Zložité na oboch stranách
Ahojte...som s manzelom 8 rokov a pred dvomi rokmi som si nasla priatela lebo nase manzelstvo bola ponorka a dostalo sa to do fazy kedy ja som uz nevedela ako dalej a potrebovala som aspon pekne slovo...trvalo to rok a dnes musim povedat ze to bola ta najlepsia skola zivota a uz by som iného chlapa okrem muza nechcela aj ked je aky je....skor mamickovsky typ a pomoc od neho ziadna alebo len ked nalieham a nejako ho donutim, mame dve deti a tym sa venuje minimalne :( po nejakom case ako sa prevalil v rodine moj priatel si on po troch mesiacoch nasiel priatelku s ktorou sa stretava po praci a mam pocit ze ju aj miluje (aj ked priamo mi to nepovedal)...napriek vsetkemu zlemu ci dobremu co bolo ja stale chcem nase manzelstvo zachranit a rada by som skusila poradnu len neviem ako na moj navrh zareaguje :( ked som mu nasla od nej spravy co si pisali tak sa ma uz ani nechce chytit ci dat pusu no pokym som to nevedela bolo vsetko celkom ok a myslela som si ze zvädneme aj moj preslap :( neviem ci od neho to bude mat este vyznam davat dokopy :(
toto je ako napisane z knihy 😀 skoro mi oci vypadli ked mi rano muz zahlasil (ved vieme po com 😅 ) ze to ideme skusit nanovo.....clovek sa uz zmieri s rozvodom a pokojom a teraz toto??? teraz sa netrapim ale normalne som zmatena lebo kazdy druhy alebo treti den meni nazor 😖
@fionuska jedna mamička tu napísala, že ťa trestá ... po tomto tvojom príspevku mi to fakt tak pripadá a že ťa skrátka chce držať v napätí ...
alebo to chce skúsiť aj s milenkou aj s manželkou ...😀 ...
alebo tá osoba naozaj nebola milenka, ale len "spriaznená duša", ktorej sa potreboval vyrozprávať z vášho vzťahu? 😅 ...a možno mu len tak medzi rečou povedala, aby ste to ešte skúsili, keď máte deti ...
no, hotová telenovela...
@maminuska netula sa lebo som jej volala a riesila uz s nou ze ci maju medzi sebou nieco alebo nie len ona sa asi boji co by jej na to povedali doma lebo stale byva s rodicmi a ked som jej napisala ze chce ju a prajem im obom spolu vela stastia odvtedy je muz ako vymeneny 😕 😀
@fionuska vyzera to, ze odist este nechce. aspon nie zatial, kym nemaju premyslene obaja, co dalej (kde byvat, prezentacia na verejnosti, atd).
tipujem, ze si im iba nasadila noz na krk, tym ze si im to trochu urychlila. tak muz sa trochu lakol a cuvol (mozno cuvla ona, tak muz skusa rychlo naspat, ked ona sa vyjadrila, ze radsej ide od toho. mozno mu ona sama navrhla, nech to s tebou este skusi a s nou nech je, az ked si bude isty, ze teba naozaj uz nechce.)
ale pokial to teraz nevyuzijes a nepokúsite sa si to vzajomne vydiskutovat, co s vami dvoma dalej, tak o nejaky cas ti s tou frajerkou aj tak odide. v case, ked si budes mysliet, ze uz si s nim za vodou.
lebo tam ostanu tiene minulosti.
ostatne, nemate si co vzajomne vycitat okrem poradia, kto kedy prvy a kto nasledne. takze ak vynechate podrazdene city neverou (napr. sa vzajomne ospravedlníte) a budete riesit, ako znova ozivit vztah, tak to podla mna date.
vzdy je nadej. a o to vacsia, ak zaujem javia obe strany.
aj mne sa zda :D najma by bola v soku aky otrok by bol z nej keby zostala s nim 😅 ja som si uz zvykla a nutim ho do vela veci aj samého....no uvidíme co bude o 4 dni 😀 😀
@fionuska hmmm zdá sa, že pán manžel prestal byť pre slečnu zaujímavý v momente, kedy je na polceste k statusu exmanžela 😅 asi jej docvaklo, že funkcia oficiálnej partnerky obnáša okrem potešenia aj nejaké tie starosti (ako oprať oprdené trenky a spotené fusakle) a teda ako "bonus" bude mať aj každý druhý víkend na krku deti a platiť výživné, čím sa paradoxne pre ňu stane viac viazaný ako v manželstve s tebou... plus je tu hrozba bsm, čo teda znamená, že celkom ľahko sa z neho môže stať "bezdomovec", resp. bude začínať od nuly... hmmm stráca na atraktivite rýchlosťou svetla 😀
dala by som si sakra pozor na to, či on chce zachrániť manželstvo alebo len svoju zadnicu...
a ty si v prvom rade rozmysli, čo chceš pre seba a svoje deti... napísala som ti síce svoje v prvom príspevku, a stále si stojím za tým, že neverou (či už fyzickou alebo nie) sa manželské problémy neriešia, ale naozaj je v prípade tvojho manžela o čo stáť? alebo je to len nejaký zvyk, pocit istoty, vieš, čo od neho môžeš očakávať a si na to pripravená? bola si s ním, budeš s ním - naozaj šťastná?
držím palce nech sa rozhodneš správne 🙂
@fionuska Pre mňa by taký vzťah-nevzťah už nemal zmysel, najmä ak tam nejde ani tak o neveru (a je jedno, či o fyzickú alebo emocionálnu), ale o to, čo tomu predchádzalo - chlad, neporozumenie z oboch strán, nezáujem,......Keď sa toto celé ustáli, opäť skĺznete do starých zlých koľají 😒 . Vy ste obaja zabojovali (niečo začali robiť so vzťahom, minimálne o ňom konečne aj premýšľať) .len preto, že ste mali nôž na krku, keď napätie z nového pominie ste znova vo vzťahu o ničom. Život je tak krátky a krásny, že živoriť v manželstve bez emócií je čisté zúfalstvo.

Držím Ti palce do ďalšieho života. Po rokoch možno prídeš na to, že to bolo pre Teba a možno aj deti to najlepšie.