icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

p.j.jacky
28. sep 2013

@mirat ano presne to som aj urobila...termin rozvodu sa uz blizi...

mirat
28. sep 2013

@p.j.jacky držím palce 🙂 a všetko dobré do života 😉

adri266
28. sep 2013

@p.j.jacky tak drzim prsty...a to osobitne byvanie sa neda poriesit? Lebo co vlastne *ziskas* tym, ze sa rozvedies, ale stale budete byvat spolu? Mate dohodntue, ako to bude s platenim, varenim,a td?

p.j.jacky
28. sep 2013

@mirat dakujem 😉

@adri266 dohodnute? snim? nechcel sa dohodnut na nicom.V byte bude dovtedy dokial ho nevyplatim!!!
co sa tyka malej,navrhovala som mu aj pred koliznou kazdy druhy viked( od 9- 18tej mi ju priniest domov na noc-to bola podmienka) 2x do tyzdna na 2 hodky si ju vziat.Odmietol aj ked kolizna povedala ze to je slusna ponuka a ma to prijat!

adri266
28. sep 2013

@p.j.jacky 😖 😖 😖 a neuvazovala si byt predat, docasne ist do podnajmu alebo si najst nejaky jednoizbovy byt? Lebo to budes mat velmi tazke 🙄 On vyzera, ze Ti bude robit riadne prieky...

p.j.jacky
28. sep 2013

@adri266 nie bytu sa nevzdam.Taky uz by som nezohnala.U nas byty na prenajom niesu a jednoizbovy byt na predaj uz vobec nie. Mam v plane vo february nastupit do prace.
Ak by sa stalo ze mm si najde frajerku,odide sam dobrovolne a rad...co myslim ze u neho dlho trvat nebude.

adri266
29. sep 2013

@p.j.jacky tak dufam, ze to tak bude, a prajem Ti to...ale treba fakt nejaku aspon ustnu dohodu spravit, ze sa ma vypratat v takej situacii, aby Ti potom narokom nerobil prieky, vodil si ju do bytu, atd...chlapi su jesitni 🙄 🙄 🙄 . A nechcem Ta vylakat, ale clovek pocuva pribehy, ked manzelia ostali spolu byvat po rozvode a hadky a bitky boli na dennom poriadku...A vies, ak on ma v hlave zakorenene, ze ho musis vyplatit, tak sa ho tak lahko nezbavis...ak si najde nejaku mladu, ci vydatu, nebude sa mat kam stahovat...

p.j.jacky
29. sep 2013

@adri266 ano viem,stym ratam,ak by bolo naozaj zle,pojdem k mame na cas.Kym zacnem makat a potom veznem uver a vyplatim ho.

ella555
29. sep 2013

@p.j.jacky Drzim palce, nech sa to co najskor vyriesi a ty mozes zacat novy, kludny a ja verim, ze aj stastnejsi zivot.

p.j.jacky
29. sep 2013

@ella555 dakujem,strasne sa bojim aby to dopadlo pre dcerku dobre,tak aby on co najmenej trpela.Niekedy si hovorim ze som mala vydrzat a ostat snim....ale...ale ...ale 😔

ella555
29. sep 2013

@p.j.jacky V tvojej situacii asi nie, nas vztah bol strasny, my sme sa len hadali( aj mojou vinou) a ver, ze na rozvod som vtedy myslela najviac(cakala som kym, mi skonci rodicovska dovolenka), to ako sme sa k sebe spravali, ja som sa bala, aby deti si nevzali z nasho vztahu prave to do zivota, ze mama s otcom sa neznasaju. A to bolo pred neverou. Starsie dieta to dost citilo, aj ked nic nehovorilo. My sme sa nastatie spamatali obaja. Ale u vas nefunguje ten vztah, nevyzera, ze manzel chce nieco zachranovat a davat do poriadku a ak by si mala zit v neustalom strese a strachu, dcerka by to citila, nebolo by to pre nu lepsie.

p.j.jacky
29. sep 2013

@ella555 ona to uz citi aj teraz,stale mi hovori aby som neisla prec a ze ma ma rada.Lebo mm chcel malu uspavat,tak som mu dala priestor...bohuzial mala to vnima ze som od nej odisla a vnoci sa budi ze niesom prinej. ☹
Ja som tiez urobila vela chyb,viem o nich aj som ich zmenila,ale mm chce byt v nasom vstahu nadriadeny,nie rovnocenny...chce si dokazovat ze jeho teoria,jeho cinny,jeho nazore su lepsie nez moje.

ella555
29. sep 2013

@p.j.jacky A on si nepripusta ziadny podiel viny na tom co sa stalo, nema vycitky, ze vas opustil, ze mal milenky, ze nebol dokonalym manzelom?

p.j.jacky
29. sep 2013

@ella555 chvilami mal,aj olutoval,aspon povedal ze ho to mrzi.ospravedlnil sa mi.Ale vzdy nakoniec skoncil tak,ze aj tak si za vsetko mozem sama.Na otazku preco mi stale ublizuje tym ako sa ku mne sprava,odpovie ze ja si sama ublizujem.
Da sa povedat ze tu prvu neveru som aj odpustila,ale neodpustila som mu to ze od nas odisiel,ze neukoncil vstah snou,ale somnou a nechal ma samu s 8mesacnym dietatom.

ella555
29. sep 2013

@p.j.jacky Toto by som asi ani ja nedokazala odpustit. Pre mna je to horsie ako samotna nevera a odpusta sa to ovela tazsie. Inak moj mm to nedokazal, preto som mu dokazala ja odpustit, ze aj napriek tomu ake sme mali problemy a ze mal milenku nas nevedel len tak hodit cez palubu a vykaslat sa na nas, aspon v tom nesklamal.

p.j.jacky
29. sep 2013

@ella555 u mna je najhorsie to,ze hladam u neho lasku ktora tam nieje.Mne staci nejake male gesto od neho a lietam vtom...

sissmiss
29. sep 2013

Vina sa skor dava milenke vtedy, ked si manzelka chce toho muza nechat, tak sa lahsie prijme naspat, ak sa jeho vina zmensi a ta cast sa hodi na milenku.

p.j.jacky
29. sep 2013

@sissmiss ano,je vela zien,co vsetku vinu hadzu na milenku a tym padom odpustia svojmu mm.Ja napriklad vinnim svojho mm,lebo on mne slubil vernost,on mal vediet co sposobi tym ked ma podvedie.Preto sa stym neviem ani zmierit!

sissmiss
29. sep 2013

@p.j.jacky to je jasne, ze to je tazke. Zmierit sa s niecim takym. Ale mam pocit ze u vas su ine problemy nez je nevera. Proste skor to co si pisala ze klamal a nasledne odmietal aj po priznani a ospravedlneni nejaku napravu, praveze sa to akoby zhorsilo unho. Inak, tu druhu milenku nemal pocas toho ako si ty mala tiez ten vztah? Lebo to by som potom neratala, boli ste od seba, to je taky medzicas

p.j.jacky
29. sep 2013

@sissmiss ano mas pravdu,on keby sa snazil a mal iny pristup ,bolo by to cele ine.
Ano bolo to vtom case,ale on ma "prosil" aby som nam dala sancu.A ja som to urobila.A potom som sa dozvedela o tom ze mal niekoho.A zasa klamal ze nemal....viac v IP

sissmiss
29. sep 2013

@p.j.jacky este ma napadlo daco s tym bytom...Ja som sa dlho nechala drzat domom a aj tak som on prisla. Nie drzat v manzelstve, ale nepodnikla som kroky ktore som mala spravit len preto aby nerobil problemy. O dom som prisla tak ci tak a aj o furu prachov. Vtedy ked som sa rozviedla a bojovala o ten dom mi povedala jedna baba z banky, ze kaslite na dom. Su dolezitejsie veci a to su vase kludne nervy. Nejak tak, uz je to davnejsie. Az dnes jej rozumiem uplne.
Proste sa neupinaj na to ze bude ok odkupit ten byt, skus pozriet ine mesto, dalej od neho pripadne, lepsia sanca sa zamestnat atd, porozmyslaj aj nad tym. Budes volnejsia, mozes si viac snov plnit, ist tam kde budes chciet nie kde on bude chciet...a niekedy je lepsie nezostat na tom starom mieste, lebo spomienky a na tom istom mieste ten isty sposob uvazovania, ale nove miesto dava sancu na novy zivot

kajacz
30. sep 2013

Ahojte dievčence...ako sa máte po víkende? Nejako to tu viazne... 😒 možno je to tým, že tu vznikla nová téma o nevere...ale tá je skor o viere ako,, o neviere'...a prispievajú tam po vatšine ľudia, ktorí si tým neprešli...
Mne je dnes smutno, manžel odišiel na služobnú cestu a ja to od určitej doby zle znášam... ☹

mamka01
30. sep 2013

no akoze ja uz fakt neviem co dalej. Presiel skoro mesiac odvtedy co som nasla komunikaciu s "neznamou". Uz davno sa normalne nerozpravame, ale teraz obzvlast, plus absolutne ziadny fyzicky kontakt. No a dnes rano sa uz o nieco pokusal, no nie, nemozem, nedokazem.....
A len mi potom pride sms "ty ma uz nelubis?"
No co na to odpisat, tak on si uz aspon 3 roky pise s kadejakymi zenskymi z netu ale cely problem je v tom ze ja ho uz nelubim.....
Tak ustedrili sme si par krutych sms, ale v skratke. Prisahal mi, ze ma nikdy nepodviedol. Ale podstatne je, ze nikdy si nepriznal ziadnu chybu, nikdy nepovedal preco to vsetko vlastne robi, nikdy sa mi neospravedlnil a navyse zase som sa nevyhla tomu, ze ma obvinoval zo vsetkeho mozneho. Takze v konecnom dosledku som vsetkemu navine ja, ja som ho odkopla, ja som mu slubila lasku a potom ho prestala milovat a uz neviem co vsetko som spravila ja. On je zjavne ten ktoremu sa ublizuje.
Posledna sms bola "to je teda koniec?"
neviem na to odpovedat, moja odpoved bola, ze to on ukoncil uz davno a vtedy sa ma na nic nepytal, teraz je uz neskoro. Ale povedat mu nech si zbali kufre a odide stale nedokazem.

kveta
30. sep 2013

@mamka01 A ako si predstavujes svoj zivot o pat rokov?

nymeria
30. sep 2013

@mamka01 zla sprava: aj mne moj svato svate tvrdil, ze ma nepodvadza...... a podvadzal...

dobra sprava: ak sa pokusa o sex s tebou, je vysoka pravdepodobnost, ze to nema inde.

mamka01
30. sep 2013

@kveta ja uz sama neviem. Ked ja som stale taka sprosta a naivna, ze stale verim, ze vsetko bude dobre a budeme zit spolu stastne az do smrti, aj ked viem ze je to pravdepodobne nerealne. No asi čakam na zazrak.

mamka01
30. sep 2013

@nymeria nemam ziaden dokaz, ze by sa niekedy s niektorou aj stretol, len pisu prasaciny, tak by som hadam aj uverila ze nepodvadza, teda chcela by som, no ale ked nejaku oslovi "laska".... tak co som potom ja a na to musim mysliet stale.

ma77
30. sep 2013

@nymeria to že sa pokuša o sex neznamena že nikoho nema 90%mužov ma sex aj s inou aj s manželkou aby jej zakryl oči napr. 😠 j eto hnusne ale je to tak bohužial 😒

adri266
1. okt 2013

@mamka01 a skoncil s tym? Dal Ti vypisy svojho telefonu, pristup k uctu, atd? Vysvetlila si mu, preco je pre Teba tazke mat s nim fyzicky kontakt? Zial, vela chlapov, aj zien, si mysli, ze kym nedojde k samotnemu styku, o neveru nejde. T.j ze aj bozk je ok, aj sms, ci eroticke mailovanie...
Pises, ze ho nechces poslat prec, ale nemozes mu ani odpustit. Poriadne zvaz, akoby Ta mohol presvedcit o tom, ze tomu vsetkemu je koniec a ze TA ozaj miluje. Inak, ti chlapi jedni hnusni dokazu naraz milovat manzelku aj venovat sa takym prasacinam...Takze este raz si preberte, co Ty vo vztahu ocakavas od neho a co on...kedy zmenil nazor na monogamiu? Preco to vsetko zacalo??? Bolo by to ok aj v opacnom pripade? T.j. keby Tebe pisal nejaky kolega, Ty moja sexi kocka???
Skus zajst za psychologom. Skus si povedat, a samozrejme aj jemu, ze mu davas jednu poslednu sancu, a ze mu davas mesiac na to, aby Ta presvedcil, ze on chce byt s TEbou. DAj mu sancu, aby si sa donho este raz, znovu zalubila...chod na rande, najprv mu dovol pohladenie rukou, bozk, az potom sex...
Skus si predstavit, aky bude zivot s nim, aj bez neho. Ak mu neodpustis /nie NEZABUDNES/,. budes mat zo zivota peklo...Ale mozno stale potrebujes cas na truchlenie, na vysporiadanie sa s tym...vysvetlil Ti vsetko? Chces este pocut nejake odpovede?

kajacz
1. okt 2013

@mamka01 Si v podobnej situácii ako som bola ja, iba s tým rozdielom, že moj manžel nehádzal vinu na mňa...sice mi povedal, že sa cítil na druhej koľaji, ale NIČ mi nevyčítal...
Musíte si sadnúť a jasne si vysvetliť svoje pocity a hlavne, ako si predstavujete svoju ďalšiu budúcnosť. Nám to tiež zo začiatku nešlo, vždy sme sklzli k hádke...tak som zahlásila, že keď mu to PÍSANIE tak ide, tak si budeme písat maily...a fakt sme toho zo seba obidvaja dostali podstatne viac... 😉