Život u svokrovcov - svokra je mrcha
Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Pred pol rokom sa mi narodila dcérka. Priatel bol nezamestnaný a ja som študovala. Teraz už priatel pracuje ale len na dobu určitú má zmluvu, vraj ak by sa niečo stalo tak aby zamestnávateľ nemusel platiť odstupné. Môj problém je ale so svokrou a s bývaním. Keď som porodila išla som bývať ku priatelovi, ktorý ešte žije s rodičmi. Máme vlastnú spálňu a obývačku, všetko ostatné je spoločné. Svokra je tu ako kráľovná domu a patrične to dáva aj najavo. Pred 3 mesiacmi prišla za mnou a poriadne ma zdrbala že sa neviem udomácniť. Pravda je taká že som introvert, v dedine som nepoznala nikoho a žiadnych kamarátov som na blízku nemala. Keď idem do mesta musím sa ponáhľať lebo vždy ma niečim poverí svokra aby som vybavila a iba bežím, ani na to nemám čas aby som skočila ku mamine do práce nie to ešte s kamoškami sa stretnuť. Od tej doby čo ma zdrbala svokrička mám každé ráno hnačky a v poslednom čase aj špatne mi je. Začala som brať Xanax na ukludnenie a žial vrátila som sa potajomky k fajčeniu. Neviem čo to je so mnou ale začala som mať na ňu alurgiu alebo čo, lebo vždy keď ju vidím alebo už len počujem mám strašné nervy. Dcérke už spôsobila aj dvakrát zdravotné problémy, raz ju vyniesla s kočíkom v najväčšom vetre a dostala prievan na oči a teraz ju vybrala z kočíka tak že mala na sebe dupačky z ktorých kvôli cvokom nemala celú nožičku zakrytú a nedala na ňu ani hrubší svetrík tak malá prechladla. Samozrejme buď som bola v škole ale na hodinku v meste a iba susedia mi vraveli že drahá svokrička malú vyniesla v takých podmienkach. Povedala som si dosť!!! No a problem sa tu začína. Chceli by sme sa odsťahovať ale nevieme, kvôli financiám. Už som sa o tom rozprávala aj s priatelom a povedal aby som ešte počkala ale ja nechcem. On totiž nevidí nič iba to že nemusí platiť za nič a že maminka mu urobí všetko možné. Mojej mamine som povedala aby mi pomohla ale ona tiež nemá toľko peňazí aby mi zaplatila byt. Svokrovci zrejme nás ani nechcú z tadialto pustiť. Už som povedala priatelovi že ak sa s nimi neporozprávame tak koncom mesiaca odchádzam s dcérkou. On si myslí že žartujem ale je to tak. Máme málo miesta a zdravotne nás tu to celé ničí a mňa osobne aj psychicky. Má niekto nejaké podobné skúsenosti? Riešil už niekto dačo podobné?
Skoda slov.... Kolke to maju takze a este tazsie. Vidim, ze sa pokora nenosi. To co vyrastie z deti, ked vidia takyto vzorec chovania? 🙄
fuuuha..snáď svokra tiež fičí na MK 😀 😀 😀 😀 😀
Za highlight temy vyhlasujem slova krepa, gluptak a hamba 😀
@zuzkaanicka ja uz kukam do toho ako krepa, oci mam jak cherry paradajky, co uz ani nespavam (7 dni do porodu), ale tiez by som este nejaku perlicku zvladla... 😃
Baby, ale uprimne. Na Koni je milion sedem tem a stausov o svokrach. Niektore su naozaj interesantne, ale toto je TOP. V ziadnej som sa tak necudovala a v ziadnej som sa tolko nenarehotala. A to mame pondelok. Toto neprekona hocijaky piatok na MK.
btw: Kuknite slecne zakladatelke na profilovku. Nevyzera tam na to, ze ju svokra sikanuje. Jedine, ze by to bol ten xanax + becherovka. Vysmiata je ako leco na panvici.
@bebe91 ahoj, presne viem ako sa citis ja mam ten problem uz 4 roky len horsie, aj moja svokra je taka a este horsia davame jej mesacne 200 € a este nakup na cely mesiac a nieje spokojna ranajky vecere si kupujeme sami , vsetko musi byt podla nej a to nehovorim ako ucia mojho maleho len na zle veci , od pol roka ho ucily byt sa - milsim tim mame doma taku sochu velku budhu a ze aby nabil budhu a take a maly od vtedy stale kazdeho byje ci dospeleho alebo dieta a bude mat 2 roky nech sa snazim ako kolvek uz neviem ho to odnaucit ,uz som stoho zufala kazdy den sa s manzelom zato hadame a to nieje vsetko len co vitahnem paty z domu tak hned ohovra co som jedla ze mislim len na seba a malemu nedam ze som k......... a take stakimi ludmi som sa este nestretla , mam nechut volaco zjest ked su doma alebo si volaco uvarit lebo viem zd im to vadi . Uz to len vidrzat manzelom zaciname stavat dom tak uz sa neviem dockat.
@zuzkaanicka retardovku berie odjakziva 😝
No, tak vidim, ze dnes tu bude este veselo 😅
@zita19 hlavne, ze zabera 😀
@zuzkaanicka aj ja cumim. A to som dnes chcela ist skor do pelecha, ale da sa?
@zita19 dame kavu? 😀
@kvetinka0099 snáď malého naučia aj gramatiku 😉 😉 😉
@edita56 dame Kitkat? 😀
@zuzkaanicka maly bi sme dat, lebo my ocy prechadzaju 😝
@zita19 nerob mi to, mne sa pri takejto gramatike cervene pero otvara 😀
@zuzkaanicka vies si predstavit kolko to stoji namahy, takto napYsat?
@irusa tebe som pisala ?ked sa ozivas?
Zeny, ved ja som si chcela nastavit budik na 4,00, ale da sa to tu??!
@kvetinka0099 ozývaš
@kvetinka0099 ona nezíva a ani neožíva 😉
@romanovic aj ja som chcela ist spat ... ale da sa? 😀
@irusa poh kmo o
papagaj 😀
@kvetinka0099 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 že si rozdiel nepostrehla....
A teraz dajme jednu v cudzom jazyku poh kmo o huhuhu iiii yyy...

@bellahc Ty to uz chces zavrsit? 😀 ... ja cakam, ze sa este nieco dozviem, ved som precitala 10 stran, napata ako ksandy a stale je madam v prasivom dome u mrchy ... cakala som viac ... minimalne odlet na metle 😝