Je môj postoj k mužom v poriadku?
Ahojte, chcela by som vedieť Váš názor k mojmu postoju. Ja neviem či som vadná alebo či je to normálne, mám 23, som študentka, mala som dva vztahy. Jeden trval krátko, druhý cca dva roky a neskončil pozitívne. Nejako ma to zmenilo a začala som byť viac opatrná.
Som bez vzťahu už skoro tri roky. Najprv som nehľadala žiaden vzťah, dnes mi chýba. Niesom žiadna materialistická, nevyžadujem od muža milióny na účte. Som obyčajne dievča.
Skúšala som sa začleniť do spoločnosti a nič, skúšala som zoznamky. No poviem Vám, mala som tam dvoch chlapcov s ktorými som si dlho písala (nie naraz), ale to bolo strašné. Obaja taký “ťuťkovia”, musela som ja vymýšlať niečo žeby sme mali o čom písať. Až neskor som pochopila, že asi majú iné dievčata ktorým venuju pozornosť a tak som prestala písať.
Ja neviem, nemyslím si že som škaredá, som otvorená spoznávať nových ľudí, som extrovertná, ale čo ja viem. To aj vy ste najprv narazili na takých čudných chlapov, či to len ja som magnetom pre nich?
@anonym_autor si mlade dievca, tak si len vyberaj, mas vela moznosti v tom veku, tak hlavne si vyber spravne.
@anonym_autor ja viem, že ti chýba vzťah, pozornosť, normálny človek pre teba, ale fakt je taký že vzťahy môžu viac vziať a ublížiť ako dať. Muži by nemali byť prioritou v tvojom živote,buduj si svoje záujmy a iný zmysel života ako vzťah s mužom. Lebo pravdu povediac, môžeš sa ešte veľmi trápiť.
@anonym_autor vzťahy sú a budú na ústupe. Budeme žiť osamelé životy, makať resp. budovať kariéry, pracovať na sebe, venovať sa svojim koníčkom, cestovať a spoločnosť nám bude robiť internet na mobile a čoraz viac AI. Stačí sa poobzerať okolo seba.
Je to o stasti. Niekto najde rychlo, niekomu to trva. Ak chces vztah, tak proste hladaj dalej, kym nenajdes niekoho vhodneho.
Čo spolužiaci/škola, fitko alebo nejaký iný koníček? Tak sa zoznamuje najlepšie. Si mladá, tak prečo hľadáš vzťah na zoznamke a nie v bežnom živote? Nikam nechodíš? Píšeš, že si extrovert... Čo znamená "skúšala som sa začleniť do spoločnosti"? Ako píše @marcell6, veľmi tlačíš na pílu. Prestaň sa zameriavať na to, že niekoho hľadáš, uvoľni sa a väčšinou "to" príde vtedy, keď to vôbec nečakáš.
Ja som sa zoznamila s mojim na zoznamke ale musela som tam fakt dlho hladat. Ty mas vyhodu, ze si este mlada, to si najdes rychlejsie. Len to netreba vzdavat, po dvoch tutkoch moze prist konecne ten pravy.
Divná doba.....vzťahy sa hľadajú na zoznamke a tam to väčšinou nie vždy klapne, lebo aj tí chlapi čo tam sú, sú sami a žiaľ nie vždy bez príčiny...alebo hladajú len sex.....z nejakého podivuhodného dôvodu to skúšajú cez zoznamku keď sa im to v reále nedarí.....ak očakávaš od chlapa aby bol chlapom , tak na zoznamke ho nehľadaj...ten čo nemá gule sa zoznámiť na živo nemusí vypisovať po zoznamkách....určite sa tam nájde aj pár normálnych, ale je ich ako šafránu, zväčša tam chlapi len skúšajú ktorá dá stretko a hneď im aj dá....

@anonym_autor vyskusaj zeny