icon

Zmena manžela po narodení dieťaťa

diablica697
23. jún 2017

Maminky,poradte mi,som zufala.S manzelom sme pred narodenim dietata boli spolu 10 rokov,avsak po narodeni sa nas vztah samozrejme zmenil.Sprava sa ako male dieta,furt panikari (napr.na dovolenke v restauracii,ako sa bude syn spravat,),popri dietati sa samozrejme menia plany raz-dva--on musi aj taketo predychat(lebo nie je podla jeho predstavy) a vsetko si vybija na mne.Co ma najviac boli,velakrat ma kontroluje,ako co robim malemu(ako keby som nieco zle robila)-napr sa stane,ze som moc unavena,tak mu idem vecer spravit mliecko,lebo viem,ze sa max do dvoch hodin zobudii(podotykam,budi sa kazdu chvilu),planovala som,ze si pojdem lahnut iz k malemu.Manzelova reakcia?Ja mu spravim,nedavaj mu pokazene mlieko(pozn.nespravil by mliecko,lebo by zaspal a max by robil mliecko ked uz maly vrieska).-Preco by bolo to mliecko pokazene?Ako keby som bola krkavcia matka.Okrem tohto ak nestiham poupratat,tak sa durdi,ze sa doma vsetko lepii a funii ze to nie je podls jeho predstavy.Najvacsi problem je,ze skoro kazdy den robi z domu,cize ma furt kontroluje,robi za mna veci,kiezby ich nerobil,lebo potom to je horsie,len mna degraduje.Rozhovori,kompromisy nepomahaju.Jeho odpoved:to ja bie som normalna a je to vsetko kvoli mne. Ja uz fakt evidim ziadne riesenie:(

Strana
z3
biabiu7
24. jún 2017

@cecilia68 nehovorim ze zereme suche rozky ale ani nemame svieckovu kazdy den... Aj muz to musi pochopit ake to je byt doma, nechajte mu na cely den dieta a hned si bude vazit vsetko...

bluka2
25. apr 2020

Ako toto nakoniec dopadlo?

Strana
z3