Zle som počula?
Predvčerom večer boli u nás svokra aj švagor, sedeli v kuchyni. Potrebovala som tadiaľ prejsť a ako som otvorila dvere izby, začula som, ako svokra o mne nelichotivo rozpráva. Keď som prišla do kuchyne a spýtala sa, čo to má znamenať, tak s úlisným úsmevom odvetila, že to sa mi len zdalo. Tak som sa ospravedlnila, že dobre...lebo keď takto klame, tak určite je zákerná a nechcem, aby nebolo ešte horšie - ale keď sa ešte raz opováži, tak na ňu aj nakričím. Prípadne, keď začujem, že hovorí o mne, tak si ju nahrám. Ona aj synov - dospelých mužov - volá zdrobnelinami. Tak som ten večer bola naštvaná, že keby som nemala malého synčeka, tak sa zoberiem a idem sa aspoň prejsť. To, čo o mne hovorila, je stopercentná pravda, ale prečo mi klamala do očí, že zle počujem?
@bebe91 niekto si vycica, niekto zarobi sikovnostou, niekto si to fakt odmaka fyzicky (zivnostnicky), ale ty si nedokazala nic z toho a dokonca si nevies nabalit ani poriadneho chlapa...chyba bude v tvojom prijmaci... 😀
@mojkamojka no lebo ty si ziskala vsetko jednym..fajkou?...mozno mam chudobneho ale o to normalnejsieho chlapa..no mne ide o to aby ma mal rad ale laska je pojem pre ludi co maju aj srdce mojkaaa ☺ a zivnostou mate akurat stastie ze vam este biznis ide alebo je to biznis najstarsieho remesla? Prepacte ale ak ma povazujete za zlatokopku tak to radsej zmazte lebo mozno nemam peniaze ale co aj mam to dam na svoju rodinu a tak isto aj partner. Neviem z kadial beriete ze zijeme zadarmo ked na sporenie si zo 700 eur vieme odlozit iba 100 eur mesacne ostatne idu svokre, rozpocet som napisala niekde v tej druhej diskusii. Tak teda kto je vyciciavač? Davame do domacnosti viac ako by sme mali ale svokre ani fiinancne nestaci ani nijako.
@bellahc ty akoze preco to pises zakladatelke alebo hocikomu? Budeš nam tu chybat? Prepač ale je to tvoja diskusia? Nie. Tak ak nemas nazor na temu tak prečo posielas preč ludi namiesto toho aby si ty išla preč? Ak dobre viem tak si sa aj do mojej diskusie nastahovala a asi si ani tam nebola napomocna ak sa dobre pamatam.
@bebe91 počúvaj má žena. Ty tak trepeš, že sa to už ani čítať nedá. Klameš V každom jednom príspevku. Doteraz som bola ticho ale toto sa už fakt nedá vydržať. Najprv si poriadne prečítaj kde čo píšeš. Najprv svokre nič nedavate, potom jej dávate 50€ A zrazu je to 600 €. Tak kto ti na veriť? Ved ty ani nevieš kde čo napíšeš. Ujasní si to.
A prepac, ale to čo si napísala O živnostníčka je hrozne. Ty aj vieš čo vypúšťaš z úst? Zamýšľaš sa vôbec nad tým? Pozri si zrsr koľko je tam žien, podľa teba sú všetky šľapky? Zlata moja ty nevieš čo je tvrdo pracovať aj s tvojim prístupom to ani nikdy nepochopíš.
Ale ako sledujem, nasa celebrita uz ma vo svojej diskusii celkom slusny pocet komentarov- takmer 1700. Za to keby mala dostavat nejake tie dividendy, uz mohla mat minimalne vilu na chorvatskom pobrezi..
@bebe91 ja som sa sice zariekla, ze ak by som ti mala napisat, tak si radsej paprcu prisadnem, ale toto mi neda: Tak ak si otvoris diskusiu, hadam predpokladas, ze tam pridu diskutovat aj ini ludia. Mohla by si predpokladat, ze pridu diskutovat aj ludia s inym nazorom ako je tvoj, nie len ti co napisu presne to co ocakavas. Chapes tu logiku a chapes princip diskusie?
V tej tvojej ti na 20 stranach zienky radili, ty si sa do nich obula nevyberanym slovnikom ako do poslednych spin. Ked uz pohar trpezlivosti a empatie diskutujucim pretiekol, tak sa obuli do teba presne rovnakym sposobom ako si reagovala ty. Ze si TVOJU diskusiu svojimi reakciami doviedla tam, kde to je teraz je v prvom rade TVOJA chyba. Keby si bola len trosku slusnejsia uz na 10. strane a citala od sameho zaciatku s porozumenim to co ti zienky radili nebola by si sa na 40. strane dockala vysmechu.
Dost pochybujem ze tychto par riadkov vobec precitas, uz vobec nie tak, aby si sa snazila pochopit. Ak mi zas vynadas, ani nebudem prekvapena.
@katti77 ak si precitas vsetko niekde v tej hromade som pisala o tom na co ja davam a na co priatel..no povedzme zalezi aj od kraja tu to urcite neide myslim zivnost. Ak sa dari tak len tak dalej ale uz je trapne vypisovat niekomu ze ako sa lahko zije. Mne pisalo vela zien po mojom prispevku a to su aj zufale zeny co sice makaju tazko a ajtak sa nevedia oslobodit od svokry. Tak asi to nie je riesenie ze tvrda praca vsetko vyriesi. Jasne urcite sa lepsie zije ja na vyber nemam len svokra od sameho zaciatku mi robila zle vo forme napr. v den mojej operacie (kyret po zlom vycisteni po porode) nepovedala susedom aby neprisli pozriet malu a tak oni prišli a ked sa dozvedeli ze som mala v ten den operaciu sice iba malicku a par minutovu ale cely den som bola mimo tak susedia iba hlavu krutili a dodnes sa mi ospravedlnuje ze oni to nevedeli a priatelovej mame sa oblukom vyhybaju. Samozrejme pre nu su aj oni sprosty, hlupy ludia ako kazdy iny pre nu.
@bebe91 nebudem ti písať aký život som mala ja, mala som úplne iné starosti ako ty. Tým nechcem povedať, že to máš ľahké. Ale keby som ti napísala ako sa mám teraz A čo všetko som dokázala sama tak by si mi neverila A určite by som sa dočkala takej istej odpovede ako všetky ostatné. Takže poviem ti len to čo ostatné, prestaň trepat rucickami a hubou, zdvihni rit A začni pracovať. Keď aj za pásom. Časom sa môžeš vypracovať keď budeš chcieť. Ja som z BB kraja tu tiež nie je roboty na rozdávanie, každý deň chodím do práce 30 minút autom alebo 30 naspäť A dá sa. Keď človek chce Všetko sa dá.
A frndou som to miesto nedostala ale znalosťami v obore. Len aby si vedela. Dá sa to aj inak. Vieš bola som na konkurze, ale čuduj sa svete nechcel aby som ho Vy .... ale aby som mu povedala niečo o zmenach v zákonoch. Taká blbost však?

Pozabudla som na to, preco som tu... (???????)
To co toto? 😂
Kasli uz na to, vsetci robime chyby. Radsej to zbal, zmen si nick,...
Budes nam tu chybat, ale to rozdychame.
Nedelej ze sebe kraaaaavu!