icon

Žijeme rýchlo?

majaxy
1. okt 2016

Mám prácu, ktorá pohltí všetok môj čas...Ked nie som v práci., kedže mám pracovnú dobu rôznu, tak spím. Mám rada svoju prácu, aj dobre zarobím, ale vadí mi, že som veľmi málinko zo svojou rodinou. Ano, mám dospelého syna, ale aj tak....Chýbajú mi, manžel aj syn...Ako to robíte vy? Ked síce práca vás uspokojí, ale chýba rodina....

majaxy
autor
1. okt 2016

@svetluska82 mám volno, ale vo volne spím, ale je to fajn
, pracujem na tom, zato sim napísala aj sem, že ma zaujímajú ostatné poznatky

certi
1. okt 2016

@majaxy a predtym si bola nezamestnana, ci si isla z prace do prace?

svetluska82
1. okt 2016

@majaxy moj muz do mesiaca odrobi 15 dvanasthodinovych nocnych, robi na pumpe a robi len nocne. Ja tiez robim niekedy aj soboty ale len do dvanastej, a da sa naplanovat v pohode. A to pocitaj ze pred nocnou a po nocnej necham muza pospat. Je logicke ze po nocnej sa spi, ale napr. moje kolegyne pridu z roboty o druhej a lahnu si do siedmej pospat, potom sa necudujem ze len spia a chodia do roboty, ked si to tak samy zariadili. Tiez sa stazuju ze nic nestihaju, verim ze to nie je tvoj pripad. Telo ak si zvykne ze po prichode z roboty sa spi tak je potom velmi tazko ho oducit. Ver mi tiez som mala obdobie ze som chodila z roboty spat nastastie sport mi dokonale nastrartoval organizmus a unavu az tak nepocitujem

majaxy
autor
1. okt 2016

Baby, ved presne o to ide....Syn nemá frajerku a ja mám zlé svedomie, tak ako to zladiť?

certi
1. okt 2016

@majaxy a co ti hovori syn? on ti to vycita alebo sa doma nudi a caka na teba ci co? ved takemu treba len navarit, aby mal stale co tlacit a hotovo🙂

certi
1. okt 2016

@svetluska82 len nocne a tak vela? to je hrozne zle pre organizmus...asi je este mlady

svetluska82
1. okt 2016

@certi ma 40 tku no robi na pumpe, ako vonkajsia obsluha, takze tak , no aj napriek tomu da sa vsetko krasne zladit. Dlhodobo planovat 😀

certi
1. okt 2016

@svetluska82 a ako dlho uz takto robi? tlak ma este dobry? ved to je otras, stale tahat iba nocne, telo je uplne pomylene a ty ho este nutis chudaka behat, ved ho trafi slak...jasne, ze chce sediet doma v teple🙂

majaxy
autor
1. okt 2016

@svetluska82 Ja viem, je to asi môj prípad...potrebovala som sa asi len vyrozpravat, mám novú prácu a problémy ktoré mi lezú cez hlavu

Vex

svetluska82
1. okt 2016

@certi no veru zla som na neho. CCa 3 roky, ja to nepocitam. 😀 NIk ho nenuti, chodila som sama a so synom, on sa pridal k nam. Ked mi navhne ci ideme behat tak co mu mam povedat aby doma sedel?

andra77
1. okt 2016

@certi 😀 😀 😀

certi
1. okt 2016

@svetluska82 a nechce len preto, ze ta lubi?🙂)

certi
1. okt 2016

@majaxy ved len kecaj, kecaj, ja ti hned vysvetlim, ze preco mas byt rada🙂

svetluska82
1. okt 2016

@certi to neviem, nikdy som to neskumala ani ho behat nenutila, jedine co som odmietala sediet pri nom na gauci.Asi mu len doslo ze ked ma chce vidiet musi pohnut zadkom. Ale okrem behania mame aj prijemne akcie typu saunova noc a pod. 🙂

majaxy
autor
1. okt 2016

@certi Môj syn je iná kapitola, nebudem rozoberať tému ked som chcela o sebe, či ty budeš o svojich deťoch???Je to len o mne....

certi
1. okt 2016

@svetluska82 jaaj, tak dost co v noci robi, tak ked uz konecne moze v noci spat, tak zase ho saunujes🙂)

certi
1. okt 2016

@majaxy vsetko so vsetkym suvisi...to je to...

svetluska82
1. okt 2016

@certi presne tak ale zas on je zvyknuty ponocovat. No zrejme sa bal, zeby som sla s niekym inym

majaxy
autor
1. okt 2016

Baby ste užasné, moja káva skončila na monitore, dakujem

certi
1. okt 2016

@majaxy no...a ja slopem od zialu vino, asi mi je zle🙂))

certi
1. okt 2016

a preto si treba dat slaninu, cibulu a take dietne veci🙂)

svetluska82
1. okt 2016

@certi no dievcence, bacha na figuru 😀

majaxy
autor
1. okt 2016

@certi milujem slaninu a cibulu mnaaaaaaaaam

majaxy
autor
1. okt 2016

@majaxy a milujem mastny chlieb s olajoškou

majaxy
autor
1. okt 2016

@svetluska82 čo dalej, si čudná???

svetluska82
1. okt 2016

@majaxy v com?

majaxy
autor
1. okt 2016

@certi no tebe patrilo že si čudnáš

majaxy
autor
1. okt 2016

@svetluska82 prepač nietebe

stellina1982
1. okt 2016

Ahoj podla mna si sa dostala do krizy stredneho veku.a to hlavne v tom ze pocitujes ze zrazu ta doma nikto "nepotrebuje" mam na mysli ze muz si zvladne navarit a syn zas chleba odkrojit do toho tvoja nova praca a nasledna zmena celeho chodu tvojej domacnosti.a ked otvoris po nocnej oci tak zrazu zistujes ze si opat sama doma lebo mozno muz je prave v praci a syn u kamosa...a ty zrazu lezis na posteli a pocujes len jedno velke ticho na ktore si nebola mozno do teraz prilis zvyknuta.takze na tvojom mieste by som si to ticho uzivala upiekla chlapcom nejaky kolacik a vytvorila caro domova prave vtedy ked doma nebudes.kazdy mesiac si aspon raz naplanujte spolocny obed restiku vychadzku vylet hocico a pocas stat sv.vianoc dni prac pokoja a pod si tiez mozte naplanovat nieco chatu vylet wellnes a pod.lebo zarabat peniaze je sice fajn ale nemat cas ich minut je zufalstvo.to znamena ze zijes len pre pracu a zivot ti unika. Potom mas moznost zmenit alebo odist z prace najst si nieco mozno ine ale tu tiez hrozi ze po veceroch sa budes citit osamela kedze syn ti asi pri zadku po veceroch sediet nebude.ja by som sa venovala viac sebe kniha casak kozmetika a pod.a tiez som citala jednu mudru vetu podla ktorej sa riadim a to : KED CHCETE VSETKO STIHNUT S P O M A L T E !!! 🙂

majaxy
autor
1. okt 2016

@stellina1982 Dakujem..