icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

ma77
15. nov 2013

@darkabarka23 Je to pekne ked takto ste teraz natom a asi fakt je pravda že človek si viac začne važit to čo ma až ked to strati že sa zobudime až po nevere partnera azistime že sme stali na bode mrazu žili v stereotype a teraz sa nam otvorili oči a robime všetko aby ten stereotyp nenastal znova ale je pravda že si važime aj viac sami seba 😉

katuska35
16. nov 2013

Prežila som to čo vy.......ovšem s tým rozdielm, že časom som prišla na to, že milenky boli 3, jedna v práci, jedna v škole, a jedna bola naša spoločná masérka...Snažila som sa s chladnou hlavou reálne zachrániť rodinu dva roky....zbytočne, nikdy viac som mu už neverila. Zvečša sa mi ale aj v mojom prípade potvrdilo, že zase klamal, aj keď v iných veciach, ale proste klamal, takže som podala žiadosť o rozvod. A zhruba po roku som sa konečne dostala do normálu, bez nejakých prychóz s neho.S toho, ak mi rozbil na kúsky sebavedomie sa asi už nikdy nespmatám, nehovoriac o tom, že chlapom, už nikdy veriť nebudem....

katkati
Autor odpoveď zmazal
kveta
16. nov 2013

@katkati Vitaj v klube. Pories si pristup k usporam, majetku, schovaj sobasny list, objednaj sa k psychoterapeutovi a rano vstan z postele skor nez zacnes rozmyslat.

Drz sa!!!

zuzka4444
16. nov 2013

@katkati Je mi velmi luto, co prezivas, ale never, ze na vine je ta zena. Urcite ti nepomoze, ked budes samu seba klamat a manzela sa budes snazit pred sebou ospravedlnit. Stane sa to znovu a znovu... Ja som 17 rokov rozvedena - okamzite, ako som sa dozvedela o nevere, letel. Som tiez zastancom filozofie - nerobit inemu to, co nechces, aby robili tebe. Za tych 17 rokov sa o mna snazilo velmi vela zenatych muzov (nemali sancu, samozrejme), hlavne takych, o ktorych si ich manzelky mysleli, ze by to nikdy neurobili. Omyl!!! Nasli sa aj taki, ktori ma klamali, ze su rozvedeni - kedze som uz po skusenostiach opatrna, rychlo som na to prisla... Proste chlapi su take dementne plemeno, tie ich lovecke geny nic tak lahko neprebije. Je len na zene, ci je schopna zit s tym, ze nie je jedina. Niekedy tu nechapem z mladych zien - radia si, ako liecit pohlavne choroby (damy, aj ureaplasma je pohlavna choroba, ktora sa prenasa len pohlavnym stykom!), ale vobec ich nezaujima, ako to, ze ich partner nakazil. Lahsie je zatvarat oci pred pravdou, ako riesit neprijemnu situaciu. Zeny sa boja ostat same, pritom je to ovela lepsie, ako zit s niekym, kto klame, podvadza, alebo inak zenu ponizuje. Ano, na zaciatku to boli, chce to vela vnutornej sily. Ale s odstupom casu kazda (aspon z mojho okolia fakt kazda) zisti, ze vsetko zle je na nieco dobre a ze strasne vela ziskala tym, ze sa od nevernika oslobodila...

sopkape
16. nov 2013

@katkati ja ti chcem dat nadej, ale skus odist bud Ty alebo on z domacnosti na tyzden na dva, uvidis ci chce ozaj o teba bojovat, aj to ci ho lubis,...ja teraz som s manzelom, ja som ho neprosila, skoncil vztah sam, snazi sa sme spolu, su lepsie, horsie chvile, ale ide to k lepsiemu, ale mrzi ma ze som ho zobrala hned na milost, ...vies jednoduche, pozri sa ak chce byt s tebou, tak neodide k nej, ani ked by odisiel, ale bud silna, plac kolko mozes, vsetko prejde...ja som prve 3 t nebola schopna urobit nic, ani na mojich malych anjelikoch mi nezalezalo, teraz sa tomu smutne zasmejem...ale je mi to neskutocne luto...vela sil, bolest sa casom otupi...

ma77
16. nov 2013

@katkati Nechcem ta strašit alebo znervoznit ale presvedč sačifakt manžel s tou ženskou ukončil vztah je možne že ani nie ja ked som sa dozvedela že ma manžel znamost reagovala som presne ako ty doslova som ho uprosila aby ostal a on ostal presviedčal že ma lubi že sa nechce rozviest a ja hlupa som si myslela že som zachranila manželstvo a vztah manžela pokračoval dalej a o mesiac aj tak skončil takže zbytočne som sa namotala ☹

katkati
Autor odpoveď zmazal
vanga223
16. nov 2013

@zuzka4444 Suhlasim s Tebou, napisala si pravdu.Koho trapi tato tema doporucujem si precitat knihu od Zdenky Frybovej Noc ako stvorena pre neveru. Je to skutocny pribeh a po precitani si date sami odpoved.

kveta
17. nov 2013

@vanga223 To je priamo pribeh Zdeny Frybovej?

vanga223
17. nov 2013

@kveta Nie je to jej pribeh, ona pisala pravdive pribehy z manzelskej a predmanzelskej poradne. Jej knihy su velmi oblubene a tak je aj problem si zakupit jej knihy. Bohuzial zomrela, no nechala tu po sebe krasne knihy a velmi, velmi poucne.

kveta
17. nov 2013

@vanga223 Viem. Par knih som citala. Preto ma prekvapilo, ze by pisala o nevere v jej manzelstve.

maria1989
17. nov 2013

@vanga223 frýbová je moja naj spisovateľka... ale nevedela som, že niektorá jej kniha je z reality... samozrejme okrem príhod so psami... 😉

marlene
17. nov 2013

zdena frybova uzko spolupracovala s dr. plzakom 😀 super kniha o vztahoch je aj "den ako stvoreny pre vaznu znamost " jedna z poviedok je aj o nevere,a tie ostatne su tiez velmi dobre.

kveta
19. nov 2013

@katkati Ako sa mas?

katkati
Autor odpoveď zmazal
euroadrika11
24. nov 2013

Caute zeny, akurat si to tu vsetko citam tie vase pribehy...aj mne bol muz neverny....asi pol roka....ja som urcite problemy riesila nespravnym sposobom....a jeho reakcia na to bola tato nevera..viem, ze je to moja vina, ze mi bol neverny....ale ked som zacala mat podozrenie...zacala som bojovat....vsetko sa medzi nami upravilo....city...sex.....bolo nam krasne....ale stale je tu ta zena....klamal mna aj ju...jej tvrdil, ze je slobodny, bezdetny.....potom mu nato prisla, ze je zenaty.....tak sa rozisli na tri tyzdne...potom jej tvrdil...ze spolu nezijeme, ze ja mam nejakeho milenca....ze to neklape...a pritom sme sa mali tak krasne...vsetko klapalo...klamal ma do poslednej chvile....az od milenky som sa dozvedela pravdu a ona sa dozvedela pravdu odo mna....teraz chcem nase manzelstvo zachranit...ale som z toho riadne zostresovana...v depresiach...umaram sa v slzach.....neviem na com som poriadne...viem, ze ma miluje...povedal, ze to urovname, ze to chvilu potrva...ale kde mam istotu, ze si znovu nezacnu pisaat.....ako mu mam verit....teraz je na mna nahnevany, ze som s nou pisala....ale v podstate ma on k tomu vyprovokoval...stale tvrdil, ze s nou nic nema...ze sa s nou nestretol...vobec...ja som videla uz urcite signaly....tusila som..ze klame, ze mi je neverny...ale nechcela som si to pripustit....doniesol od nej darceky..a tvrdil, ze to ma od kamarata...a dalsie od klienta, ze kludne mozem zavolat...ale ja som nikdy nic neoverovala...a v tom si bol isty.....kamaratka mi radi, ze nemam na neho tlacit....ze sa to urovna...ze sa to da....ale je som uplne mimo....ja sa zrutim...ked sa to nevyriesi..poradte ako to zvladnut, vyrovnat sa...rozmyslam, ze pojdem s nim k psych. ale pojde tam? myslim, ze to by nam pomohlo...taky nestranny a nezaujaty nazor...uz raz tam chcel ist, ale ja som nechcela....poradte...som zufala....

euroadrika11
24. nov 2013

este som chcela dodat, ze som mu viackrat vravela, ked som mala tusenie o nevere...ze nech teda odide, ak ma nelubi...nech ide za nou...ale on tvrdil, ze nemoze bezo mna existovat..ze ma miluje....mna i nase deti.....trapim sa..

sliznik
24. nov 2013

Neverím, že nevera niekomu naozaj pomohla...
Teda aspon nie k naprave vzťahu.
A takto: Viackrát som sa na nevere podieľal, však z úplne
Inej strany. Ani som nikoho nepodviedol, ani mňa nikto nepodvádzal.
Bol som len ten, s ktorým podvádzali tri ženy svojich mužov
Získal som tým zaujímavý poznatok. A síce...
Pri nevere je nevera samotná, ta posledná vec o ktorú ide.
teda myslím telesnú stránku tejto veci. Vždy sa hľadá niekto,
Kto rozumie, chápe, pohladí, či polubi. Jednoducho niekto lepší, nez je doma.
Nechcem, preboha nie! Nikoho súdiť, ani tu kecať a dávať rozumy.
Len som chcel prezentovať svoje poznatky.

Posledná z tých žien žila 15 rokov s jedným mojim známym.
rozviedla sa s ním a odvtedy žijeme život, plný lásky ako v rozprávke.....
Ale to uz je iný príbeh 🙂

euroadrika11
24. nov 2013

@sliznik ved o to ide...ze hladal spriaznenu dusu...lebo ja som v tom obdobi riesila problemy unikom z domu...vtedy sa trapil on....a teraz ja....beriem to ze sme vyrovnani...ze sme si ublizili najvzajom...ale treba minulost nechat za nami a riesit sucasnost a buducnost...myslim, ze mame sancu...

euroadrika11
24. nov 2013

@sliznik niekedy si vsak zena sama koleduje o neveru ako ja....ignorovala som svojho manzela.....nemal u mna pochopenie....tak ho hladal inde....az vtedy som pochopila ako mi na nom zalezi...a ze ho nechcem stratit.....tak som zacala bojovat...je to tazke...som z toho na nervy ale verim, ze to dokazeme prekonat.....kazdy vztah je iny...kazda nevera je ina.....a ked si obaja priznaju chyby...vsetko sa da vyriesit....

euroadrika11
24. nov 2013

@zuriva trosku mi to pripomina moj pripad...moj manzel mi trdil niekolko miesacov...ze si len pise s nejakou zenou...ze ani nevie ako vyzera...a nakoniec som pred par dnami zistila, ze vsetko bola loz...ze sa stretavali pravidelne kazde dva tyzdne.....je to pre mna hrozne...stale ho lubim....len je to fakt tazke...ked pocujem zvuk skypu....alebo pipnutie na mobile..tak som na nervy.....nechapem ako mi mohol klamat tak do oci.....ked bolo uz vsetko jasne....ked som sa opytala, ze naco ide hore do podkrovia...ze po kable...a kde ma mobil dolu v izbe a pritom ho mal vo vrecku.....stal sa z neho notoricky klamar....dokazem mu to odpustit len preto, ze viem....ze to je aj moja vina...hlavne moja vina..ze zacal hladat inde to co mu chybalo doma....len preto to dokazem predychat...respektive sa snazim....dufam, ze si uvedomi, co ma doma..a pochopi..ze obaja sme riesili problemy nespravnym sposobom...ze sme ich dusili v sebe...a zaslo to pridaleko.....

euroadrika11
24. nov 2013

@ella555 u mna je to podobne....takze mam sancu, ze sa dokaze odputat od milenky???

adamuska
autor
25. nov 2013

@euroadrika11 neboj, ak chce aj on aj ty, dá sa to. Ak máte deti, rodinu tak sa to dá. Len to chce veľa času a síl, na jednej aj na druhej strane.

euroadrika11
25. nov 2013

@adamuska tak ja citim, ze ma stale este miluje....v podstate sme rozhodli za neho ja a jeho milenka...stale sa trapim...ach jaj...

euroadrika11
25. nov 2013

@euroadrika11 poslala som ti spravu...teda aspon myslim....🙂🙂 dufam, ze sa mi to nevymazalo..

ella555
25. nov 2013

@euroadrika11 Sanca je vzdy, len sa treba pripravit, ze to nebude zo dna na den, adamuska to napisala presne, chce to vela casu a sil. Ak to chcete obaja sanca je.

zuriva
26. nov 2013

@sliznik nuz, minimalne dve panie z tych troch, ktore spominas, Ti klamali. Lebo. Co je lahsie, vyspat sa s niekym, kto tvrdi, aky je ich partner super, skvely v posteli, vyborny manzel, otec, bla bla bla, alebo s niekym, kto sa stazuje, ako ho partner nechape, nespi s nim, nerozumie, atd. Asi to druhe. 😉
Ked sa u mna prevalila virtualna nevera, vela som toho nacitala, knihy, prispevky tu, atd. A zistila som, ze 99 % podvedenych zien hovori, ze vztah pred neverou bol v poriadku, na chlapovi nic nebolo vidno, ze maju doma problemy, a po prevaleni nevery chceli ostat s manzelkou, lebo ju miluju. A ze milenke natarali veci, ktore o ich vztahu pravdive neboli....takze tak. Naletel si, vyuzili Ta 😉

sliznik
6. dec 2013

@zuriva všetky zo spomínaných žien sa rozviedli, a žijú v harmo
nickom vzťahu s novým partnerom. Takže na horespominamom predsa len nieco málo pravdy bude.
Ja som bol mojej predchádzajúcej partnerke neverný len raz. V tú noc som od nej odišiel a nikdy sa ta nevrátil. Doslova som ju vymenil. Ani ja, ani moja súčasná láska nemáme z toho výčitky.
A to sme už čosi so svojimi bývalými prežili. Ja 13 a Katka 15 rokov.

sopkape
8. dec 2013

@sliznik krasny charaker ty si nepodvadzal ty si rovno nechal zenu ktora stala pri tebe 13 rokov, len tak z jedneho dna na druhy, dufam ze mas aj deti...ktovie co by pisala ona, ako sa snazila...ale tak bud stastny, nevadi ze ste si stastie postavili na nesrasti inych...to je tiez len moj nazor..