Žili sme spolu 3 roky a chcem sa rozviesť
Prosim vas neviem. Ako dalej poradte mi co mam robit? Zila som z manezelom 3 roky.. Mame dcerku.. Chcem dat do rozvodu ale ked som bola este snim tak som mu posielala fotky odomna neslusne.. Viete co myslím ale vtedy to boli ine casy este.. Ale teras sa mi vyhraza ze tie fotky ukaze na sude a ze spravi zomna stetku.. A ze kvoli tym fotto daju malu jemu do starostlivosti
@mejbelyn1994 To je tak, keď po polročnom vzťahu sa ľudia sobášia. Rýchlo rýchlo a výsledný efekt je toto.
@mediksk ako toto je najvacsia somarina, aku moze napisat niekto, kto nieco podobne nezazil.
@veronikastrickova A mýlim sa?
@mediksk ano mylis
@mediksk nie kazdy kto sa vezme po polroku a menej sa rozide, rozvadza, poznam naopak vela pripadov ze po 10-15rokoch sli od seba
@mediksk mate pravdu ale mi sme spolu chodili tri roky a potom sme sa zosobasili
@mejbelyn1994 Co naozaj? Naozaj ti odpovie len pravnik, co sa tym zaobera. V podstate som chcela vyjadrit, ze fotky nemaju sud preco zaujimat, nic zle si neurobila. A zverejnit ich bez tvojho suhlasu nemoze.
Podľa mňa nezmôže s tým nič, ale bolo by fajn sa poradiť o tom priamo s právnikom, čo on na to povie.

@mejbelyn1994 len nech skusi, uvidis ako ho sfuknu ze bez tvojho suhlasu ukazuje tvoje intimne fotky ktore si posielala jemu - manželovi. neboj, nik ich nebude chciet vidiet. a nemas sa za co hanbit, vsetci manzelia maju sexualny zivot a ten je pri zverovany dietata totalne nepodstatny. nik netvrdi ze slobodna matka z dietatom ma drzat dozivotny celibat.