Život s autistickým dieťaťom u svokrovcov: Ako ďalej?
Dobrý den potřebovala by som pomoc alebo odpoveď na otázku lebo ja už neviem čo mám robiť máme s manželom 10 ročného autistu keďže je to zle tak som 10 rokov zavretá s ním medzi štyrmi stenami kamarátky tu nemám lebo bývam v cudzom meste kde nikoho nepoznám aby ešte nebolo málo žijeme 10 rokov u svokrovcov kde som už psychicky na dne nevládzem do všetkého sa starajú celý deň iba frflú nemáme žiadne súkromie keď niečo zle spravím už je zle ona to nie tak robila malý keďže je autista zvykne mať nervy celý deň má svoj program a keď je zle tak plače a vtedy si musím vypočuť slová že som zlá matka keď neviem čo mu je aj keď viem čo je no momentálne mu v tom neviem pomôcť lebo sa to nedá dost že už som slabá od malého ešte aj oni provokujú keď si chcem spraviť aspoň 5 minút pokoj z manželom lebo celý týždeň je v robote už aj to je problém keď si dáme pusu aj to je problém že sa nevenujeme toľko malému ale tak ja sa venujem malému ale aj manzelovi aby naše city nevychladli aj keď to už není také ako kedysi keď som mu dala návrh o tom odsťahovať sa nechce ani o tom počuť lebo treba zobrať hypotéku a tu sa boji zobrať že by ostala na malého ale tak ja s financiami viem pracovať čiže čo by som nasporila by som vedela vložiť do banky tam je zas v tom problém že je to mamičkyn maznáčik od zadku sa jej ani nepohne ale ja už takto fungovať nevládzem a cítim že moje city už chladnú
@simca06022011 a jasné...
nepamätáš si názov tej diskusie?
@karolinakr vôbec si tu diskusiu nepamätám ☺️
@karolinakr nie bohužiaľ to je pravda nevymysleli som si tu Story odpustit som odpustila no nezabudla nie ja som sem ešte nepísala toto je prvý krát
Držím ti palce
@terezkaarthuramax ďakujem
@panineznama16 jaj to som aj ja.Na dne.Dcerka má asperger (asi) ale ja už s ňou nevládzem.Teraz mam aj zdravotné problémy,+ aj ona má strašne správanie niekedy.Ja už asi dostanem infarkt raz.Mam úzkosti už aj z tých problémov,aj ten každodenný stres...
@anitu tak držím palce aby ste mali hlavne veľa síl a hlavne dávať pozor aby ste nevyhorela a prajem skoré uzdravenie viem vás pochopiť aké to je starať sa o choré dieťa keď ani vy sa necítite v poriadku

@karolinakr ved pise to aj tu, ze sa naje po praci a je s mamickou a bracekom.