Žiarlim oprávnene na priateľovu kolegyňu?
Priateľ (23) pracuje v nemocnici, má novú kolegyňu možno okolo 20rocnu, zaucal ju na zmenách tak pracovali spolu, okej toto beriem však to je práca, vypisovala mu prihlášku na vysokú školu ja pozerám ako haló však sama idem teraz študovať na VŠ tak mal o to požiadať mňa nie ju, ďalší gól spala som u neho a zobudila som sa ráno o6tej pozerám a správa od jeho kolegyne zvládla som nočnu sama, ako vstal som sa ho opýtala že či jemu by sa páčilo keby mne tak chlapci vypisovala v rovnakom veku, dobre okej nechala som to a dnes mu prišla pošta že je prijatý na výšku komu to napisal ? Mne a aj jeho kolegyne a ju si obhájil slovami však mi pomohla vypísať prihlášku
Neviem či som ja taká žiarlivá ale proste vadí mi toto, pritom to dievča má aj priateľa čo tiež pracuje v nemocnici
@lopka1313 joj, pozor, ja nepíšem sms nikomu pred siedmou a ani po ôsmej večer, kto nie je môj blízki, to ma učíl ešte môj otec, nevolá nikomu, iba rodine a blízkym, dodržiavajú to všetci v mojom okolí. Nevuem akoby si reagovala keby tebe manžel pošle slnečnicu co videl pri ceste a vzápätí novej kolegyni, ktorá sa mu votrelca do firmy ani neviem ako. Aši by si bola v pohode až do rozvodu.
@maciatkolulu moj partner vola "laska moja najvacsia" "draha" a tak podobne, vsetky zeny v jeho okoli :D a kludne im tak zavola alebo dvihne telefon ci sme spolu alebo nie 🙂 vsetci vsak vedia, ze ja som jeho partnerka, tak to beru normalne, aj muzi tych zien, lebo velakrat im vola alebo posiela hlasove spravy aj ked vie, ze su prave s partnermi 🙂 takze s tym absolutne nemam problem a ani nikto, koho poznam 🙂 a ja velakrat pekne veci, co som varila alebo co som objavila posielam nielen jemu a naj kamoske, ale aj kolegom 🙂 spravy cez messinger si posielame s kolegami v ktorukolvek hodinu, a to sme aj nocne sovy aj ranne vtacata... inak 8 hodin vecer je pre mna prijemne poobedie a 7 hodin rano este hlboka noc (uz robim 8cky), kedy este neodpisujem :D proste odpisem ked si to precitam...
a ze votrela do firmy :D som zvedava, co o vas povedia, ked budete menit pracu a ocitnete sa v zmiesanom kolektive :D a nebodaj vas nejaky kolega bude zaucat...
@lopka1313 aj ja mám muža, čo mal kolegyne. ale ani im nenapadlo mu vypisovať o 6 ráno, to je podľa mňa nenormálne, pokiaľ nejde o nevyhnutnú záležitosť týkajúcu sa len a len práce. a nie jej schopností (akých? že zvládla smenu? no bravo!) alebo týkajúcu sa jej pocitov.. - to nemá čo zaujímať chlapa, ktorý má vzťah. pocity cudzích žien. a ak mám napríklad ja zareagovať na teba, tak ja nechodím s kde-kým na kávu či obed. iné je, keď obedujeme ako partia v práci, lebo na obed máme vyhradený čas a ideme viacerí. ale ak by ma niekto volal len tak na večeru či kávu....načo? mám svojho manžela. ak chcem ísť na večeru, s radosťou pôjdem s ním 🙂
@lopka1313 votrelca sa môjmu vtedy manželovi do jeho firmy a ani votrelca sa. A nie nezaucala sa, akurát teda v tom ako vyfajcicit niečo iné ako cigaretu😂👍😉, to mam od svojho ex priamo. Takže ja som momentálne rada, že môj manžel vola u a mňa zlato, posiela pusu iba mne a nášmu synovi, že posiela fotky iba nám, keď nie sme spolu.
Mňa by teda vrcholne nasralo keby ráno vstanem a namiesto "dobre ráno" hneď výčitky koli Sms od kolegu/gyne.
Je to maximálne hlúpe a neslušné sa niekomu hrabat v telefóne, nehnevaj sa ale on nieje tvoj majetok ani otrok, nemôžeš ho kontrolovať a takto mu bezdôvodne liest do súkromia. Ponižujúce pre neho ale aj pre teba.
Nehovorím keby sú tie sms typu "vysukaameee saaaa" ako od Borisa Kolara, máš dôvod žiarliť ale ze mu poslala zadaná kolegyňa ktorú zaucal pracovnú smsku?
Rob zo sebou niečo, pracuj na svojom sebavedomí, maj sa rada a dôveruj priateľovi že ťa ľúbi.
Lebo si znicis vzťah, takto zbytočne trápis seba aj frajera, vyrabanim neexistujúceho problému.
A naozaj, telefón, Facebook, e-mail a pod. ma každý svoj, čiže svoj si čítaj, nie druhych
No tak ako nehnevajte sa, ale obhajovat vypisovanie rannych sms? Toto.mi uz pride cez. Ak by mojmu.muzovi rano a vobec cez den pisala.smsky ze zvladla nejaku ulohu v robote tak aj jeho aj ju nakopem! Je to maximalne drze, neakceptovatelne. Mna ako zenu by v zivote nenapadlo pisat kolegovi o ktorom viem, ze ma zenu, alebo.priatelku, smsky.
A tak zaroven by som takeho spravanie neakceptovala ani z tej druhej strany
Mne by to tiež vadilo. Treba si ale uvedomiť, že tá žena robí iba toľko, koľko jej to tvoj chlap dovolí. Takže v prvom rade pokec s ním.

@maciatkolulu jasne, ze neriesia :D das nocnu, podakujes sa tomu, vdaka komu si ju dala! A hned, necakas do vecera, ked to uz nebude aktualne... ani nenapises na obed, ked uz po nocnej spis... robila som nocne a smeny pol roka... ten zivot vtedy bol uplne iny, nielenze som neriesila cas, ale ani len to, aky je den, riadila som sa tym, ci mam dennu, pred nocnou, po nocnej alebo volno...
A veci sa dnes riesia hned, sme v dobe, ked o 2 dni su uz neaktualne... a preto sa pise, aby nerusilo, ale sprava sa precitala, ked bude mat dany clovek cas a reagoval na to potom. A inak, ziarlivky, ako vobec zijete? Nemate kamaratov ani kolegov? S nikym nekomunikujete, ked sa stretnete so spoluziakmi z vysky ci strednej, neobjimete sa a nejdete spolu na kavu/pivo? Nedokazem si predstavit, aby som zila s niekym, kto bude mat problem s tym, ze mi napise kolega alebo pomoze s niecim, co riesim v praci... co budete robit, ked partner pojde na sluzobku na par dni alebo na pivo/veceru s kolegynami?