icon

Žijete v spoločnom byte s rodičmi?

denisa2019
7. jún 2015

Ahojte, som vydatá, žijeme s manželom v spoločnom byte s jeho rodičmi. Finančne je to výhodnejšie, pretože na vlastný byt zatiaľ nemáme, ale chýba súkromie. Je niekto v podobnej situácii?

Strana
z2
trajamusketiery
9. jún 2015

U svokry sme byvali 3 roky v case ked som bola na materskej, bolo to stale horsie, svokrine dobre rady hlavne ohladom vychovy, jej napady a ciny no hroza, po 3 rokoch som povedala manzelovi ze odchadzam k nasim snim alebo bez neho, nastastie isiel snami 🙂 tam to bolo trochu lepsie ale idealne je to az teraz ked byvame sami, teraz sa uz len usmievam ked ma svokra poucuje ohladom vychovy kedze mame druhe dietatko lebo viem ze zatvorim zanou dvere a je ok 🙂 nebyvame v jednom meste takze sa navstevujeme asi 3 krat do mesiaca a takto je to super 🙂

petra7777
9. jún 2015

@sass158 V niektorých prípadoch nezaberá nič iné, len ultimátum.....S druhým bábätkom si mu mala povedať, že bude vtedy, ak sa odsťahujete ...Neber to prosím v zlom ☹ Len niektorí chlapi sú ako lemry...nerozhýbu zadok ani keby ich podpálili...

hankm
11. jún 2015

@lenbea otazku som smeroval na zakladatelku temy. ale dakujem za tvoju reakciu. spolocne byvanie s rodicmi, svokrovcami, je velmi osemetna tema, a urcite nie je tabu, ze to robi velke problemy. mna zaujima, ako pary uvazuju pred tym, nez sa rozhodnu byvanie riesit tymto sposobom. ide o to, ze ak nie som na tom financne tak aby som si mohol riesit samostante byvanie (hypo, podnajom) tak potom preco sa ponahlaju do svadby, spolocneho byvania ak ''nemusia''. iste, chapem, ze niekedy jednoducho ten par chce byt spolu. ale trochu ma zaraza, poznamka, ze chyba nam sukromie. ved je samozreje, ze v takom pripade je sukromie obmedzene. alebo sa nad takymto moznostami ani nezamyslaju? celkovo otazka byvania je problematicka. ja som taktiez v stadia riesenia samostatneho byvania.

myleontina
11. jún 2015

@denisa2019 no my byvame u nas s rodicmi, v rodinnom domre, zatial len od oktobra minuleho roku, v lete sa ma narodit male, mame tu pre seba na poschodi 2 velke izby, o ostane sa delime, spolocne varime aj s nasimi, perieme, atd, zatial nemame ziadne vacsie konflikty, ktore by sa nedali vyriesit, znasame sa vsetci dobre, ale na buducu jar planujeme rekonstrukciu vedlajsieho domu, kam pojdeme byvat. nie je nad vlastne sukromie a zivot podla seba 🙂 😎

Strana
z2