icon

Život bez sexu

doubleblue
28. nov 2013

Ahojte,mam novy nick,rada by som pocula aj ine nazory,ktore su nestranne. Sme 4,5roka manzelia,brali sme sa po 2 rocnej znamosti,mali sme vztah na dialku a uzasny intimny zivot. Vsetko sa zmenilo,ked sme zacali spolu zit,ked sa partner vratil na SVk. Zacal sa akosi vyhybat sexu,ale tuzili sme po babatku,na zaklade ovu testu sa nam to aj na prvy sup podarilo. No a odvtedy akoby utal. Myslela som,aj sa na to vyhovaral,ze som tehu,ze ublizi babatku...ale nedalo mi to,poslala som ho na vysetrenia a zistili mu vysoky prolaktin,a hlavny priznak je znizeny sex.apetit. Robila som vselico mozne,ale k sexu som ho nedonutila. Dokonca ani na svadobnej ceste 2 tyzdne pri mori ani tuk. Po narodeni maleho sa to nezlepsilo,opatovna kontrola a prolaktin v norme,tak uz sa nemal ani na co vyhovorit. Za rok po porode sme mali sex 1x, a teraz naposledy pred takmer 2rokmi,ked sme splodili druhe dieta,podotykam vylucne mechanicky,ovu test,sex iba vtedy. Aj som mu pohrozila ze si najdem milenca,a ze vraj sa vtedy mozem pobalit a ist za nim. Uz mi to udiera na mozog a on sa tvari ze pohodicka...Ruca sa nam manzelstvo,nehovorim ze sex je to najdolezitesie,ale u nas nie je ziaden kontakt,dotyky,pusa...Zije niekto vo vzathu bez sexu? Ja nikoho takeho nepoznam,neviem s kym sa mam poradit. a sme objednani do manz.poradne.

Strana
z5
renka40
29. nov 2013

@adri266 tá posledná veta je tak pravdivá!!!!!!!

bielytesak
29. nov 2013

@adri266 nechcelsom tu vrtat do tejto temy.....nejak mi nadalo.....chcel som poradit.prispel som do tychto diskusii.....nazor si urob sama...
17x do fóra Vypadávanie vlasov. Poradíte, čo by mi pomohlo?
2x do fóra Partner mi je asi neverný
5x do fóra Depresia. Ako sa jej najrýchlejšie zbaviť?
6x do fóra Kvapky MMS a vaše skúsenosti s nimi
do fóra Má manžel na toto právo?
3x do fóra Uspokojenie partnera
2x do fóra Aké je poštovné za 500 g balíček z Čiech na...
13x do fóra Čo si myslíte o tejto sms, ktorú poslal môj...
k správe Som zufala som 2 1/2 roka po porode a mam na lici... od @luuca1
2x do fóra Citricídal a Gse-skusenosti
5x do fóra Asi sa zrútim z manželovho správania
do fóra Deti a kofola
do fóra Manžel popíja a začala som aj ja

bielytesak
29. nov 2013

mal som aj nick zelezny meinstein-kvapky mms a skusenosti s nimi....poviem tak,mam asi sesedem diagnoz,,,,mal som tu aj fotku,ktoru mi adfmin zmazal ,,,,vraj som sa mu nezdal chory,,,tak ja mam rad humor a j ked mi je vselijako...snazim sa ludom pomoct a ze tu nebedakam....pomoze mi to?Po tych 2ch rokoch ,co som prezil,sa mi daktore veci zdaju banalna.Ale jasne,Ked som ja bol mlady,tak sex bol zaklad 🙂 A k tomu,ze daktori nechcu sexovat...moze to byt stresom,,,,a to este je dobre,ze nechcu len sexovat.Daktori si vybiju zlost,mindraky z prace aj na rodine...

veronika267
29. nov 2013

Tak to je divne. Mal by ti vediet povedat ze preco vlastne. Nechcem malovat certa na stenu ale nema inu? A mozno nechce koniec kvoli detom a ublizit ti. Lebo chlap a nula sexu tak to je zvlastne. A hlavne bez vysvetlenia. Dufam ze vam ta poradna pomoze najst problem. Vela stastia.

zukuvi
29. nov 2013

to kde zistuju prolaktin? pri beznom odbere krvi?? zaujimalo by ma ci aj moj manzel nema tento problem 😀

adri266
29. nov 2013

@bielytesak nehnevaj sa, ked si bol mlady??? Ehm? Ved mas 44 a nie 90 rokov!!! A to som pocula aj o takych starsich, ktori maju normalny zdravy sex. zivot.
Nepoznam Ta, neviem,aka je u vas situacia, sudim len podla toho, ze napises par riadkov. Ale jednoducho sa mi nezda, ze niekto moze mat takyto problem a neriesit to.
A ospravedlnujem sa, ak som sa Ta dotkla, ok? Nebol to moj umysel.

bielytesak
29. nov 2013

@adri266 nedotkla si sa ma....ked som bol mlady,bolo vsetko inak....ja som deti aj perbaloval,aj im varil,krmi,vodil do skolky,chodil na sanky,na kupko,na tury,upratoval,varil,pomyval rid....co robim aj dnes.....no a s tym sexom vies.to je tak.ine je,ked su deti male.a ine ,ked su velke.To mam dospelych synov poslat hrat sa na pieskovisko? 🙂

bielytesak
29. nov 2013

@bielytesak na to musia bytdvaja...ak sa zena zameria len na deti,a vycsinou to tak robia,tak chlap sa zacne citit trocha uz no na vedlajsej kolaji...a mne deti vzdy pribalila na cestu,takze ked by som aj chcel zahnut,tak neni sanca...proste casom to cloveku nejak ptide luto....hlavne ta nedovera....preto vravim,to ze sa ozenil,neeznamena,ze som ako vol pribity k kollu

adri266
29. nov 2013

@bielytesak a dospeli synovia nemaju svoje frajerky? Nechodia po diskotekach? Vari spavaju s vami v izbe??? No neviem, ale mne to pripada ako vyhovorka z Tvojej aj jej strany. Ale, ako sa vravi, vsetko vo vztahu je ok, ak to obom vyhovuje.

bielytesak
29. nov 2013

co ti mam na to...asi unava materialu.... 🙂

bielytesak
29. nov 2013

@adri266 je to problem,ale ja rozvod nepotrebujem...som chory.a ked som mal zlomenu chrbticu a hroziolo mi,ze budem ochrnuty,tak som bol rozhodnuty ist do ustavu,Aby som nebol na ostaruFoter odisiel ,ked som mal 13.....Dozil sam.Nbol po dvoch infarktoch ale nikomu nebol na obtiaz.Sam mi to povedal,ze je tomu rad.....

bielytesak
13. dec 2013

ehh a dakedy sa neondiali s tym onym seksom...to za cias nasich starych materi bolo inak....suseda napr.hrabala seno,nahodou isiel okolo sused s kosou ,,,,nuz opreu susedu o medzu,sravel si svoju robotu a pokracoval dalej...a ak bolo male babo,tak bolo.Mali aj 10 -15 deti....vsjo jedno,ci susedovo,alebo manzelovo.I tak dedina bola ako jedna velka rodina.... 😀

helitka
27. máj 2020

Ahoj..ja si myslím, že tvoj manžel môže byť úplne v poriadku a dokonca úžasný človek. Mám pocit, že dnes už naozaj ľudia nevedia, čo je pravá láska. Čistá láska. Nezištná láska. Čo tak z lásky k deťom zabudnúť na seba..myslím na sex. Veď čo je sex? Nie je to základná životná potreba ako jedlo a spánok ako si to niekto nahovára. Ak začneš naozaj milovať svojho muža, začneš byť šťastná. Koho chceš robiť šťastným? Predovšetkým seba? Preto pomýšľaš na rozvod. Kde chceš nájsť svoje štastie? V náručí iného? Bude to určite horší človek ako tvoj terajší manžel...ak bude schopný takto žiť s manželkou iného a matkou jeho detí. Bude to zmyselný človek, ktorý ťa nebude mať naozaj rád. Kde zahodíš svoj doterajší život? zahodíš lásku k manželovi, deťom...na tomto neštastí si potom chceš postaviť svoje štastie? To je sci-fi. Pozri si citaty-slavnych.sk o laske-je to inšpiratívne čítanie. Prajem ti aby si v sebe objavila schopnosť čistej lásky...aby si si zachovala lásku k svojej rodine a po rokoch mohla byť na toto svoje rozhodnutie hrdá a šťasná.

evasaradi
18. apr 2023

@doubleblue ahoj chcela by som vedieť ako žijete teraz?

Strana
z5