icon

Zlé správanie partnera bez zjavnej príčiny

marisola
1. jan 2016

ahojte všetky,
nechápem,prečo je môj partner taký autoritatívny,taký divný,o čo ide,prečo sa zle chová,jeh osprávanie ma strašne udivuje,máva dobré obdobia,kedy je milý celkom,aj zamilovaný atd,ale strašne máva aj obdobia ako napríklad toto ,kedy zase "vyvádza".Mala som dokonca na jesen podozrenie,že ma podvádza,to sa nepotvrdilo,a bolo potom celkom normálne obdobie,mali sme sa radi,mali sme aj veľa toho na sebe atd,ale proste teraz zase cez sviatky sa nevhodne ku mne choval. neprosieva mu evidentne ,že robí so samými chlapmi,síce inteligentnými,ale je stále len v mužskom kolektíve,predtým taky nebol.Nehovoriac o tom,že stále hreší,aj smerom ku mne bez problémov,typické reči,ktorými ma niekedy prekvapí, " čo si mešuge ?tto čo zase mudruješ ?nemudruj,nerob sa mudra,trošku rozumu .."stačí že mám iný názor ako on,strašne chce byť autorittatívny a staršne moc chce byť ako moj tato sa chovať.začína mať take zle chovanie ako autoritatívny chlap a prísny ,bere ma ako decko,ked prídem k nemu stále ma upozornuje,tam toto nedavaj,tam toto daj,nezmyvaj tak podlahu, daj si veci na kopku,nie roztrusene po celom byte,vytaca ma to,nepokladaj tam nadoby,ale inde,nedavaj mokre do poličky,bude plesen a neviem čo,načo toto varíš,vela si toho navarila,dirigovať by chcel strašne,ja taka byt nedokážem,niekedy aj vypadnu mu nejake tie vulgarizmy smerom ku mne,nenadava priamo,ale bežne sa hrubo chová kedže normálne vela hreší a nahradza to bežnymi slovami,tak aj ku mne posledne mesiace nema problémy povedať" kde do P si to dala "...alebo " bo*a ,naco si robila tolko polievky,kto ju zje "? ale inak je to velmi inteligentny chlap,ktorý ma VŠ ukončenú,zaraba nemale peniaze,vie sa o seba postarať,a je fakt vzdelaný chlap,tak nechapem,o čo ide....
a furt na mna vravi,ze som decko a ktovie co ...myslí si,že ma moze dirigovať,aj ja som v minulosti sem tam zahresila na jeho osobu,nemyslela som to ale tak,ale neikedy mu poviem,och ty debilko a tak,ale to nemyslím tak,ja skor vtipne skor to myslím,a on to mysli vazne,ked to hovorí,s vaznostou a aj s hnevom niekedy dokonca...
nechápem,preco sa tak chová...posledne obdobie...prečo ma taketo vystrelky.
kedy sa chová takto chlap ?sme spolu strašne dlhe roky,od puberty,odmala,ale takto sa ešte nechoval,začína vystrkovat orzky sa mi zdá ..
kludne mozete pisat aj sukromnu postu,
a ked sa ho spytam,preco sa tak chová,tak odpovie,že preto lebo ho vytacam,alebo neodpovie že nič ..ze pre nič,ze to sa normalne chová ..ale nevie sa ani ospravedlniť ani nič.

zibi
5. jan 2016

@marisola urcite je to uz cez to jeho chovanie...niektore veci vyzaduju zladenie ,ale on sa v tomto vyslovene vyziva..to s tou pastou..no hruza..budcsa porozpravajte a nech ta zacne akceptovat alebo mu daj zbohom.si mlada najdes si este toho praveho..drz sa

katka1981
5. jan 2016

@charity
@charity, ja som niekde kedysi citala to s tou pastou, my sa na tom vzdy len smejeme. Ale tak my mame taku pastu co sa da polozit len na vrchnmacik, takze nemame problem. Ale keby mna furt niekto hentak buzeroval ja by som ho vyhnala zo svojho zivota sup sup. Co vidim aj my robime dokola tie iste chyby, aj si vzdy zato povieme, ale to je uz take akoby zo zvyku, skonstatovanie. a stane sa ze clovek chybu nespravi a druhy ho pochavli, proste zijeme si slobodne, volne, ziadny stres, ze jejda ja som toto zabudla a pride z roboty a zisti to. Nie, pohoda, nic sa nedeje.

katka1981
5. jan 2016

@marisola, stale sa ho snazis obhajovat a hladat diagnozy. Problem je jeho povaha, skus si to uz uvedomit.

marisola
autor
5. jan 2016

@katka1981proste niektoré veci sú cez ,najmä tá pasta ,akože nechápem,prečo by som si nemohla pastu stlačiť ako ja chcem,ale vysvetlil mi,že ked ju stlčim hore tak potom ten obsah ostane dole a už to z nej tazko dostaneme a že skoda pasty ..ale to len niekedy máva také tiky..
ale má diagnozy a ma ich vela..:( to je pravda..
@zibi no neviem,ci sa nahodou aj nevyžíva,v tom,aby ma kádroval,podľa aktuálnej nalady proste.
a som mu povedala dvakrat ,ked to povedal s tou trápnou pastou,že ja si budem tlačiť pastu ako ja chcem a že je chore,čo hovorí,a že nech si tlačí pastu ako chce a čosi zmrmlal,že to tak nemôže byť a neviem čo.či ako vlastne.
pochopím ešte nejaké veľké veci,ale on lipne na takýýýýých pizdovinách,ako je pasta proste :DDDDDDD mne je až smiešno z tohoči chce,aby som sa fakt rozčulovala,alebo ma len chuť kádrovať niekoho a ja som po ruke,aleo čo.fakt neviem.alebo je dement.neviem

natalym
5. jan 2016

@marisola Máme doma. Aj môj muž je presne taký. Dokonca mi povedal, že sa krotí, aby mi nič nepovedal, kedysi to bolo ešte horšie. AS si nikdy neprizná chybu, bude sa s Tebou naťahovať kvôli pizdovine až spáchaš samovraždu, alebo ťa presvedčí, že si totálny idiot.
No a ešte povedz: má aj ľudí, ktorých môže a správa sa, že by sa aj rozdal a má ľudí ku ktorým sa spáva ako debil?

katka1981
5. jan 2016

@marisola, ja ti dam na to uplne jednoduche vysvetlenie. On je puntickar a ty nie. vy proste nejdete k sebe. My sme puntickari obaja. Keby moj muz puntickar nebol, ja by som s nim nezila. Napr. ked ideme poctivo upratovat dom, ze ozaj aby bol tip-top, poviem muzovi, povysavaj, ty to vies lepsie, ja poumyvam dlazky. Ked niet casu a treba vysat, poviem, vysala som, ale ozaj len na rychlo, len aby si vedel. Sasmozrejme, ze vsetko je zavisle od situacie aka je, ako sme vycerpani, atd. My sa uz pozname velmi dobre a buzeracia u nas nikdy nie je ako u teba. Ale proste pozname sa velmi dobre, ved sme stavali dom, mame svoje predstavy, presne vieme co by sme ako chceli, keby bolo viac penazi , casu, energie atd. a zhodneme sa absolutne. Su ludia, kt. si nepotrpia na detaily, ale je velmi tazke spolunazivanie puntickara s tym druhym. Mozno som ta neodhladla, ale myslim si to. A s tou pastou, je to trapne, toto sme nikdy neriesili, ano povedal mi muz zoparkrat, ze kto zas nechal lezat pastu, neda sa vytlacit. Mohla to byt aj mala, to je uplne fuk. Nikdy ziadne hadky neboli, len sa skonstatuje a je. Ty mu tak lezies na nervy ze az. Preco ti to stale nedocvaklo? Zacnes davat dobre pastu zmenis dalsich 5 veci, a najde si dalsich 8 co mu vadi. A mam pocit, ze sice chapes co ti pisem, ale stale stale dokola omielas svoje, len aby si v tom sprostom vztahu mala dovod ostat a zmenit toho blbca, sorry. Keby ste mali deti, situacia sa ovela viac zhorsi.

katka1981
5. jan 2016

@marisola, vy nezijete ako partneri, ti su rovnocenni, on sa stavia do ulohy tvojho rodica, kt. ma potrebu ta vychovavat.

marisola
autor
5. jan 2016

@katka1981 no hej,on je chorobný puntičkár,mne je všetko jedno ako je.neriešim také pizdoviny ,drobnosti ozaj neriešim.pre mna je absolútne nepodsttané,ako pastu vytlačím,či zhora alebo dola..prenho nie.

@natalym máš rovnakého puntičkára doma?a ako s ním dokážeš žiť ?dá sa to vôbec ?
myslím,že nie...akože starých rodičov a ludí si váži,je k nim dobrý,úctivý,nikd yby také nič nepovedal,aj rodičov si cca váži,aj napriek zlým vzťahom,aj kamošov si váži,sráva sa milo,i ked ich má len hrstku..
ono -správal sa ku mne kedysi tiež tak,ale no hold zmena nastala unho,lebo mu leziem na nervy riadne.

katka1981
5. jan 2016

@marisola, a teraz mas aky pocit, hodite sa k sebe? Lebo ja tvrdim ze nie. Keby ta toleroval taku aka si, tak ano, ale nie, on ta chce prerabat na svoj obraz.

marisola
autor
5. jan 2016

@katka1981ja mam z toho taky pocit,ze keby neriešil kraviny ,ktoré fakt nie su podstatne tak by sme dokázali spolu vydržať,neviem,ci sa k sebe hodíme,asi nie,ale keby trošku bol tolerantnejší a ja viac k nemu taka,ze dokažem veci spraviť poriadne a neflakam to,napríklad nedávať riad mokrý do poličky,ked viem,ze ho to vytáča,tak by nam bolo dobre,ale kedže ja som flegmos na toto,ta to nejde...
nechápem,preco ma chce prerábať ..toto fakt nepochopím ..a mozem si aj trieskat hlavu o stenua,le neviem,prečo silou mocou chce ma prerobiť,aby som bola dokonala ?ja nechcem ..a som mu to už aj velakrat povedala..
ako nevrvaím on je taky,ako si hovorila,že muž ti povie,ze nič nerob,oddychn isi,ked ti je zle,aj ja to isté,ked mi je dačo,on chce,aby som ležala a on všetko spraví,dokonca aj varí,uprace,všetko porobí....preto asi nema rad,ked sa mu tam montujem,ja neviem..ale nevyžaduje odo mna,aby som prevratne varila,alebo upratovala na škulinky pre prezindeta..to vobec nie.chápe vela veci..zase....
pre mna su podstatnejšie veci,ako to ,ci mam kominky poukladane v kasni alebo nie...ale on to nemoze akosi rozdýchať

libka1
5. jan 2016

@marisola precitala som si len uvodny prispevok tak mozno to tu uz niekto pisal, prosim ta to v tvojom profile ze "snazi sa" okamzite stopni... nerob si s takymto individuom dieta, to by bola velka chyba 🙄

marisola
autor
5. jan 2016

@libka1 nie,dieťa nebude...nesnažím sa...

ja už neverím ani tomu,že ma miluje ten chlap ...čoraz horšie to je,asi to speje len ku koncu,a mám ho už pokrk.

mimi1237
6. jan 2016

vobec sa k sebe podla mna nehodite a je jedno ze si mladsia lebo ani on nieje podla mna zrely na vztah,nedaj sa sekirovat ,ak sa mu nieco nepaci,jeho problem.a pochop prosím ,ze nieje tvoja chyba to,ako sa správa,yrejme to bude puntickar ,ale aj riadny manipulator,co ta on ma co ucit?co si pes?je nezrely na vztah ,tak isto ako zrejme ty.prepac,neber to osobne ale aj ty mi prides ze vsetko ,kazdu malickost len riesit,riesit,riesit.nie si s nim spokojná ,pravd.ani on s tebou,kedze ma potrebu ta menit,tak si odpovedz na otazku ci s nim chces byt cely zivot.

gagik
6. jan 2016

ja si myslim, ze on ta neberie ako seberovnu partnerku, snazi sa ta prevychovat, lezes mu na nervy. Otazne je ci s jeho povahou bude nejaku partnerku akceptovat ako seberovnu.Asi sa obaja v tomto vztahu trapite, podla toho co pises asi ani on nie je s tebou stastny. Podla mna je vo vztahu dolezite aby mali partneri negativne vlastnosti spolocne, vznika tak ovela menej trecich ploch. napr. ja s mojim manzelom sme obaja bordelari, keby som mala partnera co ma rad poriadok, uz by sme boli davno rozvedeni. Skus mu povedat ze ti vadi jeho sekirovanie, ze nemas vo vztahu pocit rovnosti a ze ked sa to nezmeni, budes muset z takeho vztahu von.

marisola
autor
6. jan 2016

@gagik presne toto som mu povedala,naznačila,že proste neznášam to jeho sekírovanie atd,a on nič..akože menej to juž robí,vidím,že sa ale musí ovládať,ale načo mi to je ?lezem mu na nervy.i ked to nikdy nepovedal priamo,ale naznačuje to,a ja nie som tupelo,aby som nechapala,
žiadnu by nebral ako seberovnú,lebo vždy si myslí,že je asi majster sveta a najlepší je on vo všetkom ..podla mna,aj keby žena bola od neho o 20 rokov staršíaa,tak on si melie svoje a chce prevychovat aj boha ,nielen psa...
hej cítim sa ako pes...
i ked aj ja ho sekírujem za niektoré veci,ale je to len zlomok toho,čo on mna...

@mimi1237 toto presne som mu povedala,že- " jeho problém je,ked sa mu nepáči ako sa správam,je chyba v nom,nie vo mne,ze iny by to toleroval ",a on na to,nič neodvetil,len že niečo v zmysle," teba by nezniesol nikto,lebo si bordelárka " 😖 😖

charity
6. jan 2016

@marisola "Teba by nezniesol nikto" je tyranie. Vypadni od neho, nez tomu uveris.

macamac
6. jan 2016

@marisola dievča zlaté, ty dokedy budeš rozpitvávať váš vzťah? dokedy sa budeš v tom h.ovne rýpať? bo čím dlhšie, tým viac to bude smdrieť
počuj, ty si takáto spletená a oblbnutá z neho. z jeho správania.pomaly ti rozkladá osobnosť a už je na celkom dobrej ceste. depky a celé toto sebaničenie máš z neho, vysáva ti energiu a zdravý rozum.
raz a navždy pochop, že toto je správanie psychopata a manipulátora. a nikdy neskončí, nikdy. bude sa stupňovať a budú sa striedať obdobia kľudu, zamilované ( ale hrané, účelové) a to vtedy, keď tebe prasknú nervy a povieš končím. tak ako pri správnej hre (lebo títo ľudia sú strategickí hráči) nechá trošku súpera vyhrať, aby potom, keď bude v kľude a menej ostražitý ( ten jeho súper), udrel znova a vo väčšej sile.
pozri, z tohoto kola von ti nepomôže nik, len ty.
odporúčam ti prečítať si o psychopatoch články, je ich plný net.
a tam pochopíš, že inej rady niet - len útek. iné som sa v žiadnom odbornom a ani nijakom článku nedozvedela. útek, koniec, šmitec a žiadne obzeranie, nebodaj návrat. nič, koniec, neexistuje.
tak sa prebuď, nerieš tu dokola neriešiteľné, nerozoberaj kraviny typu jeho zdravotný stav - som sa nasmiala, že je alergik a má vysoký krvný tlak 😀 hľadaš za jeho chovaním divné veci 😀
ty si fakt už hodne mimo
toto je typ osobnosti a to so zdravotným stavom nemá nič dočinenia
alergikov je x, hypertenziu má y ľudí, to by tu vyzeralo, keby všetci takto chorí sa správali ako tvoj 😀 😉

marisola
autor
6. jan 2016

@macamac z lsky a nehy a citu dokáže asi človek všetko omluviť,vieš :(:(:( som sprostá ja...strašne..ze s ním stracam najkrajšie mlade roky zivota,
hej,su obdobia kludu ale len relatívneho-a potom su obdobia horšie..
a furt tvrdí,že ja som horšia,ako som bola,a že ja robím chyby a že ja ja ja ja ja ja ,ale absolútne si nepruzná chybyu nikdy ! že aj ja od neho chcem nejaké veci,chcem aby sa zmenil aj on atd,ale nezmenil sa ...tak prečo chce on aby som sa ja zmenila ?ved nejaka reciprocita musí byť...ale on nepozná,co je reciprocita...

mb269
7. jan 2016

OMG , toto bol presne moj byvaly. sice mala som 23 a on 48 ( sexi chlap max na 30 vyzeral ) a po roku byvania s nim som to vzdala. psychopat ma tiez takto psychicky tyral . Vsetko som robila "zle" . Pasta takisto :D kontroloval kolko pracieho prasku pouzijem lebo ked malo nevyperie dobre, ked dam o 1ml viac tak to sa molekuly nerozlozia a bude mat na kozi alergiu. kontroloval umyte pohare, ci su v polickach veci ulozene rovnomerne na cm presne, po kúpeli som musela vystriekat celu vanu a obkladacky nejakym protiplesnovym pripravkom a ked som na to nahodou zabudla tak rano o 5 zacal v kupelke trieskat aby som pocula ze to po mne robí ON. ak nahodou nasiel vlas na zemi no sodoma gomora. pamatam si ako cistil sifon a vytiahol par vlasov a nechal mi ich na parapete aby som ich videla :D buzeroval oblecenie, make up, vlasy, vsetko. citila som sa totalne neschopna pritom taka nie som. on na prvy pohlad inteligenty , rozhladený, hovoril 4 jazykmi, doslova chlap na urovni. nuž, teraz ma panko 54 a je stale sam a ja stastne vydatá 😀 UTEKAJ od takeho chlapa , je to general diktator bolo to v nom odjakziva len sa spočiatku tak neprejavoval.

mimi1237
7. jan 2016

@marisola prečo sa snazis pochopit jeho spravanie voci tebe?to veru nikdy nepochopis ,pretoze taky ludia su jednod.chory,a ty si tiez nepochopitelna,ani spolu len nebyvate,nemate spolocne absolutne nic,ziaden záväzok,naco si s nim?neverim ani tomu ze ho mas rada,si s nim zo strachu,zo zvyku?bojis sa samoty?odpovedz prosim ta naco si s nim?co ti ten vztah dava?
a jeho zdrav.stav nema s jeho spravanim nic spolocne,len ho obhajujes,uplne ta zmanipuloval,ved si mlada ,cas je vzacny,mrhas casoma zrejme uz pekne dlho.

charity
7. jan 2016

@marisola Skus tuto linku dovery pre tyrane: 0800212212 . Zavolaj im a povedz aky mate "vztah". Spytaj sa, ci je to tyranie, ked nam neveris. A spytaj sa co dalej.

Inak vacsina tyranych zien fičí v tom, ze ony dokazu tyranovi pomoct, lebo chapu jeho zdravotne problemy... Ze oni mu pomozu sa z toho tyranskeho nastavenia dostat... Ale to nejde. Treba celit realite.

marisola
autor
7. jan 2016

lebo som sprostá.,,mladá,,blbá,zaslepena,blbá ...preto asi...nemám ani na seba slov ..som nerozhodná a neviem sa rozhodnúť,že s tým praštím...dávala som vštko ,svoje ja,cela som sa tam dávala...prenho som všetko robila,chcela som mať niekoho,on mi bol všetkym :(:(:( to darmo tu budem vypisovať ..je mi zo seba zle......ako samu seba podcenujem a ponižujem tým,že som s ním ...som mladá a hlupa,naivka,ktorá si mysli,že to ma len zle obdobie,ale zase sa zmení na dobreho chlapa,aky bol..

mne neni rady ani pomoci ..dakujem baby za komentáre..som na dne uplne psychicky ...prelievam slzy už niekolko dní ...netreba tu už viac k tomu,co písať ...ked sa odhodlám ho odpustiť definitivne ..tak sa ozvem

mimi1237
7. jan 2016

urob to uz dnes,nie si sprosta,si s nim uz dlho,zvyk je zelezna kosela,ale cas ti pomoze,neboj bude dobre,sama vies ,ze takto sa len trapis,len odhodis tu zataz co mas a urobis dobre,ziaden strach,ziadna tragedia sa nedeje,si slobodna a.mas zivot pred sebou.

charity
7. jan 2016

@marisola Podla mna si urobila obrovsky pokrok v tom, že si identifikovala kde je problem... Ze on sa nesprava s uctou... Ze Ty tolerujes viac nez Ti prospieva... a ze Ta to ničí. To je dobrý začiatok pri kazdom probléme. Teraz je čas vstať z prachu a začať riešiť seba, svoje nastavanie, svoju vdacnost za kazdy drobny prejav zaujmu a lasky, aby si mohla mať v budúcnosti vyvážený vzťah k sebe a k ľuďom naokolo...

A sugerovaním si toho, aká si hrozná, si nepomáhaš. Urob si zoznam toho, čo si na sebe vážiš... A ten si opakuj a pochváľ sa zaň. Si starostlivá, obetavá, snažiaca sa, vzdelávajúca sa... To viem a ani Ta nepoznam... Tak zacni byt na seba hrda... Raz tu starostlivost, snahu a vedomosti odovzdaš niekomu, kto za to skutočne stoji. 😉 Tak si utri slzy, pozháňaj psychoteraeputa a začni riešiť svoju cestu k spokojnejšiemu životu.

vianne
7. jan 2016

@marisola precitaj si to po sebe este raz: v spolocnosti sa chova ukazkovo, doma ta v skratke depta..... moj nezaujaty postoj ze z tvojho partnera sa pomalicky vyklouba manipulator...casom to bude horsie. Ty ho lubis, a on ma obdobia ked sa chova pekne a potom do toho zasa spadne....lenze o chvilu to bude stale zle...precitaj si zopar clankov o psychickom tyrani, manipulovani a ked tam najdes sama zhodne znaky, utekaj cim skor...neskor mozes byt tak pod jeho vplyvom, ze nebudes vediet odist...alebo sa dockas tragedie. hodila by som rec s psychologom...

marisola
autor
7. jan 2016

zvyk je naozaj železná košeľa.baby ...:(
je to horšie ako droga fakt.
😒 😒

@vianne v skratke asi tak no,vykloubáva sa šidlo z vreca asi.škoda len,že mi to trvalo celú mladosť a najkrajšie roky života.
nechová sa zase tak ukážkovo na verejnosti 🙂to nemôžem povedať,skôr neutrálne.

dnes sme sa o tom bavili a povedal mi,že keby som ja nerobila kraviny a hlúposti,tak on by inak so mnou jednal,ale že jednoducho nemôže strpieť to,aká som benevolentná k upratovaniu a som neporiadna,že na to si on nikdy nezvykne ...a bla bla ...že vždy reaguje len na mna,ked ja niečo zle spravím..človek mu darmo bude xyz krát opakovať,že to je len jeho pohľad,že to robím zle,lebo je puntičkár,proste aj keby som sa zmenila,tak si nájde milion iných vecí na mne zlých,čo sú."udajne pre neho zlých ,samozrejme "...
som mu povedala,že či si myslí,že je svätý a on nerobí chyby ,ale ja ich tolerujem,ukazujem mu lásku,lebo sme spolu dlho a mám ho naozaj rada,nikdy som iného chlapa nemala takto rada takýmto spôsobom,ved ja som úplne vytretá,čo sa týka zhánania nového chlapa,ja neviem,ako to mám robiť,proste my deti sme sa kedysi dali dokopy ,lebo sme sa spolu hrávali ...:(:(:( a odvtedy len on a on ...a ja teraz zrazu neviem,kam sa pohnúť.som úplne nanho naviazaná až tak,že samú ma to deptá.
lebp nemám ných kamošov (chalanov)okrem neho,nemám sa na ho obrátiť.nemám brata,proste ..neviem,ako sa chovať k chlapom ..:( lebo viem len cestu,ako sa chovať k nemu ..som úplne stratená.naozaj...nenájdem si nikdy iného,lebo ja to neviem jednoducho,neviem sa chovať k iným chlapom,odpudzjem ich svojou inteligenciou a vážnosťou ...a tak...a proste je to celé nahovno veľké,mám z toho opäť raz depresiuako hrom ..ano mag.na ukludnenie mi nepomáha,ani upokojujúci čaj...som tak na zosypanie,ked si predstavím v akom shite som sa ocitla.
on sa stal akýmsi divne bezcitným ....(:(:(

natalym
7. jan 2016

@marisola No pošli ho do riti. Ani sa tým nezaťažuj.

macamac
7. jan 2016

@marisola a prečo je on vlastne s tebou? to si sa ho neodvážila opýtať? 😅
keď si taká nemožná, všetko mu prekáža a dáva x nezmyselných podmienok....
zapamätaj si - láska nie je za zásluhy.
ak sa aj zmeníš, ním to nepohne.
on je proste taký.
ako ťa môže milovať, keď ho tak irituješ? buď ťa má rád aj s tvojimi chybami, alebo nech táhne.
na svete je niekoľko miliárd žien. má z čoho vyberať a nájsť tú dokonalú pre seba 😝
a ty sa neopúšťaj. je jediný na svete?
jasné, že teraz nemyslíš na iného. v tvojom rozpoložení by nemyslel nik.
ty sa musíš dať najprv dokopy, ujasniť si priority, kto si, čo chceš,....a potom máš času dosť na všetko...aj na chlapov

charity
7. jan 2016

@marisola Keby si s nim nebola dva mesiace v kontakte, hovorila by si uplne inak. Zrazu by Ta nik nedeptal, nesundaval... a tym by si sa ukludnila a chlapi by Ta sami zacali vyhladavat... Co mas proti psychoterapii, ze tu radu tak vytrvalo ignorujes?

vianne
7. jan 2016

@marisola uvedom si hlavne jedno...teraz ta to depta...a co bude o 20 rokov? Odpocedz si sama, ci to budes zvladat. Za druhe, ak ste tak rozdielny a jemu to tak vadi, bude mu to vadit viac a viac....ludia maju rozdielny pristup k drobnostiam, zdanlivo nedolezitym ale prave tieto drobnosti casto byvaju za eozpadom vztahu...
Za dalsie, ostat nestastna pri zlom resp nespravnom partnerovi lebo nevies ci najdes ineho...blbost. teraz a takto si ho isto nenajdes...ale aj tu na mk najdes zeny ktore nasli odvahu opustit manzelov tyranov a teraz su dokonca stastne vydate...chce to odvahu...mozno hod rec s nimi, oni si tym presli a isto ti aj lepsie poradia a otvoria oci ako my, co sice problwm vidime ale nezazili sme...drz sa a najdi v sebe silu urobit sa stastnou a spokojnou