Život v starobe a koniec života
Chcem sa vas spytat,na nazor,myslite si,ze by malo byt uz starym ludom,trebars po 60tke jedno vsetko,ze proste jest co chcu,zit jak chcu,ze ziadne dodrzovanie stravy atd sle proste jest hamburgery,zmzky,cokoladky,vsetko vlastne mnam nezdrave,proste smerujeme vsetci do hrobu,nie je najlepsie zacat potom vsetky neresti jak sa hovori provozovat....vlastbe naco sa tu clovek trapi,ked umre nakoniec,ak chceme zit flho,tak strava vsetko striedmo atd,o com to je, ja uz prestavam vidiet zmysel,jedine este v tych detoch vidim vyznam,najradsej by som jedla kila zmrzky,tiramisu rano naobed vecer a doookola ale takto je to len smer obezita ale ako si uzivat zivot hmmm
@sensen12 samotná tráva, zelenina, ovocie nie je zrovna príkladom zdravého vyváženého jedálnička .....
@sensen12 som si myslela...si prilis fixovana na prilis zdravu vyzivu, hladujes a snivas o veternikoch. Musis jest vsetko, potom sa ti usporiadaju pochody v mozgu 😉
https://www.youtube.com/watch?v=lbdmoJZm85Q@sensen12 ok, beriem, niekde píšu 500
čítaš prosím ťa ty aj tie pozitívne info v tých ,,super dôveryhodných zdrojoch,,
- koľko ľudí s hpv žije úplne normálne, 90 rokov
- to že hpv nerovná sa smrť? dokonca ani to, že hpv nerovná sa rakovina?
@katarinamarkova ale vsak dnrs uz kazdy na raja ja uz ani ludi brz raja bepoznam,dokonca ten mlady chalan nal raja pankreasu kkksssss,a fakt myslis ze s hpv sa da dozit bez raka???? kkksss
@sardinka336 no kiezby si mala pravdu,ja teraz papam 100 000 mg cecka
@sensen12 prepáč ale ty mi prídeš, že skôr umrieš na smrteľný ľak z brokolice a cesnaku ako na hpv.
čo takto doplniť pri tej tráve aj trošku Bčka, Dčka na správnu funkciu nervovej sústavy?
@katarinamarkova jasne berem aj davky vitaminv,uz som mala 500 mg decka vsetko davam doplnam,sledujem,krvny obraz ok aj pomer vitaminov ok
aby sme si ujasnili,bez hpv vam skoro vobec rak behrozi,kkksss papajte aj za mna na kilaaaa
Toto mi príde ako poriadny abstak u autorky témy 😉)))))) Najedz sa preboha,hned budeš mať veselšie myšlienky 🙂 Btw ja som na onkológii každý týždeň a vidím aké to tam je a ty si tam ako často?!?!?
@sensen12 nie len ,,v starobe,, by mal clovek zit naplno a robit/jest co miluje. Mozes zomriet aj v 30tke celkom zdrava napr pri nehode.. nezalezi to na veku, neda sa urcit cas kedy clovek moze zacat kaslat na zdravie. A taktiez je rozdiel zomriet v 70 na bolestivu rakovinu pankreasu a rozdiel zaspat v nezobudit sa. Tot moj nazor..ja jem kazdy den aj vyprazance lebo ich milujem, aj zmrzky, aj celu cokoladu a s nikym sa nedelim!🙂 bud stastna tu a teraz a rob po com tuzis.
@sensen12 ono, vieš, zdravá strava lieči.....ale keď si v takomto psychostrese tak môžeš zjesť aj kilo Cčka, 10 kilo mrkvy - účinok nebude plus 100, ale naopak asi rovnaký ako by si zjedla škatulu tých veterníkov.
inac moja mati tyzden dieta tyzden obzerparty a ked ma naladu,velice vyhlasuje ako chce zit este a potom si slahne veternik a ja ziatujem,ze o com je zivot,to budem na trave sto rokov a co si uzijem
@sensen12 haloooooo!!!! tráva nie je strava!!!! a už vôbec nie zdravá strava!!!! a môžeš jej fakt zjesť aj tonu, bez toho aby si bola v psychickej pohode, ti aj tá bude škodiť.
@scandinavia no to by som stela ako ty,ale s hpv musis syriktne vsetko ziaaaaaal dodrzovat,inac v zahranici liecia sanguinariou hpv,mrk na net
@sensen12 počuj....najhoršia je ,,smrť z poplašenia,, a tymto pristupom k veci ktomu fakt smeruješ...
P.S. ved ja viem ze kazdy mame občas takuto ,,psycho chvilku,,.
@sardinka336 kkkkkwss to he aja snrt z poplasenia???
Nuz,v tomto pripade plati,ze ako si kto ustelie,tak si aj lahne.
Ak sa niekto prezier cely zivot,v starobe sa nezmeni a naopak....kto by zu zacal zit nezravo ked zisti,ako sa citi fajn.....
A ze60 staroba?...coooo? To snad menyslis vazne.....ved my v Tom veku este ani na dochodok nebudeme pomyslat.....
@sensen12 no to je uplne zbytočna smrt z toho ze sa šialene zostresuješ niečím čo sa ta vlastne az tak netyka a pripustíš si to natolko, ze ta z toho picne...
@sensen12 počuj, tebe ale písmenká skáču akoby si tú trávu zapila litrom červeného
@sardinka336 faaakt to sa da ty kkksss,co teraz
@sensen12 no, ako sa hovorí "přijde na to" kto si čo predstavuje pod pojmom "užívanie si života". Dať si veternik je fajn, ale ja si teda viem užiť aj bez neho a trebárs aj na tráve 😀
@katarinamarkova ale tukam jak diva a najlepsi he autoprepis,ale aspon to posobi zamaskovane,sak by nikto neveril kolko mam titulov,ked tak pusem 😂😂😂😂radsej nech si myslia

@sensen12 ale vieš....bojiš sa hpv a nakoniec zgegnes na niečo uuplne ale ze uuplne iné...