icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

bruneta880
2. jan 2017

@moni244 tak super, vidím že ma poznáš.

lula26
3. jan 2017

nechápem, prečo sa zapájajú do diskusie ženy, čo im vadia pravopisné chyby! Keď to niekomu vadí, nech ide z témy preč a nevypisuje múdre komentáre, ktoré aj tak nikomu nepomôžu!

jana005
4. jan 2017

@sopkape @adamuska @kveta ahojte dievcata,citala som vase pribehy a velmi by ma zaujimalo,ako to nakoniec po tolkych rokoch skoncilo. Teda,ak mate este chut o tom pisat.

eliska13
4. jan 2017

@bluka2 veď stačí pozrieť si jej pas, kde ani divá sviňa nevie koľko má tých detí🙂)píše tam 3 a vymenovaných je viac.Ale tie dvojičky sú krásne😁

libawet
5. jan 2017

...čo sa týka tých pravopisných chýb a zlej gramatiky, slovosledu - väčšinou svedčí aj slabej inteligencii človeka, čo sa väčšinou aj potvrdí a vyjde u niekoho časom najavo, u iného hneď....
k príspevku - nevera je zložitá vec. Je tam veľa faktorov na oboch stranách, ktoré tam vstupujú a ktoré sú jej príčinou, tiež záleží aj na oboch partneroch, na ich intelektoch, ako to dokážu zvládnuť a či chcú a či už nie. Nevera však môže paradoxne aj vzťah zachrániť a život po nej môže byť lepší a kvalitnejší.

januskakikuska
8. jan 2017

@eliska13 mam deticiek 5 ale aj tak stale nechapem naco si tu citas niekoho problemi ked aj tak neriesis danu vec ale riesis gramaticke veci ty si ucitelka alebo co??

martinka241
9. mar 2017

Dôveruj ale preveruj , táto šikovná vecička http://spionshop.sk/kategoria-produktu/gsm-odpo... má neobmedzený dosah.

ibamy2
9. mar 2017

@martinka241 fuuuu... Teda toto je uz podľa mňa úplne mimo misu... Ozaj si myslíš, že sa niekto môže uchýliť k takémuto - nazvime to slušne - zúfalému riešeniu? Neviem si to ani predstaviť... Snáď si to sem dala skôr ako pokus o odľahčenie tejto témy...

kikikat
10. mar 2017

Neviem či je to ešte aktuálne a či to sem vôbec patrí,mna muž podvádza a keď začnem robiť scénu obviní má že ja som tá zlá,vlastne takto sa to ťahá už pár rokov ,a boli časy že som tomu verila,ale potom prišiel zlom,uvedomila som si že ja nemôžem za jeho debilitu! Mám dve deti a moja staršia dcéra nemôže predsa vyrastať s vedomím že ocko chodí s cudzími tetami von( občas berie aj ju) a mamka sedí doma a len sa ticho trápi. Teraz si nič z toho nerobym,nemam veľa možnosť ako riešiť svoju situáciu,kedze nemám rodičov ktorý by mi pomohli,ale verym tomu že na každého( aj na mňa) čaká niečo dobré. A nie len bytka , urážky,a stres. A tiež si myslím že čakať na niečo je krajšie ako mať to,lebo keď niečo príde tak väčšinou to skončí sklamaním,takze sa stále teším na to čo pekné má v živote čaká. Mám pocit že momentálne nežijem ,len prežívam,dufam že to tak nebude navždy!

obsadenemeno
10. mar 2017

@kikikat tak asi bude, ked sa nerozhybes a nezmenis to....😕

lenka54321happy
10. mar 2017

@libawet
Jezis ake sproste reci!
To je taka BLBOST! Kravina!
Ktoru moze napisat len sprosta osoba!
Spajat gramatiku a inteligentnost?
20 rokov zijem v zahranici, gramatiku mam hroznu, kedze malo pisem po slovenky 😉
(A to som v nej vzdy bola celkom dobra!)
A aby ma za to nejaka mudrana odsudzovala?
Mam 2 VS, ty kolko?
Ale to je jedno
Nikdy nesud druheho ak nechces byt sudena 😉

obsadenemeno
11. mar 2017

@lenka54321happy inteligentnost 😀😀😀

tiper24
11. mar 2017

@adamuska takze nepravidelny sex tam bol asi problem dnes netreba vela na neveru staci ze to chcu obaja a je to

maria1989
11. mar 2017

@kikikat ešte ťa aj bije? Nemáš kam odísť?

obsadenemeno
11. mar 2017

@maria1989 ja si ju pamatam aj predtym, ked pisala ako ju muz podvadza a ako sa k nej sprava. Uz vtedy jej radili, aby odisla, ale ona sa ho drzi zubami nechtami. Napise prispevok do takychto tem a potom neodpoveda.
Talze bud si vymysla alebo nechce pocut pravdu a nechce nechat chlapa, co drzi kasu. Pisala uz, ze bez neho by nevyzila. Tak radsej zapredala svoju sebauctu.
Za mna - predala sa lacno. ZIADEN chlap nestoji za to, aby ho nechala spravat sa, ako sa sprava. Ale zase, on si to dovoli, lebo mu to ona dovoli.
Trasie sa, ze pride o dom a peniaze, tak drzi hubu a krok.

Za mna - ja radsej v malej garsonke s detmi ako vo velkom dome s debilom co sa mi smeje do ksichtu. A platit na deti by musel, takze nejaky prijem by tam bol. A radsej dam deti do jasli/skolky a idem robit a zachovam si vlastnu sebauctu. No ale to som ja. Niektore so sebou nechaju zametat koli domu a almuzne, co im pan veduci hodi.
Len aby nebola prekvapena, ze ju ten playboy jedneho dna do tej garzonky vykope, lebo do domu si bude chciet nastahovat najnovsiu frajerku.

maria1989
11. mar 2017

@obsadenemeno vďaka za objasnenie. Keď už nie pre seba, kvôli deťom by mohla niečo urobiť, zmeniť.

obsadenemeno
11. mar 2017

@maria1989 mohla. ale neurobi. Vyhladaj si temy, do ktorych prispievala. Ona caka, ze ju vyhodi on.

citacie: "ja mam momentalne taku istu situaciu,vzhladom k mojmu veku to az tak nechapem,mam 26,moj muz si nasiel 18 rocnu,asi je na mladsie,podvadza ma casto,viem to lebo sa tym niako netaji,uz som prestala dufat ze sa zmeni,teraz dufam ze si konecne najde taku koli ktorej ma opusti,on sa so mnou nechce rozist lebo ja som istota,co ak sa na neho frajerka vykasle,kam sa vrati"

"Ja so to zistila tak že môj muž má slabosť na také do 20 rokov čiže hlúpe,a tie mu stále volali písali,ale aj keby nie tak to zistím lebo keď má môj muž má ešte len v úmysle podviesť tak sa správa namyslená arogantne,neskor je agresívny,lebo si myslí že bude mať doma všetko v pohode a ešte aj za fraherjov pôjde,ale ja nie som tich a to sa mu nepáči,aj tak sa vzdy vráti,nemozem sa ho zbavit"

"Hej ani mne,podrezala som si žili,nevislo to,taka som bola zúfalá,hned na to som chcela vyskočiť z balkóna ,neskončila som veď mám deti"

"zienky pomoc,to ze ma moj muz milenku,uz viem,ale teraz som vo faze ze mi to vadi,teda nie ze ma milenku ale to ze mi o nej rozprava,ona ma 18,samozrejme ze vyzera lepsie ako ja,ved mam dve deti,ako sa mam cez to preniest,ona je momentalne v nemecku vrajze "casnicka" vsetky dobre vieme co asi moze robit 18 rocne dievca bez skoli v nemecku?!ked sa vrati moj muz sa planuje odstahovat s nou niekam,neviem kam,ak tu nebude budem to zvladat lepsie,lebo nebudem stale na neho pozerat,ale co dovtedy?"

Myslim, ze pani ma problemy so sebou, nie s manzelom...... 😒

kikikat
11. mar 2017

@obsadenemeno máš pravdu,pani má momentálne problémy aj sama so sebou,nevymyslam si,ale ja som mala hrozné detstvo,a nechcem aby mojím deťom niečo chýbalo,nepoznas mňa a nepoznáš môjho muža a asi nepoznáš ani veľa manipulativnych ľudí,ktory dokážu oklamať svoje okolie a občas aj samých seba.ja viem čo by som mala urobiť,ale vybrala som si ľahšiu cestu,viem že je to hlúpe

obsadenemeno
11. mar 2017

@kikikat tym manipulatorom myslis koho?

Nie, nepoznam ta, ale niekedy sa mi chce plakat nad zenami, co so sebou takto nechaju zametat....si mlada, krasna baba a takto si dosieras zivot.

Mozno keby si ho nechala, tak by si ta aj on zacal aspon trosku vazit, ked ty si nevazis samu seba. Ved si len predstav dalsich 10, 20 alebo viac rokov takto zit???? Vazne? Takyto zivot ti vyhovuje???

kikikat
11. mar 2017

@obsadenemeno manipulátor je on,nevyhovuje mi takýto život,neviem čoho sa vlastne bojím,viem že by mi nedal pokoj,aj keby si našiel inú,a deti sú ľahko podplatitelne,silno pochybujem že by si ich chcel zobrať,lebo on sa nevie postarať ani sám o seba,asi iba peniaze by mi chýbali,on by mi platil úplne minimum,aj to nie na čas.ak by som šla do práce nemal by sa mi kto postarať o deti,kedze nikoho nemam

obsadenemeno
11. mar 2017

@kikikat deti mozu ist do skolky/ do skoly.
Prestan hladat dovody, preco sa to NEDA. Zacni hladat sposoby, AKO SA TO DA.

O deti sa neboj, rychlo by zistili, ze co je ocko zac..... mam kamosku, jej manzel je taky, furt vonku na kavicke s "tetami", a dceru bral zo sebou....mala ma 10 teraz a uz mu povie, ze nech ide prec, nech sa odstahuje....lebo vidi, ako sa chova k mame.

Pises, ze nechces, aby tvojim detom nieco chybalo. Ale uvedomujes si, ze uz teraz im nieco chyba???? Chyba im priklad, ako sa ma otec spravat k mame. Naozaj chces, aby si nasli podobneho partnera ako ich ocko???? A neboj, vela takych, co sa na zaciatku kasaju, ze aki su oni dobri ockovia, ako chcu striedavku a kdesi-cosi....po par mesiacov ich exmanzelky musia nahanat, aby sa dosli na deti pozriet. Bolo tu uz vela takychto pribehov. Nemali cas, trebalo mlade zabky nahanat a ego si lestit.

No ale, tvoj zivot. Pocitam, ze az taky zly nie je, ak sa tak velmi branis zmene. Pisala si, ze si mu na zaciatku TY dala peniaze na podnikanie a stale mu pomahas vo firme. Tak sup, sup, zacni si odkladat peniaze. Len pre strycka prihodu. A vyhladaj psychologicku. Pomoze ti pozriet sa na situaciu z ineho uhlu.

lenka54321happy
11. mar 2017

@obsadenemeno
😁😁😁 hups
Jak sa to
Inteligencia
dakujem pekne

moonlight1210
12. mar 2017

@kikikat tak si predstav situaciu, ze on odide k nejakej a ani obraz, ani zvuk. Bude len s nou, prestane sa ti ozyvat, dvihat telefon a posielat peniaze. Alebo vybieli spolocny ucet.
Takto by stala presne v tej situacii, co hovoris, ze neviem, bojim sa, neda sa.
Co by si urobila? Sla skocit pod vlak?
Nie. Zacala by si riesit s tym, co mas. Vsak co ine by ti ostalo, ze ano.
A to mozes aj teraz hned.

kikikat
12. mar 2017

@moonlight1210 to áno riešila by som sa tým čo mám,lenze on neodíde,nenajde si taku koli ktorej má opusti,aj keby taku našiel tak by mi ďalej strpcoval život,som si istá ze jeho to povzbudzuje.dnes som mu povedala že nech odíde lebo so mnou nieje šťastný,a on že nie lebo on má ľúbi a nikdy ma neopustí😞

obsadenemeno
12. mar 2017

@kikikat uz som ti to pisala, ze ak on nechce, urob to rozhodnutie ty. A nenahovaraj, ze by ti strpcoval zivot. ano, mozno na zaciatku. Potom by si nasiel dalsiu blbu, co bude skakat, ako on piska.

Mi vysvetli, coho sa tak STRASNE bojis.

kikikat
12. mar 2017

Že budem sama už navždy,nemysli si že potrebujem silou mocou mať pri sebe muža,momentalne určite nie,bojim sa že to nezvládnem všetko a bez podpory okolia,mam známych ale oni mi nebudú môcť pomôcť,viem že nejako by som to musela zvládnuť ale bojím sa ako.

salfusco
12. mar 2017

@kikikat tak sa neboj..a je to

obsadenemeno
12. mar 2017

@kikikat mozno by si bola prekvapena zo svojich znamych....... mna osobne by velmi zaskocilo, keby si moje blizke osoby mysleli, ze im nepomozem v tazkych chvilach...... no ale hladaj vyhovorky aj nadalej....a nebud prekvapena, ked ti o 10 rokov vlastne dcery povedia, ze si ho mala nechat uz davno, debila.
Poznam zopar takych "trpiteliek"................ deti im rastu a rozmyslaju.... vidia svet, okolie a to ich formuje.
Vzdy som si myslela, ze materinska laska je najhlbsi cit na svete. ale co tu citam na koniku, tak je to sebectvo. Lebo ty nepozeras na tie deti a ako ich tvoj a muzov vztah bude formovat, co sa z toho naucia...... ty pozeras na seba, ze ako to TY zvladnes, Ako to TY prekonas, ako TEBE on strpcuje zivot, a ako TY nebudes mat peniaze.
Anglicania hovoria "put up or shut up". Tak to akceptuj a nestazuj sa, alebo s tym nieco urob,

obsadenemeno
12. mar 2017

@kikikat a byt sama nie je az taka hroza.....radsej sama, ako s debilom.
A ver mi, kym si nezacnes vazit samu seba a byt stastna aj sama, nikdy nenajdes stastie s niekym inym.

lena888
12. mar 2017

@kikikat ja som sa tiez bala, ked som zostala sama. Bala som sa byt, po tolkych rokoch s partnerom, sama v byte v noci, bala som sa, ze nieco nezaplatim a budem mat problemy, bola som uplne nesamostana. Rodina mi nepomohla, skor naopak. Ale to som si nemyslela, ze navzdy zostanem sama. A vsetko dopadlo inak, som sama uz 4 roky a tak som zvykla, ze uz sa nicoho nebojim, rozhodujem samostatne o vsetkom, vsetko zvladnem urobit. A ak zostanem sama, nevadi, nie je to az take zle, ma to aj vela vyhod. Ale lahke to nebolo, to netvrdim.