Život u svokrovcov - svokra je mrcha
Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Pred pol rokom sa mi narodila dcérka. Priatel bol nezamestnaný a ja som študovala. Teraz už priatel pracuje ale len na dobu určitú má zmluvu, vraj ak by sa niečo stalo tak aby zamestnávateľ nemusel platiť odstupné. Môj problém je ale so svokrou a s bývaním. Keď som porodila išla som bývať ku priatelovi, ktorý ešte žije s rodičmi. Máme vlastnú spálňu a obývačku, všetko ostatné je spoločné. Svokra je tu ako kráľovná domu a patrične to dáva aj najavo. Pred 3 mesiacmi prišla za mnou a poriadne ma zdrbala že sa neviem udomácniť. Pravda je taká že som introvert, v dedine som nepoznala nikoho a žiadnych kamarátov som na blízku nemala. Keď idem do mesta musím sa ponáhľať lebo vždy ma niečim poverí svokra aby som vybavila a iba bežím, ani na to nemám čas aby som skočila ku mamine do práce nie to ešte s kamoškami sa stretnuť. Od tej doby čo ma zdrbala svokrička mám každé ráno hnačky a v poslednom čase aj špatne mi je. Začala som brať Xanax na ukludnenie a žial vrátila som sa potajomky k fajčeniu. Neviem čo to je so mnou ale začala som mať na ňu alurgiu alebo čo, lebo vždy keď ju vidím alebo už len počujem mám strašné nervy. Dcérke už spôsobila aj dvakrát zdravotné problémy, raz ju vyniesla s kočíkom v najväčšom vetre a dostala prievan na oči a teraz ju vybrala z kočíka tak že mala na sebe dupačky z ktorých kvôli cvokom nemala celú nožičku zakrytú a nedala na ňu ani hrubší svetrík tak malá prechladla. Samozrejme buď som bola v škole ale na hodinku v meste a iba susedia mi vraveli že drahá svokrička malú vyniesla v takých podmienkach. Povedala som si dosť!!! No a problem sa tu začína. Chceli by sme sa odsťahovať ale nevieme, kvôli financiám. Už som sa o tom rozprávala aj s priatelom a povedal aby som ešte počkala ale ja nechcem. On totiž nevidí nič iba to že nemusí platiť za nič a že maminka mu urobí všetko možné. Mojej mamine som povedala aby mi pomohla ale ona tiež nemá toľko peňazí aby mi zaplatila byt. Svokrovci zrejme nás ani nechcú z tadialto pustiť. Už som povedala priatelovi že ak sa s nimi neporozprávame tak koncom mesiaca odchádzam s dcérkou. On si myslí že žartujem ale je to tak. Máme málo miesta a zdravotne nás tu to celé ničí a mňa osobne aj psychicky. Má niekto nejaké podobné skúsenosti? Riešil už niekto dačo podobné?
@puklica13 Ja ti ich kludne necham, pretoze nahanaju trosku strach. Myslim, ze by sme si nerozumeli v intimnej oblasti (podla mna maju radi saso-maso). Takze ja si necham Romana D.
@puklica13 aj na mna su moc nebezpecni 🙂 ja vseobecne uprednostnujem trochu slaninky pred svalmi 😀 fyzicky aspon...🙂 a potom ma vie dostat charizma a rozkosny usmev 🙂
Inak dievcata, minuly rok k nam prisiel neskutocne fesny, asi 35 IT developper, sef jedneho oddelenia. Baby na personalnom vzdychali, ked ho videli, zato kolegovia ( hlavne ti nezadani) boli nasrati a hundrali, ze cert im bol dlzny takehoto samca na oddeleni, ze im bude chodit do reviru a ze si ich odteraz ziadna baba vo fy ani nevsimne. Joj, skoda, ze vam tu nemozem zavesit jeho fotku, pacil by sa vacsine z vas.
ja z prace bez fotiek, ale moja naj laska je Lenny Kravitz 🙂 a potom este Vladko Orszagh bol mnami za mladi...a ked si pamatate serial Konecne zvoni na Markize asi pred 20 rokmi tak tam som zrala Maria Lopeza, ale minuly rok moderoval Amerika ma talent a akosi uz ma nebral...
Mne sa páči Steven Segal, teda kedysi bol krajší, teraz je akýsi napuchnutý a Pierce Brosnan. A Bruce Willis tiež, no na kávu hocikedy. 😉
A to čo takáto zmena témy?
@tomiholjubavi Ja som raz chodila s jednym takym, co bolo akoze fakt pri tele, co ja viem nejakych 100 kil zivej vahy asi. No fesak to teda nebol, ale charizmu mal neskutocnu, vtipny bol, a kazda zena sa pri nom citila ako kralovna, proste na rukach by ta nosil. Uz si nepamatam, preco sme sa rozisli ( mladost-pochabost asi), ale mam na neho pekne spomienky. Takze chapem.
@trdelnik234 Jedina vec, co na nom nebola sexi, bolo jeho meno. Volal sa ze Vincent, cize po slovensky Vinco.
@tomiholjubavi kludne, mama byva sama...len ju asi na chlapa nenahovorim...😒
Myslim, ze autorka temy je strasne nadsena, ked jej stale vyskakuju upozornenia 😀
Babky, prisla som sa pochvalit. Vsetkym pro a anti svokrovym. Toto su jahodky, ktore nam dnes z lasky priniesla svokrusa. Nie su to hocijake jahodky, uz o nich pisali aj na FB, RTVS, ze sa dnesnym dnom zahajuje zber a ta moja svokrusa ich dnes pracne bola zbierat na poli. Takze su to prominentne jahodky.
@bebe91 Ked budes viac empaticka, aj ty zoznes taketo ovocie (samozrejme aj ine ako jahodky)😉 Ja na tu moju svokrusu nedam dopustit. Tak dobru chut.
@puklica13 mne sa pacia aj ked moc mastni su 😀
Inak mne sa paci aj Vasut alebo Kolenik 😀
@terezka1947 Laufer nie?
@ervenka Tak neto chlap ze mojho srdca sampion...a ked si pustim jeho hudbu....no proste konec sveta...
@ervenka kokos my by sme si tak liezli do kapusty 😀 😀
@marcelatje skoda, ze Kolenik je teply 😀
@mojkamojka veru skoda ale nie moja 😀
@puklica13 inak vies co ma napadlo? ze taku fotku, ako maju bratia klickovci..bolo asi cudne fotit 😀 vobec si neviem predstavit, ze by som mala taku fotku so segrou 😀 ...
@tomiholjubavi no...abo ja s brachom 😀
Ale zeny minule som videla ako sa mlatili bratia Klickovci...teda superov lebo co som pocula tak vraj matke slubili ze oni navzajom nikdy nebudu zapasit....a poviem vam teda, od takych dostat ta ne ze stena da druhu ale duplovito 😀

@romanovic este stihol nahovorit Alice through the looking glass
@marcelatje hahahaaaa asi som uz prepracovana 😀 😀 😀 😀 😀