Žiarlivosť a konflikty: ako sa vyrovnať s otcovou priateľkou
Ahojte, v skratke, rodicia sú rozvedení už dlho. Mama ma svoj zivot, otec ma tiež priateľku už pár rokov. Ona ma svoj byt, ale nechala ho deťom a ona býva u môjho otca. Je pravda, že na LV stále zostala ona majiteľka, na LV môjho otcami nieje. Mam z nej zlý pocit, naoko je milá usmievavá, ale z celej duše ju nenávidím. Ona by totiž určite rada dožila u môjho otca, ktorý je o 10 rokov starší. Jej neschopnym deťom, to samozrejme vyhovuje. Zarábajú okolo 1500, aj keď vieme ze v BA sú byty drahe. K otcovi chodím minimálne, nakoľko ju nemôžem vystat, už si to všetci všimli, aj sa ma otec pýtal, ale keď mu niečo poviem, tak hneď ze ona nieje taka, atď. Hotová panenka maria. Keď si ju náhodou otec vezme, nejdem mu na pohreb, ani nikdy na cintorín. Je mi z toho smutno. Nechcem chrlit nenávisť, ale želám jej, len ....

Jej deti sú neschopné lebo žjjú v maminom byte? A ty kde žiješ? V byte, ktorý ti dali rodičia ty chamraď lenivá. Tvoje deti niesú neschopné, keď chces pre nich vyžobrať otcov byt? Si daj pozor, aby si infarkt nedostala. A z tych nervov ti cievka v hlave nepraskla.