Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@katy31 smutné nie je len to že ju sustavne podvádzal ale pre mňa je ďaleko žalostnejšie ako ona dopadla .
Keď sa nám narodil syn , tak sme mali také posedenie v kruhu širšej rodiny a naraz sa svokor aj moja švagriná zdvihli a každý išiel na vecko . Myslíš že kde bežala ? No čakať ho pred to vecko .
Keď bol na poľovačke a nezdvihol jej mobil , tak dostala takmer hysterický záchvat a vyvolávala po celej rodine že zas sa tá sviňa hnusná kurví. A aj sa, nakoniec sme zistili že tam mal jednu z mnohých .
Dodnes je sním a keďže žije v jednej dedine s 70 % mojej rodiny tak viem že takmer nevychádza z domu , pošuškáva sa že si rada prihne .Neznášala som ju , ale v tomto mi je ju úprimne ľuto .
@sopkape možno si prehliadla, že sa poznáme osobne, my sme sa s manželkou rozprávali niekoľkokrát zoči voči.... takže poznám aj jej verziu toho celého, dokonca sme si to niekoľkokrát preberali tu doma u mňa všetci traja.... A preto si dovoľujem tvrdiť to, čo tvrdím... Každopádne tu nejde o ňu... ide tu o to, že ju tento "chlap" zakaždým klame, klame a klame... vo všetkom... Samozrejme, že som túžila, aby bol s nami, veď on pre to robil všetko, chodil k mojej mame, k mojej rodine, trávili sme spolu víkendy, celé dni. A áno, spamätala som sa, keď ma prvý krát podrazil... a od vtedy som nekompromisná... Niečo som mu odpustila a aj ja a dala som mu ešte jednu šancu... ale len jednu, jedinú.... sklamal aj tak... vieš koľko šancí dostal od nej? A ako som písala... už je na sexzoznamke a hľadá si ďalšiu milenku... Nemusíš to hádzať všetko do jedného vreca.. toto je môj príbeh, aj takto môže vyzerať nevera a po neverové spolužitie.... Dobrú nocku
@ella555 🙂 nie som zatrpknutá, našťastie to mám všetko vysporiadané aj sama so sebou, aj s nimi dvoma... Z tohto trojuholníka som najšťastnejšie dopadla ja... nemám dôvod byť zatrpnkutá.. či si myslíš, že mi tu chýba ten klamár a večné hádky, ktoré majú pravidelnosťou oni doma? A viem, že ešte to nie je koniec.. tam toho utrpenia bude ešte viac... žiaľ.. Ale to nie je môj problém.. mne z nohy spadla obrovská skala, čo ma stále ťahala ku dnu.. ja už žijem... nie len prežívam.. 🙂
@bipsy myslím, že utrpenia som si v tomto vzťahu najviac užila ja... a viem, o čom hovorím... takže to vôbec, ale vôbec nerieš... Len ja som z toho strašného dna vstala, zdvihla som sa a išla za lepším životom... vykašlala som sa na hromadu lajna, v ktorom som sa v tomto vzťahu topila a fakt ma netrápi niekto, kto v ňom dobrovoľne ostal... prečo by mal? Mňa dnes zajímajú len a len moje deti, ich zdravie, šťastie a láska, ktorú dostávajú do života... a zaujíma ma len a len moje zdravie, pretože som jediná, kto sa o nich postará... Nič iné na tomto svete ma veruže netrápi... Malo by ma?
@bipsy nie, nechodím... ja som sama na dve deti, nemám času vysedávať na pokeci, ale mám kamošky, ktoré tam takto oblbujú ženatí muži a dávajú im návrhy, niekedy aj finančné.... A je to až tak hrozné, že si musela dať na stránku... nech jej nepíšu ženatí muži... a čuduj sa svete.. to ich ešte viac priatiahlo.... Moja najlepšia kamoška riešila takýto problém od svojich 18 rokov a je to už 20 rokov, čo má vzťah so ženatým mužom... rok čo rok sa k sebe vracajú... rozchádzajú a schádzajú... hrozne som ju za to odsudzovala, keď to celé začalo... a čuduj sa svete, najedla som sa najviac zariekaného chleba aj ja... A písala som, že som svoju situáciu riešila v psychologickej poradni.. aj tam som dostala pár pokecových príkladov.... Môj partner a milenec tam mal tiež konto.. posielal si tam svoje nahé fotky kade komu a hľadal si tam dokonca páry na sex.. ako ženatý diskrétny chlap... aj toto mu odpustila jeho pani manželka.... ja som to rozchádzala teda riadne dlho, bol to pre mňa šok, keď sme to zistili... obe naraz...

@katy31 ale nepovezd, že si netúžila po tom, aby bol ten chlap s tebou, tak ako ti sluboval, hrdost si pozbierala až po tom, ako si pochopila, že on od svojej ženy neodíde... podla príspevku súdim. ďakujem za prianie, ja sama neviem ako to bude, lebo odpustit je pre mna nesmierne tažké, aj ked sa snaží, už to nemá ten efekt akoby to malo, predtým ked som sa to dozvedela.
Len to už nerob, vždy na druhej strane je žena, ktorú osobne nepoznáš, poznáš ju len z rozprávania niekoho, kto ta chce dostat, tak ti istotone nebude opisovat dobré stránky svojej manželky... ono to môže byt celkom inak a ten spôsob je možno jej obrana, možno mu verí, možno vie že chodí za tebou.... ktovie? iba ona by nám na to vedela odpovedať.