icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

adamuska
autor
23. sep 2013

@katy31 ty len si od neho musíš urobiť odstup, to čo opisuješ je fakt sila. Myslím, že nie každý neverník je taký ako on. Sú neverníci, pre ktorých nevera nie je, tí si to uvedomia že urobili hroznú chybu /asi väčšina mužov prispievateliek na tomto fóre/ Ten tvoj je riadny exot. Proste ty sa zameraj na budúcnosť, neho z nej vymaž, nedaj sa nalákať na sex s ním, inak budeš v jednom kolotoči. On má ženy iba na jedno. A malému nájdi iného otca, henten si ho nezaslúži. Alebo nehľadaj a bude ti bez chlapa lepšie, nebude ťa mať kto sklamať.

ellise
23. sep 2013

@irriss tak za první jsem ho dnes ještě neviděla. A myslíš že mám říct synovi , že máma s ním nepojede na dovolenou protože tátovi psala milenka?

irriss
23. sep 2013

@ellise
Dala jsi mi HADANKU... 😉
mam take jednu:
CO si myslis, ze je lepsi? Jet na dovolenou a "zkazit" ji i synovi a nebo proste zvolit dovolenou tak, aby si uzil hlavne syn?
Pokud mi napises, ze se umis pretvarovat pred synem, tak to jsi podle mne dobra herecka 😉

kajacz
23. sep 2013

@irriss Zakladatelka témy prosila o rady tie, ktoré si prešli alebo prechádzajú tým čo ona...ked si si tým prešla, tak nám raď ďalej aj s Tvojím pesimistický pohľadom...my sa tu snažíme vysporiadať sa s minulosťou...asi som aj ja dobrá herečka, pretože som sa určitú dobu pred mojimi synmi tiež pretvarovala...

irriss
23. sep 2013

@kajacz
Jak jsem to vyresila ja????????????????????
Ve zkratce:
Kdyz MNE muj manzel byl neverny byla jsem tehotna 😉 , bil mne, znasilnoval a ja spala ve vane nebo na chodbe u vytahu!!!
Vzala jsem velkou krabici od televize a jeho veci nahazela dovnitr i s raminkama 😉 a postavila za dvere, drive nez se vratil domu... 😉
a sla jsem rodit..
Vn porodnici jsem zjistila, ze je jeho milenka tehotna, utekla jsem z nemocnice s neverici tchyni a tchanem, za nima, na jeji ubytovnu..
Potkali jsme je po ceste...vylezla jsem z auta (temer rodici) a dala kazdemu facku...
V KLIDU jsem si sedla do auta zpet a v porodnici u sestricek jsem napsala zadost o rozvod!!
Kvuli stresu jsem porodila se zpozdenim 23 dnu...a prpotoze mi manzel vzal VSE, odchazela jsem z porodnice z miminkem v naruci a jedine, co jsme meli, bylo erarni-nemocnicni obleceni a mlicko v prsou.. 😅 😉

p.s. par mesicu po mem synovi se narodil manzelovi druhy syn..po nasem rozvodu se vzali a po 14ti dnech se rozvedli...Pak mel nekolik znamosti a TED je muzem nekoho tu z vas z konika a ma s ni 4leteho syna..🙂

kajacz
23. sep 2013

@irriss je mi moc líto, co tě potkalo...jseš silná, že jsi to zvládla...ten tvůj ex byl pořádné hovado...
Můj chlap mě za 17 let našeho života nikdy neuhodil, staral se o nás vzorně, dal by za nás svůj život...myslíš, že si nezaslouží JEDNU šanci? po tvý skušenosti bych byla asi taky pesimistická, ale všichni chlapi opravdu nejsou jako tvůj ex...

irriss
23. sep 2013

@kajacz
..samozrejme je v tom VELKY rozdil...cas a vek hraji velkou roli... 😉
Nase Laska byla na prvni pohled...nevybourene hormony mladickeho kluka se podepsaly na mem rizikovem tehotenstvi a zakazanem intimnim styku...
Zalibila se mu diskoteka a spolecnost a nechal se ztrhnout kamarady... ☹
Kdyz jsem otehotnela nevynechal jediny den - kazdy den prisel s kytickou pred skolu, kde jsem studovala..
On delal v bance od svych 17ti let..., uz v 16ti odmaturoval v zahranici ...
Kdyz se seznamil s partou, nechal praci v Bance a odesel do tovarny..z tovarny ho vyhodily a skoncil ve vykupu lahvi.... ☹ ☹ ☹

Roli ve vsem sehral vek a postkomunisticky zivot a otevrene BRANY do sveta🙂

KDYBY se mi neco prihodilo ted, po mem "22letem manzelstvi" , urcite by to nebyla nevera, co by ukoncila nas vztah 😉
ale urcite chovani bych nedopustila...zrejme bych dovolenou s detma rozdelila 😉 a vymluvila se na pracovni duvody - moznost dovolenkovat kazdy v jinem obdobi a svedla to na reditele podniku 😉

adamuska
autor
23. sep 2013

@irriss no klobúk dolu, že ťa to nepoložilo. Zaujímavý príbeh, behom pôrodu si vybavovať účty. Ale ako píše @kajacz nie všetci sú takí. Tvoj ex si nezaslúži behať po svete 🙄 On je skôr do väzenia, keď ti tak ubližoval, to je už príliš silná šálka kávy...

irriss
23. sep 2013

@adamuska
"polozilo" 😉
na teto zkusenosti se prakticky odviji cely muj zivot.. 😉 🤐 🤐 🤐 🤐

p.s. ale kdyz o tom premyslim, mozna muj "extrem" pomuze nekomu zavrit oko pri jeho "mensi zkusenosti"😉

adamuska
autor
23. sep 2013

@irriss ale si na tomto svete a to je hlavné...

irriss
23. sep 2013

@adamuska
ani to neni tak jednoznacne..nektere skutecnosti a zivotni zkusenosti nas ovlivni natolik, ze "nezijeme podle vlastnich predstav"..porad nas neco brzdi a pesimismus pritahuje a bohuzel casto vitezi 😎
V jadru bych chtela skakat, radovat se a byt otevrena....ale zavrela jsem se, nasadila masku a jen malokdo mne umi "otevrit" 😉

sopkape
23. sep 2013

@irriss zvláštne je, že si sa nechala otlkat a znásilnovat a zrazu si sa nebála mu vyhodit veci pred dvere... nehnevaj sa na mna..ale je to velmi, velmi, velmi nepravdepodobné, pretože od takýchto chlapov uteká žena, má z neho strach, neverím ti, nehnevaj sa.

ellise
23. sep 2013

@irriss ty si mi na hádanku neodpověděla, ale já stím problém nemám. Proč bych měla synovi kazit dovolenou? On nic neudělala, a stresu a sklamání si užije dost i později. Koneckonců proč bych já si měla kazit dovolenou? 4 roky jsem nikdy nebyla, na všechno jsme si ušetřila, a zaplatila, tak proč bych to měla kvůli jednomu chlapovi vyhodit jen tak do vzduchu? Nebudeme na lodi sami, budou tam další 4 lidi, tak si to užiju po svém a se synem.
Budeš se divit, ale hraju v ochotnickém spolku, takže " hraní" ovládám. 🙂

sopkape
23. sep 2013

@ellise a možno sa manžel znova do teba zamiluje🙂 prajem ti, lebo ti na tom velmi záleží, isto by som šla na dovolenku aj s manželom, možno tam bude lahšie si o tom pohovorit a dohodnete sa konečne, vieš nie sterotypné prostredie, obaja uvolnení, tak si to uži, ked aj naposledy, ale uži 😉

katy31
23. sep 2013

@sopkape čudovala by si sa, aké bizardné príbehy dokáže život napísať.... a človek, ktorý je raz na dne sa o chvíľku vie zdvihnúť a vrátiť všetky facky...

adamuska
autor
23. sep 2013

@ellise inak keď sa u nás prevaila nevera, hneď na druhý deň sme išli na dovolenku. Doteraz hovorí, že keby sme neišli na tú dovolenku, už by som tu nebolo, doma by som to nezvládla psychicky. Doma som v prvotnom šoku nakričila a urobila scénu, potom celú noc prepakala a ráno sme išli na dovolenku. Samozrejme ani ja som deťom nechcela brať zážitok z dovolenky preto sme išli napriek tomu všetkému všetci.
A tam sme si to keď sa dalo bez detí, pekne /teda aspoň niečo/ vysvetlili. Normálka sme si to tam užili. Ja som tak veci tak inak brala, niečo v sebe sa mi rozvietilo a vnímala som to nejak v tretej osobe to čo sa stalo.... neviem to opísať.
Tak aj tebe hovorím, choď s kludným svedomím. Ale jeho by som sa aj tak v kľude opýtala na tú sms. Však na čo sa budeš zbytočne nervačiť a ničiť zdravie, možno je to úplne inak. A keď tam budete, budete to brať tak inak, hádam sa ľady pohnú dopredu ako napísala @sopkape...
držím palce, peknú dovolenku!

adamuska
autor
23. sep 2013

@ella555 nechcem sa opakovať, ale prečítaj si čo som písala sopkape na stre. 18 predposledný príspevok o tom že mi napísal 3 výstižné vety.... chcela som to aj tebe adresovať. Čo si myslíš? Ja čakám na stretnutie s tou psychologičkou, chcem sa jej opýtať na to jeho správanie či klame, či ona z toho niečo vydedukuje. Asi s tým ešte nie je totálne stotožnený, že som prišla na bútlavú vrbu, chúďa. Aj on aj ona... stále nejaké dozvuky. A keď mu prídem na to, že zase niečo píšu, tak mám od neho napísané, že nie nepísal a nie nebude vypisovať, na súde dobrý argument,....
už sa na tom zabávam, ach jaj....

adri266
23. sep 2013

@ellise ja si tiez myslim, ze by si na dovolenka mala ist. Ale asi by som na Tvojom mieste s nim nespala, kym by sa vsetko neporiesilo. Ved hoc by ste sa v buducnosti rozviedli, stale ostava otcom Tvojich deti a napriek tomu, aka si teraz sklamana, znicena a zhrozena, bolo by dobre, ak by ste kvoli detom urdziavali vztah v ramci normy...ved kolki ludia su po rozvode priatelmi...

adri266
23. sep 2013

@adamuska kazdy clovek sa s takouto situaciu vysporiadava inak. Manzela poznas...ak mal stresy, problemy v rodine, mlcal o tom, alebo to s TEbou preberal? Lebo na jednej strane chapem, preco mlci...ak budete ticho, akoby sa to ani nestalo... 😒 na druhej strane by mal chapat Tvoje potreby - pocut ospravedlnenie a pocut cely pribeh...ja dufam, ze psychologicka to s vami poriesi. A idete cez urad prace alebo k platenej psychologicke, ze to tak dlho trva?

ella555
23. sep 2013

@adamuska Ja mam pocit, ale je to len pocit, ze bud ti uplne nedoveruje, t.j. ze sa boji toho co by si sa mohla dozvediet a ako by si na to reagovala, ze by to pripadne ohrozilo vas vztah a preto nechce o nicom hovorit, zaroven sa asi citi pri takom rozhovore zle, teda ako previnilec a asi by rad aj on zabudol, resp. nerad jatri rany.
A je aj moznost, ze klame a stale s to nema v sebe uzavrete.
Ja mam chlapa, co radsej nic nepovie, aby nedostal vynadane. A ja niekedy neviem co s tym, nejde mu o podstatu, ale o to aby som mu nevynadala, ja sa pri tom citim ako ta najhorsia potvora, co len nadava. Tak mozno je aj ten tvoj taky.

adamuska
autor
23. sep 2013

@adri266 ja sa nemôžem dočkať toho sedenia, ideme cez úrad, trvá dlho, vtedy sme mali dvojhodinové stretko, psychologička bola mimo asi dovolenka alebo marod. On je tvrdý oriešok aj ona mu povedala, ide to z neho ako z chlpatej deky. O problémoch doma sa on nevie baviť, iba odúvať. Ale teraz už zmenil prístup, je o niečo ústretovejší a viac ma chápe. Bodaj by nie, ide mu o kožu, o existenciu so mnou, s deťmi. O práci mi povie, ale možno len to čo on chce. Tak uvidíme 😉
Ja chodím k súkromnej a tá povedala, že nech skúsime pár stretnutíu u tej z úradu a uvidí sa či vyhovuje. A jemu sadla tá štátna. Tak by bola hlúposť meniť. ..

adamuska
autor
23. sep 2013

@ella555 no ty mi čítaš myslienky, aj ja si myslím, že ma nechce viac raniť, preto mi nič nehovorí. Ale opak je v tomto prípade pravdou. A keď klame, hovorím si, že pravda vždy vyjde najavo. Určite to nenechám tak, u psychologičky to chcem rozobrať.

sopkape
23. sep 2013

@katy31 bohužial osobne poznám 4 týrané ženy a ver mi, že na nich musel ,,pracovat,, celý tím ludí, aby vedeli zahnat strach lebo týranie netrvá chvílu oni sú presvedčené o tom, že sú zlé, chod na hocijaké stránky, pozri si relácie v tv s týranou ženou, ani jedna toto nedokázala, dokázala ujst a začat od znova a potom sa postavila chlapovi, nikdy to nebolo naopak, nikdy... ☹

sopkape
23. sep 2013

@adamuska presne ako povedala ella55 aj mne sa môj bál odporovat, aby sme sa nehádali... chyba, velká chyba
on k nej niečo ešte cíti, istotne, ale rozhodol sa byt s tebou, preto mu nepátraj, nerob nič, ničíš tým seba, aj ked ti plne rozumiem ako je to tažké, skús mu ty dokázat aká si užasná a ako ti tá sliepka nesiaha ani po päty, tým že budeme sliedit...nič nedosiahneme nič, len dokážeme neverníkovi ako nám na nom záleží a aké sme nuly...
môj si to asi uvedomil, ale prizvukujem to asi, ja isototu v sebe necítim to istotne nie, je to teraz o niečo lahšie, ale ruku by som zanho isto nedala, ale je tu a snaží sa, polož si otázku keby si zistila že s nou ešte je, opustila by si ho? aj po tomto ako je to teraz doma? chceš naozaj to? nechaj mu čas, ja viem ako to bolí nesmierne a oni o tom nemajú ani tušenia, ale nechaj to tak, si slobodný človek, tak načo sa ponižovat nedôverou? ved potom by si ty bola nasmiech, že si s človekom, ktoremu absolutne nedôveruješ, lebo ak niečo aj zistíš, v žiadnom prípade mu to nedávaj na vedomie a to asi nejde...mne povedal, že sa mi bál povedat pravdu, lebo si myslel, že za ním zavriem dvere a v živote ho neuvidím, nemyslím si, že spolu nemali sex, nehnevaj sa na mna, možno teraz hovorí za mna moja zlá skusenost, ale 8 mesiacov by si asi len nepísali, tam je základom obrovská vášen... vždy, potom to prerastá, to je chlap, iba vtedy dokážu zahodit to čo majú doma a tohto sa možno bojí, že ti klamal a dalšie klamstvo by si už nezniesla a viem, že psycholog je dobrý, ale myslíš, že cudziemu človeku povie čo tebe nedokáže? nemyslím, treba sa rozprávat s ním, aj každý večer, ja som donho tak hustila 😀 že asi aby mal už konečne pokoj, povedal mi všetko, ktovie...

kajacz
23. sep 2013

@ellise súhlasím s adri266, určite by som dovolenku nerušila a venovala by som sa tam synovi...to je moja nočná mora už 9mesiacov, že niečo objavím...ten moj si dotyčnú vymazal z telefonu, ale stihla som si napísať jej číslo...takže viem, keby mu napísala...myslím, že už to majú spolu naozaj vyriešené, svoj mobil si vobec nestráží, nedáva ho do tichého režimu, necháva ho tam, kde predtým...ked mu príde sms, tak mi ukazuje, kto mu píše a tak...chová sa veľmi transparentne a som mu za to vďačná...

kajacz
23. sep 2013

@adamuska najčastejšia psychologická rada je urobiť HRUBÚ čiaru...tiež som chcela všetko vedieť dopodrobna, tiež mi povedal, len čo chcel on...tiež som vkuse otravovala otázkami, rýpala, až jeden večer sa naštval a ukázal mi maily, ktoré si písali...dokonca u toho rozbil obrazovku na notebooku 😝 povedal, že je to naposledy čo sa na tuto temu bavíme...a odvtedy sa o tom nerozprávame a je to fakt lepšie...jasné, že niekedy mi nejaká dvojzmyselná poznámka unikne, ale je to čoraz menej...naozaj čas všetko vylieči, možno že nie úplne ale minimálne otupí tu bolesť

zuriva
23. sep 2013

@adamuska vies, aj moj bol taky, ked som prisla na to, ze kazdy den stravil niekolko hodin na pokeci...on to vsetko zo zaciatku zlahcoval, o nic neslo, na moje otazky neodpovedal...az ked som sa do toho vrtala a hladala a hladala a nepostavila ho pred hotovu vec, nechcel o tom rozpravat, klamal, zatajoval... 😔 😔 😔 Kym som mu vsetko nedala cierne na bielom, t.j. vytlacene na papieri... teraz, ked sme v takom rezime, ze ja som mu akoze odpustila a som ochotna pracovat na vztahu, vidim na nom, ze sa snazi a olutoval to velmi...takisto sa vyjadril, ze je rad, ze som na to prisla, ze to nedoslo az k fyzickej nevere /co on popiera, ze sa stalo, ja som na to dokaz nenasla, ale myslim si v kutiku duse, ze to spravil.../ t...ja som mu vysvetlila, ze pre pokoj mojej duse chcem vediet VSETKO, preco, ako kedy, s kym...na co mu to bolo dobre, co z toho mal, ci sa poucil, ci na nas myslel, ci bral do uvahy, ze riskuje zivot so svojou dcerou, atd...a takisto nam to odobrila psychologicka, vysvetlila mu to /boli sme aj individualne/, preco je dolezite o tom so mnou rozpravat...ale vsetko mi povedal az vtedy, kym som mu nedala ten dokaz...co ma strasne mrzi, lebo keby mi to hned povedal na zaciatku, co vsetko spravil a robil, mohla by som mu /mozno/ este verit. Ale tym, ze on nieco povedal, a ja som zistila, ze klamal, a znovu a znovu, znicil moju doveru v neho...

a preto si myslim, ze by bolo dolezite u vas dosiahnut to, aby sa manzel k vsetkemu priznal, ze Ti vsetko povie od A po Z... a tiez je mu potrebne povedat, ze ak Ti este bude klamat, a prides na to, uz u Teba nebude mat sancu...

zuriva
23. sep 2013

@kajacz nesuhlasim, ze je potrebne urobit hrubu ciaru, precitala som o tom vela knih a nie vsetci psychologovia s tym suhlasia...je to vzdy individualne...pretoze ak Teba, podvedenu, nutia ist do pozicie, ze vsak sa nic nestalo, MUSIS mu odpustit a nepytat sa, trapis samu seba. A tiez si myslim, ze tym, ze to musi povedat pred Tebou, pred psychologickou, ze to verejne prizna, moze ho to viac mrziet a moze sa viac za to svoje chovanie hanbit. POdla mna je najlepsie zacat znovu s cistym stitom...vycistit ten stol, na ktory on nasr *** 😎

kajacz
23. sep 2013

@zuriva Moj manžel sa mi priznal, zodpovedal mi otázky, ospravednil sa mi a poďakoval mi za šancu presvedčit ma...a naozaj sa veľmi snaží...ja sa veĺmi snažím mu aspon odpustit, ked už sa nedá zabudnuť...mám mu to znova a znova pripomínať? a aj sebe? aj teraz ma napadajú ďalšie a ďalšie otázky, ale snažím sa ich potlačiť a staviam na tom, ako sa chová...
Ja zase verím svojmu manželovi, že jeho nevera zostala vo virtuálnej rovine...podla mailov, čo mi dal prečítať

ella555
23. sep 2013

Ja som tiez potrebovala zodpovedat vsetky otazky, inak ma to tyralo, patrala, sledovala, namyslala si este horsie ako to bolo. Ked som uz vsetko vedela, proste som sa s tym vyrovnala a mohla som urobit hrubu ciaru.