, k mužovi a hotovo.

simsalabim
14. feb 2023

Ale ved to je super, ze sa s babkou citi dobre 👍 Bud vdacna za to aj za pomoc od mamy!
Dieta emocie vyjadruje spontanne, vobec to neznamena, ze teba nelubi. Len tam je vtedy prave dobre.

marca12
14. feb 2023

Je v takom veku,ale vyrastie z toho. Tebe je to luto,co chaoem,tiez by mi to srdce trhalo. Ale nehnevaj sa na dceru ani na mamu.

vilma7
14. feb 2023

Ja by som sa tomu tešila, že dieťa ľúbi starú mamu a tá sa jej venuje. Starká tu nebude večne.

miskamichalka
14. feb 2023

Úprimne dieťa mení počas celého dňa 3 rôzne prostredia MŠ, babku a váš dom ( byt). No, aj ja by som mala čo robiť. Ďalšia vec, je to dieťa, vyrastie z toho. Môj syn tiež ide radšej k babke, pretože babka toho viac dovolí, to sú proste babky - rozmaznavajú vnúčatá a tie to milujú. Niektoré mamičky by dali aj modré z neba ak by ich deti chceli byť aj s niekým iným než len z nimi .

lesana25
15. feb 2023

Môjmu sa tak prvý rok nechcelo chodiť zo škôlky domov, asi som ho mala odhlásiť a nech mi sedí doma pri riti.

barruna
15. feb 2023

Toto je podla mna normalne, ale ono sa to casom zmeni a dieta z toho vyrastie. Predsa len a to nesmies brat v zlom, s tebou je stale a babky su babky. Je to pre deti proste nieco ine

mnamko
16. feb 2023

Moje tiez revali od babky, najmladšia zo škôlky,vyrastli stoho,proste deti niečo robia čo sa im páči a v tej chvíli neradi odchádzajú,neboj vyrastie stoho,lubiť ťa lubi a neprestane aj keď sa jej bude páčiť u babky

domininini
17. feb 2023

Boze a co by si robila keby plakavala za tvojou svokrou? 😂😂 ked ziarlis na vlastnu mamu 🤦‍♀️🤦‍♀️ Moje deti moju mamu zboznuju, starsi za nou plakaval a len ma to tesilo ze ju tak lubi ❤️ Nevytvaraj prosim ta opiciu lasku a dovol aby tvoje dieta lubilo aj niekoho ineho ako teba 🙂

katka700
17. feb 2023

Dcéra má rada teba aj babku. To že plače pri odchode neznamená, že má radšej tvoju mamu ako teba. Deti v takom veku nemajú pojem o čase. Skús dcérke každé ráno cestou do škôlky povedať, že po ňu príde babka a poobede prídeš k babke aj ty a potom spolu pôjdete domov. Ak chodievaš k mame v približne rovnakom čase, tak sa s ňou dohodni nech dcérke povie napríklad že o pol hodinu, 15 minút, 5 minút príde mama nech je na tvoj príchod pripravená 😊

vevapeto
17. feb 2023

Riešiť treba ak:
-nemá kto chodiť pre dcéru
-dcéra sa u rodičov cíti zle
- tvoja matka ti vyčíta, že musí chodiť pre tvoju dcéru
Momentálne máš situáciu, keď sú ti ochotní pre ňu chodiť, nemusíš nikomu za túto službu platiť, dcéra sa tam cíti dobre a je o ňu postarané. TOTO ČO MÁŠ NIE JE SAMOZREJMOSŤ.
Jediný problém, ktorý vidím je tvoja práca, ktorá neumožňuje brať dcéru zo školky. Zmeň prácu a tvoj “problém” je vyriešený.
Nemáš za čo.😉

w3ronika77
17. dec 2023

Toto robia asi vsetky deti, ktore maju starkych radi aspon trocha, naozaj, vobec nemusiš žiarliť..., mne dokonca plakavali, aj ked sme išli od mojich súrodencov, tvarili sa , ze by im vobec nevadilo, keby ich tam necham...mam 4deti, pri staršich mi to bolo strasne ľuto, aj som sa hanbila, ale pri mladšich som už vedela, že je to prirodzene a ze z toho vyrastu.... a ked sme ich potom nechali nahodou prespat na par dni, ked boli vačši, tak zasa plakali za nami😁

w3ronika77
17. dec 2023

@vevapeto 👏👏👏

Strana
z2