Život na dedine bez auta: Ako zvládnuť prácu?
.Ja momentalne hladam prácu no byvam na dedine.Pre mna nastal obrovský problem ze nemám auto.Zostala som s toho zufala ze tie moje nohy to asi nebudu zvladat.E este chodit do prace pri dvoch detoch.Muz mi to vycita ze som ho uz mala mat uz davno ako zena ktorá byva na dedine.Maml len strednu skolu s maturitou.
Tak ja bývam v meste a na jeho druhý okraj to mám 8 - 10 km 🤷🏼♀️. Do bývalej práce som to mala tiez 6 km, väčšinou som chodila na bicykli ved to bolo nejakých 15 - 20 min úplná pohoda.
Sprav si vodicak a zatiaľ dochádzaj autobusom. Ide leto môžeš chodiť na bicykli a na jeseň už môžeš na aute.
Mame ta do tej prace začať voziť? Ci akú radu /pomoc ocakavas od tejto diskusie?
Ahoj, len tak na “inšpiráciu” v podstate, ja mám 26 a teraz si idem robiť vodičský kurz, poznám aj ženy okolo 40 rokov, čo si ho robili v ich veku, je to len plus tak by si to mohla vyskúšať. 🙂 a inak teraz cestujem každé rano a poobede do a z prace busom, zastávka cca 15 min peši, aspoň sa prejdem 😁

@nurielka ale je, ale je to financne horsie... takto chodim len 3x do tyzdna max (obcas ani to nie ak riesim s detmi lekarov alebo som chora). Takze je to sice o drzku ale nieco za nieco...