icon

Žiarlivosť

natalia7895
7. jún 2016

Žiarlivosť- ste žiarlivé? Čo sa týka partnera,ja som strašne,ako to zmeniť? :/

Strana
z2
luna379
12. júl 2016

@laurika1432 Viem. Aj ja som bola. Potom prišlo to spomínane uvedomenie si svojej hodnoty a faktu, že ak ma podvedie tak mi za to nestojí. Na tom to celé stojí - snažiť sa a vážiť si samú seba.

rebeka7501
12. júl 2016

neviem, kto je šťastnejší, či ja alebo môj partner, žiarlivosť mi nič nehovorí.

pragmaticka
12. júl 2016

ja neziarlim skoro vobec..davam muzovi vela volnosti, kedze sme obaja este dost mlady (33r)a rovanko ako chceme travit spolu ako rodina, chceme ho travit aj so svojimi kamosmi a kamaratkami..len tento rok bol moj muz na dvoch vyletoch s kamosmi (cisto panska jazda), raz predlzeny weekend v dubline a teraz na tyzden na futbale vo francuzsku..svokru (jeho matku) to hrozne stve..mne vobec..viem ze aj on potrebuje a zasluzi si vypnut s totho nasho denneho stereotypu (praca, domov, dieta a pod.)..Nehovroiac o zopar weekendoch kedy ide s kamosmi na party. Samozrejme ze ja tiez chodim s kamoskami na nase babske jazdy..mame to tu takto zauzivane, absolutne si doverujueme a takto nam to uplne obom vyhovuje.
a keby si aj nieco malo stat, tak sa to stane a ja sa mozem aj na hlavu postavit, ci ho drzat doma zavreteho ako psika.. a keby sa aj stalo, pride dalsi..ved neni len moj chlap posledny sympaticky, rozumny, inteligentny, zodpovedny chlap na tejto planete..takze on vie ze dvere ma vzdy otovrene a ked uz neni stastny so mnou, nech hlada svoje stastie pri inej...ved ak niekoho lubime predsa chceme aby bol stastny..a ked to nejde s nami, nech si teda najde druhu..taky je moj nazor.. 😉

harvanovasimona
12. júl 2016

@pragmaticka tak ti potom zavidim ...moj ako chodi vypnut na rybacku..to mu vobec nebranim ..ma ci ide sam abo z kamosmi ....a aj ked je v praci a vozi dievcata ...to mi nevadi co mi vadi je volanie z byvalou aj pisanie ...co si pise iba ked je v robote a ma volnejsie ...nikdy to nerobieval az teraz posledny rok to robi ...vlastnee od kedy sa mali narodil...dovtedy nic a to sme spolu takmer 8 rokov...

bulika666
25. mar 2023

@harvanovasimona hm oni sú chorý však čo má toľko vypisovať a vyvolávať s ex ??? Vtedy keď boli spolu čo robili vtedy mali byť v kontakte ... Nie už teraz keď každý má rodinu ... Nechápem toto absolútne a myslím že to nieje žiarlivosť je to normálne že sa ti to nepáči !!! Ani mne by sa to nepáčilo úplne nie !

harvanovasimona
27. mar 2023

@bulika666 Bolo to ešte v roku 2016 ...pohádali sme sa prestal z ňou písať ...napísala som aj jej a jej mužovy ...od vtedy je pokoj ....taxikára už nerobí 3r ...tak je kľud a sem tam sa pohádame čo je v každom manželstve normálne ...

Strana
z2