icon

Zistila som, že manžel je gembler.

charlotte456
13. feb 2020

Ahojte ani neviem kde začať dnes som sa pozerala manželovi do telefónu priznám sa aj keď sa to nepatrí je to jeho súkromie nakoľko sa mne a synovi posledné mesiace skoro vôbec nevenuje a je len na mobile tak ma zaujímalo čo tam vlastne robí.
Nenašla som nič také že by mal iné ženy ale skôr som tam našla apku ako fortuna nevedela som že muž stavkuje zaujímalo ma že ake sumy prehráva keďže sme na tom finančné veľmi zle ale zarazilo ma keď som videla tie výhry ja s mojim malinkym synom nemáme ani na chleba poriadne a môj muž vyhral za jeden mesiac 3497 eur s ktorých sme nevedeli ani cent ja neviem ani čo tu hľadám či radu alebo sa skôr potrebujem vyzalovat ale je mi fakt hrozne mám 100 chutí zobrať syna a vypadnúť odtiaľto len nemáme kam je to hrozný pocit.

Strana
z2
hipuska
14. feb 2020

Kamarát tak prehral 260 tis. Keďže boli manželia, po rozvode išiel dlh na polovicu. Ešteze dovolil prepisat dom na jej rodicov. Inak by on prišli. Takže zabezpečiť majetok v prvom rade. Pokiaľ je s ním reč. A potom smer liečenie.

oli18
15. feb 2020

Tvoja matka z coho zije? Pracuje? Dajte jej byt do prenajmu a zoberte si do prenajmu 2 izbovy. V pohode sa tam pomestite a podelite sa s najmom. Ak ty pojdes do roboty, moze ri mama, alebo sestra v niecom okolo dietata pomoct. Hoci len obcas vybrat zo skolky.

evka258
15. feb 2020

Možno mal dlhý a výhrou ich splatil. Gembleri zvyknú mávať dlhý, prepáč, že ti to píšem. Myslím na Teba, buď silná.

luccija
15. feb 2020

@oli18 prosím Ťa veď rozmýšľaj.Rocne dieťa do jaslí?bude stále choré a také dieťa potrebuje mamu.2 izbak bude drahsi, ak ona zatiaľ nebude pracovať neuplatia to.Ma svojho muža nech sa zdvihne pracuje a lieči sa u psychiatra.Preco by mala mamu vyháňať zo svojho bytu a prenajímať si druhý?na koľko rokov by to bolo?čo ďalej?

adula12
17. feb 2020

@oli18 a ty jak chceš narvat 5 ludi do 2 izbaku? Sa zobud. A dat rocne dieťa do jaslí... Si matka teda fakt...

Strana
z2