icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

adamuska
autor
20. sep 2013

@kajacz Teraz od veci ty píšeš česko-slovensky?
Fakt by ma nenapadlo, že chodí toľko psychoterapeutov po tomto svete 😒 a ešte ak sa chceme v živote pohnúť dopredu, treba začať so sebou, treba si odpustiť a potom dokážeme odpustiť aj iným.... to tu niekto písal už ale nevadí.

kajacz
20. sep 2013

@adamuska Som Slovenka žijúca v ČR...tiež paradox, išli sme tu za šťastím...mohla by som si vyčítat ako ty, že prečo sme nezostali na Slovensku, že by sa to nemuselo stať...

katy31
20. sep 2013

@sopkape neber to v zlom, ale myslím, že Ťa manžel stále klame... 😖 ☹

sopkape
21. sep 2013

@katy31 prečo si to myslíš? on robí všetko čo som chcela aby robil a nevieš si predstavit aký je ku mne, ja ho poznám, viem aký bol, ked mi zahýbal a aký je teraz, stále mi volá, píše odkazy... stará sa o mna... a navyše naozaj neviem kedy by bol s ňou, z práce ide po syna do školy,.... ja už pochybovat nechcem, ked ma klame nech... správa sa ku mne tak ako niekedy, snaží sa, venuje sa detom... a navyše neviem načo by to robil ved on bol preč, deti som mu dala, chovala som sa k nemu pekne, nie prítulne, iba s rešpektom on sám sa vrátil, ja som ho neprosila, tak načo by bol so mnou, ked mohol žit sám? manžel sa pretvarovat nevie, celý čas čo ju mal som vedela, že niekoho má, a navyše predtým ako sa to stalo spali sme spolu 2x za mesiac teraz každý den a iniciátorom je väčšinou on.... nevidím nič, čo robil ked bol s nou a mne to stačí... tak preto sa pýtam

sopkape
21. sep 2013

@katy31 a najddôležitejšia vec na tom všetkom, rozpráva, hovorí svoj názor... nerobil to, ked som sa spýtala ako sa mal v práci bolo len dobre... a teraz mi vysvetuje zážitky..prišiel s návrhom čo kupime chalanom na vianoce... vždy to bolo o tom že ja som našla a on áno alebo nie, ale nikdy nahladal on...
Prečo sa mi vyhrážala tá p...a, že mi ho preberie... že som chudera... ved keby ho mala tak sa môže na mna vysrat a v práci ma zbožnuje jeho kamarát, on mi volal, že prišla za ním a riadna scéna... a muž ked prišiel hned mi povedal, a potom druhý raz, ked kamoš nevedel.... ja ozaj nevidím dôvod mu neverit, v pc mám keylogera a ked som pozerala nerobil nič, nič čo nemal, tak prečo sa umárat nedôverou? nejdem nič kontrolovat, nepotrebujem, ked chce klamat, nech klame ved pravda vždy vyde na javo, skôr či neskôr a on vie, že potom taká dobrá a ustretová nebudem, mal šancu zostat sám, s tým že sa rozídeme pekne a vrátil sa sám. Takže ja som štastná a na neveriacu stíhačku sa mi hrat nechce, som unavená deti stále choré, tak chcem žit takto, neverím, žeby sa dokázal takto pretvarovat a okrem toho ved podvádzat ho môžem aj ja a bol hotový ked som povedala že ja mám na jedno odpustenie nevery nárok, a to mi stačilo, ja lásku v jeho očiach vidím, zasa je doma príjemne smejeme sa, zajtra ideme na výlet sami dvaja zariadil deti... tak čo ešte mám chciet? myslím, že človek, ktorý sa snaží trávit maximum svojho času vedla mna, pri mne, stále je pri mne, či som v kuchyni, či varím, či sa kupem načo by to robil keby mu šlo o inú?

katy31
21. sep 2013

@sopkape je to super, keď to takto vnímaš, ale pre istotu buď opatrná.. na celom tom jeho správaní mne osobne nesedí jediná vec.. že sa k celej situácii nepostavil ako chlap, ale teraz pred Tvojimi očami zhadzuje tú druhú, len aby si Ťa získal.. Je to pokrytecké a veľmi... a to mi zaváňa neúprimnosťou.. Keby bol taký, povie,že zlyhal, vysvetlí Ti svoje dôvody, prečo bol s ňou, ale na ňu a ani na Teba nepovie krivé slovo.. Je iná reč, že tá milenka je trapka a otravuje tým život Tebe, jemu, priateľom.. ktovie, možno je zúfalá a tak isto potrebuje čas, aby to zvládla.. muži totiž svojim milenkám hrozne, ale hrozne klamú, možno viac ako svojim menželkám, ...minimálne tak isto klamú manželkám.. Ak sa človek preberie z klamstiev a zloží ružové okuliare, tak to niekedy zamáva aj tou najsilnejšou osobnosťou.. Otec môjho syna si ma tak isto vymazal z FB, skype, doma klame ako strhaný a robí všetko preto to, aby bolo dobre a aj tak sem dolezie, a tvrdí, že ma neskutočne miluje, ale ženu neopustí.. a mám mu dať šancu na ďalšie tajné stretnutia.. Vieš, keď som to čítala, ako keby som čítala spoveď ženy nášho "tatika".. presne toto robí on doma svojej žene... a aj tak sme donedávna mali vzťah a ešte pred týždňom mal tú odvahu mi tu vyznávať neskutočnú lásku... A takto ju klame, že je všetko ok už dva roky.... 😠 A jasné, ona je spokojná, lebo všetko z mobilu vymazáva hneď, cez skype, FB ani maily nič neriešime... A keď mu píšem ja, tak to len preto, že fakt niečo súrne potrebujem a je mi jedno, či je to aj o polnoci... a sú to veci, ktoré jej s pokojným svedomím môže doma ukázať. Ak by som bola sviňa, pokojne to s ním tiahnem ďalej a doma má nebo na zemi... Lenže to by bolo zas pod moju úroveň.. Nechcem, aby si môj príbeh hádzala dokopy s tým Tvojim, možno sa mýlim, len mi to príde nečestné.... len buď opatrná, aby si zas nebola sklamaná... 😖 Mne ako milenke trvalo dlhé mesiace, pomaly sa prebúdzať z tých hrozných klamstiev.. a ich rodina v nich žije doteraz.. pretože tiež nebol chlapom a nikomu, ani žene, ani dcére, ani rodičom nepovedal, ako to všetko v skutočnosti bolo.. otvárali by oči, čo za kvietok majú doma... Každopádne Ti držím palce.. nabúraný vzťah, akýkoľvek, žiada mnoho obety na oboch stranách... 😔 Tak sa drž... nech máš doma výnimku a každý si zaslúži šancu na nápravu...

katy31
21. sep 2013

@sopkape nejde mu o inú.. chce v prvom rade Teba.... nerob stíhačku, aj tak nič nezistíš.. len buď opatrná a ver vnútorným pocitom... aj tak nič nevystíhaš.... uvidíš, čo sa bude diať časom.. ešte je to veľmi, veľmi skoro na nejaké závery... 😒

sopkape
21. sep 2013

@katy31 ale on mne na nu povedal niečo zlé cca 2 týždne dozadu, dovtedy na nu nepovedal jedno krivé slovo, až ked za ním šla do práce až vtedy povedal že sa mu otvorili oči, prečítaj si moje príspevky dozadu, písala som to tam, že na nu nič zlé nepovedal, a aj zmazané príspevky s fb sa dajú získat, ked máš šikovného kamoša... raz som to skusila a nič, napísal jej, je mi luto že som ta zatiahol do riešenia mojej situácie, ale uvedomil som si, kde a hlavne s kým je môj život, toto bolo zmazané, nenechal to aby som si prečítala... a preto už nebudem robit veci poza jeho chrbát, ja nechcem aby ma bral ako ponižujúcu kravu,, čo sliedi a neváži si sama seba, po prevalení mi to toleroval, ale myslím že dva mesiace som nič ani náznak nenašla, nikdy, tak je čas to uzavriet, neznamená to, že mu budem slepo verit, ale budem skôr pozorovat jeho správanie ako jeho maily... ono je to ozaj o tom správaní a mna presvedčil, a chcem teraz verit, že budem patrit k tým, ktorých nevera pripútala ešte viac k sebe..tažko sa to píše, musela by si byt u nás a videla by si..
a vidíš, teraz píšeš toto a nedávno si písala ako sa so ženou hádajú ako to tam majú zle... je mi ta luto, viem citom sa nedá rozkázat, sustred sa len na svojho synčeka, istotne nájdeš svoje štastie.

sopkape
21. sep 2013

@katy31 presne tak, chce to čas, ked ho aj tahá, nie je lepšie ked mu to nebudem vyhadzovat na oči aby si sám uvedomil moju hodnotu? ved kontrolovaním len sama seba zhodím tým, že som s ním a neverím mu, on mi tiež dal na výber či s ním chcem byt, či to chceme urovnať,
ja všetky dôvody prečo to bolo už viem, ale nechce sa mi také sukromné veci takto pretriasat, mne skôr asi šlo v tom žiali dostat to zo seba a kedže na psychologa nemám čas, vy všetky ste tu boli moji psychologovia...
samozrejme ti dakujem za názor, ktorý so mnou nesuhlasí..aj to ma posuva dopredu, lebo naozaj som nič v sebe nenašla, žiadne pochybnosti, ale tento pocit mám len týžden a nevera sa prevalila 8.8. dovtedy to bol len plač, slzy, výčitky, obvinovanie, stres, strach... ved to poznáme, teraz cítim pokoj v sebe a som svojim spôsobom aj štastná za to, že to bolo, lebo sme si vysvetlili kopu vecí, ja som si uvedomila, že nemôžem stále mysliet len na iných, že som velmi mladá /29r/ tak aj ja mám mat ,,svoj čas,, , ale takisto ho dopriat aj môjmu manželovi, aby sa potom na nás viac tešil...
svokra si berie deti, konečne sa ujasnili aj vztahy medzi nami... takže ak to bude tatko možno mi nakoniec tá nevera zachránila manželstvo
vieš som chorá, mám hnusnú anginu a pred chvílou mi zavolal, že príde domov /je v službe/, nikdy to nespravil...takže dalšia vec, čo ma hreje pri srdci a po tom všetkom kusok toho štastia si ukradnem, aj ked len na chvilu, aspon naberiem nové sily,lebo som bola tak zle na tom, že ma nezaujímali deti, nik, z ničoho som sa nevedela tešit, teraz je čas obrátit list.

sopkape
21. sep 2013

@katy31 tej milenky mi nie je ani trošku luto, lebo mi napísala, že nikdy na mna nepovedal jediné zle slovo, ona začala so stažovaním sa ako to má doma aká je chudina viem od svedkov a navyše ma osobne pozná, a žena ktorá sa kurví s chlapom čo má doma prváka, školkára s tažkou poruchou imunity a 5 mesačnými dvojkami predčasne narodenými si nezasluži ani kusoček mojho pochopenia je pre mna len odpad,
on mi nechcel povedat ani to, ako došlo k prvému sexu, ona mu povedala aby šli do auta že chce byt s ním sama, ona tam prišla za ním.. viem že on má predsa svoj rozum, ale aspon trolinku sa mi ulavilo, že ju ,,chudinku,, nevyužil.
chcel to s nou skončit, ale vyhrážala sa mu, že mi to povie... a povedal mi podla mna ako chlap, je mi to luto, čo sa stalo, ale už sa neodstane, už sa stým môžme len naučit žit, nekontaktuj ju, ona za to nemôže, ja som sluboval v kostole... ale toto su ozaj velmi intímne veci

sopkape
21. sep 2013

a dovod, nevie presne prečo, ale mal pocit že sme len žili vedla seba, ale to následkom udalostí, nečakaný prichod dvojičiek do našej situácie, takže musel ešte viac pracovat, oni boli nonstop hore, takže mna si vieš po spánkoch, čo trvali max 3h aj to nie vkuse predstavit... a potom som zapla moje ochranné receptory a sustredila sa len na to najnevyhnutnejšie na deti, manžel šiel bokom a potom prišla dáka milá.... čo sa ho ujala, nevysvetlila mu, že občas sa to stane žene, ale ked trošku podrastú ako sú teraz tak sa všetko vráti, ale ,,hladila,,jeho ego a huckala ho proti mne... ja že som silnejšia ako je on, nanho rodičia srali a on sa nemal komu vystažovat a ja som nemala čas a priznávam ani ochotu, tak sa hneval, velmi sa hneval, robil mi to z pomsty že som ho nechala samého... lebo takí sú chlapi, preto si myslím že to skončil, teraz si až uvedomil ked som mu povedala aké sme ženy zákerné, aké máme zbrane na nich, vieš ked mu ona hovorila ako ho lubi, ale chce aby sa vrátil k nám, viem že si myslela, ako jej bude on hovorit nie, ja chcem len teba... nie je to tak? preto začal o nej tak rozprávat, ale zasa ju nepreberáme každý den, ozaj len výnimočne, teraz v podstate naposledy min. piatok...

sopkape
21. sep 2013

krásny román som tu zas popísala 😀

katy31
21. sep 2013

@sopkape áno, hádajú sa, pretože ona robí stíhačku, každý rok o tomto čase povie, že sa jej niečo sníva a pozrie mu mobil a niečo tam nájde... a tak každý rok, čo rok praskne to, že sme vlastne stále "spolu" a tak je mesiac peklo a potom zas 11 mesiacov pokoja a kľudu... takže teraz sme zas v tichom období, lebo zabudol zmazať smsku z augusta, kde zistila, že keď bola na nočnej, boli sme spolu, ale ja presne viem, že o dva týždne sa ozve zas a budeme tam, kde sme boli.. v začarovanom kruhu... U nás je to iné, máme dieťa.. A fakt je, že náš tatik je majster klamárov 🙂 Ale to nerieš... Stíhačku nerob, to je to najhoršie, čo žena môže urobiť, hrozne to ponižuje samú seba... muž keď chce, cestu si nájde... vieš, každé klamstvo skôr či neskôr vyjde na povrch... Len som napísala svoj pocit, je fajn, ak Ti vysveltil prečo a ako to bolo... len sa mi to zdalo pokrytecké, že s ňou podvedie ženu, ktorú miluje a vlastne aj svoje deti a potom na ňu nadáva... Vôbec, ja tým chlapom nerozumiem... keď majú doma milované ženy a deti, načo ničia život ďalej všetkým okolo... 😔 Tak si užívaj pozornosti a skoré vyliečenie... 😉

sopkape
21. sep 2013

@katy31 lebo od dobroty už nevedia čo majú robit, lebo občas sa celý svet nekruti len kolo nich a to oni neznesú...

sopkape
21. sep 2013

@katy31 ale keby mu nič nenašla stihačku by nerobila, asi chuda stále dufa že si on uvedomí čo má doma, možno si aj uvedomil, ale nevie sa vzda toho ,,zakázaného,, toho vzrušenia z niečoho nového. Možno ked je 11mesiacov dobre tak si myslí, že chodí za tebou ozaj len kvôli synčekovi, ktovie, každá vieme ako a čo máme, poznám aj také čo muža pustia na týžden ,,sa vybujarit,, so šlapkami a s otvorenou náručou ich prijmu domov a mužíčkovia ich nosia na rukách, čudný tento svet, ale na vztah su dvaja a je len na nich s akými pravidlami budú žit.

katy31
21. sep 2013

@sopkape ja viem, práve preto to všetko nepíš... len si to v hlave sama urovnaj.... vieš, aj muž mal mať v sebe zodpovednosť za to všetko v prvom rade... a pochopenie k žene, ktorá ma starosti ako vychovať deti a nepadnúť do náručia hneď nejakej... tak dúfam, že sa ten Tvoj spamätal a že mu to dlho vydrží... na každej nevere sú vždy traja a tri rôzne príčiny a dôvody.. tu sá nedá nikoho obviniť, že ten a ten za to môže.... čas to všetko aj tak vyrieši a vyčistí....

sopkape
21. sep 2013

@katy31 ale ja som nepovedala, že sa nehnevám na to ako sa zachoval a že len tá p....a za to môže, že on ani nemal inu možnost, len jej skočit do postele, ale povezd mi, čo som mala robit, zostat sama so 4 detmi na ulici? alebo dat šancu chlapovi, ktorý o nás stojí... ja som na MD, rodičia sa mi otočili chrbtom, muž sa snaží, tak sa snažím aj ja to je všetko, nič na tom, že sa kurvyl nezmení, ale chceli sme urobit hrubú čiaru, tak sme ju konečne urobili a začíname od začiatku so všetkým čo k začiatku patrí... ja som si v hlave urovnála 8 mesiacov kým sa kurvil a potom další mesiac ked sa to prevalilo a pre mna je lahšie sa naučit žit s tou hroznou minulostou ako s tým, že už by sa neotvorili dvere a on by usmiaty neprišiel domov, ked bol s nou, celý ten čas sa na mna neusmial....

sopkape
21. sep 2013

@katy31 a všetko tu nepíšem, je ešte dalších 1000 ovela dôležitejšich vecí, ktoré sme urobili a ktoré ma presvedčili o jeho dobrom umysle, ale tie ozaj patria iba nám.

katy31
21. sep 2013

@sopkape v našom prípade je to horšie, že on k nám nechodí preto, že je malý, ale pre mňa a preto, že potrebuje sex... Hnusné, ale je to tak... 😠

sopkape
21. sep 2013

@katy31 ved preto ti píšem, že si niečo zakázané, keby ta mal stále velmi rýchlo by si našiel dalšiu ,,bokovku,, a myslím, že ten sex mu rada dopraješ, lebo stále z tvojich slov čítam, že aj ty si v tej pozícii ,,vieri,, verím, že raz uvidí kto som...hm?

katy31
21. sep 2013

@sopkape nie, nedoprajem... mali sme spolu intímny vzťah, kým som verila, že nás ľúbi a chce byť s nami.. potom, keď sa konečne vymáčkol, že od ženy neodíde a navrhol mi len to, že tajne bude navštevovať mňa aj malého, som to stopla a poslala ho kade ľahšie... mali sme dosť búrlivé obdobie plné hádok a hnevu... súdy, výživné a podobne... a o pol roka sa mi ozval sám od seba, že ma stále miluje, chýbam mu a akonáhle zistil,že som šťastná, že sa máme s maličkým dobre a že mám dokonca nový vzťah, ako keby ho to naštartovalo a začal chodiť častejšie a lámal ma ďalej... a toto robí až dodnes.. raz za čas, ale skúša to... sám povedal, že ak nie ja, tak bude druhá... a už je na sexzoznamke.... mňa len veľmi mrzí na tom, vzťah otec a syn... ale žiaľ, postupom času prichádzam na to, že malému je lepšie bez bio otca....nebude ho trápiť, ako nás dve a svoju dcéru...

janinkaza
22. sep 2013

@adamuska

chce to čas, veľa času...sama som zažila niekoľko manželových nevier, nedošli k sexu, lebo som na to vždy prišla......veľa som plakala, vypytovala sa a rozoberala to...ja som bola na nervy, môj muž bol na nervy zo mňa, dosť sme sa v tom krútili, tiež sľuboval, prosil, prisahal...ja som vždy uverila.... raz za čas som mu niečo na oči vyhodila...nikdy by ma nenapadlo, že niečo také zažijem ja, veď sme mali také dobré manželstvo !!!!!

....celé sme to však aj po tých mnohých prešľapoch ustáli, ale chcelo to veeeeľa času.....v podvedomí mi stále blikajú kontrolky, odpustila som, ale nikdy nezabudnem....

PS : pred niekoľkými týždňami sme išli s manželom a synom cez mesto a stretli sme tú jeho úplne prvú "kamarátku", vyzerala ako troska...som si neodpustila a povedala som mu : si ma sklamal, môj milý, to takéto fuchtle sa Ti páčia ? mi môžeš poďakovať, že som Ťa od nej zachránila ...teraz som už schopná aj si na túto tému zažartovať 🙂

držím Ti palce, aby to dopadlo, čo najlepšie, schválne nepíšem, aby si ostala s manželom, lebo len čas ukáže, čo je pre Teba lepšie...pozdravujem

ellise
22. sep 2013

@sopkape jsem ráda, že to u vás dopadlo tak skvěle, užívej si to, možná bych ale na tvém místě, už v minulosti nepátrala, nechtěla slyšet podrobnosti. Prosím buď připravena na jednu věc. Tohle bezvadné období nebude trvat dlouho. Postupem času ta vášeň, pozornost, projevy lásky, postupně upadnou a život se dostane do starých kolejí. ....něco mezi teď a dlouho předtím. .....není to chyba, jen přirozený vývoj. Bu´d připravená aby tě to nezaskočilo jako mně..... Mohli by tě napadat zkázonosné myšlenky, že je opět s ní, že se vše opakuje,že tě nemá rád. nevím jak se s tím vypořádat, sama s tím bojuji, už nějakou dobu.

chripcek
22. sep 2013

..neveru mu nikdy neodpustím..škoda,že som neprišla skôr na všetky jeho milenky..teraz som konečne sama a on už má novú priateľku..

sopkape
22. sep 2013

@ellise mne este stale blika kontrolka vzdy aj ked meska len 20 minut, ako nehovorim mu nic, len ten pocit co ak, ale to asi uz nikdy celkom nezmizne

ellise
23. sep 2013

holky a teDmi poraďte, dnes ráno jsem mu v mobile našla SMS od jeho ex ( nebo není ex?), z páteční noci, jak svému miláčkovi přejdobrou noc asladké sny. A posílá sladkou pusinky ( já už nevím jak). Normálně jsme po cestě do práce musela v lese zastavit a vyzvracet se ( pardon).
Jo aaby se Vám přemýlelo lépe, tak v pátek jedeme na dovolenou na jachtu, a e včera jsem vypravila dceru na VŠ. Čeká ji 5 let studia.

irriss
23. sep 2013

@ellise
Ahoj!! Jak je mozne, ze z smsky se pozvracis ale jsi schopna zvladnout se na nej divat...a jeste jezdit spolecne na dovolenou?? 😉
p.s. v dobrem!!😉

adamuska
autor
23. sep 2013

@sopkape to to super, ale daj si pozor. Aj ja mám z toho môjho väčšinou také super pocity, že snaží sa, som mu vzácna, je voči mne úprimný, starostlivý....
Ale nazar príde jedna správa z FB a som hotová z neho. Ako som už opísala v jednom príspevku. On mi nie je schopný tak rozprávať o tom ako tvoj. Tak som spravila posledné, že som mu napísala mail a v ňom opísala moje pocity a to že až chce aby som mu total verila očakávam od neho, žče sa mi zverí, niečo o nej povie. A napísal mi výstižné 3 vety - nepíse a nebude písať ďalej, na pracovisku sa jej stráni, a prosí ma aby som mu to stále nepripomínala aby to dal z hlavy von. Tak neviem čo si o tomto myslieť. Doma sa správame akoby nič. Uvidím čo mi poradí psychologička.
Ešte dodatok k tomu čo si písala, že už na ňu začína nadávať, už sa sám sebe čuduje ako tak mohol konať.,.. Ja si myslím, že je to len dobré a nie že je /ako ti písala katy/ pokrytecké, lebo si uvedomil, že konal zle. Práve ja čakám takého niečo od môjho a ten nič zatiaľ... Ale písali tu viaceré baby, že u niektorých chlapov to príde po dlhom čase.
Držím palce a daj priebežne vedieť keby niečo

adamuska
autor
23. sep 2013

@ellise a ako dlho je od tej nevery, neviem či to písala?

adamuska
autor
23. sep 2013

@janinkaza neviem či by som rozchodila viac tých nevier. Minulý týždeň som bola aj ja na nervy z neho-to že som zistila, že nejaké dozvuky sú medzi nimi ešte a on bol zase so mňa na nervy. Uvidíme čo nám čas prinesie. On sa zdá byť čestný - nič nesľubuje, raz povie, myslí to úprimne, neprosíka... práve sa nespráva tak. Keď som chcela aby sa ospravedlnil, vyhrkol zo seba niečo -aj tak by to bolo málo na to všetko čo som spravil. On má taký iný prístup a ten jeho prístup neviem stále prelúštiť. Alebo je riadny herec, ktorý presvedčí aj nebohého?! neviem, ano chce to čas a ten ukáže či som mala správne rozhodnutie...