icon

Zistila som, že som na ženy - stalo sa vám v živote niečo podobné?

7. jún 2020

Dobrý deň prajem mam 19 a nejak teraz som až zistila že sa mi páčia nie len chlapci ale aj dievčatá dokonca si s jednou aj píšem ono to vlastne aj tým začalo že som si s ňou začala písať a píšeme si už dlho a prišla som na to že sa mi hrozne páči ale neviem trochu sa hanbím za to pretože doteraz som mala len chlapov dokonca aj 4 ročný vzťah som z toho zmetena úplne... A dokonca ako to poviem rodičom keby mam babu prosím vás prešla ste si niektorá týmto ako ste sa s tým popasovali vy

aylinn
7. jún 2020

Tak otazka je či ťa priťahuje sexualne alebo by si si realne vedela predstaviť ze sa do nej zamiluješ. Ono je to často to prvé pretože chceš skušať. A to si myslim nemusiš vešať na nos rodine a znamym že skym spavaš. Ak si teda bisexualka a nie čisto lezbička, verim že za par rokov ťa bude ajtak lakať založiť si rodinu s chlapom čiže dovtedy si uživaj so ženami kolko chceš (aspon neotehotnies😂😂) a nikoho to nemusi zaujimať 😁 si dospela. Vela stastia.

brita7777
7. jún 2020

podla mna to je normalne, ved tiez sa nam pacia muzi zeny herci, spevaci atd..niecim ta moze pritahovat. otazne je, co ak by to preslo dalej, do fyzickeho kontaktu - bozky atd..mozno by si vedela viac, ci to je ozaj laska alebo len obdiv, dobrodružstvo. skusanie istych veci patria k nasmu rastu, si este mlada a ucis sa byt dospela. Myslim, ze je to dost normalne k tvojmu veku 🙂 mozno v 30ke, 40ke sa uz na tom zasmejes a pochopis a mozno si na zeny, uvidis

elizabeth88
7. jún 2020

No,...nepises,ze si vylucne na zeny.Cize bi?Este je aj dolezite,ci ta dievcina nevyzera nahodou ako pekny chlapec,aj taky chlapcensky typ vobec,ze je to len take docasne nieco...Mas 19,este sa to moze pomenit,daj tomu cas,zatial nikomu nic nevrav,podla mna.🙂

kittykat22
7. jún 2020

Tak byt na zeny neznamena, ze sa ti niekto paci. Je to cisto vizualne ocenenie. Ci skutocne hras za druhu stranu sa uvidi az pri fyzickom kontakte. Moze sa kludne stat, ze sa baba vyzlecie, a ty sa rozhodnes, ze chces ist domov 😅 Sex v meste mal na to jeden diel, a tam to bolo velmi dobre vysvetlene - if you're not going to eat pussy, you're not a dyke - 😀

jajabajaja
7. jún 2020

Už to tu iné napísali pekne. Je to všetko najmä o tvojej povahe a tvojej "sile osobnosti". Sexualita je každého vlastná vec. Zálaží na tebe ako ju vieš prijať a aj to ako zvládneš prijatie či neprijatie tejto skutočnosti zo strany okolia. Niektoré konzervatívnejšie hoc hetero dievčatá sa napríklad hanbia už len za to,že v myšlienkach chceli mať viac než jedného chlapca alebo,že mali sex pred svadbou. A to sa v podstate nič nedeje. Ja som napríklad už ako tínedžerka nemala problém s ničím v tejto oblasti. A doteraz sa mi páči výrok, že úchylné je len to,na čom sa dvaja, ktorých sa to týka, nezhodnú. Čokoľvek čo im vyhovuje, už nie je úchylné ale prirodzené. Pre nich dvoch samozrejme. Iní to môžu vidieť inak,ale záleží na tom až tak? Tým chcem povedať, že v prvom rade musíš byť so sebou a svojou sexualitou (akoukoľvek) vyrovnaná ty. A potom môžeš riešiť zvyšok. Ako sú prípadné predsudky a to ako sa k nim postaviť, ako vysvetliť niektoré nevyhnutné veci rodine. Mne sa napríklad tiež páčili dievčatá v istom veku a mala som s nimi aj sexuálne vzťahy, ale aj platonicky sa mi niektoré páčili. Moji rodičia o tom doteraz nevedia. Bolo to počas vysokej, keď som žila v inom meste. Stále sa mi páčia, ale nevyhľadávam ich. Mám normálne rodinu s mužom a som spokojná. Neviem nakoľko som len mala chuť experimentovať alebo či som bisexuálna. A v podstate to ani neriešim, nepovažujem to za dôležité. Pokiaľ by som bola vyslovene lesbička,asi by to bolo trošku ťažšie s randením (menšia ponuka). Tu určite veľa záleží do toho,či bude odozva aj z druhej strany. Lebo pokiaľ nájdeš rovnako nastavené dievča, budete to znášať spolu. Pokiaľ nie, budeš sa s tým musieť popasovať. Zatiaľ to podľa mňa nemáš dôvod riešiť s okolím-proste sa budeš stretávať s kamoškou,nemusia vedieť všetko. A ak príde čas,že budeš tú potrebu cítiť, sama musíš zvážiť akou formou a komu sa s tým zdôveríš. Nik nepozná tvojich rodičov lepšie než ty a snáď by si mohla vytušiť ako by reagovali. Ako sú nastavení v tejto oblasti. Ak ste o niečom podobnom ešte nehovorili,môžeš skúsiť nejako zistiť ich postoj prostredníctvom filmov, hudby, celebrít a podobne...nadhodiť prieskumné otázočky...Možno ťa milo prekvapia a práve naopak by teoreticky mohli byť tvojou oporou...
Pokiaľ ide o to,že si zmätená, vadí ti to? Je to prirodzené. Ako inak zistíš, čo chceš,kým to neskúsiš? Nerob si z toho ťažkú hlavu. Užívaj si život! Prečo cítiš potrebu byť "vyprofilovaná" ? Skôr je dôležité pri sexe nezabúdať na bezpečnosť a zdravie. To s kým ho máš, je absolútne tvoja vec. A rovnako ako ťa odmietnu alebo zaberú chlapci, môžu i dievčatá. Len treba rátať s tým,že na svete sú aj rozumní tolerantní ľudia ale aj nevzdelaní zatvrdilci. Každý pochádza z nejakého prostredia. A ešte stále sú ľudia,ktorí bezbreho veria farárom, dezinformáciám a myslia si,že byť homosexuál je úchylná a psychická choroba. Každý rozhľadený človek modernej doby ale vie, že to tak nie je a že homosexuálom sa človek nestáva-rodí sa tak. Stačí si pozrieť výsledky vedeckých výskumov alebo obyčajnú encyklopédiu-wikipédiu. Takže neboj, bude dobre, ale len pokiaľ tomu sama dáš sancu a sama sa tak vnútorne nastavíš. Držím palce!

sonnenshein
7. jún 2020

Nemas sa s cim pasovat. Chod za hlasom svojho srdca.

montemotherone
15. jún 2020

Ženy k ženám inklinujú viac ako muži k mužom. Väčšinou to ani nie je o sexe. Ženy sú si bližšie, potrebujú byť viac spolu ako chlapi, lepšie si rozumejú... Si si istá že toto je aj o sexe? Máš 19, ešte nič neuzatváraj. Je to ešte dosť bujaré obdobie. Niektorí ľudia si prejdú v tomto veku rôznymi skúsenosťami, ale nakoniec zistia, že to bolo len o zvedavosti, alebo nude, alebo momentálnej osamelosti 🤷‍♀️ ...

nini1010
15. jún 2020

Stava sa to.Niektori ludia to nemaju az take jednoznacne a aj preto existuje pojem bisexual.Poznam take pripady.Poznam muzov ktori boli alebo su zenati a pritahuju ich aj muzi,alebo sa rozviedol chlapik a teraz zije s muzom.Poznam zenu ktora dlhe roky pendlovala medzi muzom a zenou a nakoniec zije so zenou ale stale to nema jednoznacne utrasene ze je iba a vyhradne na zeny.Takze ano stava sa to.Cesta priznania si toho ze ma pritahuje rovnake pohlavie je extremne psychicky narocna,nedavno som sa o tom rozpravala s jednou takouto kamaratkou,k tomu posudzovanie okolia a mnohi to nikdy nepochopia,dotyka sa to nielen cloveka samotneho ale aj jeho rodiny lebo kopec dementov to riesi viac ako by malo a ukazuje na rodicov prstom,ale hlavne je len to aby so zila stastne a spokojne ty ci uz je to s muzom alebo so zenou.Vela stastia.

masha185
20. júl 2020

Ano ja som Bisexuálna 🙂 nie je to nič hrozné ani žiadna choroba. Keď som bola mladšia normálne som randila a spávala s chlapcami a experimentálne zvedavo sme skúsili s kamoškou, zistila som že sa mi to páči a že ma dokáže vzrušiť aj ženské pohlavie. Len tých skúseností je málo, keďže ťažko nájsť "kamošku" na takéto pravidelné úlety. Ale normálne fungujem ako žena v domácnosti, mám svojho priateľa a čakáme dieťa. Priateľ sa s tým celkom dlho vyrovnával a povedal, že ak by som mala niečo so ženou počas nášho vzťahu, bral by to podvod ako keby som mala niečo s mužom. Tak bohužiaľ, tento smer som musela trošku potlačiť a žijem bežným heterosexuálnym životom 🙂