icon

Žiarlivosť alebo strach

neznama23
21. aug 2014

Poradte mi prosim.priatel je mimo SK pracovne.je medzi nami velky vekovy rozdiel kedze je minimalne mesiac prec potom pride na tri dni domou.ked je doma vsetko je v pporiadku ako nahle odide ma upodozrieva s nevery sice nepriamo ale ja viem na co naraza.stale ma obvinuje ze si s niekym vypisujem vyvolavam ze sa s niekym stretavam.napr idem pozriet jeho sestru dva krat do tyzdna tak sa ma furt vypytuje ze naco tam idem ci si den meviem zariadit inaksie.pptom som chodila kazdy den cvicit ale on nevidel ze som schudla nejake tie kila tak mi furt vykrikoval ze zbytocne vyhodene peniaze...ked idem ku kamoske na kavu tak to zvrtne ze za nejakym chlapom alebo ze na co tam idem ved kavu si mozes dat aj doma...ked idem zo psom von aspon ma hodinu tak ma obvinuje ze sedim v krcme...ked idem na hory a vie ze idem sama tak mi povie aby som ppzdravila toho ko.ota co je so mnou...a furt dookola nebavi ma to pocuvat je sice pravda ze na zaciatku vztahu som mu bola v ppdstate neverna par krat som sa stretla s davnym kamaratom na kave ale nic viac on si mysli ze som vtedy s nim aj spala ale nespala som s nim...nevyhovuje mi vztah na dialku ale on to nevie a nechce ppchopit ked mu to chcem aj rozumne vysvetlit zvysuje na mna hlas a tvari a sprava sa ao leby som bola jeho majetok a to sme neni manzelia a ani dieta nemame spolu.ked mu poviem ze ma to hneva ze on ke tam a ja tu tak mi povoe ze co ma s tym urobit ze peniaze treba ked nieco chcem a zadarmo to nedostanem ale ja sa raddej uskromnim len nech je tu.robim vsetko preto aby sme sa nehadali aby to nebolo az take zle ale az ma zaludok boli ked si pomyslim na meho alebo na telefonat s nim a jeho otazky preco naco zaco s kym a podobne.je ziarlivy nedoveruje mi alebo co sa s nim deje?vnima ma ako svoj majetok s ktorym si moze robit co chce?

Strana
z2
neznama23
autor
22. aug 2014

Stretavam sa maximalne dva krat za mesiac nic spolu nemame len lepsi kamaratsky vztah.o tom co som pisala vcera je dva roky stara vec ale furt to vytahuje na povrch a pripomina mi ze som mu akoze bola neverna lebo som bola s kamaratom na kave pri ktorej sa nic nestalo.

betunka39
22. aug 2014

No moja mila, čim skor preč od neho. Ako može taka mlada baba býť so 46 ročným chlapom aj to len 3 dni v mesiacia a ešte na Teba aj lriči? To maš take nízke sebavedomie o sebe? Citiš sa menejcenna? Ved máš život pred sebou, mám deti v tvojom veku a manžela vo veku tvojho priateľa. Kweby ste mali deti a pekný život pochopím, lebo mame v rodine taký vekový rozdiel a su spolu dennodenne, maju 2 deti ,klape imto. ALe vy ? ved to vyzera, že si s ním len koloi peniazom, Jednoducho odid zavčasu, ved nemate ani majetok spoločny, ani deti, nič, len jeho vyčitky.Neboj sa ho, ja na tvojom mieste idem preč čo najskor, aj za cenu, žwe pojdem z domu, niekde, kde si najdem robotu ,aby ma nenašiel.Niet horšie vo vzťahu ako takato žiarlivosť a podozrievanie,. Ver viem o čom hovorím. Hoci nie až v takom rozsahu, ale žiarlivý chlap je nevyliečiteľný.

lalinko2010
22. aug 2014

@neznama23 ahoj, mať tak tvoje problémy, jediné riešenie je - daj mu dovidenia a nech si myslí čo chce, ale podľa všetkého od neho odísť nechceš, lebo je starší, má peniaze a na tom ti viac záleží ako na tvojej sebaúcte.
alebo ešte jedno - 02.09. začína škôla, nech už to príde a na rok zabudnete že MK existuje!

ivett1
22. aug 2014

@neznama23 je v tom aj žiarlivosť ...aj strach.... žiarlivosť - z dôvodu, že máte vzťah na diaľku a tak nevie, čo robíš alebo aj vie, keď mu to povieš, ale už ti neverí ... a strach, že sa mu vymkneš spod kontroly a budeš nezávislá - od neho... inak neviem, čoho by sa asi tak mohol báť?... možno toho, že odídeš a rozpadne sa vaše spolu(ne)žitie ?... nechápem, načo si s človekom, o ktorom si myslíš, že ťa obmedzuje a chorobne žiarli... alebo si myslíš, že je to dôkaz lásky?... no, ďakujem pekne... aby to neskončilo ublížením na tvojom zdraví
😖

neznama23
autor
22. aug 2014

Lalinko nechapem preco skola ja do skoly nechodim a preco by som.sa tu asi tak o noeco snazila a pptom sa snazila na to vsetko zabudnut viem aky je preco to vsetko je aco sa s nim dejem.len jedine nechaprm preco si to nechce vysvetlit ze chcem aby bol tu dovtrdy bolo vsetko ok

neznama23
autor
22. aug 2014

Niesom s nim kvoli peniazom to len on sa nrvie trosku uskrommit radsej bufe mat vsetko ale bufe kde si co najdalej od vsetkeho.ja chodim do toboty od 16 voem si veci zabezpecit aj sama peniaze druhych nrpotrebujem ked nieco chcrm a na to nemam tak si setrim aby som si to raz mohla fovolit.aj dovolenku na ktorej smr boli som si platila sama

lenbea
22. aug 2014

@neznama23 ja neviem, asi len chceš počuť, že maš čo najskôr od neho odisť. ked maš teraz z neho nervy, ake budeš mať, ked budete mať dieťa. to si nevieš ani predstaviť. v takom prostredi sa neda dieťa vychovavať. radšej žiadneho chlapa ako takehoto.

Strana
z2