icon

Život ako rutina. Vadí ženám monotónny denný režim?

3. mar 2025

je to mozne ze niekto ma zivot ako kopirak?

8-10.00 nakupy akzdy den !!!!
10-12 upratanie varenie
potom ucenie a spat

kazdy bozi den 10 rokov...

to tym zenam nevadi mat takyto zivot?

Strana
z3
siska53
3. mar 2025

To o akych zenach hovoris?

beata_k
3. mar 2025

A teba toto stve? Zivot cudzieho cloveka? Kedy chodi na nakup? Tak potom je ten tvoj este horsi, nez ich.

cyberk
3. mar 2025

no a? nech maju zivot, aky im vyhovuje, zavidis im?🙈

lucia13022023
3. mar 2025

@beata_k hahaah to som chcela aj ja napísať, že aký zlý život by som musela mať aby som riešila a štvalo by ma kedy chodí druhý človek nakupovať 🤣

maca1984
3. mar 2025

Ďalšia čo sa naštve na cudzí život, cudziu voľbu. 🙈

biba_18
3. mar 2025

@cyberk nie všetko je o závisti…

cyberk
3. mar 2025

@biba_18 v tomto pripade ano... a ako to viem? tak ako ty vies, ze toto nie je 🙂

biba_18
3. mar 2025

autorka, ak by im to vadilo asi by nejako ten program riešili… ja osobne zmysel takého života nevidím, ale ak ony hej…

minenkaa
3. mar 2025

Niekto potrebuje rutinu ,to ta nenapadlo

biba_18
3. mar 2025

@cyberk ja práveže neviem a preto to netvrdím…

cyberk
3. mar 2025

@biba_18 preto som sa ho opytala :D

minenkaa
3. mar 2025

A vstávať ráno do prace 40rokov je podľa teba ok?

minenkaa
3. mar 2025

Toto je zas taká tém,mne vyhovuje niečo iné ako druhému a riesit to takto ,to človek musí mať v hlave pekne peklo

tiezjedna
3. mar 2025

fakt nepoznám žiadnu ženu, ktorá by mala takýto život

zuzanka.zuzu
3. mar 2025

ZLE !!! zabudla si mi tam doplniť ešte fitko a kávičky a kino 😜 ale veľmi neupratujem a vôbec nevarím... a tak to nakoniec asi nebude o mne, ja sa len flákam celý deň 😂

maca1984
3. mar 2025

@minenkaa to bude jedna a tá istá osoba ako tá včera s tou pomocou na stavbe.
Aj si myslím ktorá to je. Večne nasratá na celý svet, a neštastná zo svojho života.

minenkaa
3. mar 2025

@maca1984 no to ta pomoc ,ta bola fakt nastala ešte aj na seba

luccija
3. mar 2025

To 10 r sa učí?či doučuje druhych?či so svojimi deťmi sa učí?
Možno potrebuje zabiť čas každý ma svoj režim.

tiezjedna
3. mar 2025

Aha, tak ja som to nepochopila 😀 Autorke má akože vadiť žena v domácnosti, hej? V takom prípade si milá @autorka len pošupni tie nákupy a upratovanie niekde na 18. hodinu a pred ne daj 12 hodinovú šichtu za pásom za minimálku, a budeš mať "život ako kopirák" frustrovanej a nespokojnej slovenskej ženy😎 Potom komentuj😉

luccija
3. mar 2025

Inak každý má svoj život na 90% ako na autopilota vstať, raňajky, dať psovi deťom jesť, práca, atď atď ..občas sa do toho vsunie šport, kamarátka, kino, výlet neviem prečo ťa tak zavzdusnuje život niekoho iného.Ak by jej to nevyhovovalo zmení to

iwesska
3. mar 2025

A ty si Kelisova,ci odkial mas taky dobry prehlad o cudzich? 😂

luccija
3. mar 2025

@tiezjedna že?môže to byť aj horšie 😉

autor
3. mar 2025

a potom zenaku trapi co za smeti vynasame. a kazdeho len ohovara lebo sama sa doma 10 rokov nudi, ved muz zarobi....

jamimo
3. mar 2025

nemusí to niekomu vadiť, aj keby 40 rokov doma sedela, manikúra, pedikúra, kaderníčka, bazén, tenis, fyzioterapeut, joga, knižný klub, divadlo, kino, beseda, vzdelávanie sama pre seba, cestovanie, wellnes...však 10 rokov málo 🤭 Napíš tvoj režim dňa, či by nás bavil 😉
PS: a že muž zarobí... A? On rozhoduje o tom ako ich jeho žena minie. Keď to jemu nevadí, tebe už vôbec nemusí.

autor
3. mar 2025

@jamimo robim

autor
3. mar 2025

@jamimo mne vadi ze sa staria do kazdeho zivota, pyta sa kam ides, co ides kupit a co mas v smetoch
tu zivot naozaj neksusal
kazdy den to iste, kazdy den umyva okna...

jamimo
3. mar 2025

@autorka... potrénuj asertívne správanie, sebahodnotu, sebalásku a sebarealizáciu a zvedavá suseda zmizne z tvojho života ako prd vo vode 😉

minenkaa
3. mar 2025

Veď ste rovnaké ,obe sa staráte do iných s prečo s ňou debatiš

ivanakal
3. mar 2025

Mat tak tvoje problemy.... A nech sa pyta - pokial stale odpovedas, tak sa stale pytat bude. Ona sa stara do druhych a sak aj ty. 😀

januska12323
3. mar 2025

Si rovnaká ako ona tak neviem čo sa tu zavzdušňuješ.

ivik4
3. mar 2025

Ja mam dni dost podobne ale mam tam aj nechty, velmi casto fitko, kavy, ranajky s kamoskami , behacky so starym, no mne je ppci žiť 🌞🩷🩷.
Ja moju rutinu mam rada, staci mi do toho niekedy niemam vybehnut na 2-3 dni nejaky predlzeny vikend a pohodinda.
Pri skolopovinnych detoch cez tyzden ani moc nenabehas.
Neviem co Ta prekvapuje na tom , ludia maju bezne rovnake dni ked mas tie iste povinnosti

Strana
z3