icon

Prečo ma ľudia ignorujú? Možné dôvody a riešenia

Včera o 20:59

Čo by ste robili v prípade, ak sa nejaký človek prestane s vami baviť? Chová sa divne, ignoruje vás, bočí od vás aj napriek tomu, že ste mu nikdy nič zlé neurobili. A tých ľudí je viac ale neviem prečo, lebo spätnú väzbu nedá nik. Konfrontácia? Nechať tak? Bojím sa, že nikdy nezistím ,preco tento vzorec vzniká a čo zlé robím.

thirstymonk
Včera o 21:01

@anonym_autor Nič zle nerobiš. Len ťa niekto poza chrbát ohovára a osočuje.

biba_18
Včera o 21:08

tiež myslím že v tom má niekto prsty. ale ja by som sa určite spýtala čo sa deje …

autor
Včera o 21:10
@thirstymonk

@anonym_autor Nič zle nerobiš. Len ťa niekto poza chrbát ohovára a osočuje.

@thirstymonk stáva sa mi to príliš často na to, aby som si nemyslela, že je chyba vo mne. Snažím sa fakt za dobre s každým, pomôžem so všetkým a nakoniec sa tá osoba aj tak správa divne a dostanem ignor v realite alebo blok na sieťach (to sa mi ale stalo len raz, z ničoho nič, daná osoba iniciovala kontakt sama od seba a na druhý deň blok). Rozmýšľam aj nad tým, či vôbec správne čítam sociálne signály, či nie som autista a pod. ale okrem toho na mňa z autizmu nesedí nič iné

autor
Včera o 21:13
@biba_18

tiež myslím že v tom má niekto prsty. ale ja by som sa určite spýtala čo sa deje …

@biba_18 raz som sa skúsila spýtať ale daná osoba mi nevravela vôbec nič, že "nič sa nedeje, všetko je ok" a pohľad do zeme (reč tela hovorí, že klame, a daná debata jej nie je príjemná)

anonym_9f36bc
Včera o 22:29

@anonym_autor No možno máš len smolu na divné typy, alebo môže byť chyba aj v tebe. Tiež som pár ľudí odpísala, nerešpektovali súkromie, boli úplne vlezli, nasilu sa chceli kamosit viac ako mne bolo príjemné, alebo to boli toxicke osoby, možnosti je veľa

anonym_0d0cf8
Včera o 23:18

Neviem, že koľko máš rokov, ale z vlastnej skúsenosti napíšem, že čím skôr sa zmieris s tým, že nemusíš byť s každým kamarát,o to lepšie pre teba...

anonym_cdd3b2
Dnes o 03:55

@anonym_autor tak vezmi si to naopak. Kedy sa ty vyhybas inym ludom alebo ich ignorujes,? Ja vtedy ak si s nimi nemam co povedat, maju divne nazory, su prilis negativni, hovoria len o sebe, ohovaraju inych, su prilis vlezli atd