Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@vvrka ešte raz opakujem, nikoho som neukradla.... fakt ma udivujete niektoré.. si myslíte, že ak má chlap milenku, je to zákonite chyba tej milenky? sa spamätaj ty... absolútne nemáš právo ma tu teraz súdiť... Predstav si, som charakter a žiadna sebareflexia mi nechýba... Dovolím si tvrdiť, že som oveľa charakternejšia, ako tí dvaja ľudia na opačnej strane dokopy... Ukameňuj ma, ak chceš, nebránim Ti, ale nedovolím, aby sa tu niekto do mňa obúval len preto, že som sa zamilovala do ženatého muža a už vôbec nie preto, že s ním mám dieťa..... A áno, pousmejem sa, ako môžu niektoré ženské zobkať tieto klamstvá z ruky neverníkovi o ktorom dobre vedia, že je neverník... a to ani tvoj a ani nikoho názor nezmení... nevieš súvislosti, tak to nerieš prosím Ťa... ešte raz opakujem, pointa je niekde inde.. že radšej sám, ako s chronickým klamárom a neverníkom....
@katy31 mne padla sánka z toho, ako sa vieš krásne obhájiť... ako keby si povedala, začala som si s ním a celý čas ma klamal, že je sám... ale ty tu bez akejkolvek hanby prezentuješ, že si robila rohožku ženatému chlapovi, a píšeš to ženám, ktoré vo väčšine sú podvádzané, také ako ty sú pre mňa, najhlbší odpad spoločnosti, ešte máš s ním decko? lebo on chcel? to bolo po rozvode? ty mi tu ideš kázať aká mám byť hrdá? ty?
Podĺa mńa nevieš zniesť, že je stále pri manželke... ktovie čo ho pri nej drží, asi je v jeho očiach niečo lepšie nemyslíš? prečo mu otvoríš keď príde? isto celá happy že ho vidíš, ináč by si zbalila seba aj dietatko a odišla by si s ním velmi, velmi ´daleko, tak teraz ukameńuj ty mňa, že si si ho nechcela takto udržať.
A oproti tebe je moje sebavedomie veľmi vysoko, lebo som nemusela klesnúť tak nizko, aby som sa uspokojila so ženatým mužom, keby mi aj modre sveta sluboval, máš rozum.
@vvrka ale akokoľvek to napíšeš , realita je naozaj taká že jeho manželka je hlupa a naivná a môže sa aj rozkrájat aj tak toho chuja doma neudrží . A keby to nebola
@katy31 tak to bude niekto iný. To čo jeho manželka zažíva je presne ten neustály strach , ten neustály stres a to nikdy u nej neskončí .
@sopkape neobhajujem sa... priznala som svoju jedinú chybu, že som sa nechala oklamať ženatým mužom... a nemám s ním decko 😠 😠 😠 Mám s ním úžasné, zdravé, šikovné dieťatko, dar od Boha, ktorý som dostala a o ktoré si ty ústa prosím Ťa neutieraj. Je také isté ako jeho manželské a zaslúži si to isté, ako jeho druhé dieťa... zodpovedného otca, ktorý ho vlastným príčinením priviedol na svet ako dieťa, ktoré nám zomrelo... A práve takým zaslepeným a zatrpknutým a sebaľútostným pani manželkám chcem svojimi príspevkami ukázať, že sa neoplatí silou mocou držať niečo, čo nefunguje od základu kvôli predsudkom, pretože chlap vie zo seba urobiť strašného martýra, ak mu ide o veľa.. ale realita je častokrát niekde úplne, ale že úplne vedľa.... Ale každopádne, ďakujem za Tvoj názor...
@maminuska A kde si vzala, ze ide o opakovanu neveru, ved s nou uz nic nema, chodi za synom a ostatne su jej domienky. Ale to je v podstate jedno, ja neviem co je horsie, ci naivne naletiet zenatemu chlapovi, alebo uverit manzelovi, ze uz bude verny a mozno ho jeho manzelka vykopne az zisti, ze je opat neverny, ale mozno zatial nie je.
@kveta nečakám rešpekt.. vyšla som s kožou na trh len preto, že aj takto môže vyzerať nevera, o tom je táto téma, nie? A čudovala by si sa, som zástancom myšlienky, nech si každý vyberie to svoje, ale potom nech neplače nad rozliatim mliekom, ale sa zodvihne a kráča ďalej... napriek svojim prešľapom, hriechom a chybám... ži a nechaj žiť...
@katy31 za to dieta sa ospravedlňujem, len nechápem také ženy ako si ty, neviem či si si čítala diskusiu celú, ale písala som, že aj ked ma muž odmietal /kvôli milenke o ktorej som nevedela/ prišiel do môjho života ženatý muž, nehovorím, že mi to nebolo príjemné tie rečičky... zdvihnutie sebavedomia, ale velmi rýchlo som urobila stop, otočila ho k jeho manželke, a sú spolu štastní
tak prečo toto si robíme my ženy? ved keby nemali s kým nerobili by to, ako je choré, ked ide človek do mesta von sa zabavit a hned sa po pripitých chlapoch liepajú ,,akože dámy,, , z toho mi je hnusne.
Ja ta neodsudzujem, ja ti píšem to, že podla mna tvoja a moja hrdost je na tom úplne rovnako...
@kveta nečakám rešpekt.. vyšla som s kožou na trh len preto, že aj takto môže vyzerať nevera, o tom je táto téma, nie? A čudovala by si sa, som zástancom myšlienky, nech si každý vyberie to svoje, ale potom nech neplače nad rozliatym mliekom, ale sa zodvihne a kráča ďalej... napriek svojim prešľapom, hriechom a chybám... ži a nechaj žiť...
@sopkape nečítala som celú diskusiu, pochopila som z Tvojej reakcie, že sa Ťa to bytostne týka.. Mrzí ma to, ale vidíš, je to o tom vzťahu, ktorý si ty mala k manželovi.. on Ťa zradil, nie ty jeho, aj keď si mala príležitosť... A možno práve tým, čo si prežila, máš tento názor. Ja som sa na svojho partnera nikde nelepila, on sa nalepil na mňa... Nemala som vtedy najlepšie obdobie, rozvádzala som sa, riešila som svoju ďalšiu životnú existenciu, nečakane a veľmi náhle mi zomrel milovaný otec... bola som z toho úplne na dne a do tohto sa nejak zamotal môj kolega v práci, ktorý mi sám od seba podal pomocnú ruku, bol milý a ani neviem ako, zamilovala som sa... Možno, keby môj otec nebol zomrel, tak by som uvažovala triezvejšie...možno áno a možno ani nie, neviem, každopádne stalo sa, urobila som chybu, ale nie úmyselne. Ale aj keď neskôr, svoju hrdosť som dokázala pozbierať a zaujať postoj, ktorý si držím dodnes... hrdý, nekompromisný, pretože jediné, čo mňa teraz trápi je život a šťastie môjho syna, ktorý okrem mňa na svete nikoho nemá.. Ja Ti veľmi držím palce, aby ste si našli s mm spoločnú reč a dokázali to ustať... Vieš, po smrti malého som navštevovala psychologickú poradňu.. tam som na mnohé veci prišla sama... tam som sa odrazila z dna.. a vypočula si mnoho manželských príbehov.. aj o tých o nevere... ej to indi vindi, tak Ti želám, aby Tvoj manžel nebol zrovna ten chronický neverník...
@bipsy skutočný dôvod nepozná nikto . Ale žena ktorá je sústavne podvádzaná a sústavne sa snaži udržat ho doma , kontroluje mu emaily , telefony tak má po čase tak zdecimované sebavedomie , tak je uštvaná z neustáleho sledovania a strachu , že jej život sa mení na peklo .
Dôvody môžu byť - zvrátená láska, citová závislosť , nesamostatnosť , finančná závislosť .... môžeš si vybrať.
Moja exsvokra ( nemala som ju rada ) bola celý život nonstop podvádzaná , ale držala sa manžela ako kliešť, nám domov vyvolávala aby sme s svokrom prišli urobit poriadky, celá rodina o tom vedela a myslíš že prestal ? No neprestal , podvádzal zvesela ´dalej , ona skončila po čase na liekoch a a aj alkohol sa pridružil. Chodila ho vyčkávať k autobusu v teplákoch , naháňala po krčmách a ked sme jej s švagrinou dohovárali že nech sa rozvedie, odpoveď bola že ona bez neho nevie žiť.

@katy31 no veď preto som prispela do tejto témy, že ja by som takého muža nechcela a ani nežila s ním pod jednou strechou...načo by mi bol? Toho dotyčného, čo ty opisuješ, to je riadny hajzlíček, taký sa nezmení...treba pred ním utekať...vymazať ho zo života...manželka i ty...