Zlý sex

zifco
10. jún 2015

Ahojte, som mladá 22 ročná baba. Mám partnera (26 rokov) fešák, svalnatý( tieto veci som napísala len preto, že to jeho výzorom a fyzickou nepríťažlivosťou nie je) skvelý partner , rozumieme si takmer po každej stránke, sme spolu šťastní, trávime spolu dosť času a je to všetko krásne, až kým nepríde na sex..
Žiaľ, aj keď som tam dolu "pripravená" nebaví ma to, až mi je to nepríjemné, nudí ma to. . . :( Ako keby som ho vo vnútri ani nemala, cítim jemné trenie, ale nespôsobuje mi to žiadnu väčšiu rozkoš. Úspech má možno tak orálny sex. S inými partnermi to tiež nebola žiadna sláva, ale vrchol sa občas dostavil.
On si tiež všimol, že ma to veľmi nebaví, že sa do sexu musím nútiť, tvrdí, že on to berie a že mu to neprekáže, ale je nad Slnko jasnejšie, že takéto veci sú začiatkom konca. . .

Má niektorá podobnú skúsenosť? chodím do práce, do školy, problémy doma. Zlé vzťahy s rodinou.
Myslíte si, že to môže mať psychickú príčinu, alebo je to niečo skôr fyzické?

prosím len seriózne názory a skúsenosti, ďakujem.

natalym
10. jún 2015

Veľké svaly - malý vták. 😀

zifco
autor
10. jún 2015

:D
nie, ten je úplne v poriadku 😝

natalym
10. jún 2015

@zifco Tak potom Ťa naozaj sex s ním nudí. Skúšali ste inú polohu?
Ale čo je toto - sexporadňa?

zifco
autor
10. jún 2015

skúšali..

ospravedlňujem sa, na modromkonikovi som krátko a toto bolo jediné miesto, kde som našla podobné články

natalym
10. jún 2015

Ale netáraj. Na takéto témy je diskusií a stránok plný net.

pribinak
10. jún 2015

@zifco skoc ku sexuologovi

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalym
10. jún 2015

@zifco Inak ako vieš, že je v poriadku, podľa akých parametrov súdiš, keď iné stránky si nenašla.

zifco
autor
10. jún 2015

natalym - podobné články konk. na tomto fóre, nie na iných weboch ;)

lucinocka
10. jún 2015

@zifco joooj podla mna maloktora zena ma uzitok prave z DNU-VON-DNU 😀 😀 oralny sex, masaz klitorysu, masaz tela, bradavky, krk, miesta za usami, bozky...to je podla mna pre nas zeny vzrusujucejsie...ja myslim, ze si uplne normalna,a trebalo by sa zaoberat vecami, ktore ta vzrusuje a tie predlzit, a tie ktore ta nudia skratit:D ale takisto to musis dorpiat aj svojmu partnerovi 😉

dionyzka
10. jún 2015

@zifco moj nazor je taky, ze jednoducho to nie je ten "pravy". Moze vyzerat akokolvek krasne - pritazlivost sa nemeria svalmi a vyzorom.
A nutit sa do sexu len aby bol, lebo jednoducho sa to robi, ked dvaja spolu chodia... :( to je dobre len na to, aby si si vytvorila nejaky blok.
Podla mna to chce ineho chlapa a hlavne netlacit na "pilu".

zifco
autor
10. jún 2015

dionyzka - toto napadalo spočiatku aj mňa, ale treba brať do úvahy aj druhú stranu mince.
Sú tisícky žien, ktoré nenájdu toho "pravého" a ten sex je úplne v poriadku. To je práve dôvod, prečo som taká nešťastná :(

sardinka333
10. jún 2015

@dionyzka ale ved píše že ani s inými to nebola ,,žiadna sláva,,...

@zifco poviem ti to takto - ak čakáš vaginálny orgazmus, tak to sa asi načakáš na ,,toho pravého,, si takto akurat odoženieš lebo čakáš asi len z roztiahnutými nohami ,,čo bude,, a či to bude príjemné. Možno sa mýlim tak ale mne to tak vycházda...
samozrejme že oralny sex má uspech - stimuluje sa klitoris, tento druh orgazmu sa dosiahne pomerne ,,bežne,,.
Takže počas styku ti ho má dráždiť ručne ...a samozrejme je to o komunikácií!!!!! Hovor čo sa ti páči a čo sa ti nepáči,naved mu ruku...alebo jednoducho ty sama ked si vo vani skušaj čo ti je prijemne a potom to tlmoč partnerovi.
Sex nikdy nie je zlý! Je taký aký si ho spravíme.... 😉

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zifco
autor
10. jún 2015

nie je to o tom, že nie som počas predohry, alebo počas sexu aktívna. Práve naopak, on vie, čo sa mi páči, čo má dráždiť a ako, ale mne to akosi nepostačuje, je to iné.. ťažko sa to vysvetľuje, ak to niekto nezažil / nezažíva

v princípe, ak by som mala mať sex s niekym, s kým nemám vzťah, tak je to oveľa vzrušujúcejšie, ale tým, že je to stálejší partner, mám strach, že niečo pokazím, že o neho prídem.. možno je to aj blok tohoto typu.. :/

zifco
autor
10. jún 2015

@cervenaruza123

ja som o tom počula, ale ako to mám vysvetliť partnerovi? on si to užíva, páči sa mu to. Nie je problém s jeho uspokojením, ale s tým mojim. Ja by som bola vyrovnaná, ale žiaľ, jemu sa ešte nestalo, že by bývalé partnerky neuspokojil klasickým vaginálnym sexom. O to viac ho to trápi a mňa nebaví predstierať, ako si to užívam a aké je to pre mňa krásne, keď to tak nie je :/ snažím sa mu vysvetliť, že je veľa žien, ktoré orgazmus nedosiahnu nikdy, niektoré raz za čas atď..

lilimoni
10. jún 2015

@zifco mozem ta upokojit u mna to bolo rovnake, ked som mala 22. Ale od cca 25 rokov je to take ake by to malo byt 🙂 prirovnavam to psychickej nevyrovnanosti alebo skor sexualnej nevyspelosti. Chce to len cas a ono sa to zlepsi. Ale necakaj filmove vasnive noci zasa. Niekedy tych 15 minut slavy bohato staci 😀

sardinka333
10. jún 2015

@zifco zena potrebuje aj psychicku pohodu na to aby sa uvolnila....ak stále niečo riešiš, či niečo náhodou nepokazíš tak na just niečo pokazíš...minimálne sa neuvolníš a myslíš na sprostosti. Chlapi tieto problém azda vobec nemaju, uzivaju si to. Porieš si bloky vo svojej hlave...prečo by si ho mala stratiť? Koli čomu?
Ak sa partner snaží toho druheho uspokojiť, urobiť mu radosť tak v zasade nemá čo pokaziť...v sexe určite. Samozrejme za predpokladu, že má fajn, chapaveho partnera, čo predpokladám máš.

zifco
autor
10. jún 2015

@lilimoni
:D
nie, nič také ani nečakám, tých 15 min. je podľa mňa akurát, ak je to také, ako má byť 🙂

natalym
10. jún 2015

Počkaj keď budeš mať štyridsať...............

@zifco Vieš čo mne sa to nepáči, veď to musí aj sám cítiť, že to nie je celok ok, nemrzí ho? Veď aj my sme boli mladí, ale môj muž si skrátka takéto veci všímal.
Inak a treba si v danej chvíli povedať, príp. otočiť, pritlačiť, zmeniť, rob ako Tebe pasuje, neboj sa, chlapi majú radi ženy čo vedia čo chcú.

Bože zase sme v tej sex poradni. 😠

zifco
autor
10. jún 2015

@sardinka333
práveže mám, miestami mám pocit, že je to ukážkový partner, preto ten strach 🙂
predsa, chlapa to vždy ťahá za slečnami, s ktorými si môžu užiť taký ten živočíšny sex.. nie taký ten obyčajný
najmä ak ide o mladé chalanisko

v každom prípade veľmi pekne ďakujem 🙂

inulienka29
10. jún 2015

@zifco 😀 odpadla som jaká si zlatá 😀 ale nie, no stáva sa to tiež keď som mala psychické problémy tak som viac ako objatie nepotrebovala 🙂 žiaľ musíš si najprv spraviť poriadok v svojej hlávke, veľa šťastia 🙂

ellca123
10. jún 2015

ja by som sa poradila zo zenskym lekarom
mozno pozri
http://wanda.atlas.sk/siroka-vagina-vyhoda-ci-p...

lilimoni
10. jún 2015

@natalym tak ked to neklape po tejto stranke, nebude ani vztah stastny 😒 treba trosku poradit aj do tejto stranky osobneho zivota 🙂

zifco
autor
10. jún 2015

@ellca123

ďakujem pekne, jeho návštevu ohľadom tohoto zvažujem už dlhšie, ale je to starší pán, od ktorého ani nečakám plnohodnotnú radu, skôr že mi povie niečo ako "vymeňte partnera", "je to Váš problém" riešite si ho sama, zo spodu ste úplne v poriadku..

natalym
10. jún 2015

@lilimoni Asi by som sa nemala miešať, toto je jedna z vecí s ktorými som nikdy nemala problém. Nerozumiem tomu.

lilimoni
10. jún 2015

@zifco tak skus sexuologa navstivit sobne v jeho poradni. Mnoho ludi ma problem a nemyslim si, ze by ch niekto posielal do paze 🙂

sardinka333
10. jún 2015

@zifco ešte dodám...v dnešnej dobe si ludia myslia (nehovorím že pisatelka, ale mnohí) že super, partner, zhoda, sulad, harmonia a je jedno v šom to je či sex, či materstvo, či vztahy či vychova....pridu nejako sami od seba. Garantujem vám že nepridu, nikomu to z neba nespadne...ten ideál, ktorý furt niektorá hladá. Samozrejme že si treba všímať partnera ako celok...ale ak by mi vyhovoval ako človek, partner, má zmysel pre rodinu a zodpovednost nie je to nejaký ,,podnikový tulák s kamaratmi,, tak rady typu - vymen ho su podla mna absurdné.
V nejakej oblasti to neklape - ty nič preto ešte si neurobila a už davaš flintu do žita....instatná doba toto, nefunguje, neopravujem a kupim hned nové...(nehovori keby to bol pijan a násilník tak to utekaj)
Ak chceš mať dobrý sex tak an tom popracuj, ak chceš mať ,,živočíšny či rastlinný sex,, tak na tom pracuj!!! Samé od seba to do vašej spálne asi nepride...hladaj sposoby a nie furt dovody prečo to nejde.
Obavam sa, že ty si mu ani nepovedala, že ťa vaginálne neuspokojuje...chudak ani netuší...a pritom by možno nemal problém robiť veci inak.

natalym
10. jún 2015

Prečo hneď sexuológ? Aj keď má niekto zlý deň tak hneď psychológ.
Už si na ňom cválala? Sadni si na neho. Skúšajte, preboha.

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz