icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

sliznik
8. dec 2013

@sopkape Pozór nesúďte ma! Nebol som ženatý, Tá Žena pri mne nestála. Stala pri svojej materi a jej lacnom víne. Deti spolu nemáme. Nedopriala mi túto radosť. A stastie si staviam na hodnotách, láske a nie na nešťastí iných.

sopkape
8. dec 2013

Nikoho nesudim, to ze si nebol zenaty nic nemeni na fakte ze si niekoho opustil, ver mi mne po prevaleni muzovej nevery bolo suma fuk ze mam ,,na nas vztah papier,,. Zvlastne ze si s tou ,,despotou,, zil 13 rokov, ja nesudim, len si myslim ze za tych 13 rokov bolo aj nieco pekne, tak by som mala uctu k tomu cloveku a nie napisat ze vas ziadne svedomie nehryzie...chapes? Ta zena nemohla byt taka zla ked si s nou vydrzal tak dlho amozno prave kvoli nej si vazis svoju terajsiu partnerku, ale neverim ze bola ok, ved ked si s niekym taky cas a potom sa zbalis bez slova odides a potom tu pises aka bola.... a ty si potom kto ked si s nou zil...nechcem urazit iba pisem nazor z druhej strany, tvoje prispevky po ten posledny mi dali vela, takze prispievaj dalej;)

sopkape
8. dec 2013

@sliznik kedze som aj tak nenapisala presnu podstatu, velmi ma zarazilo slovko ziadne vycitky, a stastie si si tak postavil lebo si od nej neodisiel nezil si isty cas sam, ,.iba si vymenil,, chapes? To nie je sudenie to je nazor a nie vzdy sa zhodneme, par stran dozadu aj mne nievsetci lichotili ,preto je to diskusia🙂 a vsetci si tu automaticky tykame🙂

sliznik
9. dec 2013

@sopkape OK!
toto je téma, ktorá sa týkala prednostne "nejakej ženy" ktorej manžel zahol s "inou ženou".
....smutné, neprípustné, neodpustiteľné!!! vzťahy sú založené v prvom rade na láske,dôvere, komunikácii...
nedokázal by som prežrať, že človek, ktorému bezhranične verím ma poviedol. POKRYTEC je každý kto to urobil!!!!!! v podstate podvádza dve ženy naraz. svoju a aj milenku. :(

teraz ku mne.....
len som chcel na vlastnom príklade ukázať, ako sa dá nevere vyhnúť.
nechcem tu plakať, ani sa vyhovárať, alebo dávať návody , či rady, že toto je správne. ( nech si to každý zhodnotí vo svojej hlave sám) Ani nechcem očierňovať bývalú. milion pokusov o nápravu, o spoločnú reč, alebo o reč.....
keď svokrovci kúpili záhradu nastal koniec. denné pitky atď.... akosi som sa odľúbil.
Pohrával som sa s myšlienkou podviesť ju. raz som mal al vyloženú šancu. už len skórovať. zapol som si nohavice a odišiel som. domov k nej.
podviesť ju mi prišlo akési nemorálne.
Až tu zrazu prišla žena, čo mala rovnaké problémy so svojim mužom.
(mimochodom poznáme sa odmalička)
žalovali sme sa navzájom na "tých svojich".....
nikto nikoho neklamal. sme dobrí priatelia už dávno. máme spoločné koníčky. chodili sme spolu na basket, či turistiku. vo všetkej počestnosti. utekali sme od svojich nekomunikatívnch. naozaj za oboch môžem prisahať, že sme v tom nehľadali nič.
až raz nás tí naši tak nasrali.....
šiel som na túru s partiou kamarátov( akcia Lidl a vlak) ONA sla s otcom a so synom.
vlak bol zadarmo, tak to tak aj vyzeralo. 🙂 nedostali sme sa doňho. z toho 2000 ľudmi narvaného stroja sa vystrčila ruka a usmiata tvár sa ma pýta: "Ideš?" prijal som tú ponuku a tej ruky som sa viac nepustil.
(partia zostala vo Vrútkach 🙂 )

len toľko by som naokraj
myslel som, že táto téma nepojednáva moju veru, či neveru, tak som to sem musel dať.
som zlý pokrytec????

kveta
9. dec 2013

@sliznik Mne osobne velmi vadi, ze moj muz az do rozvodu nepovedal, ze mu nieco vadi.. Ze chce nieco zmenit.. Dokonca pri rozvode povedal, ze som mu bola dobrou zenou.. A aj tak spravil z tyzdna na tyzden to co Ty. Vymenil ma za inu. Dnes je spat.. Ale ze by som mu doverovala, ze tu bude aj o rok, to nemozem povedat. Mrzi ma to o to viac, ze ked sme par rokov dozadu krizovali kvoli zasahom jeho rodiny, sa u mna schylovalo k nevere a vedela som, ze pre mna to je zaroven koniec manzelstva, a vtedy som to s manzelom cestne prebrala a ostala verna..

A ked sa pytas ci si pokrytec.. Nuz z mojho pohladu si manzelku a matku svojich deti opustil kvoli milenke. Na to su aj horsie slova nez pokrytectvo. Exka s Tebou vobec komunikuje? Lebo po tomto by asi vacsina zien prestala..

kveta
9. dec 2013

@sliznik Jaj. Sorry. Teraz citam, ze ste nemali deti ani obrucku. To je ine..
Deti sa Vam nedarili? Ked ste boli tak dlho spolu..

sliznik
9. dec 2013

1, Exka so mnou komunikuje v podstate normalne.
2, Deti mala dve z predchádzajúceho manzelstva. So mnou uz nechcela
Ani po 13tich rokoch naliehani a túžob. A trinásť rokov ma pri nej držala predovšetkým viera, že mi to dieťa dopriate bude.
3, Neopustil som nikoho kvôli milenke!!!!
Opustil som ju kvôli tomu, že to jednoducho nefungovalo. A to uz dlhšie.
Naozaj som sa snažil, ale neochota komunikovať a ochota utápať sa lacným vínom mi odobrali vôľu.
Keď som k nim prišiel, tak jej syn mal 2 a dcéra 8 rokov.
4, Keď som odišiel, uz som bol presvedčený, že mi to výjde
5, Moju súčasnú partnerku som nikdy nenazval a ani na moment nepovažoval milenkou. !!!
Je to moja žena a ja som jej muž! Milujeme sa a ctíme si jeden druhého.

6, Stále trvám na tom, že nevera je najväčšie svinstvo, ktoré si nezaslúži odpustenie ani v mysli a nie ešte naozaj žiť s človekom, ktorý vedome podtne moju bezhraničnú dôveru.

sliznik
9. dec 2013

Mimo tému otázka na všetky, čo ste tu
Kto je tvoj najlepší priateľ?
Neodpovedajte menom, ale napr. Kolegiňa, kamoška zo školy suseda a pod.....
Prosím odpovedzte, nič tým nesledujem!
Len som zvedavý 🙂

sliznik
9. dec 2013

Mimo tému otázka na všetky, čo ste tu
Kto je tvoj najlepší priateľ?
Neodpovedajte menom, ale napr. Kolegiňa, kamoška zo školy suseda a pod.....
Prosím odpovedzte, nič tým nesledujem!
Len som zvedavý 🙂

adri266
9. dec 2013

@sliznik len taka mala rada do buducnosti. Ak Ti raz bude krachovat aj tento vztah /co dufam, ze nie/, tak bud taky chlap a najprv sa s partnerou rozid a potom si hladaj inu partnerku. Lebo podla mna, ano, si pokrytec, Tvoja terajsia manzelka ci partnerka bola Tvojou milenkou, kedze si s nou mal sex pocas vztahu s inou zenou.

sliznik
9. dec 2013

@adri266 nie Adi 🙂 ak som dobre čítala, odišiel od nej s vedomím, že sa tam už nevráti...

katasa
9. dec 2013

@adri266 prepáč 😀 toto je "nevýhoda" toho, že doma neheslujeme počítač 🙂 a ja potom píšem pod iným nickom 😀

kveta
9. dec 2013

@katasa "Ak si dobre citala"??? Si tu z nas robis srandu???

katasa
9. dec 2013

@kveta prečítaj si prosím príspevok pod tým....... nevšimla som si, že nie je odhlásený 😉

kveta
9. dec 2013

@katasa Vyjadrila si sa akoby si tu o tom len citala. Nie ako jeho partnerka. Neoblbuj, ok?

katasa
9. dec 2013

@kveta napísala som to preto, že som chcela upozorniť na to, že to tak naozaj napísal.....

a v podstate nemám potrebu ti niečo vysvetľovať 🙂

adri266
9. dec 2013

@sliznik
@katasa v pohode, nic sa nestalo.

Ale z toho, co som citala predtym, som pochopila, ze Tvoj partner sa s Tebou dal dokopy, a teda mal aj sex, kym este bol s byvalou a az potom sa s nou rozisiel. Nebolo to tak?

katasa
9. dec 2013

@adri266 nie....

sliznik
9. dec 2013

Aaaaaa!
Písal som niekde hore že som podviedol len raz. Však ešte predtým som povedal M, že dnes odchádzam a Nikdy sa nevrátim. Pevne rozhodnutý nevrátiť sa som odisiel na prvé rande. A áno, táto katasa zdiela so mnou PC .....
Výčitky by som mal v pripade, keby som mal hrať na dve strany. Ako by som sa pozrel do očí jednej, ci druhej?

sliznik
9. dec 2013

@katuska35 súhlas!

sliznik
9. dec 2013

@zuzka4444 moja reč za parohy dopapuce s ním!

sliznik
9. dec 2013

@ma77 zlé! Celé zle! Takyto prístup dáva šancu partnerovi na dalsie a ďalšie podrazy. Hm však čože vtedy mi to prešlo a dokonca este bola milšia ku mne. Urobim to znova. ☹ toto vam nenapadlo????!

husacina
10. dec 2013

@adamuska ahoj, ja som sa teraz momentálne som v 8 mes. tehotenstva dozvedela , ze moj muz spaval s mojou najlepsou kamaratkou...trvalo to vraj 5 mesiacov ...tvari sa ze to strasne lutuje, stale place a place a ja neviem co mam robit, chce navstivit nejaku poradnu, a ja neviem co mam robit. Ta kurva mu stale vola ze preco sa priznal, boli sme 2manz.pary a boli sme skoro ako rodina, navstevovalli sme sa, chodili spolu na akcie ... a ja som jej vlastne dala navod ako ho dostat tam kam chcela, mm povedal ze ona mala kazdy krok premysleny ze miestami mal pocit ze to je so mnou. ze vzdy to strasne olutoval, ale ze ten pocit ze je asi cudzia bol silnejsi. ze ju nikdy nemal rad ani k nej nic necitil, ale ze to nevedel stopnut, lebo ho nonstop bombardovala sms typu ako mu to krasne urobí , len aby prisiel a on ako zvieratko isiel. najvac ma mrzi ze cakame vytuzeneho syna a to malicke si musi vsetky tieto starosti prezit somnou. bojim sa o neho ☹ ako ste to vyriesili ? ja s nim chcem ostat milujem ho, ale neviem ako ho mam aspon riaadne potrestat

sliznik
10. dec 2013

Ešte horšie! Príklad, keď šlo o sex samotný. Že nechcel a zviedla ho smskami je úbohá výhovorka.
Lichotil mu záujem inej ženy. Vyskúšal a bolo. ☹ Že traz plače je úbohý pokus o to, aby si mu o rok, dva, ked budeš na materskej a nebudeš mať chuť ani silu milovat sa s nim, umožnila urobiť to znova.

sopkape
10. dec 2013

@sliznik tema sa vola zivot po nevere a sudiac podla prispevkov temu citas az teraz, zvlastne ze si nasiel silu opustit az po stretnuti terajsej partnerky, po 13 r. By som cudzie deti brala za svoje o to viac by mi ich bolo luto jeby ich matka pila, mozno mala na to dovod, mozno potrebova pomoc..mam svojra abstinujuceho alkoholika, chce to vela lasky a trpezlivosti, spolu s muzom sme ho z toho dostali...svokra radsej zdupkala ku lepsej partii..
Najlepsi priatel je moj manzel, nemyslim si ze ma podvedie znova, nepreslo mu nic lahko a v podstate mi to je jedno, lebo domacnost je nasa a.nie moja, aj deti..zmenila som sa, a to vdaka nevere ja som nevedome robila zo seba sluzku, tak ako si ma mal vazit, ale to sa tu tazko vysvetluje, take veci vysvetlis len osobne, lebo pisat 10 stran vsetky tie malickosti sa mi nechce, ty nikoho nepoznas komu nevera pomihla a ja zasa poznam len jefen par co sa kvoli tomu rozviedli...a ty manzelia, manzelky co podvadzali naco by sa vratili podla teba? Ved to chcevelku bojovnost aj z ich strany znova si ziskat partnera, lebo pichybujem ze ten podvadzany prijima partnera s otvorenou narucou a nic sa nedeje...takze mozno ten nevernik si uvedomil co prenho znamena jeho rodina az ked ju stratil, potom by asi nemal chut ju znova stracat ci ano? Vies nemam rada skatulkovanie, ale myslim ze v dnesnej dobe je lahsie vymenit ako zabojovat lebo to vymenit je omnoho lahsie...

ella555
10. dec 2013

@husacina Opustit ho a odist mozes kedykolvek, aj neskor, ked chces tak mu daj druhu sancu, jednu chybu moze spravit kazdy, sme ludia a robime chyby, ale mali by sme sa z nich poucit., takze ak to mysli uprimne druhykrat by sa mu to stat nemalo, ked ta tak miluje, nech sa podla toho chova a neublizuje ti.

kveta
10. dec 2013

@husacina Naviaz ho na dietatko a pockaj po materskej. Potom mozes udriet v plnej sile.

Stetkin muz o tom vie? Ak nie, bolo by dobre mu povedat, nech si tu cundru lepsie strazi, aby Ti neotravovala zivot smskovanim s Tvojim muzom.. Si mesiac pred porodom a mas narok na klud.. A pravo pouzit aj drsne metody na jeho dosiahnutie.. Spytaj sa stetky, ci sa uz pochvalila rodicom s kurvenim.. Ak nie, nech rychlo smskuje im. 😉

mysicka36
10. dec 2013

@husacina Ako je to síce slabá výhovorka, že ho uháňala, ale ja by som môjmu šancu dala. Môj mi to ale povedal sám, že ho uháňa kolegyňa a že je mu to až hlúpe a zo slušnosti ju nejako nevie poslať do p... ono ak je na vyššej pozícii, je to dosť blbé. Ale priznal, že s ňou flirtoval pri spoločnej komunikácii a ona si to asi moc vzala k srdcu. 😒 ako je trúba aj môj chlap, ale čo zabijem ho? Je to proste normálny samec, ktorý si chce pohladiť trochu aj ego na tento štýl. No musel mi slúbiť, že ak jej to nechce na rovinu povedať, tak sa musí vyhýbať komunikácii ako sa len v práci dá a postupne to pochopila aj sama.
@kveta aj ja by som to hneď riešila aj s tým štvrtým t.j. manželom tej kamarátky aby si s ňou doma spravil poriadky.

husacina
10. dec 2013

@kveta hm, my sme boli taká 4ka, my a oni sme boli už rodinný známi ona uz ked s nim spavala mi dovolila ist jej sestre za birmovnu mamu, jej rodicia nas maju strasne radi, dokonca nas pozyvali na rodinne oslavy. proste fakt to bola kamaratka. jej muzovi to nechcem povedat , preto ak chcem s mojim zostat nemoze sa to dozvediet moja rodina. to je komlikovane lebo moja mama a jeho mama boli najkamky tiez a ja s nim sa pozname od detstva. cize je to uuuuuuuuuuuuplne uuuuuuuuuuuuplne hrozne zamotane. ale ona nema zabrany mu volat nadavat mu do jebnutých kokotov a že ona sa nikdy v živote neprizná. moj je krotký, seká dobrotu.Len ja ho neviem riadne vydusit, ja namiesto toho aby som mu nedala aspon 3 mesiace, tak si to s nim za jeden den rozdam aj 4 krat. ale som tehotna a nemozem to ovplyvnit, skratka to potrebujem a suseda prosit o pomoc nepojdem 😀 to by bolo blbe 😀 ale teda je tam realna sanca ze sa z toho dostanem ? a este som chcela vediet ci keby mu to vratim by sa mi ulavilo

husacina
10. dec 2013

@mysicka36 ja mu to nemozem povedat, tam je to komlikovane strasne. nechcem aby to vedeli moji rodicia to by bol nas koniec. moji rodicia su na mna hákliví strašne a toto by mu isto neprešlo ☹ a on je strasne prchky, najprv by ich uchriapal a ptm to rozniesol po celej rodine, takze to je zle riesenie a to kurvisko aj tak povedala ze ona sa nikdy v zivote neprizna