icon

Zlý sex

zifco
10. jún 2015

Ahojte, som mladá 22 ročná baba. Mám partnera (26 rokov) fešák, svalnatý( tieto veci som napísala len preto, že to jeho výzorom a fyzickou nepríťažlivosťou nie je) skvelý partner , rozumieme si takmer po každej stránke, sme spolu šťastní, trávime spolu dosť času a je to všetko krásne, až kým nepríde na sex..
Žiaľ, aj keď som tam dolu "pripravená" nebaví ma to, až mi je to nepríjemné, nudí ma to. . . :( Ako keby som ho vo vnútri ani nemala, cítim jemné trenie, ale nespôsobuje mi to žiadnu väčšiu rozkoš. Úspech má možno tak orálny sex. S inými partnermi to tiež nebola žiadna sláva, ale vrchol sa občas dostavil.
On si tiež všimol, že ma to veľmi nebaví, že sa do sexu musím nútiť, tvrdí, že on to berie a že mu to neprekáže, ale je nad Slnko jasnejšie, že takéto veci sú začiatkom konca. . .

Má niektorá podobnú skúsenosť? chodím do práce, do školy, problémy doma. Zlé vzťahy s rodinou.
Myslíte si, že to môže mať psychickú príčinu, alebo je to niečo skôr fyzické?

prosím len seriózne názory a skúsenosti, ďakujem.

mondolina
10. jún 2015

@zifco
jemu sa este nestalo ze by zenu neuspokojil klasickym vaginalnym stykom??
kto povedal?? on?....
mno 🙂
a ty mas teraz mindraky

natalym
10. jún 2015

@mondolina Len si to myslí, .........

zifco
autor
10. jún 2015

@natalym

Neviem, z akého dôvodu ste nepríjemná. Ak Vás tento problém nezaujíma, nemáte záujem mi pomôcť/poradiť, blbé poznámky si pri všetkej úcte nechajte pre seba. Pokiaľ ste sa v podobnej situácii nikdy neocitla, tak Vám úprimne gratulujem, evidentne budete jedna z mála.

Skúšali sme polohy, miesta, spôsoby. Nie sme spolu týždeň aj s tebou, aby sme si tými základnými vecami neprešli. Taktiež to netrvá mesiac, ani dva, aby sme nad tým len mávli rukou a nezačali to riešiť.

Ďakujem.

zifco
autor
10. jún 2015

@mondolina

predomnou mal 2 sexuálne partnerky, máme úprimný vzťah, takéto veci si hovoríme.
Partner je veľmi chápavý, zaujíma sa a veľa vecí ohľadom sexu sme prebrali. Takýto otvorený vzťah mal aj s predchádzajúcimi slečnami, nemá dôvod mi klamať.
Ak by chcel v mojich očiach vyzerať ako borec, vymyslel a uviedol by zrejme vyšší počet partneriek a kopec omáčiek k tomu.

natalym
10. jún 2015

@zifco Sorry, fakt to nechápem, mladí ľudia, ktorí sa milujú, majú takéto problémy? Poviem Ti to rovno, on uspokojil všetky ženy, je to macho, ktorý má Tvoj orgazmus na háku, inak by na to dávno prišiel. Nechcela som takto, ale vyzerá to tak.

maria1989
10. jún 2015

@natalym ja z teba nemôžem... častokrát píšeš to, čo by som i ja napísala 😀

zifco
autor
10. jún 2015

@natalym
milé dámy, ja viem, že väčšina chlapov je takých.
Keby to netrápilo jeho, ja to zrejme ani nezačnem riešiť. Mne ide o to, aby bol on spokojný, na seba by som sa vykašľala. On je iniciátorom tohto celého, to, aby som navštívila rôznych lekárov, odborníkov, pokecala o tom s kamoškami a riešila to a pod.
Vždy sa ma spýta, čo sa mi páčilo, čo nie, čo mi je príjemné a vždy urobí prvú mňa.. až potom rieši seba.

Dáky mačo by ma nevláčil k sebe domov, nemal by záujem so mnou tráviť čas, plánovať budúcnosť, byť so mnou aj keď som chorá, mám krámy, zlú náladu či depky. Toľko o tom

mondolina
10. jún 2015

@zifco
prepac ale neverim tomu ze VZDY uspokojil zenu klasickym stykom! mam 37 a jednoducho tomu neverim
ty mas 22 tak tomu veris
je medzi vami chemia? vzrusi ta ked sa ta len dotkne? pobozka?

mondolina
10. jún 2015

@zifco
nikto vas vztah nespochybnuje
bavime sa predsa o sexe a o tom ze teba to nebavi
a chybu robis v tom ze keby to jeho netrapilo tak to ani neriesis
t

natalym
10. jún 2015

@zifco Ty chceš aby on bol spokojný, on chce aby si to riešila???????????????? Tak keď urobí prvú Teba tak aký problém potom? Vieš o tom, že veľa žien nemalo nikdy vaginálny orgazmus? Čo vlastne riešiš potom?
Nezniesla by som chlapa, ktorý by sa ma vypytoval, či sa mi to páčilo, to predsa musí vedieť a vidieť ak nie je celkom tupý.

maria1989
10. jún 2015

@zifco tiež budem nepríjemná, ale prečo ste tému o orgazme zaradili do tém O tom sa ťažko rozpráva? skúste si pozrieť, o čom sú iné témy, a že o orgazmoch to asi nie je ... a keď chcete vaginálny orgazmus, nacvičte si ho sama, s partnerom to potom pôjde tiež. veľa šťastia.

zifco
autor
10. jún 2015

@mondolina

nemám dôvod tomu neveriť, keby mi to povedal niekto iné, usmejem sa, mávne rukou a myslím si svoje.
Ťažko sa to vysvetluje, ale máme spoločných známych, kamarátov, kamarátky a sú veci, ktoré sa k človeku dostanú aj keď nechce.

..áno, vzrušujú ma jeho bozky aj dotyky.

mondolina
10. jún 2015

@zifco
a ked to teba nezacne bavit tak to nikdy v posteli nebude ono

zifco
autor
10. jún 2015

@maria1989

túto tému som zaradila sem z toho istého dôvodu, aký som uviedla vyššie.
Som na modrom koníkovi krátko a ešte sa tu v tom veľmi nevyznám a toto bola jediná vhodná kategória na koníkovi, ktorú som našla.

natalym
10. jún 2015

A ešte k tomu - prvú urobí Teba............. Ha rýchlo, aby mal čiaročku a potom si konečne urobí sebe dobre ako mu pasuje.

jankako
10. jún 2015

@lucinocka tak tak 😀

zifco
autor
10. jún 2015

@natalym

:DDDDDDDDDD
Vy musíte mať veľmi zlé skúsenosti s chlapmi, keď toho môjho súdite už po pár riadkoch.
Nie som natoľko hlúpa, aby som si nevšimla, že by ma niekto využíval, išlo mu len o sex, pôžitok a podobné veci. A vôbec to nie je rýchlo,..

Ak by to tak bolo, tak sa s mladým mužom rozlúčim veľmi rýchlo.
Taktiež, ak by mi išlo o jeho výkon, výdrž, veľkosť a podobne, tiež to neriešim, pretože tieto veci sú v poriadku.
Tiež to nie je môj prvý partner, aby som to nemala s čím porovnávať

jankako
10. jún 2015

@zifco príčinou može byť aj to,že sa nevieš uvolniť..

zifco
autor
10. jún 2015

@jankako

ďakujem, asi jeden z mála rozumných názorov, ktorý tu mám 🙂

mondolina
10. jún 2015

@zifco
tak potom nechapem co riesis...

natalym
10. jún 2015

@zifco Tak potom o čo vlastne ide? Je v podstate dokonalý, len Ťa nevie urobiť vaginálne, áno? A vadí to jemu, Teba ani nie. Nudíš sa pri sexe pri takom ideálnom mužovi? Tak asi nie je taký super.
Tak diagnózu si si stanovila - nevie š sa uvoľniť - tak na čo táto diskusia? Nechápem za ten svet.
Keď milujem ideálneho muža, taká som uvoľnená že až........

zifco
autor
10. jún 2015

@natalym

presne to riešim !
Ako je možné, nudiť sa pri sexe s takmer dokonalým chlapom..?
super je, žiaľ, neviem kde je chyba. Keby som vedela, tak to tu neriešim 🙂

natalym
10. jún 2015

@zifco Veď vravím, že asi taký dokonalý nebude................... Prečo sa nudíš? Len práši a Ty držíš, či ako?

dominika_sk
10. jún 2015

Dam ti taku divnu otazku, ale keď odpovieš vysvetlim. Ako by si vysvetlila pocit ked
svojho crajera ovoniaš ? 😀

zifco
autor
10. jún 2015

Myslela som si, že tu natrafím na rady inteligentných a skúsených mamičiek na MD, prípadne žien s podobnými problémami.
Teraz mám pocit, že sú tu skôr zaostalé, zakomplexované ženy, ktoré sa tvária, že zjedli všetku múdrosť sveta, prípadne dámy, ktoré nevedia čo od dobroty a nudia sa, lebo ich dieťatko pol dňa prespí. A oni si skracujú chvíľky pri PC miesto toho, aby si išli oprať prípadne napiecť a navariť niečo chlapovi.
Stupidita a vulgarita v niektorých prípadoch nemá hraníc

natalym
10. jún 2015

@zifcotakže išlo o provokatívnu tému a tým pádom otázku?

dominika_sk
10. jún 2015

@zifco veď ja sa ťa pekne pytam 🙂

zifco
autor
10. jún 2015

@dominika_sk

mm :D
nerozumiem úplne otázke.. ani odpovedi ktorá sa odo mňa čaká, vonia vždy krásne, mám rada jeho vôňu, vždy ma to upokojí a cítim sa uvoľnene 🙂

natalym
10. jún 2015

@dominika_sk Na to Ti neodpovie. Lebo provokuje alebo si vymýšľa.

zifco
autor
10. jún 2015

@zifco tá reakcia nepatrila tebe 🙂