Žijeme so svokrovcami
Ahojte.
Viem ze je tu uz toho vela ale pptrebujem sa vykecat..
Prosim hlupe komentare si nechajte pre seba.
Byvame so svokrovcami v RD. Mame svoje poschodie tri deti chlapcov vsetko samostatne okrem vchodu. Teda su dva vchody my vyuzivame horny oni sedia vkuse dole.
Poznate tie recicky typu zijeme s nimi oni nie su zlí... Ale
Akoze naozaj je to tak ved aj ja som aka som a tiez im leziem na nervy urcite... V podstate sa nam az tak nestaraju do zivota len kazdy druhy den... 😃nestaraju
Ale uz toto
@simca06022011 presne si to napísala, aj takéto dôvody - príčiny / škola, krúžky ..... / a ďalšie X máme, vystihla si to.
kamaratka tak byvala ani nie mesiac a rychlo vytriezvela a kupovali byt 😀
@katarinka89 tak na tuto situaciu som sa vobec nepozerala takto... Dakujem
Pretoze mas uplnu pravdu.
@elenka.k musim este napisat ze velakrat ked hundrem alebo sa bavime o detoch tak on ich pptom aj zjazdi... Zas to tiez nie je dobre lebo vrha zle svetlo na mna.. Co sa tyka tych sladkosti anppd v tomto mame obaja spolu jasne. Nie je to tak ze ja poviem a on je ticho nie aj on velakrat povie sam od seba lebp nema rad ak deti nezjedia obed ranajky a pod ale namiesto toho hluposti.
Dalsia vec nikdy nie je neskoro... Mam uja a tetu ktorym sa blizi k 60 predali dom kupili mensi blizsie k detom(pretoze boli na inej strane republiky). Mozeme takto spolu trpiet 🙂
Kupili sme pozemok kde si chceme postavit chatodom alebo nieco take kde vypadneme a budeme mat sukromie a manzel aj sniva ze sa tam prestahujeme.. Neda sa vsetko napisat do jednej spravy... Takze mam nejaku nadej ze sa aj odstahujeme...ale teraz vieme ze brat hypoteku ked ja som doma on nema stabilnu pracu je risk..
Nelutujem ze som sem napisala mne sa dost ulavilo... ChvalaBohu su tu aj horsie situacie.
Svokrovci mi lezu na nervy lebo mam niekedy dojem ze superim s jeho mamou.. Aj ked popri troch detoch mam navarene poprate poupratovane napecene.. Cez lezo som aj kadeco zavarala a pod... Ale ak by doslo k najhorsiemu bala by som sa o nich a som aj pripravena zebsa bude treba o nich v buducnosti postarat

a ked je svokor kuchar.. vytlac tabulku co deti mozu nemozu v akom veku a nech vyvaaara o dusu.. s tym ze to splni co tam bude :D moja svokrusa to velmi rychlo zvladla 🙂