icon

Zlyhávam ako matka i manželka

30. aug 2021

Napisem tak ako to je. Nebavi ma zivot mam tazku depresiu rok uzivam tabletky no najradsej by som aj tak zomrela len je mi luto ze by deti ostali same. Starostlivost o deti ? Najradsej mam ked je klud a ja mozem len lezat a nehybat idealne spat. Najlepsie mi je ked mensi kuka telku a vacsi sa z niecim hraje a ja mam pokoj. Som znudena z tohto zivota v roly matky nebavi ma to ubija ma to. Casto myslim aj nato ze som mozno nebola predurcena dostat do tejto pozicie a ze som sa mala zabit vtedy kedy by som nikomu nechybala. mna nebavi zivot nic netesim sa nemam radost neuzivam si nechcem tu byt. Zlyhavam na celej ciare manzel sa na mna hneva ze on vstava k mladsiemu aby som sa ja vyspala v noci a cez Den sa plnohodnotne venovala detom no i tak ked je doma tak poobede spim. Hneva sa ze urcite je to tak aj ked je v robote ze poobede spim a ze on nechape ze som unavena ked v noci nevstavam ale jasom UNAVENA som umavena zo vsetkeho z toho ze by som najradsej rozrezala samu seba aby som mohla vystupit z tohto tela z tohto trapenia

Strana
z2
ljzozv
31. aug 2021

@oli18 super. držím jej palce

autor
1. sep 2021

@juliet86 zacalo to po narodeni druheho syna. Neurolu beriem polku rano na obed a vecer. Som z okolia kosic

Strana
z2