Život u svokrovcov - svokra je mrcha
Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Pred pol rokom sa mi narodila dcérka. Priatel bol nezamestnaný a ja som študovala. Teraz už priatel pracuje ale len na dobu určitú má zmluvu, vraj ak by sa niečo stalo tak aby zamestnávateľ nemusel platiť odstupné. Môj problém je ale so svokrou a s bývaním. Keď som porodila išla som bývať ku priatelovi, ktorý ešte žije s rodičmi. Máme vlastnú spálňu a obývačku, všetko ostatné je spoločné. Svokra je tu ako kráľovná domu a patrične to dáva aj najavo. Pred 3 mesiacmi prišla za mnou a poriadne ma zdrbala že sa neviem udomácniť. Pravda je taká že som introvert, v dedine som nepoznala nikoho a žiadnych kamarátov som na blízku nemala. Keď idem do mesta musím sa ponáhľať lebo vždy ma niečim poverí svokra aby som vybavila a iba bežím, ani na to nemám čas aby som skočila ku mamine do práce nie to ešte s kamoškami sa stretnuť. Od tej doby čo ma zdrbala svokrička mám každé ráno hnačky a v poslednom čase aj špatne mi je. Začala som brať Xanax na ukludnenie a žial vrátila som sa potajomky k fajčeniu. Neviem čo to je so mnou ale začala som mať na ňu alurgiu alebo čo, lebo vždy keď ju vidím alebo už len počujem mám strašné nervy. Dcérke už spôsobila aj dvakrát zdravotné problémy, raz ju vyniesla s kočíkom v najväčšom vetre a dostala prievan na oči a teraz ju vybrala z kočíka tak že mala na sebe dupačky z ktorých kvôli cvokom nemala celú nožičku zakrytú a nedala na ňu ani hrubší svetrík tak malá prechladla. Samozrejme buď som bola v škole ale na hodinku v meste a iba susedia mi vraveli že drahá svokrička malú vyniesla v takých podmienkach. Povedala som si dosť!!! No a problem sa tu začína. Chceli by sme sa odsťahovať ale nevieme, kvôli financiám. Už som sa o tom rozprávala aj s priatelom a povedal aby som ešte počkala ale ja nechcem. On totiž nevidí nič iba to že nemusí platiť za nič a že maminka mu urobí všetko možné. Mojej mamine som povedala aby mi pomohla ale ona tiež nemá toľko peňazí aby mi zaplatila byt. Svokrovci zrejme nás ani nechcú z tadialto pustiť. Už som povedala priatelovi že ak sa s nimi neporozprávame tak koncom mesiaca odchádzam s dcérkou. On si myslí že žartujem ale je to tak. Máme málo miesta a zdravotne nás tu to celé ničí a mňa osobne aj psychicky. Má niekto nejaké podobné skúsenosti? Riešil už niekto dačo podobné?
@lubkavargova1 a ked si Horatio zalozi/zlozi okuliare a povie nieco strasne vazne, tak vtedy je "moj" 😀
@lubkavargova1 takze ma chapes ze aj ked Jason je Jason ❤ ale akonahle pride na vazne veci dolezite je uplne nieco ine 😀
@lubkavargova1
@romanovic
@marcelatje Baby minule moj muz zadrel, ze keby vyzera ako Horatio Cane tak by bol spoko. A ja, ze coo neblazni...A teraz kukam tu, ze ten sa tusim babam fakt paci. Jason, Jurij ani Horatio by u mna nebodovali. Za mna Jack Gyllenhall, Gerard Buttler alebo z nasich Milo Kral 😀
@mojkamojka Gerard Butler, to uz hej. A Joshua Jackson, taky menej znamy herec, ale pre mna prudko sympaticky. Jedneho som poznala, co sa na neho podobal, to bol moj koniec, som sa vtedy tak zalubila ze klapky na ociach a ziadne varovne signaly sa ku mne nedostali a som potom aj tak dopadla. 😀
Inak pozeram postupne, ze tato diskusia uz zije svojim zivotom a prebera sa tu ponaly vsetko. 😀
@lubkavargova1
@romanovic
som si musela vygoogliť kto je to Horatio, ja to nepozerám, ale to hento ryšavé sa vám páči? To ja sa radšej prikláňam ku vkusu @petra7777, by si sa čudovala, aj mne sa vždy páčil, ale virtuálne sa nemusíme o neho biť, ja ti ho nechávam, ja mám ešte krajšieho idola 😀
*pomaly
@petra7777 no tak Reno je presne ten pripad ze chlap na pohlad nic moc ale ma nieco do seba. Nevies to vysvetlit ale je to tam. Mne sa napriklad hrozne pacil Nicolas Cage a teda ten tiez krasou neprekvita 😀
@marcelatje mne napríklad nepripadá že Reno je na pohlad nič moc, je veľmi zaujímavý, netuctový, tie typy krásavcov a fešáčikov nesedia každej žene 🙂
@0silvia0 ja nemám rada presladených zajačikov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale Reno mi príde už príliš "zrelý?" na to aby som o ňom uvažovala v sexuálnej rovine 😀 😀 😀 😀 😀
@marcelatje asi si príliš mladá 🙂 Ja mám po štyridsiatke, vždy som bola na starších, takže mne to až tak nevadí 😎
@0silvia0 ja neviem prečo mi prestalo ukazovať vek lebo až taká mladá nie som 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@marcelatje a prečo mne ten vek ukazuje a tebe nie? 😀 😀 😀 Súdila som podľa veku detí (ktorý ti tam ukazuje), tak som predpokladala, že si mladica 😎
@marcelatje áno....niečo v sebe má...a tá charizma je neskutočná 🙂 a možno aj preto, že je úplne odlišný od ostatných "sexi fešákov" 🙂 aj ako spomínala @mojkamojka tých troch vyššie, mne sa ani jeden z nich nepáči....
@0silvia0 teraz som si to poriešila v nastaveniach. Neviem či boli nejaké zmeny, ale z akéhosi dôvodu sa mi vek už neobjavoval (myslím že to bolo pár dní) znovu som zadala dátum narodenia a už to ukazuje 😎
@petra7777 ani mne 😅 preto nemám rada komentáre typu "ako hentá môže s tamtým žiť" , "čo na ňom vidí" a iné skvosty 🙄 lebo ako sme sa aj tu práve v mini prieskume presvedčili každému sa páči niečo iné a nevieme vysvetliť prečo 😀 😀 😀 😀
@mojkamojka @lubkavargova @marcelatje @0silvia0 noooo, priznam sa, moj uplne najvacsi "stekač" je Daniel Craig, v tesnom zavese je Mickey Rourke za mlada, Benicio del Torro, Rutger Hauer, trochu mladsi, Willem Dafoe; Marlon Brando za mlada. Okrem Craiga vsetko tie zivocisne vyzerajuce typy, pri ktorych si viem predstavit vsetko nestandardne... 😀
Ked pozeram nieco s nimi, moj muz kladie kontrolne otazky, ci som si podlozila igelit... 😀 😀 😀
@taya4 ja som zas poznala klon Butlera (to bolo teda davno predtym ako som co i len tusila, ze nejaky Butler existuje 😀 ) a teda tiez klapky na oci a ignor varovnych priznakov 😀
@petra7777
@marcelatje
@romanovic ale super baby!!!! Kam ste tú tému posunuli.... 😀 😀 😀 😀 Prišla som mrknúť, či nevesta roka nepridala nejaké duchaplné príspevky, ale asi sa ľutuje bez nás 😀
@romanovic 😀 😀 😀 😀 😀 😀 že igelit 😀 😀 😀 😀
del Torrrrrro to znie tak sľubne 😀 😀 😀 😀 😀 on vie božsky vraštiť obočie 😀 😀 😀
Inak ten Rourke za mlada tiež nebol zlý 😅
@romanovic hehehe, ze igelit 😀 😀 😀 Ale Mickey Rourke moooze byt 🙂 Samozrejme za mladi 😀 No a z takeho spevackeho okruhu za mna prudko obdivovatelny David Gahan 🙂 Ze slina dolu 😀
Ze Jean Reno....tststs....jednoznacne chlap mojich snov...a presne ako pisete ked si Horatio zlozi skulky, otoci hlavu nabok a povie nieco....no mne ani ten igelit nepomoze.....inak si pozrite Rambo 1. Tam je Horatio este mlade ucho. Jeden z tych polisov co mlati Staloneho na stanici.....
Tak ja sa tiez pridavam aj do tejto podtemy 😉 Keanu Reeves z cias Nebezpecna rychlost 😝
fuha... kňpozeram, co nove svokra.. a tu bezi Idol MK 😀 😀 Tak teda za mna Horatio vobec... on ma stale tak neprirodzene naklonenu hlavu, ze ked to pozeram dlhsie ako 5 minut, zacne ma boliet krk.. 😀 😀 Ale taky Reno.. to je chlap ako ma byt... a mne sa strasne kedysi pacil Timothy Dalton ako pan Rochester v Jane Eyrovej... aaach... 😀 😀 😀 celkovo sa mi skor pacia chlapi z tych cias davnejse minulych ako vacsina tych sucasnych nagelovanych a nastajlovanych fesacikov. 😅 Ked muzi vyzerali ako muzi a zeny ako zeny...

@marcelatje fuuuuuuha tak ten Jason Statham je prudko sexi chlapik!!!!! Neviem, mne sa napriklad paci aj taky Jurij Bojka...sice, dooooooooooooobre uznavam, ze basista je basista...ale nejako je sexi...alebo taky Horacio Cane z Miami...no tak tam idem do kolien ked vidim co hoc kazdu cast....no dobre.....nadych-vydych....dievca zrealni sa.....u mna boduce ked ten chlap ma charakter a stoji si za slovom...inak 0 bodov hned.