Život po odhalenom paralelnom vzťahu manžela
Ahojte, zistila som manzelovi dvojrocny paralelny vztah, ktory zrejme este trva. Mame dvoch skolkarov, sme spolu 15 rokov. Zvladli ste to? Pokracoval muz dalej v tom? Rozviedli ste sa? Neviem to uz niekolko mesiacov spracovat, dovera sa uplne stratila. Dakujem za vase skusenosti.
to naozaj rozmýšľaš ešte nad tým, že by si s ním ostala? S chlapom, ktorý má 2 roky iný vzťah. Nemyslíš vážne
@anonym_autor cítila by som sa veľmi ponížena. Ja by som sa o môjho muža nikdy so žiadnou inou nedelila. Nie je arabsky sejk aby si toto mohol dovoliť. Nechcem ani nadávať na tvojho muža, pretože si mu to očividne dovolila. Vieš o tom nejaký čas- takže mu to schvaľujes. Naozaj myslíš ze ti tu nejaká žena napíše- jasneeee zvykneš časom...?
Dovera u, nikdy nebude. Bud budeš naivná, odtanes žiť v takomto paralelnom vzťahu, ktorý ti určite časom prinesie nejaké choroby, alebo naber odvahu, hrdosť q odid ako víťaz z tohto trojuholníka.
On má 2 toky trvajúci iný vzťah a ty rozmýšľaš, že by si s ním zostala? 😳😳😳😳môj ty kvet ….sebaucta nie že 0 bodov, ale snáď - 100
Dôvera? Tá už nikdy nebude
@anonym_autor čo vôbec od toho vzťahu ďalej očakávaš? Že príde od nej a ľahne si k tebe? Si schopná nemyslieť na to, kde je a čo robí, ak nepríde z práce načas? To máš také nízke sebavedomie, že si ochotná sa deliť s inou ženou? On si totiž to nesype popol na hlavu, neukončil okamžite vzťah s inou ženou, ale veselo v ňom pokračuje. Veď čoby nie, doma full servis a druhá žena s ktorou si užije.
My spolu fungujeme odkedy to viem len ako rodicia, rozpravame sa minimalne. S nou to nevyhral, je starsia o par rokov, tiez ma dve deti, nejaky cas spolu spavali na zaciatku, potom sa uz len stretavali a vypisovali si stale... Je to aj emocionalna nevera..
My spolu fungujeme odkedy to viem len ako rodicia, rozpravame sa minimalne. S nou to nevyhral, je starsia o par rokov, tiez ma dve deti, nejaky cas spolu spavali na zaciatku, potom sa uz len stretavali a vypisovali si stale... Je to aj emocionalna nevera..
@anonym_autor A co ta v tom manzelstve niekolko mesiacov drzi? Ved ak si takto spokojna, co ti mi budeme pisat..
@anonym_autor A co ta v tom manzelstve niekolko mesiacov drzi? Ved ak si takto spokojna, co ti mi budeme pisat..
@dadis nie som vobec spokojna, jasne ze to netolerujem. Pozeram na deti aby ich to co najmenej bolestivo zasiahlo a aj na to, ako to financne zvladnut, kedze nemam ziadne uspory.. Takze aj ked sa rozvedieme, nejaky cas budeme este musiet byvat spolu. Tak ma zaujimalo skusenosti, ako ste to zvladli
@dadis nie som vobec spokojna, jasne ze to netolerujem. Pozeram na deti aby ich to co najmenej bolestivo zasiahlo a aj na to, ako to financne zvladnut, kedze nemam ziadne uspory.. Takze aj ked sa rozvedieme, nejaky cas budeme este musiet byvat spolu. Tak ma zaujimalo skusenosti, ako ste to zvladli
@anonym_autor znama sa rozviedla, nevedeli vyriesit byvanie, tak ostali v dome. Nakoniec su uz tak 10 rokov. Maju rozdelene izby a maju pravidla v spolocnych priestoroch.
Spociatku to bolo vybusne a stranili sa jeden druheho, ale uz sa ukludnili, tak obcas jeden druheho zavezu na stanicu, na letisko, postrazia si vzajomne psiky, a tak.
Funguju ako dobri spolubyvajuci.
Tak ja by som neostala. A už vôbec nie s výhovorkou “kvôli deťom”. Čo majú z toho ze sú rodičia “nasilu” spolu, ked spolu reálne ani nefungujú iba sa tolerujú a doma obchádzajú? A je to doma dusno. Radšej keby videli šťastnú matku a taký model si niesli so sebou do budúcej rodiny. Čo majú tolerovať a čo už nie. Čo by si poradila svojmu dietatu v takej situácii už ako babicka? Tak to poraď teraz aj sebe.
Ja by som riešila jasle, začala šetriť čo najviac sa dá, a keď na to budem mat, odišla aj s detmi. On už sa rozhodol sám tým ze vzťah neukončil a nesypal si popol na hlavu.
Tu už sa o dôvere ani nedá uvažovať. Dva roky je príliš dlha doba, to už cielene musel plánovať ako taký vzťah udržiavať- a to všetko na úkor času s vlastnými detmi a zenou, ktorí ho čakali doma. To sa nedá odpustiť. To je podraz.
S takým človekom už nic nenaplanujes do buducna. Nech si ho berie ta stará 🐄 ktorá ma dve deti a stíha sa pretriasat s niekoho manželom. Charakter na pohľadanie naozaj..
Tak ja by som neostala. A už vôbec nie s výhovorkou “kvôli deťom”. Čo majú z toho ze sú rodičia “nasilu” spolu, ked spolu reálne ani nefungujú iba sa tolerujú a doma obchádzajú? A je to doma dusno. Radšej keby videli šťastnú matku a taký model si niesli so sebou do budúcej rodiny. Čo majú tolerovať a čo už nie. Čo by si poradila svojmu dietatu v takej situácii už ako babicka? Tak to poraď teraz aj sebe.
Ja by som riešila jasle, začala šetriť čo najviac sa dá, a keď na to budem mat, odišla aj s detmi. On už sa rozhodol sám tým ze vzťah neukončil a nesypal si popol na hlavu.
Tu už sa o dôvere ani nedá uvažovať. Dva roky je príliš dlha doba, to už cielene musel plánovať ako taký vzťah udržiavať- a to všetko na úkor času s vlastnými detmi a zenou, ktorí ho čakali doma. To sa nedá odpustiť. To je podraz.
S takým človekom už nic nenaplanujes do buducna. Nech si ho berie ta stará 🐄 ktorá ma dve deti a stíha sa pretriasat s niekoho manželom. Charakter na pohľadanie naozaj..
@anonym_e6acfc no dom predat nechce, cize ma nema ako vyplatit, tak bude cakat tri roky po rozvode, ci sa zmeni nieco ohladom vysporiadania. Starostlivost chce striedavu. Deti su v skolke.. No ani ja neutiahnem nejaky podnajom plus ostatne naklady a ani on sam hypoteku a ostatne naklady...
@anonym_e6acfc no dom predat nechce, cize ma nema ako vyplatit, tak bude cakat tri roky po rozvode, ci sa zmeni nieco ohladom vysporiadania. Starostlivost chce striedavu. Deti su v skolke.. No ani ja neutiahnem nejaky podnajom plus ostatne naklady a ani on sam hypoteku a ostatne naklady...
@anonym_autor Nie je zaujímavé či chce/nechce predať dom, ale sud bude zaujímať to naco má. Keď nemá na vyplatenie teba, ani ty jeho, tak sa nariadi predaj domu a hotovo. Čo by ešte nechcel? Sedieť si v dome ako kráľ? Tak nato najprv musí mat.
Striedavku nech si vyskúša, hneď bude mat menej času na vymýšľanie kravin. A ty aspon konečne budeš mat aj nejaky čas pre seba. Musíš sa vrátiť do prace, na začiatok s tak malymi detmi stačí aj prenajom garzonky. Časom bude lepšie. Hlavne s takým prosím ta neostávaj, vôbec si nevážil ze ta má.
@anonym_autor ja mám osobnú skúsenosť, presne 2 roky paralelny vzťah, deti malé. Nebolo moc na výber, ďalšie 2 roky som trpela a len čakala pokým pôjdem do práce a odišla som. On sa vrátil k milenke, ja som sa postavila na nohy, 2 práce, hypotéka, deti som vychovala, veľmi ťažké obdobie. 10 rokov od rozvodu, ja som stále sama s deťmi, on je vážne chorý a milenka nieje manželka , ale opatrovateľka. 🙂
@anonym_autor prečo ťa zaujíma čo chce on? Roky spával s inou a vtedy nerozmýšľal? Majetok bude riešiť súd. Deti sú ešte malé a zvyknú si aj v inom bývaní, nevyhováraj sa na ne.
@anonym_autor fuuu ako sa na to prislo? Hrdina
@anonym_autor nikoho nezaujima, ci chce alebo nechce predat dom, ak nechce tak ta bude musiet vyplatit z toho na co mas narok. Striedavka prehodnoti hned ako zisti co to obnasa a ze zaroven to automaticky neznamena, ze nebude platit vyzivne. Urcite aj milenka bude stastim bez seba, ze jej okrem jeho vtaka pribudnu aj dve deti a ubudnu peniaze 😂
Ja by som v tom vztahu nezostavala ani o den dlhsie.
joooj sak mu daj striedavku vyskusat aj teraz ked je jeho tyzden nerob noc nech vari perie do skolky ocr atd
@anonym_autor Dobre mienene rady pre zeny, ktore nie su v tvojej kozi. Vzhladom na to, ze nie si financne nezavisla, nema rozvod pre teba vyznam. Aj tak by si po rozvode zostala zit v spolocnej domacnosti. Je velmi tazke byt sama na male deti,naozaj chces jest suche rozky a ratat kazdy cent? Ked zarobis alebo vyhras peniaze, potom uvazuj o rozvode
@anonym_autor Dobre mienene rady pre zeny, ktore nie su v tvojej kozi. Vzhladom na to, ze nie si financne nezavisla, nema rozvod pre teba vyznam. Aj tak by si po rozvode zostala zit v spolocnej domacnosti. Je velmi tazke byt sama na male deti,naozaj chces jest suche rozky a ratat kazdy cent? Ked zarobis alebo vyhras peniaze, potom uvazuj o rozvode
@anonym_c0e333 ako ze rozvod pre nu nema vyznam? Ak panko nenadobudol dom pred manzelstvom, dedicstvom alebo darom vylucne na svoje meno, tak ma narok na vyplatenie. Pokial je velky rozdiel medzi ich zarobkami, tak aj pri striedavke bude dostavat vyzivne na deti. Deti ma v skolke, takze ma priestor pracovat. Mozno na nejaky cas moze ist k rodicom, trosku sa oklepat a zacat novy zivot.
chod si pozistovat na svojej obci alebo meste ake su podmenky pripadne ci mate nejake mestske obecne byty. pripadne pozri aj stat ma teraz nieco ako podporovane byvanie. zacni hladat informacie. postupne sa pripravuj.
@anonym_autor v prvom rade by ste sa mali porozprávať s mužom, ako si to on teda predstavuje, keď dom predať nechce. Dúfam teda, že dom je písaný aj na teba. Skús mu vysvetliť, že súd nebude zaujímať, či ho chce alebo nechce predať, bude tá musieť vyplatiť. Lebo aj ty a deti potrebujete niekde bývať. Možno sa mu to ulezi v tej hlave a navrhne nejaké riešenia.
A s tebou nespi.s nou nespi..ten ale dopadol.Ešteže mu tie taraniny zhltneš aj s navijakom....
Deti žiju v nezdravej atmosfere a ked si myslis.ze to necitia tak sa hlboko myliš.
Plus zijes v neustalom strese a to sa pidpiše na tvojom zdravi.
Takže sa rozhýb a konaj.
@anonym_autor Nie je zaujímavé či chce/nechce predať dom, ale sud bude zaujímať to naco má. Keď nemá na vyplatenie teba, ani ty jeho, tak sa nariadi predaj domu a hotovo. Čo by ešte nechcel? Sedieť si v dome ako kráľ? Tak nato najprv musí mat.
Striedavku nech si vyskúša, hneď bude mat menej času na vymýšľanie kravin. A ty aspon konečne budeš mat aj nejaky čas pre seba. Musíš sa vrátiť do prace, na začiatok s tak malymi detmi stačí aj prenajom garzonky. Časom bude lepšie. Hlavne s takým prosím ta neostávaj, vôbec si nevážil ze ta má.
@anonym_e6acfc no ano, po rozvode je tri roky na vysporiadanie.. V praci uz som, chlapci maju 4 a 6, o rok pojde do prvej. No vsetky financie idu do domu, takze sme obaja od vyplaty do vyplaty, spolu nam to ledva vyjde, tak som zvedava ako to chce zvladat sam.. A ja vdaka jeho hluposti tiez.. Na to asi nemyslel ked chodil za nou, ake to bude mat vsetko dosledky.
@anonym_autor ja mám osobnú skúsenosť, presne 2 roky paralelny vzťah, deti malé. Nebolo moc na výber, ďalšie 2 roky som trpela a len čakala pokým pôjdem do práce a odišla som. On sa vrátil k milenke, ja som sa postavila na nohy, 2 práce, hypotéka, deti som vychovala, veľmi ťažké obdobie. 10 rokov od rozvodu, ja som stále sama s deťmi, on je vážne chorý a milenka nieje manželka , ale opatrovateľka. 🙂
@anonym_5d53c0 si skvela, ze si to zvladla. Ako ste fungovali tie dva roky nez si odisla? To je karma.. Ja som povedala muzovi, ze sa im to obom nejako vrati, za to co spravili
@anonym_5d53c0 si skvela, ze si to zvladla. Ako ste fungovali tie dva roky nez si odisla? To je karma.. Ja som povedala muzovi, ze sa im to obom nejako vrati, za to co spravili
@anonym_autor Ja som poziadala o rozvod, nie je ani striedavka, byva v najme, tretinu vyplaty mu ide na vyzivne a byt je na sude..co chcel to ma
@anonym_autor no môžeš začať s nacvicovanim tej striedavky, zbalila by som mu kufor a deti na týždeň nech ide k tej milenke vyskúšať, ako budú fungovať, si myslím, že by si to obaja veľmi rýchlo rozmysleli
@anonym_autor prečo by ste mali bývať spolu? Však nech ide k frajerke bývať.
A že dom predať nechce? no nad tým mal myslieť skôr. Predať dom, vyplatiť hypo, zbytok si rozdeliť.
@anonym_autor no môžeš začať s nacvicovanim tej striedavky, zbalila by som mu kufor a deti na týždeň nech ide k tej milenke vyskúšať, ako budú fungovať, si myslím, že by si to obaja veľmi rýchlo rozmysleli
@janickacrazy naozaj? 4 a 6r dieťa by si zbalila a poslala k cudzej žene na týždeň?
@anonym_autor je to hrozna situácia. On si to ako predstavuje? Ze ty s deťmi odídeš a on si tam nastahuje druhu? Toto chce fakt silný žalúdok 🤢
Na tvojom mieste so striedsvkou nesúhlasím. Je to pre deti peklo.
Presne ako píše sasa. Nech ide, nedržíš ho
@anonym_autor schudla som 16 kg, prežívala som, ja som bola s nervami úplne na konci, ale je to za mnou
@janickacrazy naozaj? 4 a 6r dieťa by si zbalila a poslala k cudzej žene na týždeň?
@anonym_autor je to hrozna situácia. On si to ako predstavuje? Ze ty s deťmi odídeš a on si tam nastahuje druhu? Toto chce fakt silný žalúdok 🤢
Na tvojom mieste so striedsvkou nesúhlasím. Je to pre deti peklo.
Presne ako píše sasa. Nech ide, nedržíš ho
@simona20201309 tak samozrejme, že by som ich tam reálne neposlala, ale aspoň by som sa tvárila, že to teda idem urobiť, aby si ten chlap trochu uvedomil, čo vlastne chce pre svoje deti

Dolezite je, co chces ty