icon

Život u svokrovcov - svokra je mrcha

bebe91
16. máj 2016

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Pred pol rokom sa mi narodila dcérka. Priatel bol nezamestnaný a ja som študovala. Teraz už priatel pracuje ale len na dobu určitú má zmluvu, vraj ak by sa niečo stalo tak aby zamestnávateľ nemusel platiť odstupné. Môj problém je ale so svokrou a s bývaním. Keď som porodila išla som bývať ku priatelovi, ktorý ešte žije s rodičmi. Máme vlastnú spálňu a obývačku, všetko ostatné je spoločné. Svokra je tu ako kráľovná domu a patrične to dáva aj najavo. Pred 3 mesiacmi prišla za mnou a poriadne ma zdrbala že sa neviem udomácniť. Pravda je taká že som introvert, v dedine som nepoznala nikoho a žiadnych kamarátov som na blízku nemala. Keď idem do mesta musím sa ponáhľať lebo vždy ma niečim poverí svokra aby som vybavila a iba bežím, ani na to nemám čas aby som skočila ku mamine do práce nie to ešte s kamoškami sa stretnuť. Od tej doby čo ma zdrbala svokrička mám každé ráno hnačky a v poslednom čase aj špatne mi je. Začala som brať Xanax na ukludnenie a žial vrátila som sa potajomky k fajčeniu. Neviem čo to je so mnou ale začala som mať na ňu alurgiu alebo čo, lebo vždy keď ju vidím alebo už len počujem mám strašné nervy. Dcérke už spôsobila aj dvakrát zdravotné problémy, raz ju vyniesla s kočíkom v najväčšom vetre a dostala prievan na oči a teraz ju vybrala z kočíka tak že mala na sebe dupačky z ktorých kvôli cvokom nemala celú nožičku zakrytú a nedala na ňu ani hrubší svetrík tak malá prechladla. Samozrejme buď som bola v škole ale na hodinku v meste a iba susedia mi vraveli že drahá svokrička malú vyniesla v takých podmienkach. Povedala som si dosť!!! No a problem sa tu začína. Chceli by sme sa odsťahovať ale nevieme, kvôli financiám. Už som sa o tom rozprávala aj s priatelom a povedal aby som ešte počkala ale ja nechcem. On totiž nevidí nič iba to že nemusí platiť za nič a že maminka mu urobí všetko možné. Mojej mamine som povedala aby mi pomohla ale ona tiež nemá toľko peňazí aby mi zaplatila byt. Svokrovci zrejme nás ani nechcú z tadialto pustiť. Už som povedala priatelovi že ak sa s nimi neporozprávame tak koncom mesiaca odchádzam s dcérkou. On si myslí že žartujem ale je to tak. Máme málo miesta a zdravotne nás tu to celé ničí a mňa osobne aj psychicky. Má niekto nejaké podobné skúsenosti? Riešil už niekto dačo podobné?

romanovic
25. máj 2016

@ervenka Dave aaano!!! Uz 2x som bola na Depeche v BA. To je dalsi vlhkorobic. A Stallone za mlada. Ked krivi usta v Rambovi 1, ked si sije ranu, uuuaaaa. A v Cobre so slnecnymi okuliarmi. Nemat hypo, 30 rokov dozadu, hned pritisnem vankus na tvar tomu, co mi chrape na pravej strane....

romanovic
25. máj 2016
taya4
25. máj 2016

@fuska Jessica Alba, ze? Jedna z mala uplne zlatunkych a sexi hereciek, teda pre mna. Keby som na zeny, tak ona je top. 😀
A po tom prvom obrazku som vedela ze sa to zvrhne na pridavanie tych svojich idolov, hahaha.

romanovic
25. máj 2016
fuska
25. máj 2016

@taya4 Ano. Mne sa ako herecka nepaci, ale je krasna zena, take snede typy su pekne aj nenamalovane a oblecene vo vreci. No a ked ma peknu postavu a krasnu tvar. Jej sa hodia vsetky ucesy. 😀

m.i.r.i
25. máj 2016

No u mna najdlhsie fical JAG...teraz taky Gerard Butler tiez..uf..

lubkavargova1
25. máj 2016

Ale uznajte zeny....co foto to bola mnamka...uz dlho som si tak neodychla ako vcera pri vas. Boli ste supeer 🙂

m.i.r.i
25. máj 2016

@tomiholjubavi tema pre teba🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/najmudrejsi-svokor-na-svete/
hned som si vybavila tvojho svokra.... 😎

zlotazla
25. máj 2016

@romanovic nuf nuf on je mooooj 😀 na vsetkych bondoch sme boli v kine.plus k millennium bol skvely <3 ten jeho smutny pohlas 😙

petra7777
25. máj 2016

@lubkavargova1 Už dávno som tvrdila, že si moja krvná skupina 😀

jasminet
25. máj 2016

baby vy kde sa sa to dostali od prasiveho domu? ja ze si nejake pikosky o mrche zas precitam a tu chlap, tam chlap, mrcha nikde 😀 😀 😀 ked som tu bola naposledy, tak ste varili 😀

emily76
25. máj 2016

@jasminet no kto by nevymenil mrcha svokru za sexi chlapa?? 😀 😀 😀

jasminet
25. máj 2016

hmmm, co tak zly chlapec Axel Rose za mladi - teraz by som si o uja ani kolobezku neoprela 😀 alebo kevin smith ako ares v xene - toho som si vzdy rada pozrela 😉

tomiholjubavi
25. máj 2016

Baby, toto bol chlap, co zrel ako vino 🙂 moj celozivotny platon. uz v skolke som sa zalubila do neho 😀

m.i.r.i
25. máj 2016

no a a baby ma vobec niektora doma aspon trosku podobny kus tym na obrazkoch? 🙂 Keby tu chlapi tak hadzali, tak viete ake typy zeru vasi chlapi? Lebo ja ked niekedy vidim aku mo j chlap pochvali herecku ze ta sa mu paci, tak utekaaam...🙂

m.i.r.i
25. máj 2016

@tomiholjubavi no Alan Rickman... Severus Snape 🙂 skoda ho..vyborny herec...

jasminet
25. máj 2016

@m.i.r.i no, mne sa vzdy pacili vysoky, tmavy - ako napr. ten ares, naveen andrews ako said z nezvestni a doma mam skutocne vysokeho tmaveho fesaka 😵 😉 😀 ale popravde netusim ake baby sa pacia mojmu adonisovi - asi normalna rysava s okuliarmi - ako ja 😀 😀 😀

fra
25. máj 2016

@ervenka fuj, tomihuljubavi a Matkin? Ako ti to vobec mohlo napadnúť... Miška je o niekoľko levelov vyššie- čo sa týka humoru aj slohu...

tomiholjubavi
25. máj 2016

@m.i.r.i ja tiez viem, ake sa pacia mojmu chlapovi baby - kozate a ritnate 😀 a to ostatne, ako keby ani nevidel 😀 nevadi mu ani špek, ani skareda hlava 😀 on ma taky barokovy vkus 😀

m.i.r.i
25. máj 2016

@jasminet no tak ja tiez mam "podobny kus"..aspon v tom tiez, ze vzdy sa mi pacili vysoki tmavsi chlapi..teda tmave vlasy, pekny usmev...vid JAG 🙂 alebo Tom Cruise za mladi ( az na tu vysku)..este Chris O'Donnell napriklad...tiez mam doma tmavovlaseho s peknym usmevom..hehe..akoze moj chlap je fesak, len to na nom vzdy nevidno... 😀 ale tak je aspon typovo podobny tomu co som hladala ...hehe
No a on ? Akoze viem, ze sa mu vzdy pacili azijatky, tak v tom sa trosku trafil... 😀 Iste som tiez musela byt jeho typ....co sa tyka hereciek tak viem, ze nema rad blondiny a nema rad typy ako Angelina Jolie, Julia Roberts, Reese Whiterspoon, Kate Hudson, Kirsten Dunst, Uma Thurman -- to akoze ani film nebude pozerat ked tam niektora z nich hra a stale hovori, ze nechape ako moze niekto o tychto povedat ze pekne zeny....skor tak Anne Hatteway, Katie Holmes...ale pochvali aj Evu Mendes co uz je ina liga 🙂 Ale uplne mimo mojho chapania su Sigourney Weaver a Amie Lee Curtis -- to su uz starsie damy, ale za mladi.....tie dve su uplne mimo mojho chapania a on ich zere... 😀

m.i.r.i
25. máj 2016

@tomiholjubavi no vidis, toto moj zas nie..on mi toto hovoril tiez, ze mu kamosi hovoria, ze staci ze ma super postavu, rit, kozy a vsetko ostatne a ze hlava ani podstatna nie je..teda nie ako vyzera..to moj muz vravi, ze toto on nechape...ze by mu bolo blivno ak by ta baba nebola pre neho pritazliva v tvari..a ze velke kozy ho desia 🙂

taya4
25. máj 2016

@m.i.r.i Mne sa tiez vzdy vysoki pacili, tmavi, hnede oci ma dostavali do kolien. No a mam muza co je rovnako vysoky ako ja, hnede vlasy ma ale oci modre. 😀 A jemu tiez neviem ake sa pacia, keby zacal herecky vytahovat, heh.
Akurat ze u mna s tou vyskou, ja sama mam 182cm a co som postrehla, vysoki chlapi vacsinou pri sebe take utle zienky, takze som sa s tym uz davno zmierila ze ja extra vysokeho mat nebudem.
JAG, na to som uz aj zabudla. A este Robert Duncan McNeill zo Star Trek Voyager. To boli casy. 😀

tomiholjubavi
25. máj 2016

@m.i.r.i tak zas nehovorim, ze moj je na skarede, sak to by som sama proti sebe isla 😀 ale ked vidim, za akou sa vie obzriet, tak si poviem, ze nemame rovnaky vkus 😀 ale to moze byt aj tym, ze neviem ocenit zensku krasu, ako som uz pisala vyssie. ked vidim nejaku, co sa paci mne (v zmysle, ze ty kokos, tak by som chcela raz vyzerat)..muz si ju ani nevsimne..a ked sa ho opytam, tak povie, ze to je moc chude...on ma rad oblinky..ale to je asi taky vseobecny chorvatsky standard...a svokor je este o triedu vyssie, on ma rad nie ze baculky, ale rovno moletky..nic, co nema trojcifernu vahu ho nezaujima, lebo taka zena je podvyzivena, z chudobnej rodiny a coskoro umre na suchotiny 😀

m.i.r.i
25. máj 2016

@tomiholjubavi no tak moj tiez nema rad chude...preto si vsimni aj tie vyssie spomenute ktore nemusi - to aj do tvara aj do postavy..ze vychrtliny..on sa nemoze ani pozerat....zas moletky az ako tvoj svokor nie, ale asi ako tvoj muz skor..ze oblejsie..alebo potom jemne sportove typy - co odo mna je tiez na hony vzdialene.on vravi, ze je mu sa paci prirodzena krasa..taka jemna zienka sportoveho typu, v rifliach a kockovanej koseli napriklad..alebo potom v tricku a sexy teplakoch, siltovka....sneda plet...on neznasa dlhe nechty a vysoke opatky...nastastie pre mna, lebo ani ja nie...taky proste prirodzeny juzansky, azijsky alebo juhoamericky typ ktora nedrkoce kostami 🙂 ach jaj..o takych by som vedela...hehe..niekedy nechapem ozaj co na mne este vidi.. 😀

emily76
25. máj 2016

@tomiholjubavi moja mama by bola idealna zena pre tvojho svokra.. mala, gulata, super setrna... a riadna papula, ta by aj jeho dala do pozoru.. 😉

radusiq
25. máj 2016

@tomiholjubavi jeej Alan mojho srdca sampion 😅 inak sranda ze ako Severus mi velmi nerezal, dlho mi trvalo si zvyknut...

tomiholjubavi
25. máj 2016

@emily76 mam v ponuke pre nu vdovca 😀 ak by bol seriozny zaujem, poslem viac foto do IP 😀

fra
25. máj 2016

@romanovic inak by to bol fajn chlap, len pre mna má jedinú zato vážnu chybu- pripomína mi Putina 🤐 (a ako tak pozram obrazky, nie som sama 😅 )

emily76
25. máj 2016

@tomiholjubavi 😀 😀 😀

radusiq
25. máj 2016

@m.i.r.i vies ze netusim? on sa nikdy ani nepriblizi k takym temam, ja vobec nemam sajn kto sa mu paci 😅 predomnou mal len 1 byvaku podla toho tiez tazko sudit...ale minule sme sa tak rozpravali o Cheryl Cole, hovorim ze fakt pekna baba - a on ze ci som z visne padla, taka nezdravo vychrtla (potom mal nemiestnu poznamku o tom ako ja som zdrava az az)