icon

Žili by ste s takým človekom?

florianabotosova
31. aug 2020

Ahojte. S priateľom sme spolu už skoro 5 rokov. Neboli žiadne problémy. Až do mája. V máji začal byť úplne iný inak sa začal správať a vidí iba seba. V strede mája som sa dozvedela ze som tehotná a v júni som aj potratila. Správa sa veľmi cudne začal piť alkohol znova fajčí trávu aj keď vie ze sa mi to nepáči a nechcem aby to robil. Od mája sa hádame ale len kvôli tomu ze co mi vadí inak je všetko v pohode. Aj keď sa rozprávame stále vidí to co robím zle. Áno niekedy neupracem tak ako by si to on predstavoval. Pracujem každý druhý deň. Snažím sa stále tak upratať ze nech nie je bordel, dlážku dat do poriadku a tak. Navarene ma stále, oprate mam. Proste všetko robím to co žena v domácnosti ale aj tak je to málo. Stále vidí seba to co on robí pre nás vzťah, to co on nadobudol ze kúpil dom a.... Nevidí to ze koľko sa snažím aj ja ze keď niečo treba kúpiť tak kúpim zo svojich peňazí. Dohodli sme sa ze dám ja na elektriku a on bude platiť úvery a tak ďalej. Mame psa aj to všetko financuje ja. Do kuchyne nakupujem ja. No stále vidí iba to co robí on. A ze ja nepozerám nato co chce on. Jasne ze s nim nepôjdem tam kde sa chce ozrat keď sa mi to nepáči. nepáči. Nepáči sa mu ze mu nechcem robiť šoféra keď ide piť. Tak ja obetujem svoj voľný čas keď si môžem oddýchnuť aby som mohla počúvať jeho vrtochy domov chodíme vtedy okolo polnoci niekedy aj pozdejsie a potom o 5 ráno vstávam do prace. To ho teda vôbec nezaujíma co chcem ja. Co mam robiť? Ako mam zvládať tieto jeho vrtochy keď nepozerá nato co chcem ja iba nato co chce on?

jaass
31. aug 2020

@florianabotosova Radim ti OKAMŽITE OD NEHO ODÍĎ.

martul
31. aug 2020

@florianabotosova Už si dúfam zbalená!!!!

stanulienkat
31. aug 2020

A naco si s nim?

estrella5
31. aug 2020

robiť mužovi slúžku je začiatok konca.. nehovoriac o tom alkohole a tráve

jaskolka
31. aug 2020

Na to ti netreba rady tu na fóre. Nie, nežila by som s takým človekom, a radím to teda aj tebe, zbal sa a zavri za touto kapitolou dvere.

elenka74
31. aug 2020

Ja ti radím, odíď od neho, asi ťa prestal mať rád alebo ho váš vzťah nudí, nemyslím, že sa niečo zmení k lepšiemu.

janula12345
31. aug 2020

@florianabotosova dufak, ze to nevtznie zle, ale ber to tak, ze aj to dietatko bolo znamenie, ze asi nema prist do takehoto vztahu. Ak mas kam ist, chod a zacni hladat stastie, lasku a domov s inym muzom.

valeriadk
31. aug 2020

Odid. Aj ked budes sama budes stastnejsia ako s nim!!!!

amelia000
Autor odpoveď zmazal
evkakozickova
31. aug 2020

@florianabotosova ber nohy na plecia a utekaj čo ty budú nohy stačiť od neho. Ver mi bude to ešte horšie, neskôr ťa môže týrať aj fyzický ako to už býva.

tenerifka
31. aug 2020

Co robi on okrem chodenia do prace? Ake uvery plati? Je to len priatel, nie manzel, ak je dom pisany nañho, ty vlastne uñho robis zadarmo sluzku, a on si popritom, ako ta buzeruje a vyuziva ta, splaca svoj dom

lujza123
31. aug 2020

@florianabotosova bože ty si z ktorého storočia prišla?
Chyba je isto v tebe, nerobíš všetko poriadne ako ma robiť žena v domacnosti! Ako si to predstavuješ, ty neumyvas dlážku každý deň? Chudák tvoj chlap, takáto nehoráznosť!
Žena by mala svojmu mužovi vykat, odovzdávať mu celú svoju výplatu a poďakovať za každú facku, ktorú si isto zasluzi! Je tak isto povinná okrem sluzky mu robiť aj taxikárku a bez reptania ho voziť po jeho opileckých večierkoch kedykoľvek si pán zmysli!

Ps. Nečakaj že si ťa bude niekto vážiť, keď si nevážis ty sama seba.

deti95060810
31. aug 2020

ak nemáte spolu deti tak rada je veľmi jednoduchá... Rozchod

dilino
31. aug 2020

Odid ako ti radia ostatne kým je čas.Podľa mňa si preto potratila lebo si bola v strese preťažena že všetko robiš ty ON nič a hádky to neprospievajú tehotnej žene.Myslim že nemáš čo vahať deti nemate a čaka ťa čosi lepšie ja si myslim len nenič si život.Je všetko jeho vždy to budeš mať na očiach pri každej hádke to mi ver. Pije alkohol ved to je najhoršie čo môže byť fajči marišku no super kombinácia ktora žena chce doma ožrana a feťaka snád žiadna.A ty chodiš do práce ešte mu robiš slúžku, upratovačku,kuchárku,osobného šoféra, máš s nim sex, full servis má a vždy mu chodi huba nech robiš čo robiš vždy to bude malo a ešte čo prepáč ale ked sa vy...e tak netreba mu utieť zadok.Využival by ťa celý život bola by si na materskej vydeľoval by ti peniaze, a ponižoval a bil ťa to by prišlo ani sa nenazdaš. A vrcholom je fajčenie marihuany ty chceš mať s takým dieťa čo fajči marišku fuj ani keby bol sám na svete by som ho nechcela.Odid kým je ešte čas pokiaľ nieje neskoro.Pracuješ bývanie si zabezpečiš, jedlo tiež a nájdeš si aj iného chlapa ktorý si ťa bude vážiť a budeš mať s nim deti len toto nie nebud blba si takého zavesiť na krk na celý život.A buzeruje ťa a ponižuje a nič mu neni dobré to je ako bonus.A ON čo príde s práce domov ide sa ožrať a dalej čo.Pišeš predtým taký nebol tak čo ho zmenilo nešibnem čarovným prútom a zo dňa na deň je iný človek.Zmenil sa odvtedy čo si potratila ak áno človek sa s tým musi zmieriť je to najťažšie čo môže byť prisť o dieťa ale snád by sa vám to podarilo môžno ani nie zanedlho.Ale do takej situácie by som dieťa nechcela a už by ma nebolo veci by som mala zbalene a adios.Nenič si zdravie, život, ked nieje po jeho je zlý prečo by malo byť po ňom ved partnerský vzťah je o kompromisoch a nie že môj názor a tvoj si nechaj pre seba.Je to zlé a zlepšiť sa to nezlepši odstup s kratšej cesty kým je čas.Všetko sa da len treba chcieť.Ty chodiš autom o pol noci preňho z krčmi ten by za triezva dostal take po papuli že na krčmu by zabudol a nie ešte ho ísť vziať domov takže ty po večeroch si sama doma a ON v krčme a ty upratuješ, obstaravaš domacnosť, platiš nájomne, kúpuješ jedlo a pokiaľ ty ho živiš och žena ty si snom mnohých chlapov s takým pístupom a ON plati len hypotéku na svoj dom tak ostatok prepije ved jesť má čo obstarane okolo neho je tak čo by riešil.Haloo prebud sa pokiaľ je čas či chceš vycišpánovi služiť ako v 18 storoči čo zaspal dobu a prebudil sa o 3 storočia neskôr a mysli že že žena musi služiť mužovi.Tak suma sumárum on peniaze miňa na svoje opijaše, hypotéku, ty platiš všetko ostatne a robiš upratovačku, kuchárku, šoférku, a jemu papuľa chodi ešte neni spokojný no moja milá už by ma nebolo.Takých ako je ON si najdeš na každy palec 10.A za služby upratovanie, varenie, žehlenie, sa plati nech si najme upratovačku, kuchárku, uvidi až vtedy koľko by ho to stálo nehovoriac o tom že sexuálne služby by ho tiež niečo stáli.Nemiňaj si peniaze svoje neživ ho odkladaj si na horšie časy budeš ich potrebovať.Ale moja rada je odid kým je čas. Napiš si na papier pre a proti a čo vyvažuje viac myslim si že negatívneho bude viac.Urobiš lepšie a čaka ťa tiež čosi lepšie.Neboj ak by ste mali maličké hned by ti vydeľoval peniaze lebo na pijatiku a fajčenie potrebuje veľa jemu sa otvoria oči tvojim odchodom či chceš aby malo tvoje dieťa otca ožrana a feťaka a kedže bývanie je jeho vždy by ťa vyhadzoval na ulicu musela by si byť ticho alebo by ťa vydieral ty chod preč dieťa mi da súd do opateri lebo ja bývanie mám ty nie treba ti to.To sú všetko argumenty ktore sú pravdivé a podstatne pre dalši vývoj vašho skôr nevzťahu ako vzťahu.Určite ti tu napišu do fora ja take prispievateľky ktore toto žiju na vlastnej koži len preto že nechceli odisť teraz majú peklo to chceš pre seba a svoje dieťa asi nie čo ťa presvedči odisť prvá facka, či ked ťa nápadne v stave ked bude mať v sebe alkohol a marišku a nedajbože ti ubliži na zdravy len preto že nevie čo urobil.Zvažuj a poriadne či by si chcela v buducnosti takto žiť asi nie.Láska časom príde aj k inému ale toto sama vydiš je nad ľudske sily.Aby ON svoje peniaze prepijal a ked budete mať dieťa potrebuješ peniaze dieťa má vždy veľku potrebu a ty nebudeš mať tak čo ti povie ked budeš pýtať že nema alebo ti streli facku nechápem máš voľbu možno to s tým maličkym čo si čakala nebola náhoda máš ísť inou cestou lepšim smerom.Drž sa a napíš ako si sa rozhodla.Držim ti palce v dalšom živote.A tvoj úvodny nadpis je pre mňa posledna veta nie nežila by som s takým ani keby mal sto trilionov a bol na svete sám.

lujza123
31. aug 2020

Smutne je podľa mňa hlavne to, že kým v minulosti ženy robili ochotne domáce sluzky tak ich chlap mal aspoň chrbtovu kosť, vzal si ich za manželky a živil ich! Teraz sú niektoré len sluzky.

hopsadobrandejsa
31. aug 2020

Nie nezil.

Zrejme velmi stastna nie si ak ziadas o radu ohladom sucasnej situacie. Odid a najdi si seberovneho partnera ktory sa vie pre svojho partnera obetovat ak to situacia vyzaduje a nie cloveka ktory nema nic lepsie na praci nez druheho kritizovat.

viestta
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
31. aug 2020

Je to egoista a sebec neschpný kompromisu a asi aj dosť namyslený

taga
31. aug 2020

Rozchod a odchod!

maminecka266
1. sep 2020

najvyssi cas ist od seba. Toto nema buducnost, len starosti by boli nadalej, chod si za svojim 🙂