Prečo ma ľudia ignorujú? Možné dôvody a riešenia
Čo by ste robili v prípade, ak sa nejaký človek prestane s vami baviť? Chová sa divne, ignoruje vás, bočí od vás aj napriek tomu, že ste mu nikdy nič zlé neurobili. A tých ľudí je viac ale neviem prečo, lebo spätnú väzbu nedá nik. Konfrontácia? Nechať tak? Bojím sa, že nikdy nezistím ,preco tento vzorec vzniká a čo zlé robím.
tiež myslím že v tom má niekto prsty. ale ja by som sa určite spýtala čo sa deje …
@anonym_autor Nič zle nerobiš. Len ťa niekto poza chrbát ohovára a osočuje.
@thirstymonk stáva sa mi to príliš často na to, aby som si nemyslela, že je chyba vo mne. Snažím sa fakt za dobre s každým, pomôžem so všetkým a nakoniec sa tá osoba aj tak správa divne a dostanem ignor v realite alebo blok na sieťach (to sa mi ale stalo len raz, z ničoho nič, daná osoba iniciovala kontakt sama od seba a na druhý deň blok). Rozmýšľam aj nad tým, či vôbec správne čítam sociálne signály, či nie som autista a pod. ale okrem toho na mňa z autizmu nesedí nič iné
tiež myslím že v tom má niekto prsty. ale ja by som sa určite spýtala čo sa deje …
@biba_18 raz som sa skúsila spýtať ale daná osoba mi nevravela vôbec nič, že "nič sa nedeje, všetko je ok" a pohľad do zeme (reč tela hovorí, že klame, a daná debata jej nie je príjemná)
@anonym_autor No možno máš len smolu na divné typy, alebo môže byť chyba aj v tebe. Tiež som pár ľudí odpísala, nerešpektovali súkromie, boli úplne vlezli, nasilu sa chceli kamosit viac ako mne bolo príjemné, alebo to boli toxicke osoby, možnosti je veľa
Neviem, že koľko máš rokov, ale z vlastnej skúsenosti napíšem, že čím skôr sa zmieris s tým, že nemusíš byť s každým kamarát,o to lepšie pre teba...
@anonym_autor tak vezmi si to naopak. Kedy sa ty vyhybas inym ludom alebo ich ignorujes,? Ja vtedy ak si s nimi nemam co povedat, maju divne nazory, su prilis negativni, hovoria len o sebe, ohovaraju inych, su prilis vlezli atd

@anonym_autor Nič zle nerobiš. Len ťa niekto poza chrbát ohovára a osočuje.