Žiarlivosť a konflikty: ako sa vyrovnať s otcovou priateľkou
Ahojte, v skratke, rodicia sú rozvedení už dlho. Mama ma svoj zivot, otec ma tiež priateľku už pár rokov. Ona ma svoj byt, ale nechala ho deťom a ona býva u môjho otca. Je pravda, že na LV stále zostala ona majiteľka, na LV môjho otcami nieje. Mam z nej zlý pocit, naoko je milá usmievavá, ale z celej duše ju nenávidím. Ona by totiž určite rada dožila u môjho otca, ktorý je o 10 rokov starší. Jej neschopnym deťom, to samozrejme vyhovuje. Zarábajú okolo 1500, aj keď vieme ze v BA sú byty drahe. K otcovi chodím minimálne, nakoľko ju nemôžem vystat, už si to všetci všimli, aj sa ma otec pýtal, ale keď mu niečo poviem, tak hneď ze ona nieje taka, atď. Hotová panenka maria. Keď si ju náhodou otec vezme, nejdem mu na pohreb, ani nikdy na cintorín. Je mi z toho smutno. Nechcem chrlit nenávisť, ale želám jej, len ....
@anonym_autor Bože, ty si hlúpa a jednoduchá. S manželom máme zdedené nehnuteľnosti, plus vlastnú nehnuteľnosť sme si zaobstarali sami. Takže, narozdiel od teba, viem aké to je, niečo si vybudovať od nuly. Moja mama vlastní dom, chce ho predať a všetky peniaze nám dať. Nesúhlasíme s tým, sami mamu nútime, aby si peniaze nechala a užila si za ne. Vôbec necítime potrebu rozhodovať o nich ako o svojich. A tak by sme sa k tomu stavali aj kebyže sme predtým nič nezdedili. S mužom ste neschopní a vlastnú neschopnosť si vybíjaš na otcovej priateľke a jej deťoch. Ja jej fandím, bodaj by otec všetko nechal nej.
@janinah nie, ona ma deti so svojím ex. Otec je už na dôchodku a henta p.. už ma tiež pred dôchodkom. Jej deti majú pred 30kou a žiadne svoje bývanie, to tiež o nich svedci
@anonym_autor ja som sa nepytala teba,ale tej co vyplacala z bytu nevlastnu sestru....
Ty so svojim otrasnym postojom k otcovi mi nestojiš za poznamku...
@anonym_autor Ja sa ťa pýtam čo vlastné si si za svoj život vybudovala ty? Teda okrem averzie voči ľuďom, ktorí sa majú lepšie. Veď ty by si tiež nemala bývanie keby sa o teba nepostarali rodičia. Čo svoje odovzdáš deťom? Byt, ktorý si dostala zadarmo?
@anonym_b57ae8 nemaj strach, my niesme sociálny prípad, s mužom sa mame dobre, zarábam 2tis bez problémov, ale.nevidim dôvod aby moje deti nemali dostať otcov majetok, ale skôr nejaká neschopna žena, o schopnosti jej deti radšej pomlcim. V 30ke na krku mamičke, vrchol neschopnosti
@anonym_autor Bože, ty si hlúpa a jednoduchá. S manželom máme zdedené nehnuteľnosti, plus vlastnú nehnuteľnosť sme si zaobstarali sami. Takže, narozdiel od teba, viem aké to je, niečo si vybudovať od nuly. Moja mama vlastní dom, chce ho predať a všetky peniaze nám dať. Nesúhlasíme s tým, sami mamu nútime, aby si peniaze nechala a užila si za ne. Vôbec necítime potrebu rozhodovať o nich ako o svojich. A tak by sme sa k tomu stavali aj kebyže sme predtým nič nezdedili. S mužom ste neschopní a vlastnú neschopnosť si vybíjaš na otcovej priateľke a jej deťoch. Ja jej fandím, bodaj by otec všetko nechal nej.
@anonym_b57ae8 ja som.neschopna? To by si asi ináč pozerala na mňa a môjho muža, žijeme v BA a mame sa fajn, ty si tam ostaň na lazoch odkiaľ si prišla, ďalšia neschopna
Ty si tak hlúpa a nechutná zena, že keby mám takéto dieťa, neschopne, závistlivé a plne zloby, tak majetok dan radšej nejakému útulku za života, aby ti nič neostalo. No ona asi tak neschopná neni, keď ma byt, ktorý nechala deťom. Btw, urobila to iste, co urobili rodičia tebe. Takže si rovnako neschopná sa o seba postarať ako jej deti. Svoje deti mas zabezpečiť ty a nie rátať s ďalším bytom od otca.
@anonym_b57ae8 ja som.neschopna? To by si asi ináč pozerala na mňa a môjho muža, žijeme v BA a mame sa fajn, ty si tam ostaň na lazoch odkiaľ si prišla, ďalšia neschopna
@anonym_autor Samozrejme 😀 Keby ste sa mali fajn a dokázali vlastné deti zabezpečiť, mala by si iný postoj. Ste neschopní a bodka. Darmo sa tu jeduješ, darmo sa jeduješ na otca. On svoj majetok nechá určite jej a jej deťom a spraví tak oveľa lepšie než keby ho mal nechať v rodine. A tebe nezostane nič iné len dupkať neschopnou nožičkou. Ja neschopná nie som, moje deti sú zabezpečené už teraz a nemusíme s mužom čakať čo im kto dá.
@anonym_b57ae8 som v priblizne rovnakej situacii ako autorka, takze ju do bodky chapem. Dana zenska si vybrala mojho otca pre majetok plus ako bonbonik rozbila manzelstvo....niekedy davno, som chcela jeho dom (kvoli spomienkam), ale z tejto fazy som uz prec (a autorka este zatial nie). Momentalne je mi jedno, co bude s otcovym majetkom, ale urcite nechcem, aby ho dostala ona. A ona robi vsetko preto, aby ho dostala do posledneho centu, dokonca sa snazi vystvat aj otcovho brata z rodicovskych majetkov, aby ona mala pre seba a svoje deti.....niektore zeny su od prirody mrchy. Je ine, ak je rodic slobodny a ine ak tam je uz cudzi partner baziaci po peniazoch- to rozvrati rodinu na nepoznanie....
@anonym_c0e88c moja kamarátka si zobrala chlapa, ktorý bol 10 rokov rozvedený. Zoznámili sa v nemocnici na úrazovke. Napriek tomu, že ona manželstvo nerozbila a jeho synovia boli dospeláci, ktorí obaja dostali od tatka byty, exka ostala v dome, tí synovia novú manželku nenávidia, ona je pre nich curwa, a dokonca jeden sa s otcom nerozpráva viac ako 10 rokov 🫣 Pritom dospelí chalani vedia, že ich matka je psychicky chorá a nikto by s ňou nevydržal žiť. Ani synovia nie. Ale za všetko môže tá nová manželka🙊🙈🙊
@anonym_57247a preboha, to nie sú synovia, to sú hovädá...
@anonym_autor Jasné ty primitívny troll 😀 Skús aj toho svojho o to požiadať, očividne ti to chýba.
Moj otec ma tiez zlu zenu, uz si ju zobral. Ta neznasa nas, jeho deti a zakazuje mu nam pomahat, nemozeme ist ani do jeho bytu, tak sa stretavame v restike. Ked som byvala blizko neho a mala som pokazenu pracku, pytala som sa ho, ci si mozem u neho oprat. Povedal ze v pohode, nech dojdem. A za chvilu mi volal, ze jeho zena s tym nesuhlasi a nemozem prist. Ked som kupila byt, pomahal mi tam malovat a nejake veci, jeho zena voci tomu tiez protestovala, ale to sa zatal a pomohol mi. Uz aj on vie, ze stupil vedla, ze to nie je dobra zena, dokonca nechce byt pochovany s nou v jednom hrobe, ale so svojimi rodicmi.
@catherin4 a čo mu bráni sa s ňou rozviesť?
@modrykonik ja chapem ze chcete engagement ale toto sa už dosť zvrhlo takže láskavo vymažte temu a zablokujte autora
Otcova priateľka si to dobre zariadila. Určite už vie čo s bytom spraví. Postará sa o svoje deti a oni si ten byt pekne užijú. Ja jej to tak prajem.
Dúfam,že otec predá byt a peniaze minie na spoločne dovolenky a užívanie si s partnerkou a teba nech aj roztrhne. Z ľudí, ktorým sa trasu ruky na majetok, ktorý sami nenadobudli a ešte počas života rodičov, mi je na grcanie
Dúfam,že otec predá byt a peniaze minie na spoločne dovolenky a užívanie si s partnerkou a teba nech aj roztrhne. Z ľudí, ktorým sa trasu ruky na majetok, ktorý sami nenadobudli a ešte počas života rodičov, mi je na grcanie
@brrunetkaa Jasné, že to tak spraví a za tie peniaze pozve svoju priateľku na dovolenku. Užijú si spolu peknú jeseň života a autorka bude doma škrípať zubami. Ale keby sme my vedeli ako je na tom dobre, padli by sme na zadok, my neschopáci z Lazov 😀
A keby ho predal a peniaze by si uzili,niekde cesta okolo sveta na dlho,dlho??Nemala by si co dedita a to sa moze stat raz,dva.
@anonym_autor Pekne si sa odkopala, nadavas ako kocis, nevies diskutovat k teme, len osobne utoky. Nahlasene.
@janinah nie, ona ma deti so svojím ex. Otec je už na dôchodku a henta p.. už ma tiež pred dôchodkom. Jej deti majú pred 30kou a žiadne svoje bývanie, to tiež o nich svedci
@anonym_autor a to, ze tvoje deti nemaju vlastne byvanie a cela sa trasies na otcov byt svedci tiez o tebe dost. A neodpovedala si na otazku ohladom deti tvojich surodencov. Tie nemaju na ten byt rovnaky narok ako tie tvoje? Teda aj tvoji surodenci maju na ten byt rovnaky narok ako ty, riesia to aj oni takto extremne? A co byt po vasej mame? Ten komu ma pripadnut?
Ozaj, tak mi napada: Pri myslienke na otcovu priatelku mas tlak 220/140 a pulz 150, vsak? Daj pozor aby ti z toho nepraskla zilka v hlave.
@anonym_57247a preboha, to nie sú synovia, to sú hovädá...
@doux aj také príbehy píše život 🤷♀️
@anonym_b57ae8 som v priblizne rovnakej situacii ako autorka, takze ju do bodky chapem. Dana zenska si vybrala mojho otca pre majetok plus ako bonbonik rozbila manzelstvo....niekedy davno, som chcela jeho dom (kvoli spomienkam), ale z tejto fazy som uz prec (a autorka este zatial nie). Momentalne je mi jedno, co bude s otcovym majetkom, ale urcite nechcem, aby ho dostala ona. A ona robi vsetko preto, aby ho dostala do posledneho centu, dokonca sa snazi vystvat aj otcovho brata z rodicovskych majetkov, aby ona mala pre seba a svoje deti.....niektore zeny su od prirody mrchy. Je ine, ak je rodic slobodny a ine ak tam je uz cudzi partner baziaci po peniazoch- to rozvrati rodinu na nepoznanie....
@anonym_39f34f tomu sa hovorí správny biznis plán 🙃
Želám tvojmu tatkovi aby zvyšok života prežil v šťastí s partnerkou, byt na ňu prepísal alebo predal a na sprostú dcéru si ani nespomenul.
@anonym_autor a kde býva tvoja mama? Aj ten byt budeš chcieť pre svoje deti? A co byt svokrovcov? Aj ten potom nezabudni vyžobrať od nich. 🤦🏻♀️
@anonym_autor v prvom rade navstiv psychologa. potrebujes ho.
Je to jeho majetok, ako a nim nalozi, je jeho vec, ked ho daruje aj bezdomovcom, hnevat sa nemozes. Aj Ty si so svojim majetkom rob, co chces. Daj detom, alebo prahajdakaj. Zaujimave, ze Ti nevadi, ze nukas mame, aby si peniaze z predaja uzila. Ale o otcov majetok sa trasies, tak ten nie, ten ma nechat Tvojim detom. No, "pekne" zmyslanie a hlavne spravodlive 😂
@anonym_autor teba závisť zožerie zaživa👍