Navštívili ste rodičov bez manžela?
Boli ste nieledy navštiviť vašich rodičov aj bez manžela? Napr.na 4dni?? Samozrejme s deťmi myslím. Nakoľko u mojich rodičov je málo miesta tak si chcem s malým zobrať nejakú izbu, ale moji rodičia to asi nepochopia a obávam sa ich reakcie, a tak isto aj môj muž nech sa tlačim 2izb byte, kde býva sestra, jej muž plus dieťa a moji rodičia.
Tak si nájdite ubytovanie. Kde je akože problém? Ako môžete byť v dvojizbovom byte kde bývajú piati ľudia? Asi nerozumiem úplne kde je problém
@kika541996 Tvoje plány sú v pohode.Nechapem, prečo by to mohlo niekomu prekážať
A kde by si ste tam spali? Ved je samozrejme ze si najdi ubytko niekde blizko ich bytu.
A ano chodila som bez manzela kamkolvek, nielen k rodicom
Na toto potrebujes niekoho povolenie? Dohodnes termin s rodicmi, zabezpecis si ubytko zabalis sa a ides. Cez den budete s vasimi, vecer pojdete spat do hotela. Co je na tom take zlozite na pochopenie?
😳😳😳😳však vás tam bude jak hadov. Pre vlastne dobro a udržateľne psychické zdravie si nájdi nejaké ubytko blízko vašich
V dvojizbaku ziju Tvoji rodicia, sestra s muzom a dietatom a este Ty tam chces na par dni prist s detmi? To akoze ako...? Nie, nasla by som si nejake lacne airbnb, ci uz bez muza alebo s. On nie je relevantny podla mna v tomto pripade 🤣
A ano, bezne chodim od malinkatych deti k rodicom bez manzela, ze nas zavezie 300km a potom pre nas pride (chodi do prace, neberie dovolenku), vsetci spoko. Nasi su radi s deckami, ja oddychnem lebo rodicia pobavia, chlap oddychne lebo ma svaty pokoj doma. Vsetci spoko 😁
@kika541996 No so sestrou by si mala riešíť, že kedy tam chcete ísť nech sa odpracú na pár dní preč. A do budúcna to bude stále problém, snáď len stavajú alebo prerábajú niečo vlastné a je to dočasné
@kika541996 Cooo ? Jasne ze bola. Ja s 3 detmi v detskej u nasich cez prazdniny na tyzden, muz doma sam. A ? Ved normalka. Ale my mame s muzom taky o nicom vztah, nie sme k sebe nejako nacucnutí, vieme byt skratka v pohode bez seba.
Za dvadsať rokov s manželom som snáď tisíc krát nanvštívila svojich rodičov, akurát moji nebývajú v 2i ale v dvojgeneračnom dome, má je deti tam majú vlastnú izbu.
Budete tam ako sardinky? To čo za švagra že sa tlačí s manželkou a dieťaťom u svokry v izbičke?
Vy ste všetci nejak divn
@kika541996 aj svokru som navštívila bez manžela hoci nemáme nejak extra super vzťah ale povedala som si že treba budovať vzťahy aj keď druhá strana nie je iniciatíva.
Normalne sme chodili spavat k babke aj bez otca na par dni…akoze zeny vy mate uz riadne vyfukane hlavy, krd sa toto pytas kona…neviem o tom, ze by u nas vladlo bezpravie….ale bez rozumu urcite 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@kika541996 prečo nie , hoci si neviem predstaviť kde tam prespis keď je tam toľko ľudí
Ano chodi. Aj teraz pojdem hned ako zacnu prazdniny, asi na dva tyzdne najprv k bratovi, potom k mame alebo naopak. A ked chodi me spolu bezne prespavame penzione
Tak moji rodičia sú obmedzení, a nechápu že človek potrebuje mať svoj pokoj to je celé. Ja som sa len opýtala či ste to niektorá tiež takto
Aktualne som u rodicov s dvoma detmi sama. A budeme asi este tyzden. Muz pracuje, ja som na RD, rodicia nebyvaju s vnucatami cely rok, lebo zijeme daleko, takze prazdniny mavame taketo.
Keby byvali moji rodicia v dvojizbaku, urcite by sme sa tam na tolko noci netrepali, ale radsej by sme si nasli nejake ubytko niekde blizko.
Rodicia nepochopia, ked chce spat niekto v hoteli, ale tlacit sa v 2izbaku s dospelou dcerou, zatom a vnucatom je v pohode😄 a este ma prist druha dcera. Ok, inak vsetci v poradecku😆😁
Bežne chodím k mojej mame bez muža aj so synom , teraz sme tam boli 4 dni , cez leto planujem aj viac krát na pár dní
muž tam nechce chodiť a ja to akceptujem a naučila sa to akceptovať aj moja mama aj ked pindy má
mama má velky dom a záhradu
@kika541996 ano, ked sme mali 2deti a ja na MD, tak som na tyzden bola u mamy pre zmenu prostredia. Mali sme 1 izbu na spanie. 3i byt, kde byva mama a slobodny brat.
Tak moji rodičia sú obmedzení, a nechápu že človek potrebuje mať svoj pokoj to je celé. Ja som sa len opýtala či ste to niektorá tiež takto
@kika541996 ale to, ze to rodicia nechapu nie je dovod aby si navstevu nevyriesila tak ako to vyhovuje vam. Ked sa urazia az tak, ze nebudu chciet vidiet ani dceru ani vnuca, tak stravite tych par dni v tovjom rodnom meste bez nich. Bude to hlavne ich skoda. A manzel by tiez mal pouzivat hlavu na rozmyslanie, nenarastla mu len aby mal na com nosit ciapku. Sedem ludi v dvojizbaku to je o hubu, to mu nedochadza?
@kika541996 pravidelne som chodila iba ja a dieta od narodena syna. Nasi mi viac pomahali s malym ako muz. S nim som bola ako slobodna matka.
@kika541996 nie sú obmedzení. Sú len troška staromodny. Nechcú aby si chodila po hoteloch, ale bola s nimi doma. to že nemáš v podstate kde spať je iná vec - to je pre nich maličkosť.
@kika541996 Rodičia ti ustelú ich postele a oni budú spať na podlahe, či ako?
Ja chodím k mojim rodičom iba s dieťaťom, nevidím dôvod ťahať vždy partnera. Spíme podľa okolností - ak je priestor tak spím v mojej "detskej" izbe ale už sa stalo že som spala aj na hoteli keď bolo viac ľudí.
Komenty necitam ale to je vtip ? 😀
Kazdy mesiac idem na 2 noci len so synom k rodicom. Moj muz tam ide na par hodin pokecat normalne na navstevu a hotovo
Fakt nemusime chodit vsade spolu
Samozrejme. Tteraz je muž s detmi u svojich rodičov a o 2 t.beriem deti ja a pojdem k mojej mame. Byvame v zahranici, riešime to takto roky.

@kika541996 ved si dospela, urob ako tebe vyhovuje, ty nemusis naplnat predstavy ostatnych o tvojom pobyte u rodicov.
Ak sa u nich nechces tlacit, tak si zaplat nejaky hotel a chod ich len navstivit