icon

Žiarlivosť mi kazí život

lucinka02
21. feb 2011

Ahojte. Chcela by som od vas poradit, co so sebou. Vzdy som bola dost ziarliva, ale to co sa deje v poslednej dobe so mnou je k nevydrzaniu. Je pravdou, ze som si prezila dost bolestivy sedemrocny vztah, kde ma moj priatel niekolkokrat podviedol. Mnohokrat som bola v tom, ze je to moja chyba, ze ma klame, ale uz viem, ze nie je to len v tom. Teraz mam uzasny vztah, vsetko je perfektne, sme skvela rodina, ale v poslednej dobe prepadam neuveritelnej ziarlivosti. Cudujem sa, ze ten moj je este stale so mnou. Vzdy ked sa nad nejakou situaciou spatne zamyslim, tak si nadavam, ze som mohla reagovat uuuplne inak a miernejsie. Ale mna vytacaju smsky a telefonaty od kamosiek, kavicky a podobne. Velmi sa nad tym zamyslam a velmi ma to vsetko znervoznuje. Nemozem dobre spavat, stale som nervozna, ci ma niekde nepodvadza. Prosim poradte mi, kym nestratim toho, koho velmi milujem. Dakujem

Strana
z2
lucinka02
autor
7. mar 2011

@tatiana1985 dakujeeeeeeeem :D som si istejsia v tom, ze nie som nenormalna :DDD a preverujem, niekedy mozno aj viac ako je treba :D ale co narobim :D

tatiana1985
7. mar 2011

@lucinka02 drzim prsty, nech to dopadne podla tvojich predstav 🙂
ale urcite veci sa v spoluziti uz vazne nerobia 😉

lucinka02
autor
7. mar 2011

@tatiana1985 no ved to, nie sme male deti, aby sme sa takto spravali a stretavali sa s byvalimi. To je pre mna neprijatelne. Ale tak musim si zaklopat, dufam, ze to vydrzi co najdlhsie :D najlepsie do konca zivota :D

tatiana1985
7. mar 2011

@lucinka02 a uz si mu povedala ze sa ti to nepaci a ze chces aby s tym prestal??
s takymi "posedeniami" 🙂

lucinka02
autor
7. mar 2011

@tatiana1985 minuly tyzden v pondelok som mala uz taku chvilku, ze som mu na rovinu povedala, ze takyt vztah nechcem, ze sa trapim, on sa trapi, tak aky to ma zmysel. ale zabojoval, a asi sa aj uvedomil, teda dufam, ze aspon trosku, som zvedava, do kedy mu to vydrzi :D takze ma poslednu sancu :D

tatiana1985
7. mar 2011

@lucinka02 ahaaa...noo tak fajn ze si mu to povedala... a uvidis ako to pojde dalej, ci sa uvedomi, ci mu to ako spravnemu chlapovi klapne 😉 🙂 🙂
akoo... ja zas ziarlivec nie som,,a nechapem jak niekto moze byt 😀 😀
ale ked som citala ze s byvalkami sa stretava a prezvanaju mu... ako sorry ale... najvyssi cas to zastavit 😉 😉

lucinka02
autor
7. mar 2011

@tatiana1985 no ja ziarliva som, zle skusenosti z minulosti...a stalo ma naozaj vela sil, preniest sa cez to a bojovat s tym, ze nie kazdy ti len ublizi... a velmi vela sil ma stalo, aby som opat niekomu verila... ale co je vela, to je vela !!! :D

simca1702
13. aug 2012

Ahojte bude to znieť asi trápne ale mňa ide rozhodiť keď môj priateľ očumuje každú sukňu :/ ...trápim sa preto dlho ...mám potom pocit že ja sa mu už nepáčim keď sliedi za každou sukňou :/ Neviem ani ako sa s ním o tom porozprávať ?? Neviem či sa niekto stretol s týmto problemom ??

Strana
z2