Žil dva životy
Kde bolo, tam bolo......
žila raz jedna princezná....áno som to ja, presne tak ma vzdy volal. Po deviatich rokoch práve rozídena, 26 rocna zena, s ročným krpcom, poznačené dovtedy som myslela tym najhorším co sa mohlo stať.
Pri starostlivosti o dieta akosi uz nebol taky priestor pre môjho byvaleho, doma nebol dokonaly poriadok, vecer som zničená padala do postele a chcela byt ukazkovou zenou, gazdinou, mamou....ale toto nikdy zena sama bez podpory nezvladne....moj byvaly si nasiel hobby, zacal cvičiť, prerastlo to chorobneho stavu, cely zivot sa tocil o jeho strave,svaloch....ked isiel kocikovat varila som mu doma kuracinu....neskor sa to zhorsovalo....bolo to take intezivne ze sme sa hadali kvoli obedom, poriadku, malemu, rodine....pre vsetko....prestali sme spolu spavat a on si zacal pisat s inými....neziarlila som, vedela som ze ma lubi, ale bala som sa momentu ked pride k väčšej hadke...bala som sa ze pojde hladat pochopenie k inej...kamoska a milenka mavzdy viac pochopenia akopriatelka a milenka... jedneho dna som nasla doma anabolika, striekacky, plnu tašku neozacenych liekov a to bol moment kedy som chcela ochranit nase dieta a s cirkusom som ho vyhodila prec s vecami vo vreciach do smeti.... maly mi ochorel a dostala som sa s par mesacnym dietatom na infekcne.....tam mi prisiel povedat ze ma podviedol s nou. Nevydrzal to drzat v sebe ani 24 hodin....myslela som ze sa zrútil svet ale po 10tich dnoch zavretych so sebou a malym tam bez kontaktu, inych ludi, bez televizora s vreckovkou v ruke som kdesi v sebe nasla este kus sily zit, postavit sa na svoje nohy a spravit pre krpca vsetko....on este možno dufal v odpustenie ale s cvicenim ani inetrnetom neprestal....a prave naopak zacala som ja....najst si ideala,niekoho kto ma bude mat rad a zachrani ma....raz sa mi dostal do tabletu....nezvladol to co videl...prvy krat ma zbil ako male decko....bol zufaly, plakal, nenavidel ma......i kednam este polroka platil byvanie,pomahal, strazil maleho aby som.si mohla nast pracu a postavit sa na svoje nohy,myslela som ze je najhorší človek na svete....nebol....
Ked raz prisiel princ.....
V tomto vsetkom sa zrazu zjavil niekto....zatial len blikajuca obalocka ktora to so mnou cele prezivala, vravela aka som uzastna, ako to všetko zvladam, ze on by nikdy....volal ma princezna....všetko toto so mnou prezil.....moj svet sa tocil okolo toho ci mi zasvieti sprava od neho...princ, zachranca, muz s charakterom,zjavne zabezpeceny, fotky z paríža..... netrvalo dlho a stretli sme sa...nebol moj typ ale vedela som ze uz nechcem svalnacov a treba hladat v ludoch vnutro.... a to mal krasne ....zil niekolko rokov so zenou, pod papucou, u nej s rodicmi, jej svet bolo vsetko okrem neho....dostal rozum a odisiel od nej a hladal ozajstnu lasku, samostanu zenu..tymto vsetkym som bola...
Kamosky ma nahovarali na hrubu ciaru, nech zabudnem na ex, nech sa vyspim s mojim princom a nech to posunieme dalej kedze fungoval so mnou normalny zivot medzi ludmi i ked bol z ineho mesta....nechcela som sa popalit...stretavali sme sa niekolko mesiacov len tak ....vecere, vylety, vsetko som mu o sebe povedala a prislo maximalne k bozkom..on bol trochu zahadny, nemal facebook, vzdy zahovoril ked som nenapadne zistovala priezvisko...nechcela som ho vystrasit ze si o nom zistujem....o boze...naivna....
A zrazu ...
Jedneho dna som nevydrzala a kedze som vedela ze hra tenis a vyhral zistila som si meno... odtial uz nebola tazka cesta zistit ostatne...princ je zenaty v case ked sme sa spoznali mal doma iba mesacne dieta a krasnu zenu s ktorou su 13'rokov... poslala som ho kade lahsie ale nechcela som nikomu nicit vztahy, ved sme spolu ani nespali, nechcela som byt rukou osudu....
Preslo par dni...
....a princ sa ozval....nechcel, nevedel nieje to tak....on. tovsetko kvoli malemu drzi. Miluje ma, ja som to co hladal, toto musel byt osud....moje sproste socialne citenie, zranena dusa mu dovolila opat mi vsupit do zivota. Romanticky princ vymyslel ze pôjdeme spolu pozera spln mesiaca aky je len raz za 70 rokov...zrejme raz za nase zivoty...opat som ho poslala kade lahsie , toto sa nerobi, nech si vyjasni jedno potom druhe.....
Rozhodol sa....
Nezit zivot aky mal ...po poslednomtom konflikte s nou odisiel byvat k mame rozvedie sa, len pojde na to opatrne kvoli ich par mesacnemu dietatu....oukej budeme spolu priatelia a pomozem ti psychicky ako ty mne v tazkych chvilach ked uz je jasne ze s nou a tam nechcea byt......potom prislo vsetko uzastne kytice, zlato, wellnes, darceky, nakupy do domácnosti, zamilovane pesnicky, spravy, fotky, sex....vsetko tak ako to s nikym nikdy nebolo...bol by ma nosil na rukach.....u mna vzdy vsak svietila kontrola neprepadnut do toho uplne kym nema vsetko na poriadku...nicilo ma to taky zivot ze nemozme byt uplne spolu....ale vzdy som mala pochopenie lebo som vedela ze to nieje lahke, a to ze mi vzdy pripomenul svoje babatko a ze kvoli nemu to treba opatrne urobit mi zalepillo usta...par krat som chcela z toho von a ukoncila to..aj cez spravy aj do oci....raz mi dokonca napisal 12 stran v zosite o nas o tom ako ma miluje obdivuje, chce,našiel ma....o boze..bol dokonca gratulovat mojej mame s kvetmi kukal jej do oci, susede,mojej kamoske kupil kyticu na tridsiatku...venoval sa mojmu dietatu, daval rady ako by som ho mala vychovavat...posielal mi byty nech vyberem byvanie pre nas...paneboze......zacal o mne hovorit znamym,opravil mi veci v domacnosti, kupil rybky malemu- jednu nazval po sebe( ta zdochla)....u mna vsak prepuklo ine....ďakujem za zenske citenie....ze som do toho nepadla uplne....uvedomila som si ze keby to chcel na plno tak by to asi tak bolo...ved je polroka odideny od zeny ...uvedomila som si ze mi je samej dobre s malym, ze mi nezavadzia ziadny chlap, nemusim sa starat, varit , prat, pride ked mi to vyhovuje, mam vzdy cerstve kvety, nakupy....i ked to nebolo nic extra financne zatazujuce mna to istym sposobom oslobodzovalo a pocit ze ma výuziva sa zmenil na pocit ze ked uz tak vyuzijem ja jeho....nic velke len vecinaveci ktore by som inac bola sama mi platil ako moj partner.
.....a nakoniec to prepuklo...je to par dni....medzi nami to vydrzalo takto takmer rok co mi lepil oci....volal mi ze na vsetko prisli jeho mama, krstna, zena...nemam s nimi komunikovať, prisiel cas kedy to da vsetko von a budeme uz spolu...ved ma miluje....nikdy som v nom nemala istotu, nikdy som ho nenutila do rozvodu vedela som ze ked je to takto je to len papier,banalita ako to tvdil on....ved ma miluje....prosil nech vydrzim nech to ustojim, chcela som byt k nemu ferova, pomoct mu ,stat pri nom a za nim...po tom aky bol ku mne, co pre mna robil , mi zalezalo na nom,aky bol dobry na mna....bola som ochotna pomoct mu, byť pri nom ako levica. Pridavala som fotky na facebook nech vidia ze sa nebojim, nehanbim....vsak to bolo jasne, po tom vsetkom ako mu ublizovali a pol roka doma nebol, nebyval s ňou.Ved jeho mama o mne vedela.....veď......a potom prisla v noci sprava s jej podpisom z jeho telefonu....
Kto je kto a kto je kde....
Pisala mi ta hlupa harpia, mamickarka, zena bez priateľov, domasedka, neschpna kucharka.....pisala mne kamaratke, chudere, s ktorou si len pise lebo ju tyra muz, on mi pomaha....alebo ma nazval vydatou Lydiou z martina, u ktorej spava ked musi chodit zaneprazdneny na sluzobky, samozrejme lýdia ma doma muža a dve deti.....
Viedol dva zivoty....mal mna aj ju, kupoval darceky obom, mne dodal kyticu vzdy kedze som bola nova a potreboval mi lepit oci. Miloval sa s nou aj so mnou a zrejme sa medzi tym ani neosprchoval. Darčeky odo mna nosil domov a tvaril sa ze su pre nu, pre jeho dieta od neho. Nic netusila tak isto ako ja....hral velku hru...posielala mu eroticke fotky a mne ich ukazoval ze ako sa podhadzuje...chudera....ja som bola praca, vela prace......
A kto bol on? Viedol dva zivoty,nemal charakter, bol u mna velkym frajerom, doma pracujucim chudatkom valajucim sa na gauci....cely ten cas byval s nou, s ich dietatom a tri krat v tyzdni bol u mna...a topkou bolo ze zene kradol peniaze ktore minal na mna, ma dlhy , obrovske, nema peniaze nato aby si zaplatil pausal.....neviem preco to urobil, ci nemal peniaze na milenku, ci ma naozaj mal rad, ci chcel len vzrušenie to zivota....
Napisala mi ze bol vzdy na zeny a toto nebolo prvy krat....nikto vsak netusil ze zajde az tak daleko...nik nevedel kym je... ked este nevedel ze si piseme pisal nam obom ospravedlnenia a cakal ktora ho vezme na milost. Zistila som ze je to magor a potrebuje doktora...tahal to takto takmer rok a chcel to dalej urovnat.....ona mi poslala fotky ako je hnusny, opity vyvaleny na gauci kym ona mi pise....otras..volala som jej a nevedela som zo seba dostat slova...rozrevala som sa tisic krat ospravedlnila, povedala co ako bolo..nikdy som sa sa nechcela stat tymto co zo mna urobil....princ sa stal havranom.... nikdy by nemohol pomoct mne ked sam je chory....ďakujem jeho zene za toto prebratie dlzim jej vela ospravedlneni.....s princom som prezila uzasne momenty ....a na tohto havrana chcem zabudnut a zostat poucenou navzdy....ci budu spolu neviem, povedala ze kvoli malému to skusi...neviem ....myslim ze to urobi znova...nezasluzi si ju.....ale ja som uz z toho von......musela som to dat von..".havran spravil zo mna to co sa mi vzdy hnusilo"..... chcem sa vratit spat a byt inym clovekom.....
@xxxxxnnnnn
prosím vás, mohli by ste pozrieť, či nick, ktorý založil túto diskusiu a nick @tequelinka sú posielané z rovnakej IP adresy?
Je nás tu viac, ktorým sa zdá, že sa jedná o tú istú osobu.
Ďakujem.
@mandala77 kludne....kukaj :D fakt je toto realna vec 😀 o bože uz nebud paranoidna...alebo bud...a daj mi aspon polovicu tvojej nedôvery v ludi 😂 ..... odhaluj teda dalej zahady dvojitých nickov a pravdivosť prispevkov ty sherlockova zena:D
Ma to byt pokus o rekord v pouzivani "troch bodiek"? Ci ako?
@jankalukasova
Toto bol pokus o vtip? Poslem ti ich este tisic nech mas orgazmy 🙂 ;) ...............................
@princezna1234 easy tiger. Precitaj si moj predchadzajuci prispevok, kde som ti vysvetlila, preco mame podozrenie. Ak nie si tou, co sme mysleli, ze si, sak ok, neee???
Pozri tiez pouzivam bodky v svojich prispevkoch, ale ja pisem jednoducho, bez zlozitych privlastkov, prestylizovanych viet a nie ako z cervenej kniznice. Easy, girl.
Co nas nezabije, to nas posilni. A nase komenty ta nezabiju. Vezmi si z nich nieco, ver mi, posilnia ta.
@obsadenemeno ved ja viem....uz sa stalo....fakt som čakala kadeco( oukej mozno trochu ocenenie mojej neprspatej noci, toto je dosledok toho)...ale.naozaj nie ze ma vysmejete ze to nieje pravda :D dopana...fakt, naozaj....boze nechapem ako....ale neuveriteľne co chlapi dokazu...fakt sorry....nehanbit sa za to vsetko pisem to zo svojho nicku...ale to kebyze spravim a su taketo reakcie ze som evita...prepadnem sa

@princezna1234 pre mna je tvoja poviedka vs pravdivy pribeh nenormalne tazko citatelna. Nevie, kto s kym kde co robili, takze evitou by som ta zrovna nenazvala. Takze poviedka by to bola naprd. Ak je to skutocnost, aj zle veci nas posuvaju. Holt, popalila si sa; pouc sa z toho.
Aj ked sa urcite priklanam k verzii nepodarenej poviedky (ci ako tento literarny zaner nazvat).
Čo je zasa toto? 😂🙈
Noo tak som si naschváľ prečítala ten dlhý príspevok a čakala koniec a koniec sa nedostavil..Ako čo si s tým chcela povedať tvoja hlúposť ak je chlap tajomný vždy niečo skrýva. Ako nerozumiem. A k tvojmu ex však keď čítam ďalšie príspevky aj ty si taká istá. Máš opatrovateľku, a vyhrala si spartaňa či čo a hľadala si niečo iné čo doma nemáš. Inak najlepšie ANO ti poviem najľahšia cesta je tato hľadať niekoho iného a opustiť dlhoročného partnera myslíš ,že si víťaz !Nie nie si! Víťaz je ten čo neskĺzne, nevyskúša niečo iné a ostane verný svôjmu partnerovi. Terajšia doba je teraz taka jednoducho ľachka však čo rozvedieme sa a je ,ale kolko párov ostane spolu až do konca života? Každý nie sme dokonalý to chapem je veľa veľa komplikácii ,ale ak spolu vydržíte je to najlepšie čo môžte svojim deťom dať! A inak jedina vec ss mi na tom tvojom prípevku pačilo prirovnanie princa stal havran inak taka bajka..
Waw. Musim uznať, ze je to zábavnejšie ako skriptá k ústavnému pravu.
Inak, princezná mi hovoril jeden typek, ktorý ma uháňal, keď som mala 15 rokov. Bolo to impozantne, až som zistila, že on tak hovorí aj ostatným dievčatám. Chalan znížil pravdepodobnosť faux-pas, keby si nevedel spomenúť na meno🙂
zeny, ja uz neviem...je na tomto fore este nejaka normalna tema, alebo len taketo? 🙄
@princezna1234 to bola velmi uboha reakcia. Ale vdaka, no na orgazmy mam manzela. Nezije dva zivoty.
Ja uz vidim nazov temy a tak sa tesim na citanie! 😀
psychiatrická pacientka.
@warholette mnňa ten názov núti domyslieť si dokončenie:
Žil dva životy.... pokým som mu na to neprišla... už NEŽIJE... mal to rýchle 🙂
bola raz jedna princezná bodkovaná, ona i jej predchádzajúce mená nás pravidelne privádzajú do vytrženia, čo zas príde nabudúce- myslím, že by jej pristala zvieracia kazajka
@princezna1234 Počuj, tak keď si taká presvedčená o tom, že píšeš realitu, tak to aspoň píš tak, aby to bolo uveriteľné. Je to už druhý príbeh, ktorý sa tu za posledné dni objavil (a kto vie, koľko som si ich ešte nevšimla), do toho nám prerastajú cez hlavu ďalšie ťažko uveriteľné témy. Ako je to s tými tvojimi nickmi, to nechám na adminov, ale keď niekto na stránku premaminy a zrelé ženy napíše že "bola raz jedna princezná", tak to ani nepotrebuje komentár. Buď si nájdi stránku pre školské slohové práce, alebo to potom napíš tak, ako by to zodpovedalo žene so skúsenosťami.
@princezna1234 chalan si zasluzi verejnu hanbu, posli toto na tabulu hanby na fb aj s jeho menom a drz sa, horsie uz hadam nebude 🌹
@lija22 urobiť to? Je z lučenca.....mozno ho pozna aj niektora s vás......
*z vás....
@princezna1234 niee cosi. uz mu nevenuj ziadnu pozornost
"Ze kde bolo, tam bolo"...ja umrem. :D Viac som ani necitala, ale mam dost. :D
normalne ziram, co som sa to zase docitala. Kiezby som vedela co ma caka, tak sa do citania radsej ani nepustim a by som si usetrila minimalne dve minuty casu, ktore by som mohla vyuzit nejako inak a najma efektivnejsie. 🙏
@princezna1234 mna najviac zaujala zdochnuta rybka 😀

Och boze, niektorym makkne mozog.