icon

Život u svokrovcov - svokra je mrcha

bebe91
16. máj 2016

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Pred pol rokom sa mi narodila dcérka. Priatel bol nezamestnaný a ja som študovala. Teraz už priatel pracuje ale len na dobu určitú má zmluvu, vraj ak by sa niečo stalo tak aby zamestnávateľ nemusel platiť odstupné. Môj problém je ale so svokrou a s bývaním. Keď som porodila išla som bývať ku priatelovi, ktorý ešte žije s rodičmi. Máme vlastnú spálňu a obývačku, všetko ostatné je spoločné. Svokra je tu ako kráľovná domu a patrične to dáva aj najavo. Pred 3 mesiacmi prišla za mnou a poriadne ma zdrbala že sa neviem udomácniť. Pravda je taká že som introvert, v dedine som nepoznala nikoho a žiadnych kamarátov som na blízku nemala. Keď idem do mesta musím sa ponáhľať lebo vždy ma niečim poverí svokra aby som vybavila a iba bežím, ani na to nemám čas aby som skočila ku mamine do práce nie to ešte s kamoškami sa stretnuť. Od tej doby čo ma zdrbala svokrička mám každé ráno hnačky a v poslednom čase aj špatne mi je. Začala som brať Xanax na ukludnenie a žial vrátila som sa potajomky k fajčeniu. Neviem čo to je so mnou ale začala som mať na ňu alurgiu alebo čo, lebo vždy keď ju vidím alebo už len počujem mám strašné nervy. Dcérke už spôsobila aj dvakrát zdravotné problémy, raz ju vyniesla s kočíkom v najväčšom vetre a dostala prievan na oči a teraz ju vybrala z kočíka tak že mala na sebe dupačky z ktorých kvôli cvokom nemala celú nožičku zakrytú a nedala na ňu ani hrubší svetrík tak malá prechladla. Samozrejme buď som bola v škole ale na hodinku v meste a iba susedia mi vraveli že drahá svokrička malú vyniesla v takých podmienkach. Povedala som si dosť!!! No a problem sa tu začína. Chceli by sme sa odsťahovať ale nevieme, kvôli financiám. Už som sa o tom rozprávala aj s priatelom a povedal aby som ešte počkala ale ja nechcem. On totiž nevidí nič iba to že nemusí platiť za nič a že maminka mu urobí všetko možné. Mojej mamine som povedala aby mi pomohla ale ona tiež nemá toľko peňazí aby mi zaplatila byt. Svokrovci zrejme nás ani nechcú z tadialto pustiť. Už som povedala priatelovi že ak sa s nimi neporozprávame tak koncom mesiaca odchádzam s dcérkou. On si myslí že žartujem ale je to tak. Máme málo miesta a zdravotne nás tu to celé ničí a mňa osobne aj psychicky. Má niekto nejaké podobné skúsenosti? Riešil už niekto dačo podobné?

lubkavargova1
25. máj 2016

a chlap jak hora a jaku ma malu zienku 😀

taya4
25. máj 2016

@lubkavargova1 presne co som pisala, chlap ako hora z pri nom utle ziena 🙂

trdelnik234
25. máj 2016

@mojkamojka
Pockaj, ten Kolenik z Panelaku ze je teply? Tak ten sami kedysi velmi pacil.
Prvykrat som ho stretla nazivo na divadelnom festivale Akademicky Presov, ale teda to uz bolo davno. Hral tal s Geisbergom, nazov a ani autora hry si nepamatam, ale super hrali. Keby som si mala vybrat iba jedneho z nich, tak dilemu mam riadnu.

stellamaris
25. máj 2016

@lubkavargova1 to je Wladimir Klitschko ,on ma 2 metre a jeho zena takych 150cm 😀

trdelnik234
25. máj 2016

@stellamaris Normalne by sa mu aj do kufra vosla, ak by bolo treba. Mne by vadilo, ze sa na mna pozera tak zvysoka furt, predsa tych 50 cm rozdiel tam je, takze to nie je len o hlavu.

romanovic
25. máj 2016

@trdelnik234 jj, Kolenik je teply. V BA je to vseobecne znama info. Rovnako aj Pyco a moj najoblubenejsi muzikalovy herec Janko Slezak. Skoda. Nie preto, ze mam nieco proti gayom, len mi pride luto, ze nebudu radostne plodit malych Kolenikov, Pycov a Slezakov...

trdelnik234
25. máj 2016

@romanovic Baby a vy to odkedy viete? Preco mi to nikto nepovedal?

trdelnik234
25. máj 2016

@romanovic A s kym chodi Pyco?

romanovic
25. máj 2016

@trdelnik234 sumy z gay komunity vravia, ze uz dlho ma niekoho vo Viedni.

trdelnik234
25. máj 2016

@romanovic No sak jak inak.

petra7777
25. máj 2016

@romanovic Aj Pali Bruchala a Ľuboš Kostelný 🙂

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
marcelatje
26. máj 2016

@petra7777 pane boze Bruchala 🙄 raz som mala tu cest stretnut ho ked si s kamossssmi vyrazil na vidiek....za tie maniere by sa nemusela hanbit ani najnarocnejsia holywoodska hviezda 🙄

marcelatje
26. máj 2016

@trdelnik234 Kolenik vraj one...chodil s Kostelnym 😀

emily76
26. máj 2016

no toto aspiruje na temu roka.... cez mrcha svokru, rychlokurz rumunstiny, zopar neznesitelne pozivatelnych receptov, najsexi herca az po najnovsie info z gay komunity... 😀 😀 😀 😀 😀

lubkavargova1
26. máj 2016

@emily76 no ale uznaj najnovsie infosky z gay komunity sa len tak skoro clovek nedozvie....a teda ja urcite ze nwtusim co sa tam odohrava 🙂

emily76
26. máj 2016

@lubkavargova1 ano ano.. sem s nimi.... 😀 😀 😀 ja som tiez uplne mimo... 😎

m.i.r.i
26. máj 2016

baby no kde sme sa to dnes dostali? Ku gayom? uf.. 🙂 No veru ten Kolenik -- mne sa ani nepaci ale...veru ze s Kostelnym paktovali..no ale mna tito netrapia..len ked potom clovek vidi ako natacaju so zenami a ako chvalia zeny a vsetko niekedy ked s nimi robia rozhovory a casto aj otazky ci iskra nepreskoci a ako je to natacat s takou krasnou hereckou a neviem co, tak mi je blivno..alebo Pyco ked riesil furt kozy v tej sou Moja tvar znie povedome a kadejake sexisticke narazky..tak mi az divno z toho...ale Pyca veru skoda...

andra77
26. máj 2016

@m.i.r.i presne aj mne je toho Pyca škoda 🙂 veľmi sa mi páčila dvojica Pyco a Adela aj ako moderátori, ale bol by z nich aj pekní pár v súkromí...ale čo už... 😠

lubkavargova1
26. máj 2016

Pyco je teply???? Fuuuuuha....to som zase ja netusila

trdelnik234
26. máj 2016

@lubkavargova1 Som rada, ze nie som posledna, komu to nepovedali.
Baby, sak toto nie je tema, ale normalne, ze pavlac. Moja babka takto diskutovala so susedkami pri plote. Zacalo to furt nevinne akoze otazkou typu "O kolkej je v piatok omsa" a skoncilo asi tak ako tu, len s tym rozdielom, ze babka vtedy Kolenika nepoznala

emily76
26. máj 2016

@trdelnik234 tak oni mali zas inych na pretras... taky "Docko"... napr... 😉 😀

radusiq
26. máj 2016

@lubkavargova1 oo toto som ani ja netusila...ale teda Pyco ma az tak netankuje, ale taky Barney z How I met your mother to veru ano 😀

zuzana76
26. máj 2016

@romanovic ale aha, tu hovori slezak o zenach, on je velmi sympaticky clovek, tak dufam, ze je to len kacica

http://aktualne.atlas.sk/janosik-jan-slezak-na-...

bola by skoda, keby nemal potomkov 😀

marcelatje
26. máj 2016

@m.i.r.i mne napriklad nevadi ak komentuju zeny. Sexualne ma pritahuju muzi no nemam problem uprimne o nejakej zene povedat ze je pekna alebo ze sa mi pacia jej prsia 😀 tym ze su gayovia sa este nemusia zdrzat kazdeho komentara tykajuceho sa opacneho pohlavia alebo sa tvarit ze zeny neexistuju...ja poznam jedneho gaya pre ktoreho je kazda zena stelesnenim diabla 😀 to je este len iny level 😀

zuzana76
26. máj 2016

a u mna vedie este sympos Brano deak

stevvvka
26. máj 2016

@radusiq paradoxne v seriali zbalil kazdu babu...ked som sa dozvedela ze je gay, sanka az na podlahu...a potom sekundova myslienka za koho sa ja teraz vydam?? 😀
Ale ked obcas vidim ako s priatelom vychovavaju deti, je to roztomile 🙂

romanovic
26. máj 2016

@stevvvka Brano Deak s priatelom vychovava dieta? To som vedela len o Stankem.

romanovic
26. máj 2016

@marcelatje kapni bozskou, kde si ho stretla na vidieku?

zuzana76
26. máj 2016

@romanovic deak je zenaty, alebo sa bude zenit, nie?