Život s mamou a jej priateľom
Ahojte, mám 17 rokov. Moji rodičia sú rozvedeni už pár rokov, bývam s mamou a jej novým priateľom. Sú spolu možno 3 mesiace.. Z toho 2 už býva u nás. Odkedy je s ním, sa úplne zmenila, nikdy som ju takú predtým nezažila.. Chodí okolo mňa a správa sa tak, akokeby som ani neexistovala. Myslím v tom zmysle, že je jej úplne jedno, či ich počujem pri sexe a podobne, už nevladzem každý deň aj počas dňa aj v noci ich počúvať… mama si vôbec nedava servítku pred ústa a jej priateľ tiež nie.. majú izbu hneď vedla mňa, takže všetko krásne počujem… veľakrát si aj dvere zabudnú zavrieť a je im úplne jedno, že ja prídem zo školy a uvidím ich.. niekoľkokrát som ich pristihla v obývačke a jedine čo, tak len mi povedali, že čo som tak skoro doma a že mám zaliezt do izby a pokračovali v tom ďalej.. už riesim to, že sa odstahujem k ockovi.. chcela som sa len vyrozprávať ..
Môžeš ísť rovno k babke, nemusíš čakať týždeň. Zavolaj si kamarátov, zbal všetko čo budeš potrebovať a odíď. Ideálne keby boli matka s frajerom vtedy preč, potom jej len napíš sms kde si. Keď budeš mať 18 požiadaš o výživné aj od matky. Môže si myslieť čo chce, už na teba nebude mať nárok.
Tak je to jej byt, takže ostáva sa ti len zmieriť sa s tým alebo si nájdi prácu a šetri si na vlastné bývanie alebo choď k otcovi bývať ak je v pohode.
@anonym_autor normálne mi je na grcanie z tej ženy čo s nazýva tvojou matkou..🤮
Tak je to jej byt, takže ostáva sa ti len zmieriť sa s tým alebo si nájdi prácu a šetri si na vlastné bývanie alebo choď k otcovi bývať ak je v pohode.
@anonym_2bef92 je jedno koho je to byt. Spravila si decko a jej zodpovednosťou je starať sa o ňu, pokiaľ nie je schopná sama sa živiť. Mladá chodí do školy, tak asi nezbali caky-paky ze čau. Mne toto robiť mater, idem sama na sociálku.
@anonym_2bef92 je jedno koho je to byt. Spravila si decko a jej zodpovednosťou je starať sa o ňu, pokiaľ nie je schopná sama sa živiť. Mladá chodí do školy, tak asi nezbali caky-paky ze čau. Mne toto robiť mater, idem sama na sociálku.
@vevebono Poznám horší prípad, kedy matka vyslovene robila zle a psychicky ničila neplnoletú dcéru, tá išla na sociálku a namiesto pomoci sa jej dostalo také veľké vieš čo. Skončila v diagnostaku, aj v detskom domove. Iba si ju prehadzovali ako horúci zemiak kade tade, akokeby ona bola tá zlá a výsledok tohto celého bol, že matke nedokázali vinu.
@vevebono Poznám horší prípad, kedy matka vyslovene robila zle a psychicky ničila neplnoletú dcéru, tá išla na sociálku a namiesto pomoci sa jej dostalo také veľké vieš čo. Skončila v diagnostaku, aj v detskom domove. Iba si ju prehadzovali ako horúci zemiak kade tade, akokeby ona bola tá zlá a výsledok tohto celého bol, že matke nedokázali vinu.
@anonym_2bef92 tak toto je sila.. sila slovenského štátu... no baba ma babku, ma otca. Tyzden pred narodkami. Tam uz jej to nehrozí..
Moja matka bola tiez kadejaka, neznesiteľná. A jedine, co ju trhalo, ze prišla o pridavky. Niektoré by mali povinne kastrovať
Ahoj ako si na tom teraz?
@anonym_autor ha ha ha...
Prosim ta...
Neverin, ze z normalne matky, sa stane nenormalna.... Len tak... Ako pises ty. Toto si urcite vymyslas.
Ahoj ako si na tom teraz?
@anonym_6880a9 už som u babky.. u nej ostanem kým nepríde ocko domov zo zahraničia
@anonym_6880a9 už som u babky.. u nej ostanem kým nepríde ocko domov zo zahraničia
@anonym_autor drž sa verím že ti je lepšie ♥️🙏

Ja vám neviem🙄moc tomu neverím ,tieto príbehy o uletenej matke, ktorá si to rozdáva aj v dcerinej izbe..to je už starééé