Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@moonlight1210 Ukončila som kontakt. Akýkoľvek. A neodnovim ho. A uprimne poviem, že neviem ako ten ohľad brat? Neodčiním to a vnutorne ho lubim stale. Tak asi vnutorne ten ohlad neberiem.
@natali1165 neviem či by som chcela byť klamanou manželkou v tom ohľade že môj manžel má niekde dieťa. Ja osobne by som to chcela vedieť aby som dostala šancu sa rozhodnut čo ďalej .
@victory1 mas pravdu... neda sa zmenit osobnost... iba na cas vyhoviet, prisposobit... ale to vzdy aj tak praskne....
odsunut deti a venovat sa muzovi? v principe je blbost, ak toto vobec od teba otec tych deti vyzaduje. On by to predsa mal chapat najlepsie a nie trestat zenu zato.
@natali1165 ohlad si mala brat vtedy. teraz len places nad rozliatym mliekom.
uz to nevratis.
@maminuska tiez by som to chcela vediet.
takto je to stale casovana bomba, ktora raz vybuchne.
@natali1165 pises ze ti klope na dvere a odmietas ho. A zaroven pises ze dceru odmietol a to mu neodpustis. Ako to teda je?
Ked zena chnapne po zenatom, tak ma nejake problemy, nevyrieseny vztah s otcom, matkou, resp.hlavne so sebou. Ale ma nieco v detstve. Je to jednoduchsie, mat zenateho. Ries si to. Lebo sa ti to stane znova. A znova. Este hormony a nespokojnost so sebou tam moze byt, ale to sa tiez riesi tam kde to pali, naco zakladat ine ohne
@kveta si trošku vedľa, ale nevadí... beriem to ako to, že veľmi trpíš... závery, ktoré si si vyvodila sú hrozne, ale hrozne mylné... ja nesúperim o manžela... bránim si to, čo mi je najvzácnejšie.. moje dieťa... A nazvi ma ako chceš, ja sa tak necítim a ani nikdy nebudem... v tomto vzťahu sa cítim zle len pre jednu jedinú vec a nie je to zrovna to, že som sa zamilovala do ženatého...
pT@natali1165 ale ja ti hovorim co su pre mna take zeny, moj muz nie je v nicom vynimka nie je ubohy chudacik, asi by som nepisala ako sa z toho dostat, ale ty si za nestastie rovnako zodpovedna a ty si a toho otca vybrala malej preco je hajzel, ze nie je s vami ale doma? Ze ma dalsiu ved si o jeho bokovkach vedela to si si myslela ze ty budes vynimka?
@natali1165 nemáš sa prečo cítiť hrozne... urobila si to, čo Ti kázalo srdce... venuj sa svojej dcére a nahraď jej aj toho nehodného otca... Ďakujem za podporu, ja tieto ženy chápem... aj pre mňa je k.. a š... manželka nášho tatika a moje dôvody poznáš...sú to proste emócie, ktoré neovplyvníš a ktoré získavaš na základe osobných skúseností... Keď naše deti vyrastú, samé si utvoria názor a ver tomu, že si budú viac vážiť matky ako svojich nehodných otcov... 😉
@sissmiss zaujimavy postreh
@natali1165 ze klope na dvere a chodi za nou,ale neotvori mu ..a dieta mu neodopiera a on zaujem o dieta nejavy.... 😕
@natali1165 v kutku duse si musela verit a dufat ,ze on kvoli tebe a dietatu nakoniec odide od svojej rodiny a deti...co ak by to urobil teraz? brala by si to zasa ako chybu,alebo by si sa chopila sance???
@aurorag Ano ohlad som mala bat vtedy.. Mrzi ma to.. Dala som im pokoj.
@sissmiss On tu prisiel vecer o 21:30, kedy uz malicka spi... Povedal, že sa k malickej neprizna, lebo sa boji, reakcii okolia a nevie co by bolo doma. A malicka ho zacina vnimat, ma cez rok.. Mohol by tu mozno za nou chodit, ale nie je to fer voci nikomu. A neviem preco si myslim, ze kvoli nej tu nechodil. Uz je to jedno, dakujem Vam za nazory, mrzi ma, ze som sa do tejto temy vplietla. Uz sem nebudem pisat, citat budem dalej, nakolko aj to mi pomohlo. Pekny den
@p.j.jacky nie, neobnovim kontak. Majte sa krasne.
@p.j.jacky precitaj si moje prispevky kde v nich som pisala ze muz je chudak rozhodne si to nemyslim, len dotycnej vysvetlujem ze take ako ona neveru nazyvaju chybou a jediny vinny je chlap ona chudatko sa zalubila vef to jej nik neberie ale pri cinoch je aj rozum to teraz ju osvietilo, teraz sa zrazu vyhybaju kurevnikom lebo oni su sladke panny co nic neurobili
Su urazene ze su kurvy? Ktovie akoby dalej roztahovali nohy keby ti chlapi zostali s nimi?
Joooj, laska laska. Furt ta laska. Vy ste nemali ani zaklady psychologie? To je eroticke ocarenie, nie laska. Tomu sa neda vyhnut, pride, odide. Laska je ucta, dovera, zaujem. A hlavne to je to co zostava (alebo nie) ked to eroticke ocarenie vyprcha. Laska je rozhodnutie lubit, vazit si, pomahat, ctit... Keby ste katy a natali pomenovavali veci pravymi menami, mozno by to bolo jednoduchsie. Pre vas myslim.
Zaroven dodavam, kto som aby som sudil. A to nemyslim len preto ze sa mozem raz ocitnut v tej kozi, vobec nie. Kazdy ma svoj kriz, svoju cestu, riesi svoj zivot. Ale ociernovanim toho druheho belsi nebudeme. Kazdy keby sa zameral viac na seba tak by bolo lepsie.
@natali1165 Rozmyslala si aj co ti to cele dalo? Naco ti bola taka lekcia? Preco si si zvolila tu cestu? Preco si si takymto sposobom ublizila?
@katy31
@natali1165 tak moje drahe hladte si navzajom svoje ega, ake ste nevinne to my sliepky sme dkvolili aby nasi chlapi utieklik vam ved aj za to sme vinne....
A milenky tu pisali ze ma byt chlap postavit sa svojej zene nic zle na milenku nepovedat, ale ani jedna sa nezachovala cestne nesla za manzelkou s tym ze sa jej ospravedlni, podla nich nema za co....
Ked sme pri tom ospravelnovani sa.. Tiez cakate, ze sa milenka jedneho dna ospravedlni? Ja doslova nechapem, ze to este nespravila. Vie, ze sme sa kvoli nej rozvadzali. Vie, ze sme zase spolu.. Ze nebyt nej, ziaden rozvod by nebol.. A aj tak nenapise ani len email.
A mozno si poviete ze som zarpknuta, ano som lebo nechapem ako si mozme tak ublizovat my zeny, rozbit zivot druhej ktoru velakrat osobne poznate ved ked je tolkonevernych muzov musi byt aj zien, kde je moralka a charakter nechate sa ivladat pudmi a nazyvate ich laskou? Pytala som sa muza preco, tak preco ste to urobili vy? Ako ste mohli v noci spat?
@katy31 a v com som bola vinna ja? V tom ze ma muz po porode utvrdzoval v tom ze ma miluje a je vdacny ze som nesla na potrat a teraz mi povie ze ma nenavidi? V tom ze som sa 24 h denne starala o 3 deti, cvicila vojtovku s dvoma, syn vkuse atb, teraz dalsie testy na leukemiu, a starsi syn lrvak? Do toho fin.problemi... tak v com som urobila chybuu? Inac som cez vikend znova vsetko prehodnotila a neviem ci chcem byt s takym clovekom lenze nemsam na vyber a musim, keby ste ma poznali vedeli by ste preci....
@sopkape to nezvladol tvoj muz, nie ty! vybral si lahsiu cestu. namiesto pomoci manzelke si nasiel niekoho, pre koho bol novy, zaujimavy..... atd. presne ako pise @sissmiss , eroticke ocarenie uz davno prec, to co zostalo malo byt laska... a do toho pride niekto ochotny.... hups!!! ved ona sa len zalubila!

@natali1165 nebolo to ironicky