Zistila som, že muž mi klame
Ahojte, chcem sa spýtať či máte skúsenosti s tým, že vám muž po pár rokoch, čo ste spolu začal klamať v malých veciach. Ja neviem či sa teraz niečo deje alebo som si to skôr nevšimla, ale občas mi zaklame v blbostiach. Najčerstvejšie mal prísť kuriér a povedal mi, že to nemôže prebrať lebo robí, lenže ja som sa v rámci prac. povinností musela premiestniť viac x okolo nášho bytu a celý čas tam mal muž auto, pracuje 15 km od bytu. Kuriéra som si vyriešila sama (aj keď to bola dôležitá vec do domácnosti, žiadne kabelky) a potom som sa ho na to spýtala, on že si požičal svokrine auto, ale vôbec mi to nesedí lebo svokra býva na opačnej strane mesta a nechápem prečo by sa tam trmácal požičiavať si od nej auto do práce, keď doma mal vlastné, vlastne by to ani nestihol a prišiel by neskoro. Čo ma prekvapilo, tak po mojej normálnej otázke, že či teda v robote nakoniec nebol nastalo obviňovanie, že ho sledujem a neverím mu po x rokoch a že si mám obvolať kolegov ked som stíhačka. Ja nie som žiadna stíhačka, nesledujem ho, nekontrolujem a nežiarlim, ale tak vytočilo a sklamalo ma, že som ho o niečo poprosila a videla som tam potom jeho auto a som si na 100% istá, že mi klamal a v tej práci nebol.

Zavolala by som svokre…