icon

Zlý vzťah so svokrou

4. júl 2025

Máte niekto o ničom vzťahy so svokrou ? Nemám si s ňou čo povedať lebo ja sa zaujimam o kozmetiku a celkovo si viem život užiť ,chodim jesť často do rešturácii ale aj normalne varim,milujem kávičky v meste a je to pre mňa lepšie investovaní čas ako do starostlivosti o domácnosť,normalne upratujem aj periem aj všetko ale nie je to moja jedina náplň v živote 🙂 mám rada ľudi,stretavam sa s kamaratkami,moja buduca svokra sa zaujima len o varenie,upratovanie atd proste sme uplne protiklady a preto si s ňou často nemám čo povedať,inak s ľudmi nemám absolútne problem komunikovať,mam staršiu susedku (55 rokov) a kecáme úplne o všetkom len proste so svojou budúcou svokrou sa ani nechcem veľmi stretavať,iba ked oni pridu a sa ozvu ,byvame od seba 20 minút,priateľ chodí na mesačne služobky čiže som väčšinou sama 🙂 deti nemáme zatiaľ,máte to niekto podobne ? Ja sa proste nedokážem bavit o varení a somarinach čo nerada robim lebo ja nemám k tomu čo povedať a tým padom nemám rada tieto stretnutia,mám 27 rokov máte to niekto podobne ? 🙂

basska_b
4. júl 2025

Podľa štatistík 88% vzťahov nevesta:svokra je napätých. U mňa to sedí. Z 20 kamarátiek len 2 povedali, že majú super svokru. Svokru si ozaj človek nevyberá. Je to aj tým, že svokru nepoznáme, nevieme, ako reaguje, čo jej vadí a nevadi, čo je irónia, čo očakáva... za mňa je úspech, keď je vzťah so svokrou aspoň korektný a dá sa dohodnúť, vydržať krátka návšteva a porozprávať o zdraví, počasí a varení...

subartic
4. júl 2025

myslím že už si tu písala . A to ti vadilo , že sa svokra vôbec nezaujíma ako sa máš, presne vek 27 rokov a častá neprítomnosť partnera.

katica06
4. júl 2025

Áno,mala som o ničom vzťah so svokrou, ale to že sme nemali spoločné témy na vykecácanie bol môj úplne že najmenší problém (čo sa týka svokry)

domkakvet
4. júl 2025

Ty si tu uz pisala a myslim, ze viac krat, ako ti mame vysvetlit, ze svokra nie je tvoja kamaratka a mas sa s nou bavit zo slusnosti, pripadne si vypocut jej blbosti o vareni a prikyvnut. Nebyvas s nou a snad s nou netravys kazdy den, tak to vydrz.

ssimusska
4. júl 2025

Ano mám to podobne. Proste si nemáme čo povedať a mne sa nechcú počúvať jej večné sťažovanie sa a ohováranie. A to zatiaľ bývame v jednom dome 😆 Takže rada trávim čas sama so svojimi koníčkami.

januska12323
4. júl 2025

To isté môže napísať ona o tebe.

dskjhfdlkdjhl
4. júl 2025

Riesis blbosti, navyse ziadnu svokru nemas.

petamich
4. júl 2025

Cize dokazes mat vztah iba s ludmi, ktori sa bavia o tom, co zaujima teba? Moja svokra ma pomaly 70 rokov, kolko spolocnych tem si myslis, ze mame, napriek tomu mame vyborny vztah, lebo sa zaujima o nu a veci, ktore ju zaujimaju a ano pokojne mi rozprava recepty a vie, ze nevarim a? Ano aj mi rada rozprava o ludoch, ktorych som v zivote nestretla, rovnako ja jej rozpravam o tych, ktorych nestretla ona. Na to, aby ludia spolu vychadzali a mali korektny vztah nepotrebuju mat rovnake zaujmy a travenie casu. Pokojne sa mozete rozpravat o pocasi alebo telenovele.

strelkyna1
4. júl 2025

Ked nemate totalne nic spolocne, tak skuste klebetit na nejaku neutralnu temu, cokolvek od pocasia, cez to, co bezi za odpad dnes v telke, co pozerava, o com to je, ze si chcete kupit novy kus nabytku, ze Tvoja suseda je hlucna krava a aku ma ona peknu zahradku,... raz v mesiaci hadam nejaku tu hodinku zvladnes. A ak nie, tak nechaj viest rozhovor svojho partnera, ved je to jeho matka, sama bez neho predpokladam za svokrou nechodis.

janinah
4. júl 2025

Do tej reštiky si ju aspin raz pozvala? Ponukla si jej.ze ju nalíčiš a vezmeš do divadla? Vyznas sa v kozmetiku.ponukla si jej nejaky krem pre zrelu pleť a pokecali ste o tom? Doma v kuchyni sa asi ťažko budete baviť o jadrovej fyzike...
Ja milujem kavu.ale v knihkupectvach.kde viem s mužom straviť aj dve hodiny.skusila si nieco pidobne so svokrou? Vela veci sa da,len treba chcieť...

fkata
4. júl 2025

Však, ju pozvi na kávu do mesta a porozprávajte sa. Akože, celý život sa hádam nebudeš s každým baviť o kozmetike a vyprávať o tom, že Ty chodíš rada do mesta. Život prináša aj iné situácie, čo budeš musieť riešiť so svokrou a hlavne slušne, keďže vek atď.
Neočakávaj od nej, že sa 60 ročná pani bude zaujímať o Tvoje záujmy. Ty si sa jej opýtala, ako sa má a či by si ju mohla pozvať na kávu?

michelle567
4. júl 2025

A to s kým reálne sa rozprávaš o kozmetike? 😃

nelka93
5. júl 2025

Nie nemám to tak, my sme si s partnerovou maminou hneď sadli. O 2 mesiace sa stane mojou svokrou, ale vzťah sa nezmení. Ty sa ani nesnazis ten vzťah zlepšiť, navyse to ci máš rovnakú tému s ňou, nie je vôbec to najdôležitejšie.

margotka17
5. júl 2025

Možno ak by to nebola svokra, ale susedka, tiež by ste si v pohode pokecali, ale už len tým, že je to svokra, tak je na vedľajšej koľaji. A čo tak raz pozvať svokru so sebou na tú kávičku a koláčik do mesta, zájsť do obchodu niečo kúpiť na seba, poradiť jej, do kaderníčky ju zobrať....?

naily
6. júl 2025
@basska_b

Podľa štatistík 88% vzťahov nevesta:svokra je napätých. U mňa to sedí. Z 20 kamarátiek len 2 povedali, že majú super svokru. Svokru si ozaj človek nevyberá. Je to aj tým, že svokru nepoznáme, nevieme, ako reaguje, čo jej vadí a nevadi, čo je irónia, čo očakáva... za mňa je úspech, keď je vzťah so svokrou aspoň korektný a dá sa dohodnúť, vydržať krátka návšteva a porozprávať o zdraví, počasí a varení...

@basska_b dievčatá a to aj my budeme potom také svokry? 😄 o 30 rokov písať ako si nerozumieme s nevestou
Moja svokra bola ťažký kaliber ale vychádzali sme dobre. Mala som ju rada ale tiež mi dala zabrať.

hrasocek12
6. júl 2025

Ja to mám tak isto. Preto som rada ,že bývame od seba ďaleko. Keď mi ona rozpráva a sťažuje sa,čaká že ju budem počúvať. Ale čokoľvek poviem ja,už vidím že má nepočúva. Že pozerá niekam poza mňa. ☺️ Za rok sme sa videli 1x na 2 dni a nevadí nám to. ☺️ Niekedy je lepšie nechať žiť človeka ako chce a nenosiť si do života problémy,ktoré nemusia byť tvojimi problémami 😘 je to jeho mama ,nie tvoja. Tak neviem prečo ťa trápi,že si nemáte čo povedať. Nie je to tvoja rodina ,ale priateľova.