icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

mirat
25. sep 2013

@p.j.jacky - bez urážky ale tvoj mm sa správa ako malí puberťák 🙄 že má právo na vlastné súkromie? 😀 no nemá 😎 partneri by si mali všetko hovoriť a nemali by mať pred sebou žiadne tajomstvá.takže by si mu mala dať ultimátu 😵 pretože evidentne pred tebou niečo skrýva.

adamuska
autor
25. sep 2013

@adri266 máme zásady a tie nikdy neprekročíme resp. neporušíme. Ale niekedy sa fakt nedá. Napr. že neprejdeš na červenú a vieš že mne sa to včera stalo ale nie mojou vinou, ten predomnou dával prednosť pritom nemal a mna zabrzdil na prechode som zostala stáť a bum červená. Keby prešiel on v pohode bez zastavenie, prejdem v pohode aj ja a červenú nestihnem. Takže tak je to aj v živote...A pritom mám zásady a tá nevera ma v tom tiež uistila, že nie je predsa všetko čierno-biele. Môj mal tiež zásady a aj má, ale.... porušil ani nevie ako.

adamuska
autor
25. sep 2013

@sopkape ešte som nepočula aby sa milenka ospravedlnila manželke. No keby tá dotyčná došla za mnou, juuuj by som ju asi rozdrapila v zuboch.

adamuska
autor
25. sep 2013

@p.j.jacky sú to somári a ano dobrý manipulátori, aj ten tvoj aj moj, hrajú na nás psychologickú hru, a totálne neúprimnú, naťahuje ma, necháva v neistote. Je dobrý herec. A keď sa ho pýtam, tak vybuchne že je ako na výsluchu a mala som ísť za policajtku, že mi to ide. Ja mám podobné pocity ako máš ty. Aj mne sa zdá, aj keď on to nepriznal, že ju chudinku ľutuje, pritom ona má doma chlapa a deti. A ten kontakt tiež nejako doteraz nechápal, že prečo by sa jej mal vystríhať. Teraz sa mi konečne zveril, že sa jej v práci vyhýba a teda sa nevidia a nepíšu si.
Koľko krát ste boli v MP. A vieš že aj ja som mala pocit, že mi povie, že tá psychologička mi dávala zapravdu. Tak som zvedavá, čo mi povie po stretnutí. Inak ma prekvapuje, že ten tvoj si od tých stretnutí nezobral nič k srdcu. Alebo je to ješitnosť, nevie si priznať, že všetko sa to udialo pre jeho hlúpost. Aj môj je podobný.
Môžem sa spýtať koľko a ako staré sú deti.? Aký cit k nemu cítiš?
Držím palce

kajacz
25. sep 2013

Ja som tiež určitú dobu strašně potrebovala počuť od nej, že ju to mrzí vzhľadom ku mne a k jej vlastnému manželovi...aj svojho manžela som nútila ospravedlniť sa jej manželovi...neurobili to dodnes hrdinovia 😠 Po určitom čase mi to už bolo jedno...

zuriva
25. sep 2013

@sissmiss suhlasim s Tvojim nazorom, ale zial, vacsina nevier sa odohra, hoci chlapovi doma nic nechyba. Pripadne, ak je tam problem, neriesi ho s manzelkou /ktora o tom ani nevie/, ale hlada si utechu, butlavu vrbu inde...mne sa tu pacilo, ako ktosi napisal, ze manzelka je stale ta najhorsia osoba v tom trojuholniku. Pretoze manzel na nu kyda, hoci casto su to nezmysly a vymysly, milenka na nu kyda, hoci ju nepozna, ale veri tomu svojmu milencovi, a ked manzelka pride na neveru, prichadza panika, stres, sklamanie, a zrazu chce rozvod ci vysvetlenie, zase je ona ta najhorsia, lebo nedrzi jazyk za zubami, nedokaze pochopit, ze slo *len* o chybu... 😖 😖 😖
@ella555 ze manzelia lutuju manzelky, je bezna vec...treba brat do uvahy, ze milenka mu uz patri do zivota, ze casto ich nespaja len sex, ale tie rozhovory, ako sa polutuju, atd...preto vzdy trva nejaky cas, kym sa chlap odputa...vyborne to zhodnotila @p.j.jacky
@p.j.jacky tak Ty to mas sakra tazke ☹ ked som to tu citala, rozmyslala som, co Ti poradit. Lebo ak je ochota z oboch stran vo vztahu pokracovat, ak je ochotny manzel opustit milenku, ospravedlnil sa, vzal to ako svoje osobne zlyhanie, slubil, ze to uz nespravi, tak budiz...ta sanca na napravu tam je. Ale ten Tvoj je nejaky cudny 🙄 Vobec si Ta nezasluzi a mylsim, ze si mu dala uz niekolko sanci, ktore on nevyuzil...mozno by vam pomohlo by na nejaky cas od seba. spominas rozvod, asi by som na Tvojom mieste uvazovala o tom, aby ste sa na pol roka, rok odlucili a potom by si videla, ci sa zmenil, ci nie...lebo to, ze meni verzie, ze klame, ze sa mu nepacilo, co vravela psychologicka... 🙄 to velmi nevyzera na napravu...A pomaha Ti vobec doma? Aky vztah ma k detom? Ako berie Teba? Dokazes si predstavit zivot bez neho? Zvladnes to? myslim financne, psychicky, atd...

p.j.jacky
25. sep 2013

@mirat ano tak sa chova,vystihla si to! A ked mu to poviem,tak na vine som ja.Lebo on nech urobi cokolvek vsetko je zle!Kedysi rok a pol naspat nez mal kurvu,tak sme vedeli vsetky svoja hesla a pristupy,ale co sa od nej vratil,tak ma vsetko zaheslovane.Ma svoj ucet,kde mu chodi vyplata a je to jeho vyplata lebo on maka.Nemam pristup k peniazom.Ja si hospodarim s RP a ked nevyjdem stym,musim od neho pytat.On nadava ze utracam!Ale zrat chce 😠
@adamuska mame 2rocnu dcerku o ktoru sme sa snazili 6,5 roka.Malej sa venuje. A co k nemu citim?lasku ,ale aj nenavist a zlost zato ako sa sprava.On chce mat kamosov,chodit na zurky a aby ho manzelka vzdy cakala usmevava a nadsena ze sa po 3ch dnoch vrati domov!stretnuti sme mali v MP 3,potom mala ochorela,bola som snou v nemocnici a nakoniec v hadke mi vykrical ze naco tam chodit ked ona mi drzi stranu! Takze som vydedukovala ze on si stych sedeni nic neberie! Tak naco v tom pokracovat.
@zuriva on to snimi skoncil.Ze nic.Len sem tam si napisu ako sa ma a bla bla bla.Tato z tohto leta je od nas,byva nedaleko,takze tam neviem ako to je..netusim...
doma celkom pomaha,niekedy viac niekedy menej.Malej sa venuje,ale tiez tam su urcite otazniky.A ako berie mna? ako zlu,namachurenu,nevdacnu zensku,ktora vsetkym naokolo ublizuje! Tak ma berie.dokazem si bez neho dokazat zivot,zila som tak necely polrok,ked bol vlani od nas prec.Financne je to horsie,je hypo na byt a som na RP,za pol roka idem do prace,ale na vyplatenie nemam...rozvod je za 14 dni a budem bojovat o vsetko....psychycky? nic moc,ale nic ine mi neostava....

sissmiss
25. sep 2013

@p.j.jacky u vas mi to pripada ze ty od neho chces nieco aby si sa mohla rozhodnut ci zostat ci odist a on ti to nechce dat. Tvrdohlavo drzi vsetko aby rozhodoval on o tom ci on odide alebo zostane. Snazi sa ta drzat v neistote a chce mat navrch. Ty od neho pozadujes nech vylozi karty a to je prave to co on nechce. Nechce stratit tu silu ktoru mu to dava. Ked si uvedomis ze nezalezi na nom ako sa on rozhodne ale na tebe ako to vezmes, tak mas vyhrane.

sissmiss
25. sep 2013

@p.j.jacky to je to, ze ako to vezmes, ako sa k tomu ty postavis, ak sa ty rozhodnes ze s nim chces byt, ze ho lubis takeho aky je, lubit ho mozes aj ked spolu zit nebudete. Ale mozes sa aj rozhodnut ze ho pustas, ze ides dalej, ze uzavries tu kapitolu, ze to ze si bude bravat malu budes brat ako svoje plus a vyhodu, ze to ze budes mat klud od jeho polopravd je dobre. Je to na tebe.
Toto je ta moja teoria, ze vacsina ludi a hlavne zien funguje na principe tych znamienok, plus minus. Muz spravi nieco co je vo vztahu k manzelke minus. Ak by to vyrovnal plusom, odprosenim, napravou, uz by bolo dost na manzelke ze co dalej s tym spravi. Ak je vsak nahnevany, urazeny, ublizeny on, teda robi dalsie minus, je to paradox ktory akoby nutil manzelku samu robit ten plus, dorovnavat ten uplny rozvrat. Tym ze nedavaju odpoved na otazky a pochybnosti stale zivia, davaju cierneho petra do ruk manzelke, nech sa ona snazi a nech sa ona trapi. Mala som takeho paradoxneho znamienkara, ked nedodrzal dohodu a dosiel po par dnoch, tak sa spraval hnusne, bol neprijemny. Bolo to paradoxne a nevedela som ako z toho von. Citovo ma vydieral, apeloval na take pohnutky ako lutost. Az ked som si uvedomila ze mnou manipuluje a nenechala som sa, tak som z toho dokazala vyst von. A ked som uz bola vonku uvedomila som si ze on ma nedrzal aj ked som sa citila vo vazeni. Drzala som sa tam sama. Ako ta opica drzi pomaranc vnutri debnicky a nevie odist...lebo pomaranc nepusti aj ked sa k nemu dostat nevie. A tak je v pasci, v ktorej sa drzi sama.

kajacz
25. sep 2013

@p.j.jacky niekto tu niekde písal, že žena ktorá zostala s manželom po nevere sa cítí ako na lodi...loď je po prevalení v poriadnej búrke, že sa ti chce zvracať alebo si myslíš, že sa utopíš... postupom času sa voda trochu skľudní, ale už nikdy nie je úplně kľudná...k tomu vezmeš na tú loď piráta-manžela, ale vždy si v strehu, či ťa neprehodí cez palubu...u Tvojho muža by som sa bála, aby mi ten pirát rovno nepodrezal krk... 😕

p.j.jacky
25. sep 2013

@sissmiss dakujem,vela krat si mi uz poradila a vazim si toho.a mas vo vsetkom pravdu co si mi teraz napisala.Najhorsie je ze ked ja poviem dost,zacnem si zit podla seba,bez ohladu na neho,on pride chce byt v mojom zivote.A ja zasa povolim,zasa dam sancu...neviem ako sa od neho odputat,oslobodit seba!
@kajacz no ved toto.Ja si vsetko uvedomujem,ale srdce ma nechce pustit...rozum? utekat ako sa len da....

adamuska
autor
25. sep 2013

@p.j.jacky to je sila ako sa správa. A koľko má rokov?
Čo sa za mladi nevybúril a teraz to doháňa? Nebolo to narodenie dieťaťa nejakým spúšťačom toho všetkého? Však keď ste vyše 6 rokov na dieťati pracovali a nedarilo sa, tak to s tebou vydržal. Potom prišla rola otca a bum všetko sa uňho zmenilo. Mala by si dokopal nech chodí sám so sebou na terapie. A ja na tvojom mieste by som trvala nech ďalej navštevujete aj MP. Nechápem akoťa až tak negativne môže brať. T ti on povedal, alebo to bolo pri hádkach. Lebo pri tých sa povie aj to, čo pravda nie je.
súhlasím s @kajacz @sissmiss a asi by som utekala aj ja...

kveta
25. sep 2013

@p.j.jacky Neopakuje on vzor svojho otca?

p.j.jacky
25. sep 2013

Baby teraz som tu mala koliznu,hadka ako svina,chce striedavku a bude bojovat o dceru.chce ma potopit....robil zo seba svatuska ako on sa stara,vari a keci,je mi zneho az zle!!!

adrianas1
25. sep 2013

@adamuska ahoj moja . Tak ja si takymito vecami presla jooooj. ( 4 frajerka za 9 rokov manzelstva !!!) Teraz naposledy mal manzel frajerku 7 mesiacov trvalo to ako som otehotnela lebo sme mali zakazane spolu spavat a ked som sa to dozvedela tak som na druhy den uz lezala v nemocnici a o 5 dni uz bola mala na svete aby som dokoncila 36 tt aby mala bola v poriatku a mne sa tiez zhorsil zdravotny stav . Cele tehu som bola na rizikovom a zaciatkom 33 tt mi zacala odchadzat pecen a ked sa toto vsetko udialo tak do toho zacali odchadzat aj oblicky a praskla mi placenta co som sa tak rozculila . Nrchcela som sa vratit ani domov ale predca som sa vratila a dala som mu poslednu sancu kedze sme dorobili dom a mame pozicku a 8 rokov sme sa snazili o babo . Momentalne zijeme tak ze zijeme cokolvek spravi tak ma smolu lebo vzdy zodvihnem prst a upozornim ho co vyskakuje . Takze sekaaaaa dobrotu . No ale neviem do kedy 😀 . A neodisla som preto lebo mi je pri nom dobre mam vsetko co chcem a na co si pomyslim 🙂 a hlavne koli domu lebo vsetko som vybavila ja a on prisiel vzdy do hotoveho kedze robi mimo sr . A je tam aj mala . Furt mam pred ocami tie sms ale taka je doba pohuzial

p.j.jacky
25. sep 2013

@adamuska ano zlom nastal ked som otehotnela...on zacal na nete vyhladavat baby,nasiel si aj tu milenku tam.Bolo to od mojho 3 mesiaca tehotenstva.A doteraz sa nevie zmestit do koze,ale co dnes predviedol ujistil ma ze to naozaj laska nieje a som naozaj jedna blba naivna baba ☹
kolizna navrhovala MP,aspon kvoli malej,odmietol to! Ja som povedala ze ochotna som.
ziada striedavku kazdy druhy den aby bola u neho.Ale ze to moze byt tyzden u neho a tyzden u mna,ze to nieje tak ako on vidi,ze sa mu to hodi!
@kveta je to uz jedno,co predviedol pred chvilou....skoncila som!!!

adamuska
autor
25. sep 2013

@p.j.jacky tak už u vás fakt nejde o fazulky. Inak stredačku pre dvojročné dieťa? A kto sa bude o malú starať keď on bude pri frajerke, na žúrke? Aj keby ste to tak dotiahli, budeš ju mať stále. Kamoška má tak u seba 7 r. dcéru, a pritom majú streidavú. Jej to nestíha sa o ňu starať, chlapi si to ľahko predstavujú. A máš naňho dôkazy o neverách atď, treba to vytiahnuť aj tie jeho žúry....
Otvorili sa ti teraz oči, neplač on za to nestojí!!!

adamuska
autor
25. sep 2013

@adrianas1 tak dlho si čakala na bábo s takým neverníkom?! Toľko si si toho s ním preskákala a napriek tomu si sa nebála mať aj dieťa? Ja viem že túžba po dieťati je veľmi silná. A akého typu boli tie jeho nevery? Tvoj patrí k tým notorickým neverníkom.

ella555
25. sep 2013

@p.j.jacky Zacni mysliet na seba, uz nanho neber ziadne ohlady. V tvojom pripade je to uz o pude sebazachovy zbavit sa takeho chlapa. A s tou striedavkou si tiez myslim, ze si to lahko predstavuje, resp. ze nema ponatia, co je to starostlivost o dieta.

p.j.jacky
25. sep 2013

@adamuska to co hovoril koliznej,tak som fakt nechapala...on to ma dobre premyslene!!!
@ella555 musim mysliet na malu hlavne...

sissmiss
25. sep 2013

@p.j.jacky
Tiez si myslim ze nema ponatia co to znamena striedava starostlivost. Zajdi za tou koliznou k nej do prace a porozpravaj sa s nou ze co ti poradi, ked ho videla ako vystraja.

victory1
25. sep 2013

@ella555 @sissmiss to vysvetlila aj za mna, ako to bolo myslene...no... 😉

ella555
25. sep 2013

Inak je to paradox, ja som sa mojmu zase vyhrazala striedavkou, ze nech si nemysli, ze ja budem lietat z prace, pre deti , rozvoz na kruzky a vecer padat unavou a on si bude robit karieru a uzivat si s milenkou. On deti miluje, ale toto si nevedel predstavit, stihat pracu aj deti.

ella555
25. sep 2013

@p.j.jacky Mala bude stastna, ked ti budes stastna.

p.j.jacky
25. sep 2013

@sissmiss mam z tej koliznej zmiesane pocity. povedala ze na striedavku sa musia rodicia vediet dohodnut a to my dvaja nevieme,to sama uznala....ale vidno na mm,ze na rozvod sa dokonale pripravuje!

kveta
25. sep 2013

@p.j.jacky Co je MP?

adrianas1
25. sep 2013

@adamuska o tych prvych troch neviem vela viem ze tam boli stretavky a telefonaty a sms o tejto poslednej viem ze za nou aj chodil kym som ja spala spaval u nej a mne klamal ze je este v praci, kupoval darceky a viem ze tam bol aj bohuzial ten sex ! A teraz ma smolu ked nieco chce tak mu poviem nech ide za miskou ze ta mu da 😀 uz sa s nim neseriem mame dohodu ze najprv mi musi dokazat ze mu na nas zalezi a potom sa to mozno zmeni je to tazkectakto pisat 😒

ella555
25. sep 2013

@kveta Manzelska poradna

sissmiss
25. sep 2013

@p.j.jacky zmiesane ohladom coho? Kolizna haji zaujmy dietata, nie tvoje ani manzelove. Lebo obaja rozhnevani casto pouzivaju dieta ako zbran a pozeraju na to co vyhovuje im a nie dietatu. Napr.ak sa jeden z rodicov pekne o dieta stara, a dieta ho lubi, je v zaujme dietata aby sa stretavali. Aj ked druhy partner nechce. Takze zajdi za koliznou a skus, uvidis ake mas moznosti, ake on, skus hladat najlepsie riesenie pre dceru. Mozno to ze by si suhlasila so striedavkou tyzden a tyzden by bolo povazovane za nadstandardne vyjdenie v ustrety a to ze on nesuhlasi zase za vybavovanie si uctov cez dieta. Ved uvidis. On bude byvat u svojej matky? Ako daleko je jeho matka od skolky kam bude chodit mala?

adamuska
autor
25. sep 2013

@adrianas1 fuuu ha, prečítala si si celú túto diskusii čo a ako? Hádam ti to pomôže sa trochu zorientovať. Ak je teda snaha na obidvoch stranách treba to riešiť. Lebo stále si neičo pripomínať, ako ty to opisuješ, no neviem, asi sa chlapec nezdrží dlho.... Aj to oľutovať, ako ste postupovali?