icon

Žijem s bláznom?

1farfallino1
2. apr 2015

ako vysvetlit chlapovi ze sa chova nevhodne. Pol hodinu mi vylozene robil zle a to take detske somarinky ako ze strkal prst do ucha,zlahka tahal za vlasy atd. milionkrat bolo povedane ze mi to vadi, odisla som z izby, ked to bolo bez reakcie z jeho strany tak som ho chytla za ruku nech uz s tym prestane a milostivy si vytocene odisiel ze on nic neurobil a ja ho tyram. Ma 25 a toto je uplne na blazinec :-\

Strana
z5
veronikax
3. apr 2015

@1farfallino1 smrdi ti jeho vonavka ? Uz si na neho asi alergicka :P :DD Pekne krasne sa pobal ... a chod k rodine .. k rodicom alebo starym rodicom .. alebo kamaratke.. docasne 🙂 On sa uz nezmeni :DD Mozno o 10-20 rokov? a co do vtedy ? budes nervacit ? ... Na tvojom mieste... by som uz bola davno pobalena... a na ceste cim dalej od neho :P

sardinka333
3. apr 2015

@evelynm vieš čo v dnešnej dobe, ked su vztahy postavené často skor na priťažlivosti, zalubenosti a nie na zodpovednosti, nejakej sebadisciplíne a plánovaní spoločnej buducnosti by som tomu aj verila, proste ludia dnes neriešia nejake ,,záväzky,, a užívaju si momentálneho života. Život prináša aj nejaké problémy, starosti a práve tie preveria charaktery a tu ,,lásku,, partnerov. Viem že som staromodna a v tomto spiatočnícka ale ono to malo niečo do seba - najprv sa spoznávať, ako reagujeme, ako sa správame aj v záťažových situáciách, či sme stavaní na rodinu a veci s tým suvisiace. Potom sme my riešili spoločný život, bývanie, svadbu a až potom deti. Ale dnes prichádzaju najprv deti a potom sa konečne niekto spamätá a začne aj uvažovať. Naša starká vždy hovorila, ak sa na to človek necíti, nechce sa mu ,,starať,, a uprednostnuje skor seba, skor svoje zaujmy tak si rodinu ani nemá zakladať.

timea7
3. apr 2015

@1farfallino1 nemyslela som to tak, že si vymýšľaš, len nechápem, prečo si s takým človekom tak dlho žila. Prvotné poblúznenie po dvoch troch mesiacoch opadne a nehovor mi, že si si nevšimla, že je lenivý ako voš a že už pred pol rokom ti nerobil veci, ktoré sa ti nepáčili. Pre mňa je skrátka neuveriteľné, že si ženy tak málo cenia samé seba, že sú ochotné vzdať sa vlastného ja a nechajú muža, nech si s nimi robí, čo chce. Čo ich k tomu vedie? Panický strach zo samoty? Byť bez partnera nie je predsa také hrozné, ako mať na krku primitíva. Ťažko v partnerskom vzťahu popredu zistiť, ako sa bude muž správať, keď ho v preddôchodkovom veku vyhodia z práce, keď bude dlhodobo chorý, alebo invalidný, život prináša všeličo, ale u muža, ktorý má problém ti priniesť čaj, keď ti nie je dobre a sám sa nechá tebou obskakovať a ešte ťa buzeruje, je hádam jasné, ako sa bude správať o dva, tri roky....

mala_hobitka
3. apr 2015

@1farfallino1 Moja kamaratka tiez bola s chlapom co jej sustavne znizoval sebavedomie co to dalo. A potom zistila ze cudzi chlapci sa o nu hadaju a jej priatel ju len ponizuje. Tak ho poslala docerta. Bolo to tazke? Ano. A preslo par mesiacov...znovu randi....a aktualne s mladym co je z nej paf a ona z neho. happyend? to este uvidime.... 🙂 ale aspon je to znovu ta oslniva kvetinka co rozdava dobru naladu....a to je zmena oproti tej zufalej, vystavenej a neistej z pred pol roka

tak nebud blba a posli ho do kelu....uvidis ze sa ti lepsie bude dychat

jaskolka
4. jan 2020

Neviem, ale tiez mi príde, že srandicky sú jedno a toto už druhé. Ak raz mi niečo vadí a poviem to, ale napriek tomu bude ten druhy zo robiť stále, tak bud je úplný ignoramt, alebo "cvok". Posteklit, ťapnutie po zadku, ok. Otvoriť okná a odísť, aj keď viem, že ich partnerka nemôže zatvoriť? Strkat prst do ucha? Toto už nie je vtipné.

Strana
z5